Ουκρανία-Παλαιστίνη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Στρακαστρουκας
Δημοσιεύσεις: 11495
Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 17:48
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 04 Δεκ 2023, 23:35

πατησιωτης έγραψε:
04 Δεκ 2023, 22:21
AOC έγραψε:
04 Δεκ 2023, 22:18
Όποτε προφανώς είσαι άσχετος και είναι ξεφτίλα να παραπληροφορεις να φαντάζεσαι νούμερα και παριστανεις πως ξέρεις καλύτερα από τον γενικό γραμματέα των ηνωμενων εθνών να πούμε.
Μόνο που δεν τα γράφω εγώ.Τα γράφει μια Μαριουπολίτισσα που προφανώς δεν είναι με τους Ρώσους.Δεν έγραψα ότι είναι αξιόπιστα,κανείς δεν ξέρει πόσοι σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς.Είναι τόσο αξιόπιστα όσο και τα στοιχεία της Χαμάς.
Στην εποχη που καταγραφονται σχεδον τα παντα απο κινητα και καμερες, αν ισχυουν οι βλακειες της προπαγανδιστριας που συνεχεια βαζεις εδω περα, θα ειχαμε πολλα βιντεο με διαμελισμενα πτωματα. Συμπτωματικα δεν υπαρχουν αυτα τα βιντεο. Στη Γαζα υπαρχουν απειρα βιντεο. Αν θες ψαξε τα αλλα θα πρεπει να βγεις λιγο και στον "εξω κοσμο" περα απο site τυπου jihadwatch(σιωνιστικα site που σκοπο εχουν την δαιμονοποιηση των μουσουλμανων)για να τα βρεις
"Δεν ειμαι ΝΔλης αλλα..."

AOC
Δημοσιεύσεις: 1567
Εγγραφή: 27 Μάιος 2019, 15:27
Phorum.gr user: AOC

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 04 Δεκ 2023, 23:38

plouf έγραψε:
04 Δεκ 2023, 23:05
AOC έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:16
NewModelArmy έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:11
Οι Ρωσοτσολιαδες του πχορουμ είναι ετοιμοι να ζωστουν με εκρηκτικά και να θυσιαστουν για τον προφήτη.
Εσυ είσαι έτοιμος να δώσεις στον Τζέφρι Επσταιν και την Μοσαντ, την κόρη σου να την βιάσει για το καλό των gods chosen people.
Και ο Χαζαρος Λαβρεντι Μπερια που βιαζε ανηλικα κοριτσακια μερικα απο τα οποια σκοτωσε (ω ναι το εκανε κι αυτο και τα ονοματα τους προκειται
να αποκαλυφθουν το 2028) δηλητηριασε τον Σταλιν ο οποιος κυνηγησε ανελεητα τους εβραιους το '53 αλλα τελικα ο Χρουτσωφ και ο Ζουκωφ
κατεστρωσαν σχεδιο συνεληφθη και εκτελεστηκε.Σωστα τα θυμαμαι;
Απλα Γεωργιανος ήταν ο Μπέρια, μπορεί Οσετιος.

AOC
Δημοσιεύσεις: 1567
Εγγραφή: 27 Μάιος 2019, 15:27
Phorum.gr user: AOC

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 04 Δεκ 2023, 23:44

Εντάξει θα κανω λίγο και τον δικηγόρο του διαόλου με το Ισραήλ. Προφανώς ο ένας πόλεμος γίνεται σε απέραντα χωράφια και δάση και ο άλλος σε τηλεφωνικό θάλαμο.
Αλλά και συγκριτικά με αμερικανικούς πολέμους πχ Ιράκ οι Ρώσοι διεξάγουν πιο ανθρώπινο πολεμο.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν
Δημοσιεύσεις: 6746
Εγγραφή: 04 Απρ 2018, 01:15
Τοποθεσία: Μακρια απο κνιτες

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 04 Δεκ 2023, 23:46

AOC έγραψε:
04 Δεκ 2023, 23:38
plouf έγραψε:
04 Δεκ 2023, 23:05
AOC έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:16


Εσυ είσαι έτοιμος να δώσεις στον Τζέφρι Επσταιν και την Μοσαντ, την κόρη σου να την βιάσει για το καλό των gods chosen people.
Και ο Χαζαρος Λαβρεντι Μπερια που βιαζε ανηλικα κοριτσακια μερικα απο τα οποια σκοτωσε (ω ναι το εκανε κι αυτο και τα ονοματα τους προκειται
να αποκαλυφθουν το 2028) δηλητηριασε τον Σταλιν ο οποιος κυνηγησε ανελεητα τους εβραιους το '53 αλλα τελικα ο Χρουτσωφ και ο Ζουκωφ
κατεστρωσαν σχεδιο συνεληφθη και εκτελεστηκε.Σωστα τα θυμαμαι;
Απλα Γεωργιανος ήταν ο Μπέρια, μπορεί Οσετιος.
Ο φορουμιτης Εθνι ειχε πει οτι ειναι χαζαρος.
Eθνικοκοινωνιστης @ Θεατρικη παρασταση τρωει ακυρο επειδη SS Wokeισμου

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Δημοσιεύσεις: 6463
Εγγραφή: 04 Ιαν 2019, 05:42
Phorum.gr user: Jimmy81
Τοποθεσία: Ουκρανικές στέπες

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 05 Δεκ 2023, 05:18

Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Καταρχας, οι κατακτητες στην περιοχη ειναι οι μουσουλμανοι Αραβες.
Και οχι απλως κατακτητες, αλλα πορωμενοι ιμπεριαλιστες, καθως ο,τι κατεκτησε το Ισλαμ, οποτεδηποτε στην ιστορια του, για οποιαδηποτε χρονικη περιοδο, για αυυους τους ανηκει δικαιωματικα.
Οποτε δε μιλαμε για καποιον καημενο που ψαχνει το δικιο του, αλλα για εναν φανατικο φαταουλα, που θελει τον κοσμο ολο, επειδη "ο Αλλαχ".
Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Όλοι οι λαοί ιστορικά όταν απέκτησαν δύναμη κατέκτησαν περιοχές πέρα από τις κοιτίδες τους. Γιατί πρέπει να είναι κατηγορούμενο μόνοι οι Άραβες εδώ; Μήπως γιατί έχεις κάποια περίεργη εμμονή; Και ο αλυτρωτισμός δεν είναι μόνο αραβικό ή ισλαμικό χαρακτηριστικό.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_i ... r_disputes
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Δευτερον, δε θελουν ανεξαρτητο κράτος στην Παλαιστίνη, θελουν ΟΛΗ την Παλαιστίνη, from the river to the sea. Θελουν να εξαφανιστουν οι Εβραίοι, αυτη ειναι η αυτοδιαθεση που επιθυμούν.
Μια χαρα ανεξαρτητο κράτος ειχαν: την Γαζα. Αλλα ειπαμε, πορωμενοι ιμπεριαλιστες, θελουν ολο το Ισραήλ. Ε, φα την τωρα.
Καλά το τι θέλει ο καθένας είναι ένα άπιαστο, υποθετικό θέμα. Και στην Ελλάδα έχουμε καμμένους που ονειρεύονται την Πόλη. Εδώ μας ενδιαφέρει μια λογική λύση που θα σταματήσει τις αιματοχυσίες. Οι Παλαιστίνιοι θα ήταν σίγουρα ικανοποιημένοι με ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος με ρεαλιστικά σύνορα, ικανοποίηση των δικαιωμάτων των προσφύγων, οικονομική και ενεργειακή ανεξαρτησία και όχι με μια γεωγραφική κουτσουλιά που την ελέγχει ο μόνιμος δυνάστης τους σε κάθε τομέα. Το ότι συμμετείχαν σε διαπραγματεύσεις όλα αυτά τα χρόνια αυτό ακριβώς σημαίνει. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό σε αυτές τις συζητήσεις να πετύχουν ολική απόκτηση της περιοχής, πόσο μάλλον εξαφάνιση των Εβραίων.
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Τριτον, δεν φτανει που ειναι ισλαμιστες, ιμπεριαλιστες, φασιστες και ρατσιστες. Ειναι και μανιακοι δολοφονοι, κυριως αμαχων.
Κι οχι μονο τωρα, γενικα.
Το 2000 οι Ισραηλινοι βλεπαν πολύ θετικά μια ανεξαρτητη Δυτικη Οχθη. Και μετα αρχισαν οι ισλαμιστες να ανατιναζονται σε πλατεις και λεωφορεία, και να σκοτωνουν μαναδες και μικρα παιδια.
Ε, φαε μια κατοχη στην Δ.Οχθη, για να ειμαστε σίγουροι ότι αυτες οι δολοφονιες αμαχων θα μειωθουν στο ελαχιστο, κι οταν γινεις ανθρωπος μιλαμε καινγια απεμπλοκη.
Αλλα να γινεις πρωτα ανθρωπος, κι ολα δειχνουν οτι οι Παλαιστίνιοι απεχουν πολυ ακομα απο αυτο.
Ακόμα χειρότεροι είναι οι Εβραίοι αντίπαλοί τους στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από τη δεκατία του '30 ισραηλινές οργανώσεις και στρατεύματα σφάζουν αμάχους, τρομοκρατούν γειτονιές με βόμβες, πραγματοποιούν εθνοκάθαρση, διώχνουν ανθρώπους από τα σπίτια τους, δηλητηριάζουν τα πηγάδια των χωριών τους. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιοι θα πατάνε μόνιμα έναν λαό στο κεφάλι και αυτός δεν θα αντιδρά με όποιον τρόπο μπορεί.
https://thepalestineproject.medium.com/ ... 4f4d1f61d0

Και πώς άρχισαν ξαφνικά οι Ισλαμιστές τις επιθέσεις to 2000; Μήπως γιατί το Ισραήλ εξακολουθούσε να ελέχει τα πάντα στη διακίνηση αγαθών και ανθρώπων στην περιοχή; Μήπως γιατί συνέχιζε τον ασφυκτικό εποικισμό; Μήπως γιατί τίποτα ουσιώδες δεν έγινε στο ζήτημα των Παλαιστίνιων προσφύγων που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους;
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Και τελευταιο, δε μιλαμε για βουδιστες, ουτε και κονφουκιανιστες. Μιλαμε για ισλαμιστες, αυτους που μας ειχαν υποδουλους, μας ειχαν σκλαβους, μας ειχαν σαν ζωα. Κι οχι μονο δεν εχουν μετανιωσει, ειναι περηφανοι γι αυτο (ειπαμε, ειναι πορωμενοι ισλαμιστες).
Και δε φτανει αυτο, ξαναρχονται στην Ευρωπη, και σκοπευουν να κανουν το ιδιο.
Οποτε εννοειται οτι ειμαι εξαρχης κατα των ισλαμιστων, ακομα κι αν ειχαν καποια δικαια (πουβστη συγκεκριμενοι περιπτωση δεν εχουν).
Και εννοειται οτι τα εν Ελλαδι τσουτσεκια των ισλαμιστων ειναι ανθελληνες και τουρκοσποροι
Όλοι οι λαοί νιώθουν περήφανοι για τις κατακτήσεις και τις αυτοκρατορίες των προγόνων τους παρά τη βία που τις διέκρινε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Τα σύγχρονα, σοβαρά κράτη όμως πρέπει να ξέρουν να διαχειρίζονται τις όποιες ιστορικές "ευαισθησίες" προς όφελος νέων συνεργασιών και της καλυτέρευσης των σχέσεών τους ειδικά με τα γειτονικά κράτη. Άλλωστε τους ισλαμιστές τους χρειάζεσαι διαφορετικά ποιος θα μαζέψει ελιές να φας το λαδάκι σου, ποιος θα πλύνει τα πιάτα στα αμέτρητα καταστήματα εστίασης για να μπορείς να φας τα παϊδάκια σου, ποιος θα σου κάνει τη μετακόμιση και θα σου φέρει καθαρά τα χαλιά σου για να βγάλεις τον χειμώνα; Ποιος θα φτιάξει κτίρια και ποιος θα στηρίξει τον τουρισμό; Οι ίδιοι οι Έλληνες εργοδότες σου τους χρειάζονται για τους οποίους κι εσύ ο ίδιος πέντε μέρες τρως αγγούρι αλλά το Σάββατο είσαι μούρη. Μην παραπονιέσαι λοιπόν.

Κουφό είναι κι αυτό που λες για τους Ισλαμιστές που θέλουν να κατακτήσουν την Ευρώπη. Δηλαδή οι Σύριοι πρόσφυγες που έφυγαν να γλιτώσουν από πόλεμο και διωγμούς, έχουν στην άκρη του μυαλού τους την κατάκτηση της Ευρώπης; :xena:
Ροζάκης-Κοτζιάς-Δένδιας: Οι 3 σύγχρονοι Τιτάνες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής
Κράτη με Σύνθετη Ονομασία αλλά ιθαγένεια από τη μία λέξη της κρατικής ονομασίας

Theseus
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: 31 Ιαν 2022, 12:53

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus » 05 Δεκ 2023, 07:46

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Δεκ 2023, 23:25
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 18:40
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
04 Δεκ 2023, 18:19

Οποιος και αν ήταν, εφόσον ήταν αοπλος με τα χέρια ψηλά που εκλιπαρούσε για έλεος, μπορεί να καταλάβει κάποιος ποση κτηνωδία έχει μέσα του ο στρατός του υπερασπίζεσαι, άρα πόσες άλλες θηριωδίες έχει κάνει και συνεχίζει, όπως και όταν έκανε την επίθεση η Χαμάς, πόσοι Ισραηλινοί σκοτώθηκαν από τους ίδιους.

Καταρχας απο που κι ως που αθωος και αοπλος;

Αντρας πολεμικης ηλικιας, που ερχεται απο τη μερια των ενοπλων της Χαμας. Μπορει καλλιστα να ειχε κρυμμενα οπλα ή να ειχε εκρηκτικά πανω του.
Για φερε το βίντεο για να κρινουμε.

Το οτι ικετευε και κλαιγοταν ενας αραβας δε λεει τιποτα: ειναι οι μεγαλυτεροι ψευτες και απατεώνες. Εδω ο αλλος ο αποφυλακιστεις τρομοκράτης κλαιγοταν με γυψο και στα δυο του χέρια οτι του τα σπασανε οι Ισραηλινοι, και μετα βγηκε βιντεο απο την απυφυλακιση του που ηταν μια χαρα.
Απατεώνες ολοι τους
Τι να κρίνεις ρε μεγάλε. Ένας αοπλος ζητά με τα χέρια ψηλά έλεος και εκτελείται εν ψυχρώ. Τώρα αν ήταν Ισραηλινός η Παλαιστίνιος, αδιάφορο. Οι άνθρωποι έχουν γίνει κτήνη , όχι τώρα βέβαια εδώ και δεκαετίες .
https://twitter.com/QudsNen/

Σοβαρα τωρα; Al quds network μου βαζεις; Το δικτυο προπαγανδας των τρομοκρατων; Οταν οι ισλαμιστες Παλαιστίνιοι εχουν αποδειχτει, επανειλημμένα τους δυο τελευταίους μηνες, ως οι μεγαλυτεροι ψευτες;

Δεν ξερουμε ουτε ποιος ειναι, ουτε ποιος τον πυροβολει.
Δεν ξερουμε ουτε τί προηγηθηκε, ουτε τι ακριβως διαδραματιζοταν ταυτοχρονα.


Αυτο που ξερουμε ειναι οτι οι Παλαιστινιοι ισλαμιστες δολοφονησαν εν ψυχρω χιλιαδες αμαχους οταν τους δοθηκε η ευκαιρία.
Ενω οι Ισραηλινοι κανουν ο,τι περναει απο το χερι τους για να ελαχιστοποιησουν τις παραπλευρες απωλειες αμαχων. Οι μαχιμοι της Χαμας και των υπολοιπων ισλαμιστων ειναι φυσικα νομιμοι στοχοι, και το Ισραηλ εχει καθε δικαιωμα να τους εξαερωσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Theseus την 05 Δεκ 2023, 08:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Theseus
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: 31 Ιαν 2022, 12:53

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus » 05 Δεκ 2023, 08:16

Jimmy81 έγραψε:
05 Δεκ 2023, 05:18
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Καταρχας, οι κατακτητες στην περιοχη ειναι οι μουσουλμανοι Αραβες.
Και οχι απλως κατακτητες, αλλα πορωμενοι ιμπεριαλιστες, καθως ο,τι κατεκτησε το Ισλαμ, οποτεδηποτε στην ιστορια του, για οποιαδηποτε χρονικη περιοδο, για αυυους τους ανηκει δικαιωματικα.
Οποτε δε μιλαμε για καποιον καημενο που ψαχνει το δικιο του, αλλα για εναν φανατικο φαταουλα, που θελει τον κοσμο ολο, επειδη "ο Αλλαχ".
Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Όλοι οι λαοί ιστορικά όταν απέκτησαν δύναμη κατέκτησαν περιοχές πέρα από τις κοιτίδες τους. Γιατί πρέπει να είναι κατηγορούμενο μόνοι οι Άραβες εδώ; Μήπως γιατί έχεις κάποια περίεργη εμμονή; Και ο αλυτρωτισμός δεν είναι μόνο αραβικό ή ισλαμικό χαρακτηριστικό.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_i ... r_disputes
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Δευτερον, δε θελουν ανεξαρτητο κράτος στην Παλαιστίνη, θελουν ΟΛΗ την Παλαιστίνη, from the river to the sea. Θελουν να εξαφανιστουν οι Εβραίοι, αυτη ειναι η αυτοδιαθεση που επιθυμούν.
Μια χαρα ανεξαρτητο κράτος ειχαν: την Γαζα. Αλλα ειπαμε, πορωμενοι ιμπεριαλιστες, θελουν ολο το Ισραήλ. Ε, φα την τωρα.
Καλά το τι θέλει ο καθένας είναι ένα άπιαστο, υποθετικό θέμα. Και στην Ελλάδα έχουμε καμμένους που ονειρεύονται την Πόλη. Εδώ μας ενδιαφέρει μια λογική λύση που θα σταματήσει τις αιματοχυσίες. Οι Παλαιστίνιοι θα ήταν σίγουρα ικανοποιημένοι με ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος με ρεαλιστικά σύνορα, ικανοποίηση των δικαιωμάτων των προσφύγων, οικονομική και ενεργειακή ανεξαρτησία και όχι με μια γεωγραφική κουτσουλιά που την ελέγχει ο μόνιμος δυνάστης τους σε κάθε τομέα. Το ότι συμμετείχαν σε διαπραγματεύσεις όλα αυτά τα χρόνια αυτό ακριβώς σημαίνει. Δεν θα ήταν ρεαλιστικό σε αυτές τις συζητήσεις να πετύχουν ολική απόκτηση της περιοχής, πόσο μάλλον εξαφάνιση των Εβραίων.
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Τριτον, δεν φτανει που ειναι ισλαμιστες, ιμπεριαλιστες, φασιστες και ρατσιστες. Ειναι και μανιακοι δολοφονοι, κυριως αμαχων.
Κι οχι μονο τωρα, γενικα.
Το 2000 οι Ισραηλινοι βλεπαν πολύ θετικά μια ανεξαρτητη Δυτικη Οχθη. Και μετα αρχισαν οι ισλαμιστες να ανατιναζονται σε πλατεις και λεωφορεία, και να σκοτωνουν μαναδες και μικρα παιδια.
Ε, φαε μια κατοχη στην Δ.Οχθη, για να ειμαστε σίγουροι ότι αυτες οι δολοφονιες αμαχων θα μειωθουν στο ελαχιστο, κι οταν γινεις ανθρωπος μιλαμε καινγια απεμπλοκη.
Αλλα να γινεις πρωτα ανθρωπος, κι ολα δειχνουν οτι οι Παλαιστίνιοι απεχουν πολυ ακομα απο αυτο.
Ακόμα χειρότεροι είναι οι Εβραίοι αντίπαλοί τους στη συγκεκριμένη περίπτωση. Από τη δεκατία του '30 ισραηλινές οργανώσεις και στρατεύματα σφάζουν αμάχους, τρομοκρατούν γειτονιές με βόμβες, πραγματοποιούν εθνοκάθαρση, διώχνουν ανθρώπους από τα σπίτια τους, δηλητηριάζουν τα πηγάδια των χωριών τους. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιοι θα πατάνε μόνιμα έναν λαό στο κεφάλι και αυτός δεν θα αντιδρά με όποιον τρόπο μπορεί.
https://thepalestineproject.medium.com/ ... 4f4d1f61d0

Και πώς άρχισαν ξαφνικά οι Ισλαμιστές τις επιθέσεις to 2000; Μήπως γιατί το Ισραήλ εξακολουθούσε να ελέχει τα πάντα στη διακίνηση αγαθών και ανθρώπων στην περιοχή; Μήπως γιατί συνέχιζε τον ασφυκτικό εποικισμό; Μήπως γιατί τίποτα ουσιώδες δεν έγινε στο ζήτημα των Παλαιστίνιων προσφύγων που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους;
Theseus έγραψε:
04 Δεκ 2023, 20:21
Και τελευταιο, δε μιλαμε για βουδιστες, ουτε και κονφουκιανιστες. Μιλαμε για ισλαμιστες, αυτους που μας ειχαν υποδουλους, μας ειχαν σκλαβους, μας ειχαν σαν ζωα. Κι οχι μονο δεν εχουν μετανιωσει, ειναι περηφανοι γι αυτο (ειπαμε, ειναι πορωμενοι ισλαμιστες).
Και δε φτανει αυτο, ξαναρχονται στην Ευρωπη, και σκοπευουν να κανουν το ιδιο.
Οποτε εννοειται οτι ειμαι εξαρχης κατα των ισλαμιστων, ακομα κι αν ειχαν καποια δικαια (πουβστη συγκεκριμενοι περιπτωση δεν εχουν).
Και εννοειται οτι τα εν Ελλαδι τσουτσεκια των ισλαμιστων ειναι ανθελληνες και τουρκοσποροι
Όλοι οι λαοί νιώθουν περήφανοι για τις κατακτήσεις και τις αυτοκρατορίες των προγόνων τους παρά τη βία που τις διέκρινε. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Τα σύγχρονα, σοβαρά κράτη όμως πρέπει να ξέρουν να διαχειρίζονται τις όποιες ιστορικές "ευαισθησίες" προς όφελος νέων συνεργασιών και της καλυτέρευσης των σχέσεών τους ειδικά με τα γειτονικά κράτη. Άλλωστε τους ισλαμιστές τους χρειάζεσαι διαφορετικά ποιος θα μαζέψει ελιές να φας το λαδάκι σου, ποιος θα πλύνει τα πιάτα στα αμέτρητα καταστήματα εστίασης για να μπορείς να φας τα παϊδάκια σου, ποιος θα σου κάνει τη μετακόμιση και θα σου φέρει καθαρά τα χαλιά σου για να βγάλεις τον χειμώνα; Ποιος θα φτιάξει κτίρια και ποιος θα στηρίξει τον τουρισμό; Οι ίδιοι οι Έλληνες εργοδότες σου τους χρειάζονται για τους οποίους κι εσύ ο ίδιος πέντε μέρες τρως αγγούρι αλλά το Σάββατο είσαι μούρη. Μην παραπονιέσαι λοιπόν.

Κουφό είναι κι αυτό που λες για τους Ισλαμιστές που θέλουν να κατακτήσουν την Ευρώπη. Δηλαδή οι Σύριοι πρόσφυγες που έφυγαν να γλιτώσουν από πόλεμο και διωγμούς, έχουν στην άκρη του μυαλού τους την κατάκτηση της Ευρώπης; :xena:

Ρεαλιστες ειμαστε. Το οτι μουσουλμάνοι κατεκτησαν τον μισο κοσμο απο τον ινδοκαυκασο ως το Γιβραλτάρ δε σημαινει οτι ολες αυτες οι περιοχες τους ανηκουν δικαιωματικα, οπως δεν ανηκουν στην Βρετανία ολες οι παλαι ποτε κατακτησεις τις βρετανικης αυτοκρατορίας.
Αυτο ακριβως ομως ζητανε οι μουσουλμάνοι, ως πορωμενοι ιμπεριαλιστες, κι αυτο ακριβως υποστηριζεις κι εσυ.
Κατακτητες πηραν την Ιερουσαλήμ, κατακτητες πηραν ολη τη γη του Ισραήλ, και εξοντωσαν ολους τους προηγουμενους κατοικους (μεταξύ των οποιων και εκατονταδες χιλιαδες Εβραιους).
Οπως πηραν την Ισπανία, οπως πηραν την Ελλάδα κι ολα τα Βαλκάνια. Το οτι κατεκτησες κατι με τι βια δε σημαινει οτι σου ανηκει δικαιωματικα, και δε δεχομαι να κλαιγεσαι για αυτο.

Οι Εβραίοι απο την αλλη ηρθαν ειρηνικα, αγορασαν τη γη νομιμα, και ζητησαν (με ολο το δικιο του κοσμου στο μερος τους) να φτιαξουν κράτος σε ενα μικρο μερος τους Ισραήλ.
Ε οι φιλοι σου οι κατακτητες, οι πορωμενοι κατακτητες, οι ισλαμιστες δηλωσαν οτι δεν πρεπει να μεινει Εβραιος στην Παλαιστίνη και προσπαθησαν να τους γενοκτονησουν.

Παιρνεις την χωρα με τη βια, χρησιμοποιεις βια για να εξολοθρευσεις αυτους που εχουν πραγματικά δικαιωματα στη γη αυτη, και οταν δε σου βγαινει κλαιγεσαι. Ασε μας κουκλιτσα μου. Και που σας αφησαν οι Ισραηλινοι να υπάρχετε (παροτι προσπαθησες και προσπαθείς επανειλημμένα να τους εξοντωσεις) πολυ σας ειναι. Αχαριστοι.




Οταν λεω οτι οι Παλαιστίνιοι θελουν να διωξουν ολους τους Εβραιους απο την Παλαιστίνη, δε μιλαει για μια μικρη και απομονωμενη ομαδα.
Η πλειοψηφία των Παλαιστινίων το θελει αυτο, γιαυτο εξελεξε και κυβερνηση που το γραφει στο καταστατικο της (Χαμας), αυτο δηλωνουν καθε φορα που θα ερωτηθουν, το βασικο τους σύνθημα ειναι from the river to the sea.
Να γινουν πρωτα ανθρωποι, να αποδεχτουν την ύπαρξη του Ισραήλ και να απορριψουν την δια βιας κατακτηση του, και τοτε να τους δωσουμε και ανεξαρτητο κράτος.
Αλλα αυτες οι προϋποθέσεις δεν ισχυουν τωρα, οποτε δε θα πρεπει να τους δωθει ανεξαρτητο κρατος.
Αλλα τους εφαγε η φιλανθρωπια στο Ισραηλ, και δωσαν ανεξαρτησια στη Γαζα. Ειδαμε τί παθανε. Τωρα φανταζομαι θα βαλαν μυαλο.



Τελος δεν εχουμε καμια υποχρεωση να κανακευουμε τις ευαισθησίες κανενός ισλαμιστη που ειναι περηφανος για τις μουσουλμανικες κατακτησεις.
Οι ισλαμιστες δεν εχουν καμια θεση στην Ευρώπη, κι όσοι βρισκονται ηδη εδω πρεπει ή να φύγουν ή (αν ειναι ηδη πολιτες) να τους χωσουμε στη φυλακη.
Ακομα και προσφυγες να ειναι, οι ισλαμιστες δε χωρανε στην Ευρώπη. Να γινουν πρωτα ανθρωποι και μετα. Ή να μεινουν στις σκατοτρυπες τους.

Theseus
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: 31 Ιαν 2022, 12:53

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus » 05 Δεκ 2023, 08:48

Θα μας πει ο Τζιμης, οτι δεν πειραζει που οι νεοναζι ειναι περηφανοι για τις κατακτησεις των προγονων τους και για το τριτο Ράιχ, καποιος πρεπει να μαζεψει τις ελιες.

Να πανε να πνιγουν οι ισλαμιστες, δεν χωρανε στην Ευρωπη. Ειναι αρρωστια, ειναι επιθετικος καρκινος.
Εδω ειναι Δύση, εδω ειναι πολιτισμος, οποιος θελει να ζει συμφωνα με τις προσταγες μουσουλμανων ιμαμηδων να παει αλλου (συμβουλη: οχι στο Ισραηλ, ο Μπιμπι θα τους εξαερωσει)



Οσον αφορα τις ελιες: στην Ελλάδα εχουμε τεραστια ανεργία. Αν δεν παει ο κοσμος στις ελιες ή στα ξενοδοχεια το καλοκαίρι να ανεβασεις τους μισθους και να βελτιωσεις τις συνθηκες για να πηγαινει ο κοσμος.
Δε θα φερουμε εξαθλιωμενους τριτοκοσμικους (ακομα και μη ισλαμιστες) επειδη οι εργοδοτες δε θελουν να πληρωνουν αξιοπρεπεις μισθους.


Η δε Γερμανία κι η δυτικη Ευρώπη, που εχουν οντως ελλειψη εργατικου δυναμικου, να κοιταξουν στη Λατινική Αμερική.
Οι ισλαμιστες δεν ανηκουν στην Ευρωπη, και ευτυχως τα αισχη των Παλαιστίνιων τους τελευταίους δυο μηνες το εχουν δειξει ξεκαθαρα σε πολλους Ευρωπαιους.

Άβαταρ μέλους
Scouser
Δημοσιεύσεις: 11858
Εγγραφή: 13 Αύγ 2020, 23:18

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 05 Δεκ 2023, 08:56

Jimmy81 έγραψε:
05 Δεκ 2023, 05:18
Οι Παλαιστίνιοι θα ήταν σίγουρα ικανοποιημένοι με ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος με ρεαλιστικά σύνορα, ικανοποίηση των δικαιωμάτων των προσφύγων, οικονομική και ενεργειακή ανεξαρτησία και όχι με μια γεωγραφική κουτσουλιά που την ελέγχει ο μόνιμος δυνάστης τους σε κάθε τομέα.
Όχι. Αυτό σου φαίνεται εσένα λογικό ότι θα έπρεπε να τους ικανοποιεί, ως "λογικός" καλοζωισμενος, secular ασπροκώλης Δυτικός που είσαι.
''That's not what your fucking job is. You are bullshiting people, you are acting as a propagandist. It's not 'mostly peaceful' when a car is on fire''. Joe Rogan

Theseus
Δημοσιεύσεις: 1112
Εγγραφή: 31 Ιαν 2022, 12:53

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Theseus » 05 Δεκ 2023, 15:01

Scouser έγραψε:
05 Δεκ 2023, 08:56
Jimmy81 έγραψε:
05 Δεκ 2023, 05:18
Οι Παλαιστίνιοι θα ήταν σίγουρα ικανοποιημένοι με ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος με ρεαλιστικά σύνορα, ικανοποίηση των δικαιωμάτων των προσφύγων, οικονομική και ενεργειακή ανεξαρτησία και όχι με μια γεωγραφική κουτσουλιά που την ελέγχει ο μόνιμος δυνάστης τους σε κάθε τομέα.
Όχι. Αυτό σου φαίνεται εσένα λογικό ότι θα έπρεπε να τους ικανοποιεί, ως "λογικός" καλοζωισμενος, secular ασπροκώλης Δυτικός που είσαι.

Δε χρειαζεται να εισαι καλοζωισμενος ασπροκωλης για να θεωρεις οτι το να υπαρχει μια ανεξαρτητη Γαζα που αναγνωριζει και εχει φιλικες σχεσεις με το κρατος του Ισραήλ θα ηταν προς οφελος των Παλαιστινίων κατοικων της.
Χρειαζεται απλως να εχεις κοινη λογικη.


Το θεμα ειναι οτι οχι μονο οι ισλαμιστες της Χαμας, αλλα και η πλειοψηφια των Παλαιστινίων δεν εχουν κοινη λογικη.
Θελουν κρατος from the river to the sea, θελουν να εξαφανισουν ολους τους Εβραιους απο την Μεση Ανατολη. Στο δια ταυτα: τα θελει ο κωλος τους

Άβαταρ μέλους
foscilis
Δημοσιεύσεις: 24720
Εγγραφή: 21 Ιουν 2018, 11:42

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 05 Δεκ 2023, 15:19

Theseus έγραψε:
05 Δεκ 2023, 15:01
Scouser έγραψε:
05 Δεκ 2023, 08:56
Jimmy81 έγραψε:
05 Δεκ 2023, 05:18
Οι Παλαιστίνιοι θα ήταν σίγουρα ικανοποιημένοι με ένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος με ρεαλιστικά σύνορα, ικανοποίηση των δικαιωμάτων των προσφύγων, οικονομική και ενεργειακή ανεξαρτησία και όχι με μια γεωγραφική κουτσουλιά που την ελέγχει ο μόνιμος δυνάστης τους σε κάθε τομέα.
Όχι. Αυτό σου φαίνεται εσένα λογικό ότι θα έπρεπε να τους ικανοποιεί, ως "λογικός" καλοζωισμενος, secular ασπροκώλης Δυτικός που είσαι.

Δε χρειαζεται να εισαι καλοζωισμενος ασπροκωλης για να θεωρεις οτι το να υπαρχει μια ανεξαρτητη Γαζα που αναγνωριζει και εχει φιλικες σχεσεις με το κρατος του Ισραήλ θα ηταν προς οφελος των Παλαιστινίων κατοικων της.
Χρειαζεται απλως να εχεις κοινη λογικη.
Σου λέει ότι έχουν διαφορετική λογική. Δεν προτάσσουν την ευημερία όπως εμείς αλλά άλλες αξίες όπως π.χ. την επικράτηση του Ισλάμ.

Ειδικότερα το ιδρυτικό κείμενο της Χαμάς (την οποία ψήφισαν εντελώς ελεύθερα για κυβέρνησή τους) λέει ότι οι Άγιοι Τόποι έχουν παραχωρηθεί από τον Θεό στους Μουσουλμάνους ιδιοκτησία τους στον Αιώνα τον Άπαντα και δεν υπάρχει ούτε κυβέρνηση (=παλαιστινιακή) ούτε λαός (=εκλογικό σώμα) που να μπορεί να εκχωρήσει αυτή τη γη γιατί προφανέστατα κανείς δεν έχει εξουσία να μιλήσει εξ ονόματος όλων των Μουσουλμάνων που υπάρχουν και πρόκειται να υπάρξουν στον Αιώνα τον Άπαντα, ούτε βέβαια να μιλήσει για τον Θεό.

Εμάς όλα αυτά μας φαίνονται μαλακίες λόγω διαφορετικού πολιτισμικού υποδείγματος (=καλοζωισμένοι ασπροκώληδες) αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου. Τα εννοούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εννοείς εσύ το "προς όφελος" ζυγίζοντας άλλα πράγματα και όχι τι λέει ο Αλλάχ.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith
Δημοσιεύσεις: 43772
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
Τοποθεσία: Maiore Patria

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 05 Δεκ 2023, 17:02

foscilis έγραψε:
05 Δεκ 2023, 15:19
Theseus έγραψε:
05 Δεκ 2023, 15:01
Scouser έγραψε:
05 Δεκ 2023, 08:56

Όχι. Αυτό σου φαίνεται εσένα λογικό ότι θα έπρεπε να τους ικανοποιεί, ως "λογικός" καλοζωισμενος, secular ασπροκώλης Δυτικός που είσαι.

Δε χρειαζεται να εισαι καλοζωισμενος ασπροκωλης για να θεωρεις οτι το να υπαρχει μια ανεξαρτητη Γαζα που αναγνωριζει και εχει φιλικες σχεσεις με το κρατος του Ισραήλ θα ηταν προς οφελος των Παλαιστινίων κατοικων της.
Χρειαζεται απλως να εχεις κοινη λογικη.
Σου λέει ότι έχουν διαφορετική λογική. Δεν προτάσσουν την ευημερία όπως εμείς αλλά άλλες αξίες όπως π.χ. την επικράτηση του Ισλάμ.

Ειδικότερα το ιδρυτικό κείμενο της Χαμάς (την οποία ψήφισαν εντελώς ελεύθερα για κυβέρνησή τους) λέει ότι οι Άγιοι Τόποι έχουν παραχωρηθεί από τον Θεό στους Μουσουλμάνους ιδιοκτησία τους στον Αιώνα τον Άπαντα και δεν υπάρχει ούτε κυβέρνηση (=παλαιστινιακή) ούτε λαός (=εκλογικό σώμα) που να μπορεί να εκχωρήσει αυτή τη γη γιατί προφανέστατα κανείς δεν έχει εξουσία να μιλήσει εξ ονόματος όλων των Μουσουλμάνων που υπάρχουν και πρόκειται να υπάρξουν στον Αιώνα τον Άπαντα, ούτε βέβαια να μιλήσει για τον Θεό.

Εμάς όλα αυτά μας φαίνονται μαλακίες λόγω διαφορετικού πολιτισμικού υποδείγματος (=καλοζωισμένοι ασπροκώληδες) αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου. Τα εννοούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εννοείς εσύ το "προς όφελος" ζυγίζοντας άλλα πράγματα και όχι τι λέει ο Αλλάχ.
Πίπες από Quran understanders.
Με την ίδια λογική ακριβώς, οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν σε χώρες και δεν θα τσακωθούν ποτέ μεταξύ τους για σύνορα και μαλακίες.

Στην πραγματική ζωή βέβαια, φυσικά και τα κρατικά συμφέροντα θα εκφραστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε ανθρώπους τρέχει το software.
🔻I would have lived in peace. But my enemies brought me war.🔻

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks
Δημοσιεύσεις: 4995
Εγγραφή: 14 Μάιος 2018, 22:48

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 05 Δεκ 2023, 17:14

Dwarven Blacksmith έγραψε:
05 Δεκ 2023, 17:02
foscilis έγραψε:
05 Δεκ 2023, 15:19
Theseus έγραψε:
05 Δεκ 2023, 15:01



Δε χρειαζεται να εισαι καλοζωισμενος ασπροκωλης για να θεωρεις οτι το να υπαρχει μια ανεξαρτητη Γαζα που αναγνωριζει και εχει φιλικες σχεσεις με το κρατος του Ισραήλ θα ηταν προς οφελος των Παλαιστινίων κατοικων της.
Χρειαζεται απλως να εχεις κοινη λογικη.
Σου λέει ότι έχουν διαφορετική λογική. Δεν προτάσσουν την ευημερία όπως εμείς αλλά άλλες αξίες όπως π.χ. την επικράτηση του Ισλάμ.

Ειδικότερα το ιδρυτικό κείμενο της Χαμάς (την οποία ψήφισαν εντελώς ελεύθερα για κυβέρνησή τους) λέει ότι οι Άγιοι Τόποι έχουν παραχωρηθεί από τον Θεό στους Μουσουλμάνους ιδιοκτησία τους στον Αιώνα τον Άπαντα και δεν υπάρχει ούτε κυβέρνηση (=παλαιστινιακή) ούτε λαός (=εκλογικό σώμα) που να μπορεί να εκχωρήσει αυτή τη γη γιατί προφανέστατα κανείς δεν έχει εξουσία να μιλήσει εξ ονόματος όλων των Μουσουλμάνων που υπάρχουν και πρόκειται να υπάρξουν στον Αιώνα τον Άπαντα, ούτε βέβαια να μιλήσει για τον Θεό.

Εμάς όλα αυτά μας φαίνονται μαλακίες λόγω διαφορετικού πολιτισμικού υποδείγματος (=καλοζωισμένοι ασπροκώληδες) αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου. Τα εννοούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εννοείς εσύ το "προς όφελος" ζυγίζοντας άλλα πράγματα και όχι τι λέει ο Αλλάχ.
Πίπες από Quran understanders.
Με την ίδια λογική ακριβώς, οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν σε χώρες και δεν θα τσακωθούν ποτέ μεταξύ τους για σύνορα και μαλακίες.

Στην πραγματική ζωή βέβαια, φυσικά και τα κρατικά συμφέροντα θα εκφραστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε ανθρώπους τρέχει το software.
Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
foscilis
Δημοσιεύσεις: 24720
Εγγραφή: 21 Ιουν 2018, 11:42

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 05 Δεκ 2023, 17:21

Dwarven Blacksmith έγραψε:
05 Δεκ 2023, 17:02

Με την ίδια λογική ακριβώς, οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν σε χώρες και δεν θα τσακωθούν ποτέ μεταξύ τους για σύνορα και μαλακίες.
Δεν είναι καθόλου "η ίδια λογική" και για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω ότι σαν ρηχό μιλένιαλ αρχιδάκι είσαι σε θέση να καταλάβεις τους κομμουνιστές περισσότερο απ' όσο τους ισλαμιστές ή εδώ που τα λέμε οποιονδήποτε δεν είναι ένα ρηχό μιλένιαλ αρχιδάκι.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith
Δημοσιεύσεις: 43772
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
Τοποθεσία: Maiore Patria

Re: Ουκρανία-Παλαιστίνη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 05 Δεκ 2023, 17:21

Bill Hicks έγραψε:
05 Δεκ 2023, 17:14
Dwarven Blacksmith έγραψε:
05 Δεκ 2023, 17:02
foscilis έγραψε:
05 Δεκ 2023, 15:19


Σου λέει ότι έχουν διαφορετική λογική. Δεν προτάσσουν την ευημερία όπως εμείς αλλά άλλες αξίες όπως π.χ. την επικράτηση του Ισλάμ.

Ειδικότερα το ιδρυτικό κείμενο της Χαμάς (την οποία ψήφισαν εντελώς ελεύθερα για κυβέρνησή τους) λέει ότι οι Άγιοι Τόποι έχουν παραχωρηθεί από τον Θεό στους Μουσουλμάνους ιδιοκτησία τους στον Αιώνα τον Άπαντα και δεν υπάρχει ούτε κυβέρνηση (=παλαιστινιακή) ούτε λαός (=εκλογικό σώμα) που να μπορεί να εκχωρήσει αυτή τη γη γιατί προφανέστατα κανείς δεν έχει εξουσία να μιλήσει εξ ονόματος όλων των Μουσουλμάνων που υπάρχουν και πρόκειται να υπάρξουν στον Αιώνα τον Άπαντα, ούτε βέβαια να μιλήσει για τον Θεό.

Εμάς όλα αυτά μας φαίνονται μαλακίες λόγω διαφορετικού πολιτισμικού υποδείγματος (=καλοζωισμένοι ασπροκώληδες) αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου. Τα εννοούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εννοείς εσύ το "προς όφελος" ζυγίζοντας άλλα πράγματα και όχι τι λέει ο Αλλάχ.
Πίπες από Quran understanders.
Με την ίδια λογική ακριβώς, οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν σε χώρες και δεν θα τσακωθούν ποτέ μεταξύ τους για σύνορα και μαλακίες.

Στην πραγματική ζωή βέβαια, φυσικά και τα κρατικά συμφέροντα θα εκφραστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε ανθρώπους τρέχει το software.
Εικόνα
Α μπράβο, αυτό εννοούσα κι εγώ.
🔻I would have lived in peace. But my enemies brought me war.🔻

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών