Ναύτης έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 23:28
Δεν είναι λογική αυτή, αγαπητέ μου.
............................................... ενός φιλελεύθερου και δημοκρατικού, ευρωπαϊκού κράτους.
Δεν ειναι λογικη η δικια σου φιλε μου.
Τα λεγανε την δεκαετια το '80. Κ τι εγινε?? Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια των ζευγαριων ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ !!! Αυτο εγινε!!
Κ οι αντρες/γυναικες τι κανουν??? Γ@ΜΙ@ΥΝΤ@Ι σαν τα σκυλια οπου βρουν κ εχουν υποκαταστησει την οικογενειακη ευτυχια με την αυτοικανοποιηση!!!
Κ απο παιδια???
Η Ελλαδα βιωνει την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ της ιστοριας της !!!
Σε λιγο θα σβησουμε ως Εθνος με τα μυαλα τα δικα σου/σας (δυστυχως ειστε τα μιντια, ειστε ΜΟΔΑ, ειστε το the current thing!!! ΛΟΛ) κ σεις ακομα θα βαυκαλισζεστε οτι επιφερετε την προοδο!!
Η φιλια εχει σβησει, η αγαπη πλεον δεν υπαρχει, η υπομονη ειναι λαχειο, η ανθρωπια εξαφανιστικε, εχετε κανει μια κοινωνια ΣΑΝ ΤΟΝ Κ@Λ@ σας κ τολματε κ μιλατε!!!
Σαν δε ντρεπεστε λεω εγω.... Τωρα θελετε ο καθε ανωμαλος να εχει την ευκαιρια να εκμεταλευεται δυστυχησμενα πλασματακια, που ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΦΑΝΑ, θα εχουν την ατυχια να γεννηθουν σε σκ@τ@κοινωνιες που τα δινουν απλοχερα σε π@ιδερ@στες, ως "καινουργιο στυλ μοντερνισμου" !!!
Ποτε επιτελους θα καταλαβετε οτι ειστε πολυ λιγοι για να πειτε το οτιδηποτε στους συνανθρωπους σας???
Κ στο κατω κατω, δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑΝ απο εσας τους "προοδευτικους" (τρομαρα σας...) να προτεινει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ....
Μια χαρα βορειοκορεατες δικτατορισκοι του κερ@τ@, πατε ολα να τα περασετε απ τη μαμα-ΕΕ.... Την γνωμη της πλειοψηφιας την εχετε γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι (κ γνωριζετε οτι ειστε η αθλια μειοψηφια anyway).
Αυτο που βλεπω γυρω μου ειναι δυστυχια κ μοναξια. Ανθρωπους σκυφτους, δυστυχησμενους, μιζερους, εγωιστες, χωρις απολυτως καμια ελπιδα για τιποτα.
Στον χαριζω τον κοσμο σου. Μακαρι να πηγαιναμε πισω στα '70ς κ ακομα πιο πισω.
Μα γιαυτο αμα κανουν ντου οι μουσουλμανοι ενα μεγαλο μερος του πλυθησμου θα ξαναφορεσει το σαρικι κ θα βγει στο δρομο με μαχαιρια να σας δωσει τα ανθρωπινα δικαιωματα που τοσο αξιζετε.
Τα παιδια μας (κ οι περισσοτεροι απο εμας) ουτε που γνωριζουν τον ξεπεσμο των τελευταιων ημερων του Βυζαντιου... Μοιραιο η ιστορια να επαναληφθει λοιπον.
taliban έγραψε: ↑09 Νοέμ 2023, 21:16
Και ο Ανασκολοπισμός ήταν κάποτε αυτονόητος.
Να τον επαναφέρουμε και αυτόν ;

Γιατι οχι? Σαμπως εχει πεσει η εγκληματικοτητα που δεν τον εχουμε?