Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
Re: Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
Σε κάθε περίπτωση, συμφωνώ κι εγώ ότι αυτός που "κρύφτηκε" στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Σούνακ.
Και κάπου αυτό είναι κατανοητό, γιατί υπάρχουν και κάποιες χώρες που αν φύγουν όλα τα αρχαία εκθέματα άλλων πολιτισμών από τα μουσεία τους, θα φανεί πιο καθαρά η γύμνια της δικής τους ιστορίας και ουδείς προτίθεται να ανοίξει τον συγκεκριμένο ασκό του Αιόλου.
Και κάπου αυτό είναι κατανοητό, γιατί υπάρχουν και κάποιες χώρες που αν φύγουν όλα τα αρχαία εκθέματα άλλων πολιτισμών από τα μουσεία τους, θα φανεί πιο καθαρά η γύμνια της δικής τους ιστορίας και ουδείς προτίθεται να ανοίξει τον συγκεκριμένο ασκό του Αιόλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Η Ευρωπαική ολοκλήρωση είναι ο μόνος δρόμος για τον Ευρωπαίο αν θέλει να επιβιώσει και να ευημερήσει.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:20Έχει υποσχεθεί δόγμα απομονωτισμού.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:11(...) Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν και εάν έλθει πάλι ο Τραμπ.
Έρχεται η ώρα -γιατί όλα δείχνουν ότι ο Τραμπ θα θερίσει στις αμερικανικές εκλογές- να τεθεί η ΕΕ προ των ευθυνών της, οριστικά και τελεσίδικα.
Ή θα αποφασίσουν (οι γαλλογερμανοί κυρίως) την ομοσπονδοποίηση (κι όποιος θέλει ακολουθεί) ή η ΕΕ θα διαλυθεί στα εξ' ων συνετέθη.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Συμφωνώ απολύτως, αν και ομολογώ ότι περίμενα πως είσαι με την ευρωσκεπτικιστική πλευρά.Sid Vicious έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:47Η Ευρωπαική ολοκλήρωση είναι ο μόνος δρόμος για τον Ευρωπαίο αν θέλει να επιβιώσει και να ευημερήσει.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:20Έχει υποσχεθεί δόγμα απομονωτισμού.πατησιωτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:11(...) Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν και εάν έλθει πάλι ο Τραμπ.
Έρχεται η ώρα -γιατί όλα δείχνουν ότι ο Τραμπ θα θερίσει στις αμερικανικές εκλογές- να τεθεί η ΕΕ προ των ευθυνών της, οριστικά και τελεσίδικα.
Ή θα αποφασίσουν (οι γαλλογερμανοί κυρίως) την ομοσπονδοποίηση (κι όποιος θέλει ακολουθεί) ή η ΕΕ θα διαλυθεί στα εξ' ων συνετέθη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
1. Όταν τα πέρασαν με οξύ, δεν είχαν πλέον αυτά τα χρώματά, απλώς ήθελαν να πετύχουν το λευκό που ξεχωρίζει. Το είχαν πει και οι ίδιοι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:39Αν έλεγε κάτι τέτοιο, θα φαινόταν πανάσχετος. Γιατί τα περισσότερα αρχαία αγάλματα -και κτίσματα- δεν είχαν το χρώμα του πεντελικού μαρμάρου. Ήταν χρωματισμένα.Juno έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:28
Και μετά το φτύσιμο, θα μπορούσε να πει "Ελπίζω ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου να μην ανησύχησε, μην τυχόν και πω για τους υπαλλήλους του Βρετανικού μουσείου που κλέβουν αρχαιότητες. Δεν είχα τέτοιον σκοπό. Άλλωστε τα δικά μας είναι βαριά αντικείμενα, απλώς μην τα ξαναπεράσετε με οξύ για να ασπρίσουν και τα καταστρέψετε περισσότερο. Αυτό είναι το χρώμα του πεντελικού μαρμάρου".
Αναλόγως των συνθηκών βεβαίως, γιατί έτσι θα άνοιγε διπλωματικό πόλεμο, αλλά θα φαινόταν κυρίαρχος.
2. Σου έχω πει να μην μου απευθύνεσαι, έχεις συμφωνήσει και επιπλέον έχει πει και μόνη σου πάμπολλες φορές ότι δεν θα ξανασχοληθείς με συγκεκριμένα άτομα, βάζοντας και εμένα μέσα, προσδίδοντάς μας μάλιστα προσβλητικούς προσδιορισμούς!
Μπορείς να τιμήσεις τον λόγο σου τουλάχιστον και να με αγνοείς όπως σε αγνοώ και εγώ ή θα ξαναρχίσουμε τα βρισίδια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 28 Νοέμ 2023, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά, στο φόρουμ αυτά. irl μόνο κάτι αμοιβάδες των άκρων, ένθεν κακείθεν, "πανηγυρίζουν" για την προσβολή της χώρας απ' τον Σούνακ.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:42Αυτό ακριβώς. Μένουν στο πρόσωπο όσοι δεν τον χωνεύουν (που καλά κάνουν και δεν τον χωνεύουν για πάρτη τους, αλλά άσχετο) και δεν καταλαβαίνουν ότι θίγεται ο θεσμός και όχι ο ίδιος ο Κούλης. Διεθνώς (και ενδο-βρετανικά φυσικά) βέβαια έχει πέσει κράξιμο, αλλά εμάς εδώ μας νοιάζει ότι έφαγε πόρτα ο Κούλης, και όχι ο Πρωθυπουργός.
Ποιοι πανηγυρίζουν; Οι Αντι-Κουλικοί (ασχέτως παράταξης) και οι Τουρκαλάδες που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Άγγλους και περιμένουν να τους ανοίξουν την πόρτα για Γιουροφάιτερς. Ρε... λες;
Κατά τα άλλα, πάω ό,τι στοίχημα θέτε ότι ακόμη και στην περίπτωση που έπαιζε συνάντηση και εποικοδομητικός διάλογος με τον Σούνακ στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι οι τελειωμένοι αντικουλικοί θα άρχιζαν να γράφουν σχόλια τύπου "εδώ υπάρχουν καυτά οικονομικά και εθνικά ζητήματα που ταλανίζουν το λαό και τη χώρα και ο Κούλης μοιράζει επικοινωνιακά χαντράκια στους ιθαγενείς με τα μάρμαρα, ου ου γίδια"...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όταν έχεις πιάσει τέτοιο πάτο σαν χώρα-σε όλα τα επίπεδα-επειδή σε "αντιπροσωπεύουν" αυτοί που σε αντιπροσωπεύουν, δεν έχεις να ανησυχείς οτι οι κακοί ξένοι σε υποτιμούν και σε απαξιώνουν.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:42Αυτό ακριβώς. Μένουν στο πρόσωπο όσοι δεν τον χωνεύουν (που καλά κάνουν και δεν τον χωνεύουν για πάρτη τους, αλλά άσχετο) και δεν καταλαβαίνουν ότι θίγεται ο θεσμός και όχι ο ίδιος ο Κούλης. Διεθνώς (και ενδο-βρετανικά φυσικά) βέβαια έχει πέσει κράξιμο, αλλά εμάς εδώ μας νοιάζει ότι έφαγε πόρτα ο Κούλης, και όχι ο Πρωθυπουργός.
Ποιοι πανηγυρίζουν; Οι Αντι-Κουλικοί (ασχέτως παράταξης) και οι Τουρκαλάδες που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Άγγλους και περιμένουν να τους ανοίξουν την πόρτα για Γιουροφάιτερς. Ρε... λες;
Και στην τελική δηλαδή, κλαιν που ο ντεμεκ Βρετανός προσέβαλε τον άλλο ντεμεκ τιτάνα της πολιτικής
Αφού αναλώσιμοι είναι και οι δυο στα μετερίζια τους και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως ταιριάζει στους "πολιτικούς νέας κοπής"
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιο μου. Σε μια παγιωμένη αντίληψη που παίζει, αναφέρθηκα.Juno έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:501. Όταν τα πέρασαν με οξύ, δεν είχαν πλέον αυτά τα χρώματά, απλώς ήθελαν να πετύχουν το λευκό που ξεχωρίζει. Το είχαν πει και οι ίδιοι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:39Αν έλεγε κάτι τέτοιο, θα φαινόταν πανάσχετος. Γιατί τα περισσότερα αρχαία αγάλματα -και κτίσματα- δεν είχαν το χρώμα του πεντελικού μαρμάρου. Ήταν χρωματισμένα.Juno έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:28
Και μετά το φτύσιμο, θα μπορούσε να πει "Ελπίζω ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου να μην ανησύχησε, μην τυχόν και πω για τους υπαλλήλους του Βρετανικού μουσείου που κλέβουν αρχαιότητες. Δεν είχα τέτοιον σκοπό. Άλλωστε τα δικά μας είναι βαριά αντικείμενα, απλώς μην τα ξαναπεράσετε με οξύ για να ασπρίσουν και τα καταστρέψετε περισσότερο. Αυτό είναι το χρώμα του πεντελικού μαρμάρου".
Αναλόγως των συνθηκών βεβαίως, γιατί έτσι θα άνοιγε διπλωματικό πόλεμο, αλλά θα φαινόταν κυρίαρχος.
2. Σου έχω πει να μην μου απευθύνεσαι, έχεις συμφωνήσει και επιπλέον έχει πει και μόνη σου πάμπολλες φορές ότι δεν θα ξανασχοληθείς με συγκεκριμένα άτομα, βάζοντας και εμένα μέσα, προσδίδοντάς μας μάλιστα προσβλητικούς προσδιορισμούς!
Μπορείς να τιμήσεις τον λόγο σου τουλάχιστον και να με αγνοείς όπως σε αγνοώ και εγώ ή θα ξαναρχίσουμε τα βρισίδια;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάτο πιάσαμε όντως, μετά από πολυετή προσπάθειά μας γι' αυτό. Έχω την εντύπωση όμως ότι κάνεις λάθος, κι ότι τελευταία έχουμε αρχίσει να αναβαθμιζόμαστε σιγά-σιγά. Δεν λέω ότι ξαφνικά γίναμε κανένα δακτυλοδεικτούμενο παράδειγμα προς μίμηση από τη μια μέρα στην άλλη φυσικά, αλλά υπάρχει μια (έστω μικρή) τάση προς τα πάνω. Είτε οικονομικά, είτε σε θέματα συμμαχιών, συνεργασιών κλπ.Saturn έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:52Όταν έχεις πιάσει τέτοιο πάτο σαν χώρα-σε όλα τα επίπεδα-επειδή σε "αντιπροσωπεύουν" αυτοί που σε αντιπροσωπεύουν, δεν έχεις να ανησυχείς οτι οι κακοί ξένοι σε υποτιμούν και σε απαξιώνουν.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:42Αυτό ακριβώς. Μένουν στο πρόσωπο όσοι δεν τον χωνεύουν (που καλά κάνουν και δεν τον χωνεύουν για πάρτη τους, αλλά άσχετο) και δεν καταλαβαίνουν ότι θίγεται ο θεσμός και όχι ο ίδιος ο Κούλης. Διεθνώς (και ενδο-βρετανικά φυσικά) βέβαια έχει πέσει κράξιμο, αλλά εμάς εδώ μας νοιάζει ότι έφαγε πόρτα ο Κούλης, και όχι ο Πρωθυπουργός.
Και στην τελική δηλαδή, κλαιν που ο ντεμεκ Βρετανός προσέβαλε τον άλλο ντεμεκ τιτάνα της πολιτικής
Αφού αναλώσιμοι είναι και οι δυο στα μετερίζια τους και συμπεριφέρονται ακριβώς όπως ταιριάζει στους "πολιτικούς νέας κοπής"
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Δεν είμαι σίγουρη. Αυτό πίστευα το 2010, αλλά τώρα βλέπω ότι μακροχρόνια δεν μας συμφέρει καθόλου.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:43Δεν μας συμφέρει καθόλου, μα καθόλου όμως.Juno έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:35Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:20
Έχει υποσχεθεί δόγμα απομονωτισμού.
Το δεύτερο!
Όντως θα περάσουμε πολύ δύσκολα αν βρεθούμε εκτός ΕΕ, αλλά βλέπεις πως τώρα ξεπουλιούνται τα πάντα.
Στην επόμενη κρίση, θα δούμε και οικογένειες άστεγες στον δρόμο, κάτι που ήταν αδιανόητο την πρώτη φορά, και στα ακίνητα θα μένουν ξένοι.
Γινόμαστε παρίες μέσα στη χώρα μας.
Με κουοτάρησες και να μην το ξανακάνεις, όπως δεν το κάνω και εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:55Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιο μου. Σε μια παγιωμένη αντίληψη που παίζει, αναφέρθηκα.Juno έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:501. Όταν τα πέρασαν με οξύ, δεν είχαν πλέον αυτά τα χρώματά, απλώς ήθελαν να πετύχουν το λευκό που ξεχωρίζει. Το είχαν πει και οι ίδιοι.
Για την ακρίβεια σε έχω στο ignore και δεν βλέπω καν τι γράφεις, εκτός από όταν κάνεις παράθεση τα σχόλιά μου και είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπω ειδοποίηση με το νικ σου.
Βάλε με και συ στο ignore και όλα καλά.
Διαφωνώ οριζοντίως, διαγωνίως και καθέτωςIsildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:56
Πάτο πιάσαμε όντως, μετά από πολυετή προσπάθειά μας γι' αυτό. Έχω την εντύπωση όμως ότι κάνεις λάθος, κι ότι τελευταία έχουμε αρχίσει να αναβαθμιζόμαστε σιγά-σιγά. Δεν λέω ότι ξαφνικά γίναμε κανένα δακτυλοδεικτούμενο παράδειγμα προς μίμηση από τη μια μέρα στην άλλη φυσικά, αλλά υπάρχει μια (έστω μικρή) τάση προς τα πάνω. Είτε οικονομικά, είτε σε θέματα συμμαχιών, συνεργασιών κλπ.
Αυτό που ζούμε σαν χώρα είναι ο επιθανάτιος ρόγχος
Πιο κάτω δεν έχει, τα υπόλοιπα είναι πυροτεχνήματα για το θεαθήναι και για να κρύβουν την πραγματικότητα κάτω από ένα προχείρως στρωμένο χαλάκι θέλω να πω κουρελού
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να τα δανείσουν στην ελλάδα, τότε. Τί μπορεί να πάει λάθος;Bill Hicks έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 05:53για να επιστραφούν πρέπει να αλλάξει το 1963 British Museum Act, αλλιώς το μουσείο μπορεί να τα δανείσει μόνο.hellegennes έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 23:57Αν η πραγματική αιτία είναι τα γλυπτά, από την άλλην, όλα αυτά είναι παπαριές, γιατί δεν έχει καμμιά δικαιοδοσία ο πρωθυπουργός του ΗΒ στο συγκεκριμένο θέμα. Είναι καθαρά απόφαση του Βρετανικού Μουσείου, το οποίο είναι ανεξάρτητος οργανισμός.SpoilerShowΗ ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακυρώσει την συνάντηση αν ο Μητσοτάκης είχε έστω και ελάχιστο πολιτικό βάρος στην παγκόσμια διπλωματία, όποιος και αν ήταν ο λόγος. Ένας τελευταίος είναι, δεν έχει κανένα κύρος, καμμιά σοβαρότητα. Μηδενικό gravitas.Σενέκας έγραψε: ↑27 Νοέμ 2023, 23:25
Λαϊκίστικη μαλακία είναι αλλά δε φταίει κανείς άλλος εκτός απο τους άγγλους που το συντηρούν. Θα μπορούσαν να το λύσουν μια και καλή δίνοντας πίσω τα γλυπτά, όπως είναι και το σωστό, αλλά βλέπεις η άρνηση να τα δώσουν είναι το δικό τους λαϊκίστικο παιχνίδι και τους αρέσει όσο μας αρέσει και εμάς. Τα καπρίτσια είναι μέρος της διπλωματίας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Sid Vicious
H όποια κριτική και οι όποιες ενστάσεις μου είναι στην υφή της Ένωσης, στον δρόμο που θα θέλει να ακολουθήσει αυτή η ολοκλήρωση, όχι στην Ένωση και Ολοκλήρωση καθεαυτή.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:48Συμφωνώ απολύτως, αν και ομολογώ ότι περίμενα πως είσαι με την ευρωσκεπτικιστική πλευρά.Sid Vicious έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:47Η Ευρωπαική ολοκλήρωση είναι ο μόνος δρόμος για τον Ευρωπαίο αν θέλει να επιβιώσει και να ευημερήσει.Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 10:20
Έχει υποσχεθεί δόγμα απομονωτισμού.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημήτρης Γιαννέτος:Mε νομο Κουλη εκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 16 Φεβ 2025, 09:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Φεβ 2025, 09:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μήνυση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο.
από Frappezitis » 21 Οκτ 2024, 22:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Μαρ 2025, 08:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαργαρίτης: Καλά έκανε ο Σαμαράς και έδωσε εντολή στον παναθηναικάκια
από Αγχίαλος » 13 Δεκ 2024, 19:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Δεκ 2024, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μέγας Θεός του Αιγυπτιακού πανθέου, ο Ρα, έκανε περιτομή στον εαυτό του!!
από Άθεος » 25 Μάιος 2024, 18:11 » σε Θρησκειολογία - 15 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
26 Μάιος 2024, 14:40
-