Εμβολιασμος κοβιντ 2023-2024 poll
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Εμβολιασμος κοβιντ 2023-2024 poll
.....
https://www.techgame.gr/ <---ΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GAMING NEWS SITES!!!(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ)
Νομίζω ότι έχω κάνει 4
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Άτομο του περιγυρου μου που δουλευει σε νοσοκομειο μου λεει οτι γινεται χαμος απο κοβιντ. Ειδικα εδω στη Λαρισα ειναι σε εξαρση η κατασταση. Κακως τα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα. Πρεπει να προστατευτουν οι ευπαθεις.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Στηρίζουμε εταιρική επιστήμη. Κάνουμε τα εμβόλιά μας.
Δεν το έψαξα. Τα καινούρια εμβόλια είναι προσαρμοσμένα με τη μορφή κόβιντ που κυκλοφορεί φέτος ή είναι τα περσινά;
.,
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Space_Passenger
Εχω κανει 3. Στην αρχη, μετα κολλησα κιολας. Πλεον εχουν περασει πολλοι μηνες χωρις. Δεν σκοπευω να το κανω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βγήκα αλώβητος απο διακοπές με λόμπι ψεκαμπόλιαστων μεσα στον Αυγουστο. Και ολα αυτα με έως 3η δόση μονο, που ουτε που θυμαμαι πότε την ειχα κανει. Και χωρις ιδιαιτερα μετρα προφύλαξης, δεν μπορουσα αλλωστε, ημασταν ολοι μαζι μερα-νυχτα σχεδον.
Ευλογία αυτό το εμβόλιο, μακαρι να γινοταν ξανα μεηνστριμ και να εκανα και 4η, για να την ετριβα στα μουτρα των ψέκων. Τωρα που υποβαθμίστηκε το θεμα και ουδείς ασχολείται, δεν λεει να κανω.
Ευλογία αυτό το εμβόλιο, μακαρι να γινοταν ξανα μεηνστριμ και να εκανα και 4η, για να την ετριβα στα μουτρα των ψέκων. Τωρα που υποβαθμίστηκε το θεμα και ουδείς ασχολείται, δεν λεει να κανω.
Εγώ έχω κάνει 5 και κόλλησα τον Ιανουάριο αλλά σκοπεύω να το κάνω και τώρα. γι' αυτό ρωτάω αν το φετινό είναι παράγωγο νέων μελετών, προσαρμοσμένο στη φετινή μορφή κόβιντ. Ακούω ότι η νέα μορφή δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο οι προηγούμενες αλλά για τις ευπαθείς ομάδες, είναι.
Ξέρει κανείς τι παίζει με το νέο;
.,
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Το νέο είν ωραίο...O I έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 21:42Εγώ έχω κάνει 5 και κόλλησα τον Ιανουάριο αλλά σκοπεύω να το κάνω και τώρα. γι' αυτό ρωτάω αν το φετινό είναι παράγωγο νέων μελετών, προσαρμοσμένο στη φετινή μορφή κόβιντ. Ακούω ότι η νέα μορφή δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο οι προηγούμενες αλλά για τις ευπαθείς ομάδες, είναι.
.,
οκstudent έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 22:38Το νέο είν ωραίο...O I έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 21:42Εγώ έχω κάνει 5 και κόλλησα τον Ιανουάριο αλλά σκοπεύω να το κάνω και τώρα. γι' αυτό ρωτάω αν το φετινό είναι παράγωγο νέων μελετών, προσαρμοσμένο στη φετινή μορφή κόβιντ. Ακούω ότι η νέα μορφή δεν είναι τόσο θανατηφόρα όσο οι προηγούμενες αλλά για τις ευπαθείς ομάδες, είναι.
.,
είναι "προσαρμοσμένο στη φετινή μορφή κόβιντ";
.,
- Otto Weininger
Της μουρλής γίνεται, το βλέπω παλι στα ραπιντ.lonelyrider έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 20:49Άτομο του περιγυρου μου που δουλευει σε νοσοκομειο μου λεει οτι γινεται χαμος απο κοβιντ. Ειδικα εδω στη Λαρισα ειναι σε εξαρση η κατασταση. Κακως τα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα. Πρεπει να προστατευτουν οι ευπαθεις.
Στο ερώτημα:
δεν έκανα άλλο εμβόλιο πέρα από τα αρχικά.
Δεν σκοπεύω να κάνω.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Επειδή είσαι φαρμακοποιός, άκουσες τίποτα για αποτελεσματικότητα τού νέου εμβολίου;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 22:47Της μουρλής γίνεται, το βλέπω παλι στα ραπιντ.lonelyrider έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 20:49Άτομο του περιγυρου μου που δουλευει σε νοσοκομειο μου λεει οτι γινεται χαμος απο κοβιντ. Ειδικα εδω στη Λαρισα ειναι σε εξαρση η κατασταση. Κακως τα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα. Πρεπει να προστατευτουν οι ευπαθεις.
Στο ερώτημα:
Δεν σκοπεύω να κάνω.
.,
- Otto Weininger
Το μόνο που ξέρω είναι ότι σε σχέση με τα booster εμβόλια που βγήκαν την άνοιξη (για τους 60+) αυτά είναι από 6 μηνών και πάνω.O I έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 22:51Επειδή είσαι φαρμακοποιός, άκουσες τίποτα για αποτελεσματικότητα τού νέου εμβολίου;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 22:47Της μουρλής γίνεται, το βλέπω παλι στα ραπιντ.lonelyrider έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 20:49Άτομο του περιγυρου μου που δουλευει σε νοσοκομειο μου λεει οτι γινεται χαμος απο κοβιντ. Ειδικα εδω στη Λαρισα ειναι σε εξαρση η κατασταση. Κακως τα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα. Πρεπει να προστατευτουν οι ευπαθεις.
Στο ερώτημα:
Δεν σκοπεύω να κάνω.
.,
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 3653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
06 Σεπ 2024, 19:02
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Opinion Poll Απρίλιος 2024 (2)
από KRAKEN » 23 Απρ 2024, 20:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1008 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
24 Απρ 2024, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Opinion poll Μάιος 2024
από KRAKEN » 20 Μάιος 2024, 19:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-