Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
Μαλακια εκανε ο πακι πρωθυπουργός της Βρετανίας. Εξαιρετικά μικροπρεπη συμπεριφορά.
Αυτοί που γράψαν τους Αρθουριανους μύθους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Μαδουραίος
O William Shakespeare.Πήξε.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αυτη τη μαλακια τη χτιζει και ο μπαρμπα Γιωργος ο μαστορας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 28 Νοέμ 2023, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό Κρητικοί το έφτιαξαν.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Μπααααα... μετρημένες ειναι οι μέρες του Ρισι
Και απ ότι φαίνεται ο Κυριακαρος έχει κάνει ήδη τα κουμάντα του

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Μαδουραίος
Όχι τον William Shakespeare θα τον Συγκρίνεις με τους αρχαίους τραγικούς όχι με τον Όμηρο.Μαδουραίος έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 17:48O William Shakespeare.Πήξε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
- Otto Weininger
Γαληνός έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 16:45Έμεινε… Άγαλμα: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος στραπάτσου
Γιώργος Λακόπουλος
Γράφει ο Γιώργος ΛακόπουλοςΓια πολλούς ο Μπόρις Τζόνσον ήταν ένα «πολιτικό σούργελο» - και δεν έχουν άδικο, αν θέλουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Σίγουρα πάντως ήταν ύπουλος εχθρός της Ευρώπης, αφού μαζί με τον ακροδεξιό Φάραζ οδήγησαν τη Μεγάλη Βρετανία έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ωστόσο με τον ημέτερο Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν κολλητάρια. «Είναι υπέροχο που σε βλέπω» - «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ», αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις το 2021, όταν ο δικός μας τον επισκέφθηκε στη Ντάουνιγνκ Στρίτ 10.
Ο Μητσοτάκης νόμιζε πως ένα προεκλογικό όπλο του εν όψει του, αβέβαιου τότε, 2023 ήταν η επιστροφή τον Μαρμάρων από τον Τζόνσον. Έλεγε σε μια συνέντευξη του: «Θα του πω: Μπόρις δώσε μου τα Μάρμαρα και θα δίνω δίνει περιοδικά άλλες αρχαιότητες». Ιδιωτικές υποθέσεις…
Ή ο Βρετανός τον δούλευε, ή δεν λάμβανε υπόψη του ότι το ιερατείο του Βρετανικού Μουσείου δεν θα συμφωνήσει ποτέ για επιστροφές ή ανταλλαγές. Έχοντας πάρει όρκο στον Έλγιν και στο χρήμα που μαζεύει από τους επισκέπτες της ελληνική πτέρυγας.
Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όμως τον χαβά τους. Παιάνιζαν κάθε τόσο: «Τα κέρδη από το ραντεβού Μητσοτάκη - Τζόνσον και τα δημοσιεύματα στη Βρετανία για τα Γλυπτά».
Κι ύστερα ήλθαν οι μέλισσες. Τον Οκτώβριο του 2022 τη θέση του Τζόνσον πήρε ο τραπεζίτης Ρίσι Σούνακ. Αλλά ο Μητσοτάκης αδίκως περίμενέ στο ακουστικό του. Ήταν από τους λίγους Ευρωπαίους πρωθυπουργούς με τον οποίο το νέο αφεντικό της Μεγάλης Βρετανίας έδειχνε να μην θέλει παρτίδες.
Γιατί; Άγνωστο. Ίσως μια εξήγηση δόθηκε με την πρώτη προσβολή που επιφύλαξε στον Έλληνα πρωθυπουργό: Τον Νοέμβριο του 2022 βρέθηκε στο Λονδίνο, αλλά ο Σούνακ δεν του έκανε ούτε ένα τηλέφωνο. Ούτε ο ίδιος ζήτησε να τον δει, όπως θα ήταν λογικό, έστω ανεπίσημα. Πολλοί το απέδωσαν στον λόγο της επίσκεψης.
Ο Μητσοτάκης είχε περάσει τη Μάγχη, μετά συζύγου, για να κουβεντιάσει με τον Κάρολο… για δουλειές! Για την ακρίβεια την «αξιοποίηση» του Τατοΐου, καθώς ο σημερινός βασιλιάς της Αγγλίας έχει τεχνογνωσία σ’ αυτές τις μπίζνες.
Από αυτή την άποψη η προσβολή ίσως ήταν ανάποδη. Ο Σούνακ ενοχλήθηκε, αφού ένας Ευρωπαίος Πρωθυπουργός βρέθηκε στη χώρα του για συνάντηση με τον αρχηγό του κράτους του και δεν ζήτησε να συναντήσει και τον ίδιο.
Σαν να επισκεφθεί κάποιος ξένος ηγέτης τη Σακελλαροπούλου και να αγνοήσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό…
Η φιλοκυβερνητική προπαγάνδα πάντως πρόσθεσε τότε την οικογενειακή «συνεργασία» Μητσοτάκη-Κάρολου στα βήματα προ της επιστροφή των Γλυπτών.
Αλλά η βρετανική Mirror έδωσε μια άλλη διάσταση.
-«Ο βασιλιάς συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας για να συζητήσουν για την αποκατάσταση του σπιτιού της οικογένειας του πρίγκιπα Φιλίππου αξίας 12,3 εκατομμυρίων λιρών»! Και κοτσάρισε και μια δήλωση, διά εκπροσώπου «του βασιλιά Κωνσταντίνου, του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας».
Ο Μητσοτάκης πάντως έβγαλε από τα προεκλογικά στοιχήματα την επιστροφή. Η Μενδώνη που χειριζόταν το θέμα - με τον τρόπο που είχε ήδη χειριστεί τη, ντροπιαστική για την Ελλάδα, συμφωνία με τα κυκλαδικά ειδώλια της Συλλογής Στερν - δεν πέρασε σε δυσμένεια γιατί έχει πλάτες τη Μαρέβα.
Όσο για την τότε αντιπολίτευση δεν κατάλαβε τι συνέβη και δεν τον ζόρισε στις εκλογές για το θέμα.
...
Κανείς σοβαρός οικοδεσπότης δεν θα δέχονταν καλεσμένο που έχει διατυπώσει αυτό το κράμα υπεροψίας - με δηλώσεις και άσχετες ατάκες. Ούτε θα δεχόταν να συνομιλήσει με κάποιον που του θέτει από πριν όρους.
Είναι προφανές όμως ότι η πρόθεση του Βρεττανού ήταν ακριβώς να προσβάλει τον Έλληνα Πρωθυπουργό.
...
αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τον διασυρμό της χώρας που προκάλεσαν οι χειρισμοί του, τις ζήτησε από τον Σούνακ, που απλώς προστάτευσε τον εαυτό του και τα συμφέροντα της δικής του χώρας…
https://www.ieidiseis.gr/politiki/22479 ... strapatsou

ελάχιστο αυτοσεβασμό χρειάζεται να έχει κάποιος για να μην γίνει από πασοκος, φερέφωνο των ζαιοsite.
Βρες τον.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ωχ ωχ ωχ 
τώρα που φαίνεται πως το ματς μοιάζει οριστικά χαμένο για το φτωχό Ρισι
οι αντιΜητσοτακικοι κατέβασαν το κρυφό πυρηνικό όπλο τους να διαλύσει το αφήγημα του Κουλη

τώρα που φαίνεται πως το ματς μοιάζει οριστικά χαμένο για το φτωχό Ρισι

οι αντιΜητσοτακικοι κατέβασαν το κρυφό πυρηνικό όπλο τους να διαλύσει το αφήγημα του Κουλη

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Παιδιά τι θα γίνει; 
Όλα εμείς τα ζαιοτρολ (όπως εγώ π.χ.) τα χουμε χαμένα
Ποια ειναι η γραμμή που μας δίνετε; ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ; (όπως ειπε ο Στέφανος)
ή με τον Ρισι ;

Όλα εμείς τα ζαιοτρολ (όπως εγώ π.χ.) τα χουμε χαμένα

Ποια ειναι η γραμμή που μας δίνετε; ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ; (όπως ειπε ο Στέφανος)

ή με τον Ρισι ;

SpoilerShow
- Otto Weininger
Δες εδώ. Ζαίοι για τα λουριά
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν υπάρχει κάτι για να βρούμε στη μέση, πιστεύω. Απλά σού θυμίζω τα παλιά, για να τα συγκρίνεις με τα φρέσκα και να δεις ότι τα πάντα όσον αφορά αντιδράσεις κάποιων είναι θέμα αντανακλαστικών και μόνο και καθόλου κρίσης. Αλλά, τι λέω τώρα για αντανακλαστικά, ε;...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 16:38Μπορούμε να τα βρούμε στη μέση και να πούμε ότι πάντα υπάρχει ένας που έχει το πάνω χέρι, ή καλύτερα κάθεται από πάνω και χέζει τον από κάτω. Έτσι δικαιολογείται γιατί τα χνώτα του Μητσοτάκη μυρίζουν κάρυ και η γεύση του έχει μία πικρίλα.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 15:03Αν και οι δυο περιπτώσεις έχουν αρκετές διαφορές (ως προς τα αίτια της ακύρωσης), μια που τα αντιστοιχείς να σου θυμίσω ότι...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 14:58
Όταν ο Δένδιας ακύρωνε την επίσκεψη στην Τρίπολη με την κυβέρνηση της Λιβύης ή ο Μητσοτάκης την αντίστοιχη συνάντηση με τον αλβανό πρωθυπουργό ήταν επειδή είχαν αρχίδια. Όταν το έκανε ο Σούνακ τότε φοβήθηκε.
Βάλτε τις αντιστοιχίες και σκεφτείτε το.
Ένας τίμιος τίτλος θα ήταν του στιλ ο Βρετανός πρωθυπουργός έκλασε στα μούτρα τον Έλληνα ομόλογο του όταν τόλμησε να αμφισβητήσει την κυριότητα των εκθεμάτων του βρετανικού μουσείου.
Όταν ο Δένδιας ακύρωσε την επίσκεψη στην Τρίπολη, όλοι οι (πολιτικά) κολλητοί σου (μπορεί κι εσύ, δεν ξέρω) μιλούσαν για ξεφτίλα του Δένδια.
Όταν ο Σούνακ ακύρωσε την συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όλοι οι (πολιτικά) κολλητοί σου (μπορεί κι εσύ, δεν ξέρω) μιλούσαν για ξεφτίλα του Κούλη.
Βάλε τις αντιστοιχίες και σκέψου το.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
southern έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:59stergiosbik έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 12:42Μονο αφελεις μπορει να πιστευουν οτι ο Σουνακ ματαιωσε την συναντηση ΜΟΝΟ για τα γλυπτα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημήτρης Γιαννέτος:Mε νομο Κουλη εκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 16 Φεβ 2025, 09:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Φεβ 2025, 09:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μήνυση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο.
από Frappezitis » 21 Οκτ 2024, 22:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Μαρ 2025, 08:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαργαρίτης: Καλά έκανε ο Σαμαράς και έδωσε εντολή στον παναθηναικάκια
από Αγχίαλος » 13 Δεκ 2024, 19:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Δεκ 2024, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μέγας Θεός του Αιγυπτιακού πανθέου, ο Ρα, έκανε περιτομή στον εαυτό του!!
από Άθεος » 25 Μάιος 2024, 18:11 » σε Θρησκειολογία - 15 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
26 Μάιος 2024, 14:40
-