Απλά μεγαλείο ψυχής, και πατριωτισμού...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Απλά μεγαλείο ψυχής, και πατριωτισμού...
Εγώ μετά από αυτό θεωρώ ότι όχι απλά δεν έχω το δικαίωμα να λέγομαι Έλληνας, αλλά θέλει καντάρια θράσος και ξετσιπωσιά, να προφέρω έστω τη λέξη...
Αναφέρομαι στον εαυτό μου αφού δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω εξ'ονόματος άλλων
Αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, με τις οικονομίες της δεκαετιών
Δε μιλάμε για κανέναν Ωνάση, για κανένα λεφτά, για μια γερόντισσα που με τις αιματηρές οικονομίες της, και μια...πλουσιοπάροχη...σύνταξη του ΟΓΑ, αγόρασε για τους συμπολίτες της ένα ασθενοφόρο.
Καταλάβατε τώρα για τι show off και φραγκάτη πλουσιόγρια μιλάμε...
Σώπα μωρέ τώρα που είμαι γω άξιος να λέγομαι Έλληνας...
Από που κι ως πού;
Γι'αυτό ντρέπομαι γιατί δεν έχω κάνει και δεν προβλέπεται μάλλον να κάνω ούτε μια παρανυχίδα από αυτό που έκανε.
Αν είμασταν όλοι το 1/6 πατριώτες και φιλέλληνες όσο αυτή η χώρα δεν θα ήταν σε αυτά τα σκατά...
Αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, με τις οικονομίες της δεκαετιών
Δε μιλάμε για κανέναν Ωνάση, για κανένα λεφτά, για μια γερόντισσα που με τις αιματηρές οικονομίες της, και μια...πλουσιοπάροχη...σύνταξη του ΟΓΑ, αγόρασε για τους συμπολίτες της ένα ασθενοφόρο.
Από που κι ως πού;
Γι'αυτό ντρέπομαι γιατί δεν έχω κάνει και δεν προβλέπεται μάλλον να κάνω ούτε μια παρανυχίδα από αυτό που έκανε.
Αν είμασταν όλοι το 1/6 πατριώτες και φιλέλληνες όσο αυτή η χώρα δεν θα ήταν σε αυτά τα σκατά...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Απλά μεγαλείο ψυχής, και πατριωτισμού...
έλα, ηρέμησε, τώρα, όλα θα πάνε καλάΕγώ μετά από αυτό θεωρώ ότι όχι απλά δεν έχω το δικαίωμα να λέγομαι Έλληνας, αλλά θέλει καντάρια θράσος και ξετσιπωσιά, να προφέρω έστω τη λέξη...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν δεν υπάρχει άλλος λόγος (δωρεές για αποφυγή φορολογίας) δεν απορώ με αυτή την κίνηση.
Απορώ πως αφέθηκε με κομπόδεμα. Αυτά κυκλοφορούν.
Απορώ πως αφέθηκε με κομπόδεμα. Αυτά κυκλοφορούν.
-
Να ναι καλά ο Ανδρέας που έδωσε συντάξεις στην αγροτια και προλαβε να μαζέψει η γιαγιά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 23 Νοέμ 2023, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέρες πιο μπαχαλες θα'ρθούν
Το λέει το ένστικτο μου.
Το λέει το ένστικτο μου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχεις ακούσει την παραβολή με το δίλεπτο της χήρας?exiledd έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 16:20Εγώ μετά από αυτό θεωρώ ότι όχι απλά δεν έχω το δικαίωμα να λέγομαι Έλληνας, αλλά θέλει καντάρια θράσος και ξετσιπωσιά, να προφέρω έστω τη λέξη...
Από που κι ως πού;
Original προταση:
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
-
Για να μην το ανοίξει το νημα ο φραπεζιτης, σιγουρα ΝΔτισα η γιαγια
Καλά κι εμένα δεν με λες και στυλοβάτη της Δεξιάς...talaipwros έγραψε: ↑23 Νοέμ 2023, 16:34Για να μην το ανοίξει το νημα ο φραπεζιτης, σιγουρα ΝΔτισα η γιαγια
Συνοδοιπόρο πιο πιθανό...
Αλλά το respect, είναι respect.
- Frappezitis
Δυστυχως η δεξια των καπιταληστων που κυβερναει διχως ιχνος πατριωτισμου και ψυχης,εχει αφησει τα νοσοκομεια χωρις εξοπλισμο και ο κοσμακης απο το υστερημα του προσπαθει να στηριξει την δημοσια υγεια.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
- Frappezitis
Ρε συ Κυριάκο μου δωσε τρελή ιδέα η γιαγιά με το ασθενοφόρο. Να την εφαρμόσουμε στο ΕΣΥ. Να φέρνει ο ασθενής από το σπίτι του ό,τι χρειάζεται.
Έσπασες πόδι; Φέρε μια ακτινολογική λυχνία και λίγο γύψο.
Δεν παίρνεις ανάσα; Φέρε έναν αναπνευστήρα.
Πόνος στο στήθος; Πετάξου πάρε ένα στεντ.
Έσπασες πόδι; Φέρε μια ακτινολογική λυχνία και λίγο γύψο.
Δεν παίρνεις ανάσα; Φέρε έναν αναπνευστήρα.
Πόνος στο στήθος; Πετάξου πάρε ένα στεντ.
κάτι πρέπει να είναι κανείς όμως.ουρουγουανός σου κάνει?
Η κρίσιμη ερώτηση είναι: Παιδιά έχει; Τί σχέση έχει μαζί τους;
- Frappezitis
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να ξοδεύεται το κράτος για να σας παίρνει ασθενοφόρα, όταν μπορείτε απλά να πουλήσετε ό,τι έχετε και να πάρετε εσείς.
Να αποδεσμευτούν και πόροι για τα κανάλια, να μας κάνουν ωραίες εκπομπές να βλέπουμε.
Να αποδεσμευτούν και πόροι για τα κανάλια, να μας κάνουν ωραίες εκπομπές να βλέπουμε.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προς κομμουνιστές: γιατί εμμένετε στην ιδέα του πατριωτισμού;
από Antipnevma » 19 Οκτ 2024, 14:06 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 28 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
52 λεπτά πριν
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πορεία της αθάνατης ψυχής - Ορφικός Κύκλος
από tanipteros » 21 Απρ 2023, 23:02 » σε Θρησκειολογία - 18 Απαντήσεις
- 682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
22 Απρ 2023, 00:31
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
26 Σεπ 2023, 16:26
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
από Φραγμένος_Τελεστής » 03 Αύγ 2023, 20:09 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Αύγ 2023, 02:21
-