Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Να έχουν δικαίωμα τεκνοθεσίας τα ομόφυλα ζευγάρια;

Είμαι κατά
51
62%
Είμαι υπέρ
31
38%

Σύνολο ψήφων: 82

nemo

Re: Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 10 Νοέμ 2023, 14:40

ναι με προυποθεσεις οι οποιες ειναι πανω απο 50 ετων και τα παιδια να ειναι πανω απο 8-9 ετων

το γιατι θα το καταλαβουν αυτοι που εχουν λιγη νοηση στον εγκεφαλο

Άβαταρ μέλους
Ελ_ρία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελ_ρία » 10 Νοέμ 2023, 14:43

Σε όλες τις κοινωνίες ιστορικά ο γάμος αφορά τη διαιώνιση του είδους. Η ιερότητά του έχει να κάνει με την υπαρκτική ανάγκη του ανθρώπινου είδους να πολεμήσει τη φθορά (ακόμη και η πολυγαμία είχε σκοπό τη δημιουργία διαδόχων). Και περιλαμβάνει αποκλειστικά άνδρα και γυναίκα, επειδή ΜΟΝΟ αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν τη νέα ζωή. Τα παραπάνω είναι Οντολογία και σίγουρα ΔΕΝ αλλάζει.
Φυσικά και υπήρξαν περίοδοι και άνθρωποι όπου η ατεκνία λοιδωρήθηκε, γυναίκες και άντρες κακοποίησαν τα παιδιά τους, τα εγκατέλειψαν ή τα εκπόρνευσαν. Τα παραπάνω είναι ηθκή και αλλάζει ανάλογα με την εποχή, τις συνθήκες και την προσωπικότητα των ανθρώπων.
Η ομοφυλοφιλία υπήρχε παράλληλα με τις κοινωνίες ακριβώς ως αυτό που είναι:μια σεξουαλική παρέκκλιση, η οποία δεν λάμβανε μέρος στον κοινωνικό μετασχηματισμό.
Στη σημερινή εποχή της μετα-μετανεωτερικότητας, όπου όλα είναι <επιλογές μου>, οι έχοντες την ατζέντα προσπαθούν να διασπάσουν τις αιώνιες αξίες και κυρίως της οικογένειας.Σκοπός φυσικά είναι οι εύκολα διαχειρίσιμες κοινωνίες και η εθνική και θρησκευτική απονεύρωση. Γίνεται προσπάθεια να διασπαστεί η οντολογία και να γίνουν <γονείς> δυο ομόφυλοι άνθρωποι, αποστερώντας από το παιδί τον έναν γονεϊκό ρόλο, απαραίτητο για την ολοκλήρωσή του.
Με το γάμο ας κάνει ο καθένας οτι θέλει και με όποιον θέλει αλλά με τα παιδιά σίγουρα δεν παίζει κανείς .
Κατά μόνο για την τεκνοθεσία.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 14:44

Andromachi έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:22
Θα ξεκινήσω με το εξής: έχω καθημερινή επαφή με ομοφυλόφιλους, άντρες – γυναίκες. Δεν με ενοχλούν δεν τους ενοχλώ και δεν με νοιάζει τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους, αρκεί να μην προκαλούν.
Το προκαλούν εννοώ να μην χαριεντίζονται πχ μπροστά μου, όπως δεν το κάνω και εγώ με τον άντρα μου όχι από ταμπού, αλλά γτ θέλω να σέβομαι αυτόν που έχω απέναντί μου χωρίς να προκαλώ σχόλια αλλά και να δίνω και δικαιώματα.
Κάνοντας στενή παρέα με ένα ζευγάρι γυναικών έχω δει την αφοσίωση, τον σεβασμό και την αγάπη που δίνουν η μία στην άλλη, βλέπω πως λειτουργούν στην καθημερινότητα τους και αρκετές φορές έχω σκεφθεί ότι θα ήταν υπέροχο να μεγαλώσουν ένα παιδί γτ έχουν πολλά να δώσουν
Ζούμε ακόμη με παρωπίδες αυτό ξέρω! Εγώ να σας πω την αλήθεια είμαι και υπερ και κατά. Πως γίνεται αυτό; Ε γίνεται! Όπως και ένα ζευγάρι άντρας – γυναίκα ίσως να μην είναι κατάλληλος να μεγαλώσει ένα παιδί έτσι και ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου μπορεί να μην είναι ικανό, επίσης.
Αρρωστημένοι υπάρχουν γύρω μας ουκ ολίγοι…
Αυτό ακριβώς. Ένας γελοίος ή εμμονικός στρέιτ σαφώς και είναι λιγότερο σοβαρός από τον οποιονδήποτε γκέι, που υποστηρίζει μόνος του και όχι μέσω παλλαϊκών συγκεντρώσεων/απόψεων/δηλώσεων την ανθρώπινη και όχι ερωτική ταυτότητα του.

Όποιος εστιάζει στην ερωτική ταυτότητα για να γίνει κοινωνικώς και όχι μόνον αποδεκτός, είναι εκ των πραγμάτων μαλάκας, είτε είναι γκέι είτε στρέιτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 14:49

Αναφορικά δε με την πασοκοεγγενή συμμαχία προχωΠάτρας/περιφέρειας και προχωΜάνης, είναι απολύτως κατανοητή συνέπεια.

Απλές προβολές* με έμφαση στα αου αου, γουάου και τρισγουάου ως αποτέλεσμα. Προχωαυριανισμός σε τρέντυ απόδοση και τίποτα παραπάνω.

*Mε την ψυχολογική προσέγγιση του όρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 10 Νοέμ 2023, 19:18

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 12:26
O I έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 09:30
Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 23:06

"Εξακριβωμένο" από ποιον;
Και τι ακριβώς σημαίνει "ομοφυλοφιλικός";
Το έγραψα και το ξαναγράφω: αντιλήψεις σαν και τις δικές σου αντιπροσωπεύουν όλη την σαπίλα του πιο καθυστερημένου και σκοταδιστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, ένα αποκρουστικό, μεσαιωνικό απολίθωμα.
Ότι διαφωνείς με τέτοιο τρόπο εσύ και άλλοι δω μέσα και τρίζετε τα δόντια με αυτές τις αντιλήψεις που υπερασπίζονται τα παιδιά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, μάλλον τις δικαιώνουν. Αυτό και ως απάντηση για το "Εξακριβωμένο" αν θες. Το "ομοφυλοφιλικός" το είπα για να μη τον πω ομοφυλόφιλο ή και ως διάκριση απέναντι στην έκφραση "ομοφοβικός" που την πετάτε στα μούτρα όποιου έχει αντίθετη άποψη με των ομοφυλοφίλων (όσων θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά και όχι πετ), όσο λογική κι αν είναι.

καλή σου μέρα

.,
Με λίγα λόγια, μπούρδες "εξακριβωμένο". Κατά τα λοιπά, ισχύουν όσα σού έγραψα ήδη.
Υπέθεσα ότι δεν θα το πρόσεχες, όπως και το παράδειγμα. Και άλλοι ίσως δεν πρόσεξαν που επιτίθεσθαι σα τον Δον, το παρεάκι. Η λεγόμενη "οπισθοδρόμηση" που έχει ως σύνθημα, το παρεάκι, σε κάποιες κρίσιμες στιγμές αποφάσεων για το σύνολο φάνηκαν πολύ χρήσιμες. όπως και για το συμφέρον των παιδιών που κάποτε θα μεγαλώσουν και κάποια από αυτά θα αναρωτιούνται, τι έφταιξαν.
Συνεχίστε την προπαγάνδα που έχετε αναλάβει με πμ και τηλεφωνήματα διάφοροι δω μέσα, το παρεάκι, και αφήστε τα παιδιά και το κοινωνικό πρόβλημα που προκύπτει με την εν λόγω υιοθεσία αθώων παιδιών έξω από την προπαγάνδα που επιχειρείτε. Είναι τοξικό. κάνει κοινωνικό κακό.

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 10 Νοέμ 2023, 19:59

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:23
Πασιφάη έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:19
Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:15

Αφού σού είπα, ψυχικό έκανα, ήταν να τη λυπάσαι την καψερή.
Ε, ναι. Είναι άχαρο πράμα όταν φτάνεις να λυπάσαι τον άλλον. Πωωω..
Ναι, αλλά να ξέρεις, αν αύριο μεθαύριο πάρει ξανά θάρρετα κι αρχίσει πάλι να χτυπά τα κουδούνια για να μου πασάρει κατσαρόλες και τεφάλ, δεν θ' ανοίξω. Θα μας ανέβει στο σβέρκο το τέλος.
Κοίτα, χλωμό το κόβω να έχει το σπρέχεν για πώληση κατσαρολικών. Μέχρι για καμιά σωβρακοφανέλα ναι, το βλέπω. Αλλα μην ανοίξεις κι έτσι να'ναι. :g030:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 10 Νοέμ 2023, 20:28

Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 23:28
Γάταρος έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 16:26
Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 12:18
Ακριβώς, ρε Πασιφάη, κι αυτό είναι ο μόνος μου ενδοιασμός σχετικά με το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Τι θα αντιμετωπίσουν τα παιδιά αυτά μόλις βγουν από το προστατευμένο περιβάλλον του σπιτιού τους; Και δεν μιλώ μόνο για τα ενήλικα, αναχρονιστικά και σκοταδιστικά, απολειφάδια, αλλά και για όσους πιστιρικάδες έχουν εμποτιστεί από το δηλητήριο των γονιών τους, ξέρεις, εκείνων των "χρηστοηθών νοικοκυραίων" που ζέχνουν ζηλωτισμό και φαρισαϊσμό.
Αναγνωρίζεις ότι αυτά τα παιδιά θ' αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο κοινωνικό τους περιβάλλον και στο δίλημμα να στεναχωρήσουμε τα παιδιά ή τους ομοφυλόφιλους εσύ διαλέγεις να στεναχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε δυσκολίες στα παιδιά. Αυτά περί φαρισαϊσμού, γιατί παρουσιάζεστε ως υπερευαίσθητοι αλλά στην πραγματικότητα τα έχετε χεσμένα τα παιδάκια.
Αν τα τεκνοθετημένα παιδιά κινδυνεύουν από τις αντιλήψεις, τις νοοτροπίες και τις συμπεριφορές του πιο καθυστερημένου και αντιδραστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας -τμήμα στο οποίο, επιπροσθέτως, περισσεύει η υποκρισία κι ο φαρισαϊσμός- η λύση δεν είναι να σταματήσει η Γη να γυρίζει, αλλά να υποχρεωθούν όλοι αυτοί οι βασιβουζούκοι να συμμορφωθούν με τη νομιμότητα (και την κουλτούρα) ενός φιλελεύθερου και δημοκρατικού, ευρωπαϊκού κράτους.
Ναί αλλά εσύ δεν λες "πρώτα θα συμμορφώσουμε τους βασιβουζούκους με τη νομιμότητα ενός φιλελεύθερου ευρωπαϊκού κράτους και μετά θα δώσουμε το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους να τεκνοθετούν". Εσύ λες "γνωρίζουμε ότι τα παιδιά θα έχουν πρόβλημα, ωστόσο θα δώσουμε στους ομοφυλόφιλους το δικαίωμα να τεκνοθετούν γιατί το τι είναι καλύτερο για τους ομοφυλόφιλους το αξιολογούμε ως σημαντικότερο σε σχέση με το τι είναι καλύτερο για τα παιδάκια". Είναι μια άποψη, αλλά από τη στιγμή που τα έχεις χεσμένα τα παιδάκια τότε τον φαρισαϊσμό θα πρέπει να τον αναγνωρίσεις και στον εαυτό σου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 10 Νοέμ 2023, 20:46

Ε, καλά τώρα... :lol: κατ' αυτών την άποψη, "ποιος χέζει τα παιδιά"... :011:
ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 14:44
Andromachi έγραψε:
Θα ξεκινήσω με το εξής: έχω καθημερινή επαφή με ομοφυλόφιλους, άντρες – γυναίκες. Δεν με ενοχλούν δεν τους ενοχλώ και δεν με νοιάζει τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους, αρκεί να μην προκαλούν.
....
.....
Όποιος εστιάζει στην ερωτική ταυτότητα για να γίνει κοινωνικώς και όχι μόνον αποδεκτός, είναι εκ των πραγμάτων μαλάκας, είτε είναι γκέι είτε στρέιτ.
Πάνω σ' αυτά θα συμπλήρωνα ότι η όλη κίνηση αφορά τον σεξουαλικό προσδιορισμό και όσα επακολουθούν. Τα τύμπανα χτυπούν στον ρυθμό των ομοφυλοφίλων όσον αφορά το ζήτημα "Γάμος ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία". Προκαλούν κοινωνικά με τη σεξουαλική τους ταυτότητα ως προϋπόθεση για την τεκνοθεσία. Άρα η "ερωτική ταυτότητα για να γίνει κοινωνικώς και όχι μόνον αποδεκτός" για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους, είναι δεδομένη.

Μα η κοινωνική απαίτηση από μερίδα της κοινωνίας έχει σεξουαλική ταυτότητα ούτως ή άλλως (χωρίς να υπολογίζει ούτε παιδία ούτε κοινωνικές συνέπειες). οι διαστάσεις ξεκινούν από το σεξουαλικό προσδιορισμό και φυσικά συμφωνώ ότι είναι λάθος αυτό. Επίσης θεωρώ λάθος μια προβληματική κοινωνικά μειονότητα να προσδιορίζει το μέλλον ολόκληρης τής κοινωνίας.

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 10 Νοέμ 2023, 22:04

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 09:02
Μάλιστα. Μια απορία έχω μόνο. Οι τύποι με τα δικράνια και τους πυρσούς βγαίνουν παγανιά μετά από το κήρυγμα ή ενόσω εσύ μιλάς αυτοί ορμάνε;
Ασε τους ομοφυλλοφιλους να μιλησουν για τον εαυτο τους.
Κανενας δεν ψηφισε ΕΣΕΝΑ δικηγορο τους.

Εισαι ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΣ σωτηρας κ το μονο που προκαλεις ειναι λυπηση κ αντιπαθεια.

Οσοι θελουμε να εκπτοσωπηθουμε για καποιο στοιχειο της ζωης μας, μπορουμε καλιστα να το κανουμε μονοι μας.
Αν φοβομαστε τη ΧΑ κ χρειαζομαστε βοηθεια, ελληνικα ξερουμε, θα σε φωναξουμε.
Μεχρι τοτε, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ !! Κ συ κ οι υπολοιποι καλοθελητες.

Βλεπεις πως αμα θελουμε, ολα ξεκαθαριζουν αμεσως???
χαχαααχχαχααα................

Ας φτιαξουμε ενα κομματι του Πχορουμ να μιλανε μονο τα ατομα που δεδηλωμενα ειναι λοατκι κ οι αλλοι να συμμετεχουν ως επισκεπτες/φιλοι.
Εκει να λενε οσοι ΕΙΝΑΙ της κοινοτητας τι προβληματα εχουν κ τι πολιτικες πραξεις θελουν να κανουν.
Εσεις μπορειτε να βλεπετε κ να χειροκροτατε.

Αλλα τοτε τα δικαιωματα των ομοφυλοφυλων δεν ειναι καλα.......... Ξεχασα.........
Αν δεν τους αντιπροσωπευει η αριστερα, τοτε ειναι κ αυτοι φασιστες, no??
τοτε ειναι ναζι, σωστα??
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 22:22

Πάω ό,τι στοιχημα θέτε ότι το βασικό κίνητρο των προχωκάγκουρων που είναι υπέρ της τεκνοθεσίας από δαφνοστεφωμένα ζεύγη είναι η προσωπική τους τέρμα μίζερη αντίδραση στα λιβανισμένα σόγια τους, στα οποία οι εν λόγω επαναστάτες της λαϊκής οργής, δεν είχαν τους όρχεις να εκφράσουν το δικό τους "όχι".

Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη μιζέρια των κατά φαντασία επαναστατών, τί είναι; :lol::e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 10 Νοέμ 2023, 22:30

:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2023, 22:36

Γάταρος έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 20:28
Ναύτης έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 23:28
Γάταρος έγραψε:
09 Νοέμ 2023, 16:26

Αναγνωρίζεις ότι αυτά τα παιδιά θ' αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο κοινωνικό τους περιβάλλον και στο δίλημμα να στεναχωρήσουμε τα παιδιά ή τους ομοφυλόφιλους εσύ διαλέγεις να στεναχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε δυσκολίες στα παιδιά. Αυτά περί φαρισαϊσμού, γιατί παρουσιάζεστε ως υπερευαίσθητοι αλλά στην πραγματικότητα τα έχετε χεσμένα τα παιδάκια.
Αν τα τεκνοθετημένα παιδιά κινδυνεύουν από τις αντιλήψεις, τις νοοτροπίες και τις συμπεριφορές του πιο καθυστερημένου και αντιδραστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας -τμήμα στο οποίο, επιπροσθέτως, περισσεύει η υποκρισία κι ο φαρισαϊσμός- η λύση δεν είναι να σταματήσει η Γη να γυρίζει, αλλά να υποχρεωθούν όλοι αυτοί οι βασιβουζούκοι να συμμορφωθούν με τη νομιμότητα (και την κουλτούρα) ενός φιλελεύθερου και δημοκρατικού, ευρωπαϊκού κράτους.
Ναί αλλά εσύ δεν λες "πρώτα θα συμμορφώσουμε τους βασιβουζούκους με τη νομιμότητα ενός φιλελεύθερου ευρωπαϊκού κράτους και μετά θα δώσουμε το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους να τεκνοθετούν". Εσύ λες "γνωρίζουμε ότι τα παιδιά θα έχουν πρόβλημα, ωστόσο θα δώσουμε στους ομοφυλόφιλους το δικαίωμα να τεκνοθετούν γιατί το τι είναι καλύτερο για τους ομοφυλόφιλους το αξιολογούμε ως σημαντικότερο σε σχέση με το τι είναι καλύτερο για τα παιδάκια". Είναι μια άποψη, αλλά από τη στιγμή που τα έχεις χεσμένα τα παιδάκια τότε τον φαρισαϊσμό θα πρέπει να τον αναγνωρίσεις και στον εαυτό σου.
Φυσικά και δεν λέω αυτό, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι η αντίδραση μιας ομάδας ανθρώπων θα έφτανε για να σταματήσει η πρόοδος και η φιλελευθεροποίηση της ανθρώπινης κοινωνίας. Είναι σαν να έλεγε κάποιος: ας πειστούν πρώτα οι παπάδες και μετά θεσμοθετούμε τον πολιτικό γάμο ή ας πειστούν πρώτα οι ομοφοβικοί και μετά επεκτείνουμε την εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια (και δε γαμιέται μέχρι τότε το Σύνταγμα).
Δεν πάει έτσι.
Δες ας πούμε παραπάνω, τον χρήστη ΟΙ, που εξακολουθεί να μιλά περί "ψυχικής ασθένειας".
Τι κι αν ο αμερικανικός σύνδεσμος ψυχιατρικής ήδη από το 1973 (οι προσπάθειες είχαν ξεκινήσει από το 1956) έχει αφαιρέσει την ομοφυλοφιλία από τον κατάλογο ψυχικών διαταραχών (αποκαθιστώντας μια πρωτοφανή αθλιότητα που οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους σε περιθωριοποίηση, εγκλεισμούς, χημικούς ευνουχισμούς, πραγματικά βασανιστήρια, ακόμα και στο θάνατο), τι κι αν το 1993 και το 2017 αποδείχτηκε με επιστημονικές έρευνες ότι η ομοφυλοφιλία σχετίζεται με συγκεκριμένα γονίδια σε συγκεκριμένα χρωμοσώματα, τι κι αν η κοινή εμπειρία μας λέει ότι ομοφυλόφιλος κάποιος δεν γίνεται, αλλά έτσι γεννιέται (έχω ξαναγράψει ότι στο διπλανό διαμέρισμα από το πατρικό μου, δυο δίδυμα αγόρια αδέλφια είχαν εντελώς διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, ο οποίος ήταν εμφανής ήδη από την εποχή που τα παιδιά αυτά πήγαιναν στο δημοτικό), τι κι αν όλος ο δυτικός τουλάχιστον κόσμος (γιατί τα κινέζικα δικαστήρια και οι μουλάδες έχουν άλλη αντίληψη) αναγνωρίζει και αποδέχεται πλέον ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια καθόλα φυσιολογική σεξουαλική προτίμηση, τύποι σαν τον ΟΙ δεν πρόκειται να πειστούν ποτέ.
Οπότε, τι; Να σταματήσει η Γη να γυρίζει;
Ξαναλέω.
Αν το πρόβλημα τελικά είναι αντιλήψεις, οι νοοτροπίες και οι συμπεριφορές κάποιων ατόμων ή κάποιων ομάδων ατόμων, η λύση δεν είναι να ακυρωθούν ρυθμίσεις που στην ουσία εμπεδώνουν τη φιλελεύθερη και δημοκρατική κουλτούρα της Δύσης, ούτε να πισωγυρίσουμε σε μεσαιωνικές καταστάσεις. Η λύση είναι να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε με χαρακτηριστικά αυστηρή ποινική μεταχείριση κάθε συμπεριφορά που θα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ειδικά των παιδιών, τον κάθε βασιβουζούκο δηλαδή που θα επιχειρήσει να κάνει μπούλινγκ σε ένα τεκνοθετημένο από ομόφυλο ζευγάρι παιδί.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 10 Νοέμ 2023, 22:41

Pollaplasiastis έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 22:04
Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 09:02
Μάλιστα. Μια απορία έχω μόνο. Οι τύποι με τα δικράνια και τους πυρσούς βγαίνουν παγανιά μετά από το κήρυγμα ή ενόσω εσύ μιλάς αυτοί ορμάνε;
Ασε τους ομοφυλλοφιλους να μιλησουν για τον εαυτο τους.
Κανενας δεν ψηφισε ΕΣΕΝΑ δικηγορο τους.

Εισαι ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΟΣ σωτηρας κ το μονο που προκαλεις ειναι λυπηση κ αντιπαθεια.

Οσοι θελουμε να εκπτοσωπηθουμε για καποιο στοιχειο της ζωης μας, μπορουμε καλιστα να το κανουμε μονοι μας.
Αν φοβομαστε τη ΧΑ κ χρειαζομαστε βοηθεια, ελληνικα ξερουμε, θα σε φωναξουμε.
Μεχρι τοτε, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ !! Κ συ κ οι υπολοιποι καλοθελητες.

Βλεπεις πως αμα θελουμε, ολα ξεκαθαριζουν αμεσως???
χαχαααχχαχααα................

Ας φτιαξουμε ενα κομματι του Πχορουμ να μιλανε μονο τα ατομα που δεδηλωμενα ειναι λοατκι κ οι αλλοι να συμμετεχουν ως επισκεπτες/φιλοι.
Εκει να λενε οσοι ΕΙΝΑΙ της κοινοτητας τι προβληματα εχουν κ τι πολιτικες πραξεις θελουν να κανουν.
Εσεις μπορειτε να βλεπετε κ να χειροκροτατε.

Αλλα τοτε τα δικαιωματα των ομοφυλοφυλων δεν ειναι καλα.......... Ξεχασα.........
Αν δεν τους αντιπροσωπευει η αριστερα, τοτε ειναι κ αυτοι φασιστες, no??
τοτε ειναι ναζι, σωστα??
Νομίζω πρέπει να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια.

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 10 Νοέμ 2023, 23:06

Andromachi έγραψε:
Θα ξεκινήσω με το εξής: έχω καθημερινή επαφή με ομοφυλόφιλους................
Εγω εχω σχεδον ολη μου την ζωη. Μαλιστα ενα κομματι αυτης ζουσα/δουλευα στο Village της ΝΥ.
Σε πληροφορω οτι ειναι (ειμαστε) αξιοθρηνιτη "κοινοτητα" (δεν ειμαστε κοινοτητα πρωτ απ ολα, αλλα ναι...).

Υπαρχουν τρομαχτικα μεγαλα ποσοστα τερατων που κυκλοφορουν ανενοχλητα στα νερα αυτης της νεας "κοινοτητας". Οσο ο καθενας ηταν στον παγκο του, τα πραγματα ηταν καλα. Ηξερες οτι π.χ. τα τραβεστι κανουν πιατσα Συγγρου, οι λεσβιες εχουν τα μπαρ τους στην Καραισκακη, οι πουστηδες πανε για καφε Κολωνακι (τυχαια μιλαω). Κ στην κοινωνια η ευθυνη των οποιων παρανομιων ηταν ατομικη. Π.χ. αν καποιος ηταν παιδεραστης, ο ομοφυλοφιλος αντρας ελεγε "εγω γουσταρω αντρες, οχι παιδια" κ τελειωνε εκει το θεμα.

Σημερα η παγκοσμια αριστερα ενωσε ολες αυτες τις "λιμνουλες" σε μια μεγαλη "πισινα", οπου ολοι κολυμπουν ελευθερα. Οι κοπρολαγνοι διπλα στις λεσβιες, οι νεκροφιλοι διπλα απ τα τραβεστι. Οι παιδεραστες διπλα απ τους πουστηδες κ τους κροσντρεσερς. Ολοι μαζι μια τρελη χαρουμενη οικογενεια.... Οι καρχαριες διπλα στα χρυσοψαρα.....
Αυτο εγινε ως κοινωνικο αποτελεσμα της απο χρονια ομαδοποιησης (με το στανιο) των διαφορων ειδων παραφυλιων που υπαρχουν.
Κανενας δεν μιλα για αυτο.
Πουθενα.
Εγω το βλεπω, αλλα μεγαλωσα πια, δεν με ενδιαφερει. Κουραστηκα.

Αν σου ελεγα οτι το 50% των ανθρωπων που δεν εχουν την mainstream σεξουαλικοτητα (δεν ειναι στρειτ δλδ), ειναι ψυχανωμαλοι, θα με πιστευες???
Αν οχι, κανεις μεγαλο λαθος. Εθελοτυφλεις γιατι το πιθανοτερο ειναι οτι δεν εχεις την δυναμη να δεις ποσο σκοτεινος ειναι ο κοσμος μας.....
Μονο να βγουν στην φορα αληθινες ερευνες για τα ποσοστα χρησης ναρκωτικων στην κοινοτητα των Λοατκι (που ειναι 150% !!!!! δεν νομιζω να εχω δει ποτε μου ατομο με "διαφορετικη" σεξουαλικοτητα που να ειναι/ηταν χρηστης!!) ο κοσμος θα αρχισει να κατανοει...
Τα ποσοστα των αυτοκτονιων... αυτου του απιστευτου πονου που ζουν (ζουμε) τα ατομα αυτα κ πως καταληγουν να κοβουν το νημα της ζωης τους.... Αλλα αυτα δεν ειναι "ολα καλα, ειμαστε ευτυχισμενοι αριστερουληδες"... Εκει η αριστερα ειναι ανυπαρκτη.... Δεν ειναι commercially acceptable εικονα αυτη....
Τα ποσοστα καταδικης σε κακουργηματικες πραξεις κ φυλακισεων στην "κοινοτητα".... Αλλο κ αυτο ε?....
Τα ποσοστα παιδεραστιας, κ ιδιως τα ποσοστα παιδεραστιας σε σχεση με αυτα των "κανονικων" ζευγαριων, οπου η αληθεια ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ για τους Λοατκι... Ουτε αυτα λεγονται.... (κατα τα αλλα "τα λενε οι ερευνες", ναι...).

Αυτα που βαυκαλιζονται οι κατα τοπος αριστεροι οτι "το λεει η ερευνα" ειναι καφριλικια 100%.
Εχω σπουδασει ψυχολογια (στην Αμερικη) κ δεν υπαρχει ερευνα να αποδεικνυει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που λενε. Κανουν κοπτο-ραπτικη τα συμπερασματα των ερευνων (κυριολεκτικα) κ με μπολικα λεφτα απο οσους δισεκατομμυριουχους κοπτονται να περασουν αυτες οι ατζεντες, τα περναν στα μιντια κ τα κανουν νομους με σαπιους πολιτικους-σκουπιδια (εχουν στρατιες ολοκληρες κ απ τα δυο).
Καταληξαμε ο οποιος επιστημονας θελει την δουλεια του να κρατα το στομα του κλειστο...
Κυριολεκτικη δικτατορια, χωρις καμια μα καμια εξαιρεση.

Κ το χειροτερο (η θεια δικη, αν προτιμας)?? Δεν ειναι ΚΑΝ η αριστερα που τα λεει/υποστηριζει ολα αυτα!!!
χαχαχααα...(το αφησα για το τελος!) ναιππ..... ολοι αυτοι εδω φωναζουν, αλλα μαλλον σκαβουν τον λακο στον οποιο θα πεσουν....
Νομιζουν τα χαζοχαρουμενα εδω μεσα οτι ανοιγουν τη τρυπα στη φατσα τους, βγαζουν ηχους κ κατι τρεχει στα γυφτικα....
Αμ, εκει που ειναι σημερα, ημουν εγω εχτες....
Σου βαζω τι λεει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αριστερα.

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 10 Νοέμ 2023, 23:07

Ναύτης έγραψε:
10 Νοέμ 2023, 22:41
Νομίζω πρέπει να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια.
Τρομερο επιχειρημα!!!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών