Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
Re: Τί χουνέρι έκανε ο Σούνακ στον Κούλη?
Kαι τι εγινε που ασχοληθηκαν τα μμε;
Ειμαστε ευχαριστημενοι δηλαδη που ο Ερντογαν τα πηρε ολα, ο Μητσοτακης μια σφαλιαρα αλλα ευτυχως τα μμε του επαιξαν τα μπλουζ του αδικημενου;
Τελικα ποιος στοχος της ελληνικης εξωτερικης πολιτικης επιτευχθηκε με το ταξιδι;
Αν ο στοχος ηταν μονο τα Ελγινεια με leasing ακομη και ο αρχηγος της βρετανικης αντιπολιτευσης δεν συμφωνησε.
.
Ειμαστε ευχαριστημενοι δηλαδη που ο Ερντογαν τα πηρε ολα, ο Μητσοτακης μια σφαλιαρα αλλα ευτυχως τα μμε του επαιξαν τα μπλουζ του αδικημενου;
Τελικα ποιος στοχος της ελληνικης εξωτερικης πολιτικης επιτευχθηκε με το ταξιδι;
Αν ο στοχος ηταν μονο τα Ελγινεια με leasing ακομη και ο αρχηγος της βρετανικης αντιπολιτευσης δεν συμφωνησε.
.
- hellegennes
Το ότι ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ το λέει η άλλη πλευρά για να δείξει ότι δεν τον έχουν όλοι χεσμένο τον Μητσοτάκη, ότι τον βλέπουν στο εξωτερικό σαν σοβαρό πολιτικό ηγέτη με κύρος.
Ας ήταν ο πρόεδρος της Μπουτσουάνα ακόμη και θα σου έλεγα εγώ πόσα άρθρα θα έγραφε η Γκάρντιαν και ο Ιντιπέντεντ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα το θέμα αφορά στα εκθέματα και όχι στο τί πήρε ο Ερντογάν. Και τη χαρά των υστερικών για το "χουνέρι" που είναι μόνον στη φαντασία τους.Αρίστος έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:20Kαι τι εγινε που ασχοληθηκαν τα μμε;
.
Επ' ευκαιρία, όταν λες ότι ο Ερντογάν τα πήρε όλα κι έφυγε, τί ακριβώς εννοείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό που λέω, ότι από το "ασχολείται όλος ο κόσμος" της μιας πλευράς μέχρι το "γράφτηκαν 2-3 άρθρα μόνο" της άλλης υπάρχει μεγάλη διαφορά, το καταλαβαίνεις; Εκεί επικεντρώθηκα, στις υπερβολές. ΟΚ, ξέρω ότι ο φανατικός κάθε άποψης θα χρησιμοποιήσει υπερβολές (και μη μου πεις ότι δεν είσαι φανατικός αντι-Κουλικός...), αλλά αυτές απέχουν από την πραγματικότητα. Πότε λίγο, πότε πάρα πολύ.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:14Ωραία, για να καταλάβεις τι εννοώ, η Ναυτεμπορική, που είναι σοβαρό μέσο και δεν έχει σύνδεση με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, δημοσίευσε ούτε λίγο ούτε πολύ 15 άρθρα γι' αυτό το θέμα. Πόσα δημοσίευσε το BBC;Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:04Όχι, σ' αυτό κάνεις λάθος. Ούτε 2-3 άρθρα γνώμης ήταν μόνο -όπως το λες- ούτε σχολιασμοί 20 δευτερολέπτων μόνο. Έγινε αρκετός ντόρος και από διάφορες πλευρές. Από Συντηρητικούς, από Εργατικούς, από πάρα πολλούς δημοσιογράφους, έγινε γκάλοπ για την γνώμη του κόσμου, έπεσε κράξιμο μέσα στην βουλή, του τα έχωσαν μέχρι και από το ίδιο το μουσείο, όπως σού είπα παραπάνω.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 10:58
Όχι, αλλά βλέπω τις απεγνωσμένες προσπάθειες των ΝΔ να δείξουν ότι ο ξένος τύπος ασχολήθηκε, με 2-3 άρθρα γνώμης και σχολιασμό 20 δευτερολέπτων από δημοσιογράφους. Δεν χρειάζεται να ψάξω εγώ, αν είχε γίνει μεγάλο θέμα θα το είχαν ήδη αναδείξει. Αυτό είναι το καλό που έχουν τα μποτ, κάνουν όλην την δουλειά για σένα.
Δεν λέει κανείς ότι ασχολήθηκαν όσο (πχ) όταν ξέσπασε ο πόλεμος των Φώκλαντ, αλίμονο. Αλλά μην το πας στο άλλο άκρο, επειδή κάποιοι ΝΔτες πάνε να το παρουσιάσουν ως μείζον ζήτητημα στην Βρετανία που συζητιέται απ' όλους, εσύ να το ελαχιστοποιείς και να λες ότι πέρασε στα ψιλά γράμματα σαν ένα αυτοκινητιστικό στο Σόχο Σκουέαρ. Ούτε άσπρα, ούτε μαύρα είναι τα πράγματα (για μια ακόμα φορά).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ήδη άρχισαν τις υπερπτήσεις με τα Eurofighters οι Τούρκοι, ακούω.Αρίστος έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:20Kαι τι εγινε που ασχοληθηκαν τα μμε;
.

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:26Μα το θέμα αφορά στα εκθέματα και όχι στο τί πήρε ο Ερντογάν. Και τη χαρά των υστερικών για το "χουνέρι" που είναι μόνον στη φαντασία τους.Αρίστος έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:20Kαι τι εγινε που ασχοληθηκαν τα μμε;
.
Εννοω οτι οι Βρετανοι ετοιμαζουν τεραστια εμπορικη και αμυντικη συμφωνια με την Τουρκια.
Οι Τουρκοι οπλα και λεφτα, εσεις χαντρακια απο τον Κουλη.
.
Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:29Ήδη άρχισαν τις υπερπτήσεις με τα Eurofighters οι Τούρκοι, ακούω.Αρίστος έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:20Kαι τι εγινε που ασχοληθηκαν τα μμε;
.
Και αγγλικες φρεγατες μαλλον παιρνουν οι Τουρκοι.
Επιπλεον η εμπορικη συμφωνια καλυπτει τα παντα: εισαγωγές και εξαγωγές αγαθών, εμπόριο υπηρεσιών, επενδύσεις, ηλεκτρονικό εμπόριο.
.
Και γιατί "εσείς" κι όχι "εμείς"; Η μόνιμη απορία μου, ξέρω.Αρίστος έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:33ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:26Μα το θέμα αφορά στα εκθέματα και όχι στο τί πήρε ο Ερντογάν. Και τη χαρά των υστερικών για το "χουνέρι" που είναι μόνον στη φαντασία τους.Αρίστος έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:20Kαι τι εγινε που ασχοληθηκαν τα μμε;
.
Εννοω οτι οι Βρετανοι ετοιμαζουν τεραστια εμπορικη και αμυντικη συμφωνια με την Τουρκια.
Οι Τουρκοι οπλα και λεφτα, εσεις χαντρακια απο τον Κουλη.
.
Επίσης, είμαι σίγουρος ότι το "τεραστια εμπορικη και αμυντικη συμφωνια με την Τουρκια" το έχεις ήδη βάλει σε κάποιο shortcut του πληκτρολογίου. Δίπλα στο "τεραστια εμπορικη και αμυντικη συμφωνια με την Βρετανια" και το "οι περισσοτερες δυτικες χωρες εχουν απαγορευσει τα 3 απο τα 4 εμβολια".

- hellegennes
Δεν είναι 2-3 άρθρα, είναι καμμιά 20αριά ως και 50αριά αλλά σε συνολικό όγκο χιλιάδων άρθρων όλων αυτών των μέσων για τόσες μέρες. Το BBC μόνο του παράγει περίπου 200-500 άρθρα την ημέρα. Μιλάμε δηλαδή για πάνω από 1000 άρθρα μόνο για το BBC αυτές τις μέρες. Υπάρχουν άλλα μέσα που παράγουν περισσότερα. Η Daily Mail ας πούμε παράγει πάνω από 1000 άρθρα την ημέρα.Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:28Αυτό που λέω, ότι από το "ασχολείται όλος ο κόσμος" της μιας πλευράς μέχρι το "γράφτηκαν 2-3 άρθρα μόνο" της άλλης υπάρχει μεγάλη διαφορά, το καταλαβαίνεις; Εκεί επικεντρώθηκα, στις υπερβολές. ΟΚ, ξέρω ότι ο φανατικός κάθε άποψης θα χρησιμοποιήσει υπερβολές (και μη μου πεις ότι δεν είσαι φανατικός αντι-Κουλικός...), αλλά αυτές απέχουν από την πραγματικότητα. Πότε λίγο, πότε πάρα πολύ.
Αναλογικά λοιπόν το 2-3 άρθρα είναι σωστό. Δεν είναι αριθμητικά σωστό αλλά είναι αστείο να θεωρείς ότι ασχολήθηκαν ιδιαίτερα τα μέσα όταν συγκρίνεις με τον συνολικό όγκο άρθρων που εκδίδουν.
Όσο για το τι είμαι, θεωρείς ότι είμαι φανατικός αντιτσιπρικός;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι Τούρκοι πήραν και εργοστάσιο παραγωγής πουτίγκας απο τους Αγγλους στο Babaeski
Καλά, αυτό με τις χιλιάδες άρθρα είναι λίγο ό,τι να 'ναι, γιατί έχει να κάνει με το πόσες μέρες θέλεις να το τραβήξεις. Κι αν το συζητούσαμε εδώ μετά από μια βδομάδα, η αναλογία θα ήταν ακόμα μικρότερη. Κατα τ' άλλα, αν για παράδειγμα η Daily Mail που αναφέρεις βγάλει 1000 άρθρα σε μια μέρα και τα 5 απ' αυτά ασχολούνται με (πχ) ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ο αριθμός των άρθρων είναι ικανοποιητικότατος. Δεν θα γράψουν το ίδιο άρθρο 500 φορές, επειδή είναι σημαντικό. Τα 5 (λέμε τώρα, μπορεί να είναι και 2 μπορεί και 10 μέσα στη μέρα) θα ασχολούνται μ' αυτό, άλλα πόσα με θέματα καθημερινότητας, άλλα πόσα με δηλώσεις πολιτικών, διεθνή θέματα κλπ και κάποια θα είναι ανούσιες παπαριές για να γεμίσει η σελίδα, συχνότατο αυτό ακόμα και σε σοβαρά μέσα. Ε, αυτό δεν θα σημαίνει ότι είναι ήσσονος σημασίας το θέμα με το σκάνδαλο, επειδή θα έχει πχ 5 άρθρα στα 1000. ΟΚ, ένα τέτοιο θέμα απλά θα τραβήξει πολύ περισσότερο καιρό, κατανοητό αυτό, αλλά είναι και η φύση του θέματος τέτοια. Όπως επίσης, αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με κάποιον αρχηγό πιο ισχυρής χώρας, εννοείται ότι ο ντόρος θα ήταν μεγαλύτερος, κανείς δεν λέει το αντίθετο. Απλά, μην τα μηδενίζουμε όλα είπα, επειδή δεν πάμε τον Κούλη... αυτό μόνο.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:50Δεν είναι 2-3 άρθρα, είναι καμμιά 20αριά ως και 50αριά αλλά σε συνολικό όγκο χιλιάδων άρθρων όλων αυτών των μέσων για τόσες μέρες. Το BBC μόνο του παράγει περίπου 200-500 άρθρα την ημέρα. Μιλάμε δηλαδή για πάνω από 1000 άρθρα μόνο για το BBC αυτές τις μέρες. Υπάρχουν άλλα μέσα που παράγουν περισσότερα. Η Daily Mail ας πούμε παράγει πάνω από 1000 άρθρα την ημέρα.Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:28Αυτό που λέω, ότι από το "ασχολείται όλος ο κόσμος" της μιας πλευράς μέχρι το "γράφτηκαν 2-3 άρθρα μόνο" της άλλης υπάρχει μεγάλη διαφορά, το καταλαβαίνεις; Εκεί επικεντρώθηκα, στις υπερβολές. ΟΚ, ξέρω ότι ο φανατικός κάθε άποψης θα χρησιμοποιήσει υπερβολές (και μη μου πεις ότι δεν είσαι φανατικός αντι-Κουλικός...), αλλά αυτές απέχουν από την πραγματικότητα. Πότε λίγο, πότε πάρα πολύ.
Αναλογικά λοιπόν το 2-3 άρθρα είναι σωστό. Δεν είναι αριθμητικά σωστό αλλά είναι αστείο να θεωρείς ότι ασχολήθηκαν ιδιαίτερα τα μέσα όταν συγκρίνεις με τον συνολικό όγκο άρθρων που εκδίδουν.
Btw, κάποιοι αυτές τις μέρες παρομοίασαν την συμπεριφορά του Σούνακ, με αυτήν του Μπερλουσκόνι απέναντι στη Μέρκελ και το φτύσιμο τότε με το τηλέφωνο. Και φυσικά, τον έκραξαν με αντίστοιχο τρόπο όπως κι εκείνον τότε, ε; Γιατί, όσο και να μην πας τον Κούλη (και δικαίωμά σου, το ξανάπα πολλές φορές αυτό), ο τρόπος του Βρετανού ήταν απαράδεκτος.

- Otto Weininger
Ή στα αρχιδια μου. Αυτό το σκέφτηκες ως σενάριο;hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:10
Ο Ότο βέβαια ούτε καν το πρόσεξε. Ή ήταν πολύ απασχολημένος με τον θυμό του ή δεν ξέρει ποια είναι η σωστή γραφή της λέξης.
Είσαι τόσο κομπλεξικός που έκατσες να βρεις ορθογραφικό, που ακόμα και αν το είχα κάνει επίτηδες (δεν κάνω σχεδόν ποτέ, δεν είναι τέχνη, Δημοτικό αρκεί να έχεις βγάλει άντε γυμνάσιο) από που και ως που πρέπει να σου απολογηθώ κιόλας με ένα "συγγνώμη λάθος" ;
Και νομίζεις ότι κάθεται ο καθένας εδώ να ψάχνει κάτι για να παραστήσει όπου μπορεί τον ξερόλα.
Δε πάει έτσι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Δεν είναι, γιατί την πρώτη μέρα ήταν όντως 2-3 άρθρα, τώρα έχουν γίνει δυο ντουζίνες, σε 4 μέρες.Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 12:12Καλά, αυτό με τις χιλιάδες άρθρα είναι λίγο ό,τι να 'ναι, γιατί έχει να κάνει με το πόσες μέρες θέλεις να το τραβήξεις.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:50Δεν είναι 2-3 άρθρα, είναι καμμιά 20αριά ως και 50αριά αλλά σε συνολικό όγκο χιλιάδων άρθρων όλων αυτών των μέσων για τόσες μέρες. Το BBC μόνο του παράγει περίπου 200-500 άρθρα την ημέρα. Μιλάμε δηλαδή για πάνω από 1000 άρθρα μόνο για το BBC αυτές τις μέρες. Υπάρχουν άλλα μέσα που παράγουν περισσότερα. Η Daily Mail ας πούμε παράγει πάνω από 1000 άρθρα την ημέρα.Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:28Αυτό που λέω, ότι από το "ασχολείται όλος ο κόσμος" της μιας πλευράς μέχρι το "γράφτηκαν 2-3 άρθρα μόνο" της άλλης υπάρχει μεγάλη διαφορά, το καταλαβαίνεις; Εκεί επικεντρώθηκα, στις υπερβολές. ΟΚ, ξέρω ότι ο φανατικός κάθε άποψης θα χρησιμοποιήσει υπερβολές (και μη μου πεις ότι δεν είσαι φανατικός αντι-Κουλικός...), αλλά αυτές απέχουν από την πραγματικότητα. Πότε λίγο, πότε πάρα πολύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, γιατί αλλιώς γενικά δεν θα απαντούσες. Βασικά με παραθέτεις συνέχεια, ακόμη κι όταν δεν απευθύνομαι σε εσένα.Otto Weininger έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 12:13Ή στα αρχιδια μου. Αυτό το σκέφτηκες ως σενάριο;hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:10
Ο Ότο βέβαια ούτε καν το πρόσεξε. Ή ήταν πολύ απασχολημένος με τον θυμό του ή δεν ξέρει ποια είναι η σωστή γραφή της λέξης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α ρε Χέλη. Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, κέντρο αποδελτίωσης του βρετανικού τύπου είσαι...hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 12:15Δεν είναι, γιατί την πρώτη μέρα ήταν όντως 2-3 άρθρα, τώρα έχουν γίνει δυο ντουζίνες, σε 4 μέρες.Isildur έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 12:12Καλά, αυτό με τις χιλιάδες άρθρα είναι λίγο ό,τι να 'ναι, γιατί έχει να κάνει με το πόσες μέρες θέλεις να το τραβήξεις.hellegennes έγραψε: ↑30 Νοέμ 2023, 11:50
Δεν είναι 2-3 άρθρα, είναι καμμιά 20αριά ως και 50αριά αλλά σε συνολικό όγκο χιλιάδων άρθρων όλων αυτών των μέσων για τόσες μέρες. Το BBC μόνο του παράγει περίπου 200-500 άρθρα την ημέρα. Μιλάμε δηλαδή για πάνω από 1000 άρθρα μόνο για το BBC αυτές τις μέρες. Υπάρχουν άλλα μέσα που παράγουν περισσότερα. Η Daily Mail ας πούμε παράγει πάνω από 1000 άρθρα την ημέρα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημήτρης Γιαννέτος:Mε νομο Κουλη εκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 16 Φεβ 2025, 09:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stinger
16 Φεβ 2025, 09:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μήνυση στον Χριστόφορο Ζαραλίκο.
από Frappezitis » 21 Οκτ 2024, 22:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
22 Μαρ 2025, 08:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαργαρίτης: Καλά έκανε ο Σαμαράς και έδωσε εντολή στον παναθηναικάκια
από Αγχίαλος » 13 Δεκ 2024, 19:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
14 Δεκ 2024, 00:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο μέγας Θεός του Αιγυπτιακού πανθέου, ο Ρα, έκανε περιτομή στον εαυτό του!!
από Άθεος » 25 Μάιος 2024, 18:11 » σε Θρησκειολογία - 15 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
26 Μάιος 2024, 14:40
-