Νάρκωση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Fata_Morgana
Re: Νάρκωση
Θυμάμαι ότι μου είχαν δέσει τα πόδια με λουριά ή τα χέρια ή και τα δυο δεν θυμάμαι, ότι έκανε τρελή παγωνιά, μου είπαν να παρακολουθώ ένα μόνιτορ και έσβησα ξαφνικά, και θυμάμαι να αρχίζω να ξυπνάω και να μου φωνάζει κάποιος επιτακτικά και έντονα ανέπνευσε, ανέπνευσε και το όνομα μου. Μετα ξαναθυμάμαι που ξύπνησα κανονικά και με πήγαν στο δωμάτιο και είχε πάρα πολύ ζεστά σεντόνια. . Επίσης ο λαιμός μου ήταν σαν γδαρμενος και είχα πολλά φλέματα. Α και έκανα 3 μέρες να κοιμηθώ, μου έδιναν διαφορα χάπια να κοιμηθώ αλλά δεν... έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα χιλιάδες τριγωνάκια και τα μάτια κάγκελο. Πάθαινα σαν κρίσεις πανικού ότι δεν αναπνέω,ότι δεν έχω οξυγόνο και μου έβαζαν οξυγόνο να συνέλθω και μετά από 3 μέρες ένα μεσημέρι ξεράθηκα στον ύπνο για πόσες ώρες και έτσι πέρασε η αϋπνία.
Σε αυτή τη φάση ναι, θα προτιμουσα χτύπημα στο κεφάλι όπως στα καρτούν.
Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά διάβαζα τώρα για περιπτώσεις που πέθαναν από αιμορραγικο σοκ και μάλιστα ούτε καν την ώρα της επέμβασης αλλά μία μέρα μετά. Προτιμώ τον καρκίνο. Θα πάω σε άλλο γιατρό. Θα υπάρχει σίγουρα κάποιος άλλος τρόπος. Ισως γενετική εξέταση, δεν ξέρω. Φοβάμαι πάντως. Τώρα κάπως μου πέρασε ο φόβος της ναρκωσης και φοβάμαι την αιμορραγία. Και αν είναι να μου συμβεί μετά καμιά διατρηση και να έχω άγχος για ενα μήνα μετά, να μου λειπει. Είναι δυνατόν να ζούμε στο 2023 και να μην υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από βάρβαρες μεθοδους;
Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά διάβαζα τώρα για περιπτώσεις που πέθαναν από αιμορραγικο σοκ και μάλιστα ούτε καν την ώρα της επέμβασης αλλά μία μέρα μετά. Προτιμώ τον καρκίνο. Θα πάω σε άλλο γιατρό. Θα υπάρχει σίγουρα κάποιος άλλος τρόπος. Ισως γενετική εξέταση, δεν ξέρω. Φοβάμαι πάντως. Τώρα κάπως μου πέρασε ο φόβος της ναρκωσης και φοβάμαι την αιμορραγία. Και αν είναι να μου συμβεί μετά καμιά διατρηση και να έχω άγχος για ενα μήνα μετά, να μου λειπει. Είναι δυνατόν να ζούμε στο 2023 και να μην υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από βάρβαρες μεθοδους;
Εγώ όταν γύρισα από επιστράτευση κοιμήθηκα απ' το μεσημέρι της μιας μέρας μέχρι τις 10 το βράδυ της επόμενης. Αλλά τέτοιο πράγμα σαν αυτό που περιγράφεις δεν είχα.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:02Θυμάμαι ότι μου είχαν δέσει τα πόδια με λουριά ή τα χέρια ή και τα δυο δεν θυμάμαι, ότι έκανε τρελή παγωνιά, μου είπαν να παρακολουθώ ένα μόνιτορ και έσβησα ξαφνικά, και θυμάμαι να αρχίζω να ξυπνάω και να μου φωνάζει κάποιος επιτακτικά και έντονα ανέπνευσε, ανέπνευσε και το όνομα μου. Μετα ξαναθυμάμαι που ξύπνησα κανονικά και με πήγαν στο δωμάτιο και είχε πάρα πολύ ζεστά σεντόνια. . Επίσης ο λαιμός μου ήταν σαν γδαρμενος και είχα πολλά φλέματα. Α και έκανα 3 μέρες να κοιμηθώ, μου έδιναν διαφορα χάπια να κοιμηθώ αλλά δεν... έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα χιλιάδες τριγωνάκια και τα μάτια κάγκελο. Πάθαινα σαν κρίσεις πανικού ότι δεν αναπνέω,ότι δεν έχω οξυγόνο και μου έβαζαν οξυγόνο να συνέλθω και μετά από 3 μέρες ένα μεσημέρι ξεράθηκα στον ύπνο για πόσες ώρες και έτσι πέρασε η αϋπνία.
Το δέσιμο με λουριά μου φαίνεται ενδιαφέρον. Νομίζω θα μου άρεσε.

Να γίνεις εσύ χειρούργος, να κάνεις μόνος σου την επέμβαση, το σκέφτηκες;Τώρα κάπως μου πέρασε ο φόβος της ναρκωσης και φοβάμαι την αιμορραγία. Και αν είναι να μου συμβεί μετά καμιά διατρηση και να έχω άγχος για ενα μήνα μετά, να μου λειπει. Είναι δυνατόν να ζούμε στο 2023 και να μην υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από βάρβαρες μεθοδους;
Ποιον τυχαίο να εμπιστεύεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Kauldron έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:13Εγώ όταν γύρισα από επιστράτευση κοιμήθηκα απ' το μεσημέρι της μιας μέρας μέχρι τις 10 το βράδυ της επόμενης. Αλλά τέτοιο πράγμα σαν αυτό που περιγράφεις δεν είχα.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:02Θυμάμαι ότι μου είχαν δέσει τα πόδια με λουριά ή τα χέρια ή και τα δυο δεν θυμάμαι, ότι έκανε τρελή παγωνιά, μου είπαν να παρακολουθώ ένα μόνιτορ και έσβησα ξαφνικά, και θυμάμαι να αρχίζω να ξυπνάω και να μου φωνάζει κάποιος επιτακτικά και έντονα ανέπνευσε, ανέπνευσε και το όνομα μου. Μετα ξαναθυμάμαι που ξύπνησα κανονικά και με πήγαν στο δωμάτιο και είχε πάρα πολύ ζεστά σεντόνια. . Επίσης ο λαιμός μου ήταν σαν γδαρμενος και είχα πολλά φλέματα. Α και έκανα 3 μέρες να κοιμηθώ, μου έδιναν διαφορα χάπια να κοιμηθώ αλλά δεν... έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα χιλιάδες τριγωνάκια και τα μάτια κάγκελο. Πάθαινα σαν κρίσεις πανικού ότι δεν αναπνέω,ότι δεν έχω οξυγόνο και μου έβαζαν οξυγόνο να συνέλθω και μετά από 3 μέρες ένα μεσημέρι ξεράθηκα στον ύπνο για πόσες ώρες και έτσι πέρασε η αϋπνία.
Το δέσιμο με λουριά μου φαίνεται ενδιαφέρον. Νομίζω θα μου άρεσε.

Μπορεί να κατάλαβαν οτι είσαι για δέσιμο.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:26Kauldron έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:13Εγώ όταν γύρισα από επιστράτευση κοιμήθηκα απ' το μεσημέρι της μιας μέρας μέχρι τις 10 το βράδυ της επόμενης. Αλλά τέτοιο πράγμα σαν αυτό που περιγράφεις δεν είχα.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:02Θυμάμαι ότι μου είχαν δέσει τα πόδια με λουριά ή τα χέρια ή και τα δυο δεν θυμάμαι, ότι έκανε τρελή παγωνιά, μου είπαν να παρακολουθώ ένα μόνιτορ και έσβησα ξαφνικά, και θυμάμαι να αρχίζω να ξυπνάω και να μου φωνάζει κάποιος επιτακτικά και έντονα ανέπνευσε, ανέπνευσε και το όνομα μου. Μετα ξαναθυμάμαι που ξύπνησα κανονικά και με πήγαν στο δωμάτιο και είχε πάρα πολύ ζεστά σεντόνια. . Επίσης ο λαιμός μου ήταν σαν γδαρμενος και είχα πολλά φλέματα. Α και έκανα 3 μέρες να κοιμηθώ, μου έδιναν διαφορα χάπια να κοιμηθώ αλλά δεν... έκλεινα τα μάτια μου και έβλεπα χιλιάδες τριγωνάκια και τα μάτια κάγκελο. Πάθαινα σαν κρίσεις πανικού ότι δεν αναπνέω,ότι δεν έχω οξυγόνο και μου έβαζαν οξυγόνο να συνέλθω και μετά από 3 μέρες ένα μεσημέρι ξεράθηκα στον ύπνο για πόσες ώρες και έτσι πέρασε η αϋπνία.
Το δέσιμο με λουριά μου φαίνεται ενδιαφέρον. Νομίζω θα μου άρεσε.και μένα μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να με δέσουν.

- Fata_Morgana
Το πρόβλημα τότε είναι ότι με έλυσανKauldron έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:29Μπορεί να κατάλαβαν οτι είσαι για δέσιμο.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:26και μένα μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να με δέσουν.

Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:39Το πρόβλημα τότε είναι ότι με έλυσανKauldron έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:29Μπορεί να κατάλαβαν οτι είσαι για δέσιμο.Fata_Morgana έγραψε: ↑22 Νοέμ 2023, 21:26και μένα μου είχε κάνει εντύπωση. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να με δέσουν.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αύριο μου είπε ο γιατρός να πάω από το ιατρείο για τις οδηγίες.
Ειμαι πλεον ενα βήμα πριν τον πληρη πανικο. Εκανα το λάθος να δω βιντεακια. Τι βάρβαρη διαδικασια! Λες και είναι μεσαιωνικα βασανιστήρια. Ισως αλλάξω γιατρό. Θα του το πω αύριο.