Εμβολιασμος κοβιντ 2023-2024 poll
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβολιασμος κοβιντ 2023-2024 poll
το καλοκαίρι με τους ίδιους νεκρούς ήμασταν μια χαρά,τώρα γίνεται χαμός
Eμβολιάστηκα στην αρχή γιατί ήμουν και σε μέρος με 1 φαντάρο γιατρό. Τελικά είχαν δίκιο οι ψεκ, αποδείχθηκε αχρηστο και επικίνδυνο. Η ελίτ δεν θελει όχι μόνο το κάλό μας αλλά θέλει να μας ξεκάνει.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
Λογικεύτηκες. Νίκησε η σχολή μου.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 22:47Της μουρλής γίνεται, το βλέπω παλι στα ραπιντ.lonelyrider έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 20:49Άτομο του περιγυρου μου που δουλευει σε νοσοκομειο μου λεει οτι γινεται χαμος απο κοβιντ. Ειδικα εδω στη Λαρισα ειναι σε εξαρση η κατασταση. Κακως τα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα. Πρεπει να προστατευτουν οι ευπαθεις.
Στο ερώτημα:
δεν έκανα άλλο εμβόλιο πέρα από τα αρχικά.
Δεν σκοπεύω να κάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πού κολλάει αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- EKPLIKTIKOS
Basedhellegennes έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 14:13Λογικεύτηκες. Νίκησε η σχολή μου.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 22:47Της μουρλής γίνεται, το βλέπω παλι στα ραπιντ.lonelyrider έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 20:49Άτομο του περιγυρου μου που δουλευει σε νοσοκομειο μου λεει οτι γινεται χαμος απο κοβιντ. Ειδικα εδω στη Λαρισα ειναι σε εξαρση η κατασταση. Κακως τα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα. Πρεπει να προστατευτουν οι ευπαθεις.
Στο ερώτημα:
δεν έκανα άλλο εμβόλιο πέρα από τα αρχικά.
Δεν σκοπεύω να κάνω.
- hellegennes
Αυτό είναι γενικά πρόβλημα και αν ανήκεις σε ευαίσθητη ομάδα καλά κάνεις και εμβολιάζεσαι. Ελπίζω και για την γρίπη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ανήκωhellegennes έγραψε: ↑12 Δεκ 2023, 14:44Αυτό είναι γενικά πρόβλημα και αν ανήκεις σε ευαίσθητη ομάδα καλά κάνεις και εμβολιάζεσαι. Ελπίζω και για την γρίπη.
Για τη γρίπη εμβολιάστηκα πριν 1 μήνα.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑11 Δεκ 2023, 23:20Όποιος δεν εμβολιάζεται ανεξαρτήτως υποκειμένων είναι ένα διαταρραγμένο κοινωνιοπαθές περίτριμμα που του αξίζει περιφρόνηση, εξοστρακισμός, καράτε και σούβλα
1 στους 4 ψεκ στη πχορουμάρα. Φαντασου τι γίνεται παραέξω, που όσο νά 'ναι πέφτει κάθετα το επίπεδο.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- hellegennes
1 στους 5. Από τους 45 οι 9.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
26% γράφει τώρα.
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
17% και 2% είναι. Αν και είναι λίγο άδικο αυτό, σίγουρα δεν είναι όλοι ψεκ, κάποιοι απλώς ήταν φοβισμένοι και κάποιοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 3653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Philip Mortimer
06 Σεπ 2024, 19:02
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Opinion Poll Απρίλιος 2024 (2)
από KRAKEN » 23 Απρ 2024, 20:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 1008 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
24 Απρ 2024, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Opinion poll Μάιος 2024
από KRAKEN » 20 Μάιος 2024, 19:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-