Μπορει να μας βγει και φτηνότερα
Η ΑΣΟΕΕ σας εύχεται καλά Φυλλουγεννα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η ΑΣΟΕΕ σας εύχεται καλά Φυλλουγεννα
- Ληστοσυμμορίτης
Ρε φίλε ρωτάς τι λέει το κκε, από κάποιον τυχαρπαστο στο phorum θα μάθεις; ψάξε από επίσημα κουκουεδιαsouthern έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:30Είχα την εντύπωση πως ήσασταν τουλάχιστον κάποτε πιο παραδοσιακοί από την ανανεωτική αριστερά.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:27Αν σε ενδιαφέρουν οι θέσεις του ΚΚΕ μπορείς να τις ψάξεις
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Εννοώ πως σχήματα κοντά στην ανταρσύα και αντιεξουσιαστες αλωνίζουν στα πανεπιστήμια
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Υπερβάλλεις. Και εγώ είχα Μικρό μου Πόνυ, σιγά μην καθορίζεται από αυτό ο ανδρισμός.George_V έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:25Aγορακι που να παιζει με μπαρμπι κατι δεν παει καλα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:10Υποθέτω θα πρέπει να μαζευτούν φασιστάκια να διαλύσουν την εκδήλωση, όπως αυτά που διέλυσαν αυτήν που συμμετείχε ο Νάτσιος στο ΑΠΘ. Αυτό είναι το νόημα;
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός γιατί δεν διοργανώνεται από την ΑΣΟΕΕ αλλά στην ΑΣΟΕΕ, αλλά αυτά είναι λεπτά γράμματα.
Επίσης βλέπω ότι το θέμα είναιΔηλαδή σ' εσάς στα αγόρια δεν σας έχουν φέρει ποτέ για δώρο στρατιωτάκια ή τρανσφόρμερς ενώ θέλατε μπάρμπι;Πόσες φορές πήρες ένα δώρο που ήταν «κατάλληλο» για το φύλο σου, αλλά αυτό δε σε ικανοποίησε; Θα ήθελες να κάνεις ένα δώρο, αλλά αυτό να μην αναπαράγει έμφυλα στερεότυπα; Έχεις παρατηρήσει συγκεκριμένα στερεότυπα κατά την περίοδο των γιορτών; Φαντάζεσαι τα Χριστούγεννα αλλιώς; Αν ναι, δήλωσε συμμετοχή στο εργαστήριο που διοργανώνει η ομάδα GenEquall.
Ηξερα ενα παιδι απο το σχολειο που επαιζε με το μικρο μου πονυ και απο οτι εμαθα μετα ειναι πλεον τελειωμενη.
Η Καραμελίτσα μπορεί να το λέει και ειρωνικά.
Μάστα. Δράκο δεν έχει το παραμύθι;southern έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:29Η μάνα μου ήταν ψηφοφόρος της ΕΡΕ όταν ήταν πολύ νεαρή και είχε ψηφίσει υπέρ στη δημοψήφισμα.
Η ΕΡΕ ήταν δημοκρατικό κόμμα όπως κι ο ελληνικός συναγερμός. Στη βασιλευομενη δημοκρατία υπήρχε ένας μόνιμα ενας συντηρητικός πυλώνας εξουσίας. Η αστυνομία δουλευε καλά τότε όπως και η χωροφυλακη και οι αγροφύλακες. Η προδικτατορικη δεξιά ανέστησε τη χώρα από τα συντρίμμια του συμμοριτοπολεμου. Έχω φυλλάδια της ΕΡΕ και του συναγερμού στη βιβλιοθήκη μου που παρουσιάζουν αναλυτικά το κυβερνήσεων αυτών
-
δεν υπάρχει αγοράκι που να μην συμπαθεί τα τρανσφόρμερ. Εγώ 38 έχω φτάσει και ακόμα βλέπω φυγούρες που μαρέσουν και κάποιες φορές αγοράζω για διακοσμητικές, Και ως έναν βαθμό για να τσατίζω την δικιά μου που θεωρεί οκ να έχεις 52 παπούτσια που δεν θα βάλει ποτέ αλλά την πειράζει η βιβλιοθήκη που έχει τα dinobots.George_V έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:25Aγορακι που να παιζει με μπαρμπι κατι δεν παει καλα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:10Υποθέτω θα πρέπει να μαζευτούν φασιστάκια να διαλύσουν την εκδήλωση, όπως αυτά που διέλυσαν αυτήν που συμμετείχε ο Νάτσιος στο ΑΠΘ. Αυτό είναι το νόημα;
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός γιατί δεν διοργανώνεται από την ΑΣΟΕΕ αλλά στην ΑΣΟΕΕ, αλλά αυτά είναι λεπτά γράμματα.
Επίσης βλέπω ότι το θέμα είναιΔηλαδή σ' εσάς στα αγόρια δεν σας έχουν φέρει ποτέ για δώρο στρατιωτάκια ή τρανσφόρμερς ενώ θέλατε μπάρμπι;Πόσες φορές πήρες ένα δώρο που ήταν «κατάλληλο» για το φύλο σου, αλλά αυτό δε σε ικανοποίησε; Θα ήθελες να κάνεις ένα δώρο, αλλά αυτό να μην αναπαράγει έμφυλα στερεότυπα; Έχεις παρατηρήσει συγκεκριμένα στερεότυπα κατά την περίοδο των γιορτών; Φαντάζεσαι τα Χριστούγεννα αλλιώς; Αν ναι, δήλωσε συμμετοχή στο εργαστήριο που διοργανώνει η ομάδα GenEquall.
Ηξερα ενα παιδι απο το σχολειο που επαιζε με το μικρο μου πονυ και απο οτι εμαθα μετα ειναι πλεον τελειωμενη.
Η πλάκα είναι που θα περάσω ξέρω γω από κανένα κατάστημα παιχνιδιών να πάρω κανένα δώτο, ή επιτραπέζια που παίζουμε και αν δω κανένα τρανσφόρερ καλοφτιαγμένο το τσιμπάω. Μετά στο ταμείο πάντα με ρωτούν αν θέλω να το τυλίξουν και απαντώ ότι είναι για εμένα και βάζουν τα γέλια
Το ΚΚΕ είναι κατά της woke κουλτούρας γιατί (σύμφωνα με το κόμμα) αποσπά τις μάζες από το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο είναι η πάλη των τάξεων.southern έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:30Είχα την εντύπωση πως ήσασταν τουλάχιστον κάποτε πιο παραδοσιακοί από την ανανεωτική αριστερά.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:27Αν σε ενδιαφέρουν οι θέσεις του ΚΚΕ μπορείς να τις ψάξεις
Οι woke φελλοί στην Ελλάδα (και όχι μόνο) είναι ζαιοι που δεν έχουν ιδέα από αριστερά, απλά δηλώνουν αριστεροί. Κάτι σαν τον μέσο Έλληνα που δηλώνει χριστιανός αλλά στην εκκλησία πάει μόνο στην ανάσταση για το τζέρζελο.
Ο συνδιασμός woke - "αριστεράς" ξεκίνησε από τις ΗΠΑ με το σκεπτικό ότι ο μέσος λευκός με καλή δουλειά, οικογένεια κτλπ είναι δεξιός, οπότε οι woke προσχώρησαν στην αριστερά (η οποία δεν υφίσταται στις ΗΠΑ, αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο). Από εκεί και πέρα όπου φτύνουν οι ΗΠΑ γλύφει η Ελλάδα.
GoBzi έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 11:14Το ΚΚΕ είναι κατά της woke κουλτούρας γιατί (σύμφωνα με το κόμμα) αποσπά τις μάζες από το πραγματικό πρόβλημα, το οποίο είναι η πάλη των τάξεων.southern έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:30Είχα την εντύπωση πως ήσασταν τουλάχιστον κάποτε πιο παραδοσιακοί από την ανανεωτική αριστερά.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:27
Αν σε ενδιαφέρουν οι θέσεις του ΚΚΕ μπορείς να τις ψάξεις
Οι woke φελλοί στην Ελλάδα (και όχι μόνο) είναι ζαιοι που δεν έχουν ιδέα από αριστερά, απλά δηλώνουν αριστεροί. Κάτι σαν τον μέσο Έλληνα που δηλώνει χριστιανός αλλά στην εκκλησία πάει μόνο στην ανάσταση για το τζέρζελο.
Ο συνδιασμός woke - "αριστεράς" ξεκίνησε από τις ΗΠΑ με το σκεπτικό ότι ο μέσος λευκός με καλή δουλειά, οικογένεια κτλπ είναι δεξιός, οπότε οι woke προσχώρησαν στην αριστερά (η οποία δεν υφίσταται στις ΗΠΑ, αλλά αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο). Από εκεί και πέρα όπου φτύνουν οι ΗΠΑ γλύφει η Ελλάδα.
Θα κάνω απλώς μια διευκρίνιση. Πέραν του ό,τι οι woke αμερικάνικες εφαρμογές, βρήκαν πρόσφορο έδαφος και στα "πολιτισμένα" κράτη της ΕΕ (και γι' αυτό ακριβώς τις γλείφει και η Ελλάδα ένεκα κονδυλίων), η όλη φάση δεν μένει απλώς στον χαρακτηρισμό "δεξιοί" αλλά προστίθενται και άλλα χαρακτηριστικά, όπως φασίστες, τοξικοί/λευκοί/δυτικοί/λοιποί πατριάρχες με ναζιστικά χαρακτηριστικά, χριστιανοταλιμπάνοι κλπ κλπ κλπ
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- Καραμελίτσα
Έχεις πολλά έμφυλα στερεότυπα. Μια χαρά είναι οι κούκλες για αγόρια. Εμένα ο αδελφός μου συνέχεια μου έκλεβε την κούκλα για να παίξει. Βέβαια δεν ήταν μπάρμπι, και τον ενθουσίαζε το στήθος όπως μου εκμυστηρεύτηκε.George_V έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:25Aγορακι που να παιζει με μπαρμπι κατι δεν παει καλα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:10Υποθέτω θα πρέπει να μαζευτούν φασιστάκια να διαλύσουν την εκδήλωση, όπως αυτά που διέλυσαν αυτήν που συμμετείχε ο Νάτσιος στο ΑΠΘ. Αυτό είναι το νόημα;
Z
Παίζουν και πλαστικές κούκλες για αγόρια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 11:45
Έχεις πολλά έμφυλα στερεότυπα. Μια χαρά είναι οι κούκλες για αγόρια. Εμένα ο αδελφός μου συνέχεια μου έκλεβε την κούκλα για να παίξει. Βέβαια δεν ήταν μπάρμπι, και τον ενθουσίαζε το στήθος όπως μου εκμυστηρεύτηκε.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- Ληστοσυμμορίτης
Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:53δεν υπάρχει αγοράκι που να μην συμπαθεί τα τρανσφόρμερ. Εγώ 38 έχω φτάσει και ακόμα βλέπω φυγούρες που μαρέσουν και κάποιες φορές αγοράζω για διακοσμητικές,
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
-
σεξιστικό γουρούνι ο αδελφός σου ε; Από μικρός να θέλει να πιάσει βυζιάΚαραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 11:45Έχεις πολλά έμφυλα στερεότυπα. Μια χαρά είναι οι κούκλες για αγόρια. Εμένα ο αδελφός μου συνέχεια μου έκλεβε την κούκλα για να παίξει. Βέβαια δεν ήταν μπάρμπι, και τον ενθουσίαζε το στήθος όπως μου εκμυστηρεύτηκε.George_V έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:25Aγορακι που να παιζει με μπαρμπι κατι δεν παει καλα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2023, 10:10Υποθέτω θα πρέπει να μαζευτούν φασιστάκια να διαλύσουν την εκδήλωση, όπως αυτά που διέλυσαν αυτήν που συμμετείχε ο Νάτσιος στο ΑΠΘ. Αυτό είναι το νόημα;
Επίσης βλέπω ότι το θέμα είναι
Δηλαδή σ' εσάς στα αγόρια δεν σας έχουν φέρει ποτέ για δώρο στρατιωτάκια ή τρανσφόρμερς ενώ θέλατε μπάρμπι;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ήρθαν τα τραβελούγεννα κι ή πουστοχρονιά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
All I want for Christmas is the means of production
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oταν ο Κουλης σου εύχεται καλό ταξίδι...
από George_V » 29 Δεκ 2022, 11:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
29 Δεκ 2022, 11:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ελληνική αριστερά εύχεται να κερδίσει η ακροδεξιά!!!
από Libre arbitre » 12 Ιαν 2024, 00:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 54 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
13 Ιαν 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οταν σου ευχεται ο Μητσοτάκης στο γάμο σου τι περιμένεις να γινει?
από George_V » 30 Νοέμ 2023, 10:31 » σε Life style - 0 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
30 Νοέμ 2023, 10:31
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
31 Δεκ 2023, 14:05