Ναι μαναρα μου, έρχεται δύσκολος χειμώνας και θα πεινάσουμεΠασιφάη έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 14:33Θρεφτάρι; Να με σφάξεις για το χειμώνα θες Κώστα μου;Kostas Larisa έγραψε: ↑29 Οκτ 2023, 00:12Μ αρέσουν οι φαγανες γυναίκες να ξέρεις, θα σε κάνω θρεφταρι
Ερώτηση Για δέμα
-
Re: Ερώτηση Για δέμα
-
-
Της έκανε λάικ ο περιβόητος πρώην σε ένα ποστ σχετικό με ιντελεκτουαλ κινηματογράφο. Αυτή ισχυριζόταν ότι δεν μιλάνε και ότι αυτός δεν βλέπει τι ανεβαζει. Και όχι απλό λαικ, καρδούλα της έβαλε. Wtf. Ανάθεμα κι αν οτιδήποτε από αυτά που μου έχει πει είναι αλήθεια.
Εγώ από την άλλη της έστειλα μέιλ να με διαγραψει. Της ειπα οτι δεν υπάρχει λογος να με κραταει στους φιλους της. Ωστοσο ακομα δεν με εχει διαγράψει, παρα το αιτημα, αλλα εξακολουθεί να μου κρατάει κρυφά τα στορυς της.
Εγώ από την άλλη της έστειλα μέιλ να με διαγραψει. Της ειπα οτι δεν υπάρχει λογος να με κραταει στους φιλους της. Ωστοσο ακομα δεν με εχει διαγράψει, παρα το αιτημα, αλλα εξακολουθεί να μου κρατάει κρυφά τα στορυς της.
-
Kappa έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 15:38Της έκανε λάικ ο περιβόητος πρώην σε ένα ποστ σχετικό με ιντελεκτουαλ κινηματογράφο. Αυτή ισχυριζόταν ότι δεν μιλάνε και ότι αυτός δεν βλέπει τι ανεβαζει. Και όχι απλό λαικ, καρδούλα της έβαλε. Wtf. Ανάθεμα κι αν οτιδήποτε από αυτά που μου έχει πει είναι αλήθεια.
Η κυρία εξακολουθει να με έχει αποκλεισμένο στα στορυς και πάλι φοραει το κολιέ που της πήρα. Έχω γούστο. Αυτή έχασε. Είχα σκοπό να της πάρω ένα πολύ ακριβότερο.
Μόλις έλαβα την ποιητικη συλλογη του beta. Δεν εχω ξαναδιαβάσει μεγαλύτερη σταχυολόγηση βλακειας και ατάλαντων στίχων. Δεν νομίζω ότι αυτή το εχει διαβάσει. Θα επρεπε να της το στείλω (σχολιασμενο)
Εντωμεταξύ και αυτής έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν της κόβει ιδιαίτερα. Ποσταρε μια κριτική που περιέχει ένα ασυγχώρητο κατ'εμε λάθος. Της το επεσημανα, φυσικά με έγραψε. Και το κακό είναι ότι έχει μεγάλη πλατφορμα, διασπειρει ευρεως τις ανακρίβειες.
Δεδομένου ότι με έχει ακόμα μπλοκ στα στορις της, αν της στείλω τις καρτ ποστάλ και ένα βιβλίο, μαζί με τις τελευταίες μου επιθυμιες πριν την επέμβαση (να φροντισει τα αδημοσίευτα έργα μου, αφού ζητήσει το λαπτοπ μου από την οικογένειά μου [θα κάνω διαγραφή ιστορικού]) , λέτε να το πάρει στραβά και να νευριάσει;
Της έχει κάνει λαικ (δύο έως τωρα) αυτος που του έπεφτε το πουλί και δεν έκαναν σεξ. Αυτός για τον οποίο μαλωσαμε. Που σημαίνει ότι σίγουρα ξαναμιλανε, αφού μέχρι τώρα αυτή δεν του μιλούσε και αυτός δεν της είχε πει ούτε χρόνια πολλά στα γενεθλια της. Τι να κανω;
αν την αγαπάς θα κανεις υπομονη μια δυο δεκαετίες και θα σου πέσει και εσένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 106 Απαντήσεις
- 1579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Ιουν 2024, 17:28
-