Αυτό ακριβώς κάνω βρε μπαγλαμά.
Δημιουργώ νέα δεδομένα.
Αυτό ακριβώς κάνω βρε μπαγλαμά.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Ε, που και που πετάω κι εγώ κανα καλό.
Ακόμη ένα χαριτωμένο ποστ από τους άγγελους κάθαρσης του πχώρου και τους κλουζώ ινσπέκτορς.Λεγεών έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 20:11
Αυτό θα λύσει (;) και τα ογκώδη ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα της κάθε ΓΑΛΗς, η οποία είναι άλλη μία περήφανη τριτοηλικιακή άνεργη που αναγκάζεται να συντηρείται από τον γιο της διότι το όποιο σκίλλσετ της είναι ξεπερασμένο. Πλέον περνάει τον χρόνο της εξαπολύοντας στοχευμένους μύδρους και δολοφονικές μπηχτές (έτσι νομίζει δηλαδή) εναντίον ξένων στο ίντερνετ από το πρωί μέχρι το βράδυ και χωρίς φαινομενικό σταματημό, κάτι σαν φορουμικός τιμωρός των κυρπαντελήδων και των προχωκάγκουρων.
Κάτι τέτοιες μεγάλες μάχες δίνουν μέσα στο μυαλό τους και οι απόγονοι του Ναπολέοντα μέσα στις ψυχιατρικές κλινικές.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 15:28Συγκλονιστικό.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 15:24Δεν παίζει το μπολνταρισμένο και το ξέρεις πολύ καλά. Και για να το λήγουμε, μιας και είσαι σε όλα λάθος, γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους τους συντονιστές;
Όσο για το ποιόν σου, ναι. Την έκανα μ'ελαφρά, όταν σήκωσες ''δακτυλάκι'' να με μαλώσεις για κάτι που έγραψα. Και δεν το έκανες εδώ δημόσια.
Μη μιλάς διότι είσαι απόλυτα χειριστική και πήρες πούλο. Προφανώς και δεν μου γουστάρεις. Και μιας και το ανέφερες, πάω να κάνω καμιά τσιπουροσπονδή. Ίσως γαμηθώ και αργότερα.
Ενιγουέι, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου. Ούτε με τους φίλους σου. Και γράφε ό,τι θέλεις, δεν θα προβώ σε καταγγελία.
Όλα τα είχαμε, ο Κλιντ Ήστγουντ της αρχαιοπρεπούς κωλοπετεινίτσας μας έλειπε.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑10 Σεπ 2023, 13:45.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 15:28Συγκλονιστικό.Πασιφάη έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 15:24
Δεν παίζει το μπολνταρισμένο και το ξέρεις πολύ καλά. Και για να το λήγουμε, μιας και είσαι σε όλα λάθος, γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους τους συντονιστές;
Όσο για το ποιόν σου, ναι. Την έκανα μ'ελαφρά, όταν σήκωσες ''δακτυλάκι'' να με μαλώσεις για κάτι που έγραψα. Και δεν το έκανες εδώ δημόσια.
Μη μιλάς διότι είσαι απόλυτα χειριστική και πήρες πούλο. Προφανώς και δεν μου γουστάρεις. Και μιας και το ανέφερες, πάω να κάνω καμιά τσιπουροσπονδή. Ίσως γαμηθώ και αργότερα.
Ενιγουέι, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου. Ούτε με τους φίλους σου. Και γράφε ό,τι θέλεις, δεν θα προβώ σε καταγγελία.
Οι Τελευταίες λέξεις τού Δράματος.....Αγνή παραδοσιακή εθιμική μεταξί Ρουφιάνων ειλικρίνεια..... . .
Κοίτα φιλαράκι, επειδή μου τα έχεις πρήξει όποτε σου ''ξυπνάει'' η μαλακία που σε δέρνει, κι επειδή το λες στην πρύτανη για να το ακούσω εγώ, θα στο θέσω απλά:
Παρε τα χαπια σου ρε βλακεντιε που εχεις μείνει κυνηγάς την ουρα σου μπας και αλλάξει κανα ποστ κανεις μαζι σου .
Που είσαι συ ρε ;
Ας μην αναλωνόμαστε σε μικρότητες . Τα ναζιδια ειναι μεσα , τα ζαια πνέουν λοίσθια τα ψεκ δε τα δινει σημασια κανεις , ειχα πει μηνες πρινOtto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:42Shit happens. Όλοι οι καλοί εχομε φάει το ban μας στο νέο φόρουμ.
Δεν έχω φάει ποτέ μπαν. Τι σκατα κάνετε, μανάδες βρίζετε;Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:42
Shit happens. Όλοι οι καλοί εχομε φάει το ban μας στο νέο φόρουμ.
Δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα τους και βγαίνουν απ' τα ρούχα τους.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 00:25Δεν έχω φάει ποτέ μπαν. Τι σκατα κάνετε, μανάδες βρίζετε;Otto Weininger έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 23:42
Shit happens. Όλοι οι καλοί εχομε φάει το ban μας στο νέο φόρουμ.