Περίεργο που δεν πιάνει ANT1 ενώ είναι συνδεμένη. Η λύση είναι μία, κλείσε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο και πάρ' την μαζί σου για να την συντονίσεις εκεί.Mailito έγραψε: ↑10 Ιαν 2022, 16:09Χαίρεται! Πήρα πρόσφατα μια Samsung smart tv μοντέλο HG43EE690DB η οποία πιάνει μόνο τα κρατικά κανάλια και όταν πάω π.χ. στο μεγκα, αντεννα, σταρ, κτλ λέει ασθενές ή καθόλου σήμα / ελέγξτε τη σύνδεση καλωδίου κεραίας. Δεν της έχω βάλει αποκωδικοποιητή, μόνο την έχω συνδέσει με την αντεννα. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν για να πιάνει και τα υπόλοιπα κανάλια;
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Fata_Morgana
Έχω ένα πρόβλημα με smart tv panasonic. Πήγα να συνδέσω το cosmote tv,δεν είχα κωδικό και το άφησα. Μετά πήγα μα ξαναμπώ yt από την tv και δεν μπαίνει με τη καμία. Έχω κάνει επανεκκινήσεις ρουτερ,τιβι delete της εφαρμογής κτλ. Τι άλλο να κάνω;
-
Ο σύζυγος απουσιάζει;Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:01Έχω ένα πρόβλημα με smart tv panasonic. Πήγα να συνδέσω το cosmote tv,δεν είχα κωδικό και το άφησα. Μετά πήγα μα ξαναμπώ yt από την tv και δεν μπαίνει με τη καμία. Έχω κάνει επανεκκινήσεις ρουτερ,τιβι delete της εφαρμογής κτλ. Τι άλλο να κάνω;
Δοκιμασες να το βγαλεις απο την πριζα;Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:01Έχω ένα πρόβλημα με smart tv panasonic. Πήγα να συνδέσω το cosmote tv,δεν είχα κωδικό και το άφησα. Μετά πήγα μα ξαναμπώ yt από την tv και δεν μπαίνει με τη καμία. Έχω κάνει επανεκκινήσεις ρουτερ,τιβι delete της εφαρμογής κτλ. Τι άλλο να κάνω;
- Fata_Morgana
Ναι και την τηλεόραση και το ρουτερ.Bazoomba έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:12Δοκιμασες να το βγαλεις απο την πριζα;Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:01Έχω ένα πρόβλημα με smart tv panasonic. Πήγα να συνδέσω το cosmote tv,δεν είχα κωδικό και το άφησα. Μετά πήγα μα ξαναμπώ yt από την tv και δεν μπαίνει με τη καμία. Έχω κάνει επανεκκινήσεις ρουτερ,τιβι delete της εφαρμογής κτλ. Τι άλλο να κάνω;
-
Ο σύζυγος απουσιάζει;Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 07:05Ναι και την τηλεόραση και το ρουτερ.Bazoomba έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:12Δοκιμασες να το βγαλεις απο την πριζα;Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:01Έχω ένα πρόβλημα με smart tv panasonic. Πήγα να συνδέσω το cosmote tv,δεν είχα κωδικό και το άφησα. Μετά πήγα μα ξαναμπώ yt από την tv και δεν μπαίνει με τη καμία. Έχω κάνει επανεκκινήσεις ρουτερ,τιβι delete της εφαρμογής κτλ. Τι άλλο να κάνω;
Να γίνεις πιο συγκεκριμένη γιατί μυρίζοντας τα δάχτυλα μας δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.
Είναι συνδεμένη στο WiFi; Εάν δεν ξέρεις πως το βλέπεις ψάξε στο Google για το μοντέλο της τηλεόρασης+ network settings.
Το κινητό σου είναι συνδεμένο στο WiFi ή είσαι με data;
- Fata_Morgana
Μα το γράφω. Έχω κάνει ρισταρτ ρουτερ,εχω βγάλει τιβι από πρίζα. Οπότε εχω ίντερνετ κανονικά και η τηλεόραση είναι στο ρεύμα. Και επίσης το έβλεπα το yt. Δεν φορτώνει καθόλου την εφαρμογή.
Help γιατί ο πατέρας μου δεν θα σταματήσει να βλέπει Αυτιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 29 Οκτ 2023, 09:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Fata_Morgana
Είναι η τηλεόραση των γονιών μου.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 07:37Ο σύζυγος απουσιάζει;
Δοκίμασες να το βάλεις πάλι;Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 07:05Ναι και την τηλεόραση και το ρουτερ.Bazoomba έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:12Δοκιμασες να το βγαλεις απο την πριζα;Fata_Morgana έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 23:01Έχω ένα πρόβλημα με smart tv panasonic. Πήγα να συνδέσω το cosmote tv,δεν είχα κωδικό και το άφησα. Μετά πήγα μα ξαναμπώ yt από την tv και δεν μπαίνει με τη καμία. Έχω κάνει επανεκκινήσεις ρουτερ,τιβι delete της εφαρμογής κτλ. Τι άλλο να κάνω;
- Fata_Morgana
Έχω μια Thomson που δεν είναι SmartTv. Με δοκιμές κατάφερα να βρω ένα τρόπο να λειτουργεί.
Πατάω το κουμπάκι στον αποκωδικοποιητή συνεχόμενα και με διακοπή μέχρι να γίνει από κόκκινο λευκό.
Μετά ανοίγω την τηλεόραση. Έχει στο πίσω μέρος την υποδοχή HDMI2. Αποσυνδέω και επανασυνδέω. Μετά λειτουργεί.
Πατάω το κουμπάκι στον αποκωδικοποιητή συνεχόμενα και με διακοπή μέχρι να γίνει από κόκκινο λευκό.
Μετά ανοίγω την τηλεόραση. Έχει στο πίσω μέρος την υποδοχή HDMI2. Αποσυνδέω και επανασυνδέω. Μετά λειτουργεί.
- Fata_Morgana
Με τον αποκωδικοποιητή δουλεύει το yt. Χωρίς δεν.Antares έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:33Έχω μια Thomson που δεν είναι SmartTv. Με δοκιμές κατάφερα να βρω ένα τρόπο να λειτουργεί.
Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:34Με τον αποκωδικοποιητή δουλεύει το yt. Χωρίς δεν.Antares έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:33Έχω μια Thomson που δεν είναι SmartTv. Με δοκιμές κατάφερα να βρω ένα τρόπο να λειτουργεί.
Άρα δεν έχεις smart TV, ο αποκωδικοποιητής την "κάνει" smart
Δεν ρώτησα εάν έχεις ρεύμα ή εάν έκανες restart το ρούτερ. Το θέμα είναι εάν ο αποκωδικοποιητής είναι συνδεδεμένος στο WiFi η όχι. Τι εννοείς δεν φορτώνει; βράζει κάποιο μύνημα; ανοίγει και κλείνει;Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:15Μα το γράφω. Έχω κάνει ρισταρτ ρουτερ,εχω βγάλει τιβι από πρίζα. Οπότε εχω ίντερνετ κανονικά και η τηλεόραση είναι στο ρεύμα. Και επίσης το έβλεπα το yt. Δεν φορτώνει καθόλου την εφαρμογή.
- Fata_Morgana
Πάμε άλλη μια; η τηλεόραση είναι smart tv. Δουλεύε το yt ΧΩΡΙΣ αποκωδικοποιητή. Σύνδεσα τον αποκωδικοποιητή για να ενεργοποιήσω το cosmote tv. Μου έλειπαν κάτι κωδικοί, δεν ενεργοποιηθηκε το cosmote tv. Το αποσυνδέω και πάω να μπω yt και δεν φορτώνει την εφαρμογή καθόλου.GoBzi έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:47Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:34Με τον αποκωδικοποιητή δουλεύει το yt. Χωρίς δεν.Antares έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:33Έχω μια Thomson που δεν είναι SmartTv. Με δοκιμές κατάφερα να βρω ένα τρόπο να λειτουργεί.
Άρα δεν έχεις smart TV, ο αποκωδικοποιητής την "κάνει" smartΔεν ρώτησα εάν έχεις ρεύμα ή εάν έκανες restart το ρούτερ. Το θέμα είναι εάν ο αποκωδικοποιητής είναι συνδεδεμένος στο WiFi η όχι. Τι εννοείς δεν φορτώνει; βράζει κάποιο μύνημα; ανοίγει και κλείνει;Fata_Morgana έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 09:15Μα το γράφω. Έχω κάνει ρισταρτ ρουτερ,εχω βγάλει τιβι από πρίζα. Οπότε εχω ίντερνετ κανονικά και η τηλεόραση είναι στο ρεύμα. Και επίσης το έβλεπα το yt. Δεν φορτώνει καθόλου την εφαρμογή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πρόεδρος στην τηλεόραση
από έργο_μακέτο » 22 Ιαν 2024, 02:56 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 14 Απαντήσεις
- 1040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
22 Ιαν 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εποχές ΠΑΣΟΚ στην τηλεόραση των ΗΠΑ
από AlienWay » 19 Δεκ 2022, 18:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
19 Δεκ 2022, 20:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο καλη ειναι η Ελληνικη τηλεόραση?
από George_V » 27 Φεβ 2023, 20:47 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 37 Απαντήσεις
- 926 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
27 Φεβ 2023, 22:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τηλεόραση δουλεύει στο ένα δωμάτιο αλλά όχι στο αλλο
από Kappa » 30 Ιαν 2024, 18:54 » σε Τεχνολογία - 4 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-