Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Επιβάτις πηδάει απ' το παράθυρο
Ποσο πηγε το εισιτήριο των αστικων; εχω να παω εκει κοντα τεσσερα χρονια.
-
όποιος φοράει ρούχα έχει λεφτά.οκ δυνατή μαλακία
-
Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:04Τότε έχουν λεφτά για εισιτήριο γενικώς τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι πολύ φθηνα

-
-
-
Και στην τελική όλα έχουν κόστος. Τα λεωφορεία δεν λειτουργούν τζάμπα
- Fata_Morgana
Δεν νομίζω να είναι θέμα εισιτηρίου.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ίσως είναι από τσίρκο, ή μπορεί και τόποτα πολ ντανσινγκ και το παράθυρο "το'χει" για πλάκαΔημοκράτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 09:38Από την πόλη φτώχεια είχε λεφτά για γυαλιά ηλίου, τσάντα, καλά ρούχα και φτισγμενο μαλλί αλά όχι για εισιτήριοFrappezitis έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 09:37Μόνη πρώτη στην Ε.Ε. η Ελλάδα στο ποσοστό φτώχειας στον γενικό πληθυσμό και στην κατηγορία 15-24 ετών, μακράν μόνη πρώτη στο μερίδιο του κόστους στέγασης στο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών, στην ομάδα των 3 ή 5 –κατά περίπτωση– χωρών με τις χειρότερες επιδόσεις σε όλους τους δείκτες υλικής στέρησης και κοινωνικής δυστυχίας.
https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki ... tohopoiisi
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Εν τω μεταξύ αν τη χτυπούσε κανένα αμάξι θα τα έβαζαν όλοι με το κράτος. Χρειάζονται ελεγκτές σε μέτρο κι αστικά. Δεν είναι ακριβή η συγκοινωνία
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Όποιος καταδέχεται και κυκλοφορεί με τα λεωφορεία είναι είτε φοιτητής, είτε φτωχός. Έφτασαν τα 30 χρόνια τα λεωφορεία στην Αθήνα.
Τι πα να πει "καταδέχεται"; Εγώ κυκλοφορώ όλη την ώρα με τραμ και μετρό και δεν είμαι ούτε φοιτητής, ούτε φτωχός.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:17Όποιος καταδέχεται και κυκλοφορεί με τα λεωφορεία είναι είτε φοιτητής, είτε φτωχός. Έφτασαν τα 30 χρόνια τα λεωφορεία στην Αθήνα.
τώρα καταλαβαίνω τους σκυλόφιλους.σε καθυστερημένο σκύλο να εξηγούσες ότι γίνεται να υπάρχουν ντυμένοι άνθρωποι χωρίς λεφτά θα το πιανε
- Rocco Siffredi
Λεωφορείο λέειΝαύτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:20Τι πα να πει "καταδέχεται"; Εγώ κυκλοφορώ όλη την ώρα με τραμ και μετρό και δεν είμαι ούτε φοιτητής, ούτε φτωχός.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:17Όποιος καταδέχεται και κυκλοφορεί με τα λεωφορεία είναι είτε φοιτητής, είτε φτωχός. Έφτασαν τα 30 χρόνια τα λεωφορεία στην Αθήνα.
Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολα τα λεωφορεία
Και να πέσεις σε έλεγχο φουλ γκαντεμια
Απ' ότι έχω ακούσει, τύπε, έχει γίνει κανονικότητα το να μην χτυπάνε εισιτήριο στα λεωφορεία.Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Δεκ 2023, 10:04Τότε έχουν λεφτά για εισιτήριο γενικώς τα ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι πολύ φθηνα
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος πηδαει το πρωι ;
από Frappezitis » 03 Μαρ 2024, 11:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 1169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
18 Φεβ 2025, 13:08
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
16 Ιουν 2024, 21:21