Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Υγρασία και μούχλα στο σπίτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 28 Δεκ 2023, 08:18

nowhere έγραψε:
27 Δεκ 2023, 17:52
το σπαστικό είναι ότι δεν μπαίνει κανείς να βάλει χέρι στην κασπερ για να του κρίνεις τα πρέκια και αναγκάζεσαι και τα κάνεις όλα μόνη σου
Νομίζεις πως δεν την έμαθα ακόμα;
Έβαλα ένα άρθρο στην προηγούμενη σελίδα.
Την χαρακτηρίζει φουλ.

Τώρα αν θα έγραφα ότι θα πάω σε δικηγόρο και δεν θα τον αφήσω σε ησυχία, θα μου έγραφε πως έχω λάθος και συμπεριφέρομαι ανώριμα και κοιτάω παντού προβλήματα και δεν μπορώ να ησυχάσω.

Έχω πάρα πολλά updates από χθες, ήθελα να τα γράψω αλλά δεν έχει καν νόημα. Θα έρθει πάλι μια Γαλή να με στήνει στον τοίχο και όλοι οι υπόλοιποι να γελάνε και να το διασκεδάζουν.

Δεν πρόκειται να συνεχίζω να σας δίνω για πολύ αυτή την ευχαρίστηση.

Αρκετά εξευτελίστηκα.

Βρείτε κάποιον άλλο τώρα να ασχολείστε και να κοροϊδεύετε, αφού δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 28 Δεκ 2023, 08:41

Casp έγραψε:
28 Δεκ 2023, 08:18
nowhere έγραψε:
27 Δεκ 2023, 17:52
το σπαστικό είναι ότι δεν μπαίνει κανείς να βάλει χέρι στην κασπερ για να του κρίνεις τα πρέκια και αναγκάζεσαι και τα κάνεις όλα μόνη σου
Νομίζεις πως δεν την έμαθα ακόμα;
Έβαλα ένα άρθρο στην προηγούμενη σελίδα.
Την χαρακτηρίζει φουλ.

Τώρα αν θα έγραφα ότι θα πάω σε δικηγόρο και δεν θα τον αφήσω σε ησυχία, θα μου έγραφε πως έχω λάθος και συμπεριφέρομαι ανώριμα και κοιτάω παντού προβλήματα και δεν μπορώ να ησυχάσω.

Έχω πάρα πολλά updates από χθες, ήθελα να τα γράψω αλλά δεν έχει καν νόημα. Θα έρθει πάλι μια Γαλή να με στήνει στον τοίχο και όλοι οι υπόλοιποι να γελάνε και να το διασκεδάζουν.

Δεν πρόκειται να συνεχίζω να σας δίνω για πολύ αυτή την ευχαρίστηση.

Αρκετά εξευτελίστηκα.

Βρείτε κάποιον άλλο τώρα να ασχολείστε και να κοροϊδεύετε, αφού δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας.
Ε μην είσαι τέτοια τώρα.

Μην της κάνεις την χάρη.

Θέλουμε τα απντεητς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2023, 10:22

Fata_Morgana έγραψε:
24 Δεκ 2023, 21:02
Airman68 έγραψε:
24 Δεκ 2023, 20:58
Εγώ πάντως ειλικρινά το λέω πως δεν με ενόχλησε με κάποιο πμ η Νάιδα.
Για να μην υπάρχουν τίποτα απορίες το λέω...
Δε νομίζω να υπάρξει και κανένας να πει το αντίθετο.
γω παντως ετοιμος ημουν να γραψω οτι εγω ειμαι που μου την επεφτες ετσι για το τζερτζελο. :003:

οι μισοι θα το πιστευαν, ειμαι σιγουρος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2023, 10:32

Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:02
Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 14:54

Δεν χρειάζομαι καμιά Γαλή, γιαγιά ή θεία για να μου το πει.
Μα σε αυτούς απευθύνεσαι αρχικώς. Πάντα.

Από την άλλη, όταν παίρνεις μόνη σου πρωτοβουλίες, υπογράφεις πληρεξούσια χωρίς καν να τα διαβάσεις.

Οπότε ναι, έχεις δίκιο. Ίσως είναι καλύτερη φάση οι θείες και γιαγιάδες για την περίπτωση σας.
Τους γονείς μου τους ξέρω πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Δεν θα μου έκαναν κακό, όσο και να χτυπιέστε.
απο οτι εχεις περιγραψει, σου εκαναν, και θα σου ξαναεκαναν. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 28 Δεκ 2023, 10:34

Fata_Morgana έγραψε:
27 Δεκ 2023, 16:10
Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:18
Ρε κάνε ό,τι θες με τους γονείς σου και τον λατρεία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς έστρωσες κόκκινο χαλί στην πιο βολική εκδοχή για τον ιδιοκτήτη.

Πόσα θα χάσει αν φύγετε, χωρίς να του πληρώσετε αυτό και το επόμενο νοίκι; 1000, 1500 ή 2000 ευρώ;

Πόσα θα του κοστίσει για να φτιάξει το πρόβλημα σε ταράτσα και μονώσεις; Υποθέτω κάτι παραπάνω.

Ε, το πολύ να σας χαρίσει δυο νοίκια, να φύγετε χωρίς διαδικαστικά, να ρίξει ένα γερό καθάρισμα και πάει κι αυτός κι εσείς για άλλα. Και θα του είστε και υποχρεωμένοι που είδε συναισθηματικά το θέμα.

Τέλος καλό, όλα καλά. :lol:
Και η λύση σου είναι να τον τρέχουμε στα δικαστήρια, με γυναίκα δικηγόρο :smt005:
Επειδή το τελευταίο που μας έλειπε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, είναι οι δικηγόροι, τα δικαστήρια και τα επιπλέον προβλήματα και τρεχάματα.
Λες και μας αφορά τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης με το κωλοδιαμέρισμα και την πολυκατοικία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. Ας κάνει ό,τι γουστάρει, εμείς θέλουμε την υγεία και την ηρεμία μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Και αν το έκανα αυτό, θα ερχόσουν να μου γράφεις ότι γουστάρω τα προβλήματα, ότι εγώ τα δημιουργώ και ότι μπορούσα να το λύσω αλλιώς το θέμα. Σωστά;

Ρε δεν με παρατάς λέω εγώ.
Ό,τι θέλει και ό,τι αντέχει ο καθένας θα κάνει (και ψυχολογικά και οικονομικά). Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας.
Τι σχέση έχει το φύλο του δικηγόρου;
η γυναικα του ειναι δικηγορος, η συζηγος. :003:

μη σε πιανει το φεμιναζουλιστικο. :003:

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 28 Δεκ 2023, 11:42

Ασέβαστος έγραψε:
28 Δεκ 2023, 10:34
Fata_Morgana έγραψε:
Casp έγραψε:
27 Δεκ 2023, 15:21

Και η λύση σου είναι να τον τρέχουμε στα δικαστήρια, με γυναίκα δικηγόρο :smt005:
Επειδή το τελευταίο που μας έλειπε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, είναι οι δικηγόροι, τα δικαστήρια και τα επιπλέον προβλήματα και τρεχάματα.
Λες και μας αφορά τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης με το κωλοδιαμέρισμα και την πολυκατοικία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. Ας κάνει ό,τι γουστάρει, εμείς θέλουμε την υγεία και την ηρεμία μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Και αν το έκανα αυτό, θα ερχόσουν να μου γράφεις ότι γουστάρω τα προβλήματα, ότι εγώ τα δημιουργώ και ότι μπορούσα να το λύσω αλλιώς το θέμα. Σωστά;

Ρε δεν με παρατάς λέω εγώ.
Ό,τι θέλει και ό,τι αντέχει ο καθένας θα κάνει (και ψυχολογικά και οικονομικά). Δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας.

Μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τι εννοώ παρά να βγάζει συμπεράσματα. Και πιάστηκε και η άλλη η κακιασμένη να ρίξει πάλι την χολή της.

Επειδή τώρα το είδα, δες τι γράφει. "αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.". Απλά και μόνο επειδή είδε το αυθαίρετο συμπέρασμα της Νάιδας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα το γύρισε στο ότι τον έχω κολώνα του σπιτιού μου (αυτό σύμφερε να πει το κακιασμένο) ενώ την προηγούμενη φορά έβγαλε ξανά χολή που έγραψα ότι είμαι αρχηγός και άρχισε πάλι να μου λέει για την εγωκεντρικότητά μου. :smt005::smt005: Τελικά τι είμαι; Αρχηγός και εγωκεντρική ή τον έχω τελικά κορώνα στο κεφάλι και κολώνα του σπιτιού μου; :smt005:

Ε ρε κατακαημένα.

Δεν πρόκειται να ξαναδώσω τροφή. Σαν τα κοράκια κάνετε μερικοί και πολλές φορές σας λυπάμαι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 28 Δεκ 2023, 16:00

Αφενός θα ξαναδώσεις τροφή γιατί είσαι εθισμένη στο να σε δουλεύουν, αφετέρου καλό θα ήταν να κάνεις ένα μένσιο την μπάμπω να δει τα χάλια της τώρα που είναι ψύχραιμη. Να δει πόσο γελοία γίνεται κάθε φορά που ξεφεύγει από την λούπα των 16 λέξεων και αναγκάζεται να πει κάτι συγκεκριμένο.

Καταλήγω ότι οι γενικόλογες ασυναρτησίες είναι μηχανισμός άμυνας ενός , πως να το πω ευγενικά τώρα..., ανθρώπου που αγαπάει υπερβολικά τον εαυτό του.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2023, 16:06

Casp έγραψε:
28 Δεκ 2023, 11:42
Ασέβαστος έγραψε:
28 Δεκ 2023, 10:34
Fata_Morgana έγραψε:

Μπορούσε πολύ απλά ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ τι εννοώ παρά να βγάζει συμπεράσματα. Και πιάστηκε και η άλλη η κακιασμένη να ρίξει πάλι την χολή της.

Επειδή τώρα το είδα, δες τι γράφει. "αυτή η νοοτροπία ξεκαθαρίζει επιτέλους το γιατί έχει κορώνα στο κεφάλι της και κολώνα του σπιτιού της η Casp τον λατρεία.". Απλά και μόνο επειδή είδε το αυθαίρετο συμπέρασμα της Νάιδας. Η τραγική ειρωνία είναι ότι τώρα το γύρισε στο ότι τον έχω κολώνα του σπιτιού μου (αυτό σύμφερε να πει το κακιασμένο) ενώ την προηγούμενη φορά έβγαλε ξανά χολή που έγραψα ότι είμαι αρχηγός και άρχισε πάλι να μου λέει για την εγωκεντρικότητά μου. :smt005::smt005:Τελικά τι είμαι; Αρχηγός και εγωκεντρική ή τον έχω τελικά κορώνα στο κεφάλι και κολώνα του σπιτιού μου; :smt005:

Ε ρε κατακαημένα.

Δεν πρόκειται να ξαναδώσω τροφή. Σαν τα κοράκια κάνετε μερικοί και πολλές φορές σας λυπάμαι.
Είσαι μια εγωκεντρική που μπορεί να παίξει τον αρχηγό σε κορώνες και κολώνες τύπου λατρεία.

Και γι' αυτό τον έχεις και σ' έχει ανάγκη. Τεντζεροκαπάκωμα φάση σε πλήρη αρμονία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 28 Δεκ 2023, 16:08

Casp έγραψε:
28 Δεκ 2023, 11:42
καλά μη λέμε και μαλακίες.ούτε εμάς λυπάσαι ούτε τον εαυτό σου

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2023, 16:09

Bazoomba έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:00
Αφενός θα ξαναδώσεις τροφή γιατί είσαι εθισμένη στο να σε δουλεύουν, αφετέρου καλό θα ήταν να κάνεις ένα μένσιο την μπάμπω να δει τα χάλια της τώρα που είναι ψύχραιμη. Να δει πόσο γελοία γίνεται κάθε φορά που ξεφεύγει από την λούπα των 16 λέξεων και αναγκάζεται να πει κάτι συγκεκριμένο.

Καταλήγω ότι οι γενικόλογες ασυναρτησίες είναι μηχανισμός άμυνας ενός , πως να το πω ευγενικά τώρα..., ανθρώπου που αγαπάει υπερβολικά τον εαυτό του.
Όλα τα μπαζουμποειδή τραβάνε μεγάλα ζόρια με τη μπάμπω. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 28 Δεκ 2023, 16:13

Τι πέσατε όλοι να την φάτε την κοπέλα.Απο ανθρωποφαγία καλά πάμε,μέσα κι έξω απο το φόρουμ.
Είπε ότι δεν θα ξαναγράψει για να μήν δώσει περαιτέρω δικαιώματα και τσινίξατε όλοι σας.

Μή λυσσάτε έτσι.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2023, 16:14

vag_el έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:13
Τι πέσατε όλοι να την φάτε την κοπέλα.Απο ανθρωποφαγία καλά πάμε,μέσα κι έξω απο το φόρουμ.
Είπε ότι δεν θα ξαναγράψει για να μήν δώσει περαιτέρω δικαιώματα και τσινίξατε όλοι σας.

Μή λυσσάτε έτσι.
Από τις 50 φορές και μετά, δεν πιάνεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 28 Δεκ 2023, 16:15

ρε θα σας φαω ούλους

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 28 Δεκ 2023, 16:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:14
vag_el έγραψε:

Μή λυσσάτε έτσι.
Βρε ΓΑΛΗ ,όλοι έχουμε την ανάγκη να κοινωνούμε τα έσώψυχά μας.Αλλοι το κάνουν μέσω ανθρωποφαγίας και άλλοι φυσιολογικά
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Δεκ 2023, 16:21

vag_el έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Δεκ 2023, 16:14
vag_el έγραψε:

Μή λυσσάτε έτσι.
Βρε ΓΑΛΗ ,όλοι έχουμε την ανάγκη να κοινωνούμε τα έσώψυχά μας.
Ε και; Όποιος θέλει να κοινωνεί τα σώψυχα του και να τα παίρνει όταν δεν παίρνει πάντα θετικές, υποστηρικτικές και εμψυχωτικές απαντήσεις, θυμίζει κάτι τρελλαμένους καλλιτέχνες που αρχίζουν την κλάψα αν δεν αποθεώνεται η σωψυχοσωματική έκθεση της δημιουργικότητας τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών