Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Στοχοποίηση επιχειρηματία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 31 Δεκ 2023, 20:33

ST48410 έγραψε:
31 Δεκ 2023, 17:12
hellegennes έγραψε:
31 Δεκ 2023, 16:49
Άλλο ρώτησα εγώ. Έχει δίκιο να μην προσλάβει ή να απολύσει μαύρη με την αιτιολογία ότι οι πελάτες της θα νιώθουν αποστροφή επειδή είναι μαύρη;
Για το νομικό μέρος του πράγματος δεν έχω ιδέα. Οπότε θα περιοριστώ στο ηθικό.

Έστω ότι έχεις κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και έχεις προσλάβει υπάλληλο από το γειτονιά. Ο υπάλληλος αυτός κολλάει μια σοβαρή μεταδοτική αρρώστια, πχ έιτζ . Επειδή είναι γνωστός με τους πελάτες σου και το ξέρουν όλοι στη γειτονιά, σταματούν αρκετοί από αυτούς να ψωνίζουν.

Τι πρέπει να κάνεις; Το ηθικό είναι να στηρίξεις τον υπάλληλο ο οποίος εκτός του σοβαρού ζητήματος υγείας που θα αντιμετωπίσει, δεν θα πρέπει να βρεθεί και άνεργος. Μέχρι ποιου σημείου όμως θα μπορέσεις να τον υποστηρίξεις; Θα διακινδυνεύσεις την λειτουργία της επιχείρισης; Εκεί μπορεί να τρώνε ψωμί και άλλοι υπάλληλοι και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά να χαθούν και άλλες θέσεις εργασίας.

Επειδή είσαι ακέραιος χαρακτήρας, όχι απλά δεν τον διώχνεις, αλλά προσπαθείς κατά το δυνατό να εκπαιδεύσεις και τους πελάτες σου, αυτούς τουλάχιστον που γνωρίζεις καλά και για μεγάλο διάστημα, στο να μην φοβούνται αδικαιολόγητα και να του φερθούν φυσιολογικά. Αυτά βέβαια σε έναν ιδανικό κόσμο. Επίσης σε έναν ιδανικό κόσμο ο υπάλληλός σου παίρνει κάθε απαιτούμενο μέτρο προκειμένου να μην μεταδώσει την ασθένεια. Αν όμως ο υπάλληλος είναι από το χαρακτήρα του λίγο αδιάφορος και απρόσεκτος τι γίνεται; Θα αναγκαστείς σε απόλυση όσο κι αν δεν σου αρέσει.

Πρόσεξε όμως. Στο παράδειγμά μου ο υπάλληλός σου δεν έχει επιλογές ως προς την ασθένεια. Η κοπέλα του νήματος δεν είναι στην ίδια ακριβώς θέση.

Επίσης από αυτά που έγραψα στις άλλες απαντήσεις καταλαβαίνεις ότι εννοώ πως αν ξεπεράσουμε το ηθικό ζήτημα, η πρακτική του να απολύεται υπάλληλος επειδή δεν αρέσει στους πελάτες είναι πολύ συνηθισμένη.
Η πρώτη υπάλληλός μου γεννήθηκε στην Γεωργία. Ελληνίδα είναι αλλά ήρθε εδώ όταν ήταν κοριτσάκι. Είχα μια πολύ καλή πελάτισσα που σταμάτησε να έρχεται γιατί την προσέλαβα. Πιθανόν να είχα κι άλλους. Πελάτες βρίσκονται, καλοί υπάλληλοι όχι.

Ε, στα παπάρια μου αν σε κάποιους πελάτες δεν αρέσει. Δεν θέλω πελάτες μαλάκες. Αν ήταν όλοι οι πελάτες μου μαλάκες, θα έκλεινα την επιχείρηση και θα έκανα κάτι άλλο στην ζωή μου από το να εξυπηρετώ ανθρώπους χωρίς ηθική, παιδεία, καλλιέργεια και ανθρωπιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 31 Δεκ 2023, 20:34

Οργισμένος έγραψε:
31 Δεκ 2023, 17:13
Fata_Morgana έγραψε:
31 Δεκ 2023, 16:58
ST48410 έγραψε:
31 Δεκ 2023, 16:52

Δεν είναι θέμα Ευρωπαϊκής χώρας. Είναι δυνατό να βλέπεις ειδήσεις από το τάδε κανάλι επειδή σου αρέσει ο παρουσιαστής, να βλέπεις την τάδε σειρά επειδή σου αρέσει η ηθοποιός, να πηγαίνεις στο τάδε ξενυχτάδικο επειδή σου αρέσει η εμφάνιση του τραγουδιστή ή της τραγουδίστριας, να πηγαίνεις στο τάδε μπαρ επειδή σου αρέσει η εμφάνιση της μπαρ γούμαν κλπ κλπ κλπ.

Δεν σου λέω αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, ηθικό ή ανήθικο. Αυτό είναι άλλη συζήτηση. Γιατί να μην μπορεί να δουλέψει σε μπαλέτο και η κοπελίτσα είναι είναι κακάσχημη και υπερβολικά υπέρβαρη αφού γουστάρει το χορό τόσο πολύ; Ε, δε θα την πάρουν, ας μην υποκρινόμαστε. Εκεί μας φαίνεται φυσιολογικό και ΟΚ, ενώ αν σε κατάστημα με ρούχα ζητήσουν κάποια πράγματα για την εμφάνιση μας φαίνεται ως αποτέλεσμα Βαλκανική νοοτροπίας;
Μα είναι αποτέλεσμα βαλκανικής νοοτροπίας. Θα πας σε ευρωπαϊκή χώρα και θα δεις και πωλήτρια με ράστα, και υπέρβαρη να σερβίρει και γκέι να εξυπηρετεί και Ινδό γιατρό σε νοσοκομείο και μαύρο ταμια σε τράπεζα κτλ κτλ. Το ξέρεις ότι έτσι είναι.
Ισχυει αυτο , αλλα εδω στον 1ο κοσμο. Στον 2ο κοσμο πχ βαλκανια, ο καθενας βγαζει τα κομπλεξ του στο θεμα της εμφανισης.
Παντρεμένος είσαι; Δεσμευμένος;
Δηλαδή για να καταλάβω, μας λες ότι η εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο στο πως θα κρίνεις έναν άνθρωπο, αν τον θες στη δουλειά σου, για φίλο σου ή για σύντροφο σου;
Τα θέλετε και τα λέτε ή σας φευγουνε;
Γουστάρουμε αυτούς που θέλουμε να γουστάρουμε.
Είμαστε νοήμονα όντα με πράγματα που μας αρέσουν και αλλα που δεν μας αρέσουν.
Με τη λογική σας, θα πρέπει σώνει και καλά να μου αρέσει η τραπ και το έντεχνο. Θα πρέπει να μου αρέσει το ίδιο ένα τριφασικό μουνι με μια φαλαινοθηρικη ή μια κοκαλιάρα.
Θα πρέπει να μου αρέσει το ίδιο μια Panigale με ένα πολυθρονατο σκούτερ.
Αν δεν έπαιζε ρόλο η εμφάνιση θα μπορούσα να είμαι και βαζελος ρε. Α πα πα πα.

Εχουμε κάθε δικαίωμα να απορρίπτουμε από τις ζωές και τις δουλειές μας άτομα που είναι σιχαμερα. Άτομα δηλαδή με ραστα, με τατουάζ, με σκυλίσια αυτιά, με σκισμένα καλσόν ή ότι άλλο γουστάρουμε.

Τράβα πιες το χαμομήλι σου τώρα και άσε τα ραστα που δεν βρωμανχαχαχαχαχαχα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Δεκ 2023, 21:13

Βασικα αυτο ειναι σα να σου λενε "η μη χρηση αποσμητικου ειναι χαρακτηριστικο των αϊνου και εισαι ρατσιστης" wtf bitch η μη χρηση αποσμητικου ειναι κατι που βλεπω στο λεωφορειο και βρωμαει

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 31 Δεκ 2023, 21:17

Fata_Morgana έγραψε:
31 Δεκ 2023, 13:51
Ναύτης έγραψε:
31 Δεκ 2023, 11:57
Fata_Morgana έγραψε:
31 Δεκ 2023, 11:47

Δηλαδη έχεις κανει με πολλά άτομα παρέα με ράστα και έχεις βγαλει το συμπερασμα;
Όχι πολλά, πάντως έχω συγχρωτιστεί με κάποιες.
Αυτό:

Εικόνα

δεν λύνεται για να λουστεί κανονικά και ζέχνει.
Άμα θέλει να ζέχνει στο σπίτι της και στην παρέα της, δικαίωμά της είναι, ως υπάλληλος στο μαγαζί της άλλης, όχι.
Ναι αυτό. Το κάνουν με σαμπουαν και νερό. Δεν λύνεται να λουστεί αλλά ξεπλένετε. Ασε δε, που υπάρχουν ένα σωρό προϊόντα για αυτές τις περιπτώσεις. Όντως τώρα θεωρείται βρομιάρη έναν άνθρωπο που έχει ράστα αν γενικά τα φροντίζει και ασχολείται;
Εδώ η τύπισσα πως σου φαίνεται ότι κάνει το λουσιματάλι της που είναι και πάνω στο κρανίο οι τουφες με τις κόλλες και σε πολλές σειρές;

[img]https://i.postimg.cc/d14JWzXL/71y7 ... .jpg[/img]

Θα την έλεγες βρομιάρα; θα την απέλυε η εργοδότρια; ισιες απαντήσεις ε.
Ναι, αλλά όλο τα ίδια λέμε.
Για τα εξτένσιονς δεν γνωρίζω είπαμε.
Η ράστα ζέχνει.
Άμα ξεπλένεις με νερό μαλλιά που δεν έχουν λουστεί για καιρό, ζέχνουν περισσότερο.
Για να ψωνίσουν ρούχα και παπούτσια πάνε οι πελάτισσες στο μαγαζί, όχι για να ξεψειρίζουν τις πωλήτριες.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 31 Δεκ 2023, 22:28

hellegennes έγραψε:
31 Δεκ 2023, 20:33
Η πρώτη υπάλληλός μου γεννήθηκε στην Γεωργία. Ελληνίδα είναι αλλά ήρθε εδώ όταν ήταν κοριτσάκι. Είχα μια πολύ καλή πελάτισσα που σταμάτησε να έρχεται γιατί την προσέλαβα. Πιθανόν να είχα κι άλλους. Πελάτες βρίσκονται, καλοί υπάλληλοι όχι.

Ε, στα παπάρια μου αν σε κάποιους πελάτες δεν αρέσει. Δεν θέλω πελάτες μαλάκες. Αν ήταν όλοι οι πελάτες μου μαλάκες, θα έκλεινα την επιχείρηση και θα έκανα κάτι άλλο στην ζωή μου από το να εξυπηρετώ ανθρώπους χωρίς ηθική, παιδεία, καλλιέργεια και ανθρωπιά.
Δεκτό, αλλά δεν είσαι ο μέσος εργοδότης. Ούτε θα υποστηρίξω ότι δεν πρέπει να στηριχθεί ποτέ ο υπάλληλος έναντι παράλογων απαιτήσεων των πελατών. Απλά κάποια πράγματα τραβάνε κόσμο, κάποια άλλα όχι και ο μέσος εργοδότης θα προτιμήσει αυτόν που έχει αυτά που τραβάνε και όχι αυτόν που διώχνει. Υπό αυτό το πρίσμα δεν μου φαίνεται τόσο παράλογη η απαίτηση της εργοδοσίας στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Για τα ράστα δεν έχω άποψη. Ποτέ δεν είχα άτομο στο στενό μου κύκλο να ξέρω αν βρωμάνε και πόσο. Έχω πετύχει τύπους σε τρένα και λεωφορεία αλλά ήταν γενικώς άπλυτοι οπότε δεν μπορώ να πω αν η μυρωδιά οφειλόταν αποκλειστικά στο μαλλί. Ότι κάνουν το λούσιμο πιο δύσκολη υπόθεση, είναι κάτι που μου φαίνεται φυσιολογικό. Το αν η κοπέλα θα έμπαινε στον κόπο να κάνει τις έξτρα ενέργειες ώστε να διατηρείται το ίδιο καθαρό το μαλλί της όσο και πριν είναι κάτι που δεν το ξέρω.

Γενικά όπως έγραψα και πιο πριν θα ήθελα να βρεθεί μια άλλη λύση με αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μη γίνει κάτι τέτοιο αιτία να χάσει κάποιος τη δουλειά του. Είναι βαρύ πράγμα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 01 Ιαν 2024, 01:43

Ναύτης έγραψε:
31 Δεκ 2023, 21:17
Η ράστα ζέχνει.
Άμα ξεπλένεις με νερό μαλλιά που δεν έχουν λουστεί για καιρό, ζέχνουν περισσότερο.
Για να ψωνίσουν ρούχα και παπούτσια πάνε οι πελάτισσες στο μαγαζί, όχι για να ξεψειρίζουν τις πωλήτριες.
Είπαμε, δεν χρειάζεται καθόλου νερό, υπάρχουν ξηρά σαμπουάν.

Και να χρειάζεται βέβαια, αυτά είναι μαλακίες. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται σαπούνι. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιώ σαμπουάν, απλά τα πλένω με νερό. Ε, ποτέ δεν ήταν πιο υγιή. Κυριολεκτικά δεν βλέπω καν πεσμένες τρίχες, είναι πιο απαλά, εννοείται πως δεν μυρίζουν και δεν λαδώνουν. Τα σαμπουάν κάνουν μεγάλη ζημιά στα μαλλιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 01 Ιαν 2024, 02:00

Dwarven Blacksmith έγραψε:
31 Δεκ 2023, 13:25
Μη ζηλεύετε όταν μιλάω σε άλλους χρήστες παρακαλώ.
:lol::lol::lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 01 Ιαν 2024, 09:41

hellegennes έγραψε:
31 Δεκ 2023, 20:33

πολύ σχετικό το γεωργιανή υπάλληλος σε ψιλικατζίδικο - μαλακισμένη με τζίβες σε ρουχάδικο για θειές

εδιτ
α είναι απ αυτές τις μέρες.πάσο,πάσο :smt005:
hellegennes έγραψε:
01 Ιαν 2024, 01:43

Και να χρειάζεται βέβαια, αυτά είναι μαλακίες. Τα μαλλιά δεν χρειάζονται σαπούνι. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιώ σαμπουάν, απλά τα πλένω με νερό. Ε, ποτέ δεν ήταν πιο υγιή. Κυριολεκτικά δεν βλέπω καν πεσμένες τρίχες, είναι πιο απαλά, εννοείται πως δεν μυρίζουν και δεν λαδώνουν. Τα σαμπουάν κάνουν μεγάλη ζημιά στα μαλλιά.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 01 Ιαν 2024, 09:59

Αφου σκεφτειτε οι τζιβατοι είναι οι μονοι απλυτοι που δεν τους λες απλυτους αλλα τζιβατους μια και προκειται για εντελως ανωτερο επίπεδο μπιχλας.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 01 Ιαν 2024, 12:37

hellegennes έγραψε:
31 Δεκ 2023, 14:29

Όχι, δεν είναι. Η πινακίδα, όπως η διεύθυνση, το ΑΦΜ και άλλα πληροφορίες που σε αφορούν είναι στατικές και κρυφές πληροφορίες. Το σώμα σου δεν είναι προσωπικό δεδομένο σου, είσαι εσύ και εσύ περιφέρεσαι.
1. Στο video φαίνεται η ονομασία του καταστήματος και στη συνέχεια, στις δημοσιεύσεις έδωσαν και την περιοχή και τη διεύθυνση.
2. Δεν είπα για ΑΦΜ, το λες για να σου βγει το σχόλιο.
3. Η πινακίδα του αυτοκινήτου φαίνεται δημοσίως όπως και το σώμα μας. Όπως δεν θα ζητήσεις άδεια από 1000 άτομα για να βγάλεις φωτογραφία σε πλατεία, οπως είπες, έτσι δεν θα ζητήσεις άδεια από τους οδηγούς των αυτοκινήτων που μπορεί να φαίνονται στη φωτογραφία. Στα ΜΜΕ θολώνουν και τα πρόσωπα των περαστικών και τις πινακίδες των αυτοκινήτων.

hellegennes έγραψε:
Juno έγραψε:
31 Δεκ 2023, 10:21
Η ισχυρογνωμοσυνη σου είναι παροιμιώδης και σε κάνει να φαίνεσαι γραφικός.
Η δημοσίευση της πινακίδας του αυτοκινήτου είναι δημοσίευση ατομικών δεδομένων και στοχοποίηση, ενώ η δημοσίευση της μούρης του άλλου που μιλά και το σχόλιο ότι είναι ρατσιστής και η επιχείρηση βρίσκεται στο Χ μέρος, δεν είναι. Οk.
Όχι, δεν είναι. Η πινακίδα, όπως η διεύθυνση, το ΑΦΜ και άλλα πληροφορίες που σε αφορούν είναι στατικές και κρυφές πληροφορίες. Το σώμα σου δεν είναι προσωπικό δεδομένο σου, είσαι εσύ και εσύ περιφέρεσαι. Αλίμονο αν έπρεπε να πάρω άδεια χιλίων ατόμων για να βγάλω φωτογραφία σε μια πλατεία. Όσο κινείσαι σε δημόσιους χώρους, αποδέχεσαι αυτομάτως ότι εσύ ο ίδιος εκθέτεις δημόσια την εικόνα σου. Η εικόνα σου είναι φανερή, το ΑΦΜ σου όχι.
Άλλο η εικόνα σου περιφερόμενη και άλλο να ζουμάρουν επάνω σου και να σου κάνουν λεκτική επίθεση καταγράφοντάς την και δείχνοντας το όνομα του μαγαζιού και στη συνέχεια να δίνουν πληροφορίες για το μαγαζί.
Μπορείς να βγάλεις φωτογραφία σε πλατεία με άλλους στο φόντο, αλλά αν αρχίσει να τραβάς τους άλλους, θα έχεις θέμα και αυτό έγινε εκεί.

hellegennes έγραψε:
Αυτά όλα είναι τυποποιημένα σε νόμους. Τι ισχυρογνωμοσύνες και μαλακίες;
Εγώ φταίω που ανοίγω διάλογο με το Άσπεργκερ.
Εντάξει, γράψε ένα τελευταίο σχόλιο για να μην σκάσεις από το κακό σου. Δεν θα το δω. Αν και γράφεις κάποια ενδιαφέροντα σχόλια, δεν μπορώ την εμμονή, μπαίνεις ignore.

(Τέτοιος σπαζ*******, είσαι σίγουρα από τη Θεσσαλονίκη; Μήπως είσαι υιοθετημένος;)
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 12:50

hellegennes έγραψε:
01 Ιαν 2024, 01:43
Ναύτης έγραψε:
Η ράστα ζέχνει.

Και τί ακριβώς συγκρίνεις; Ένα κοντοκουρεμένο κεφάλι με ένα κεφάλι που έχει ράστα από φυσικό σγουρό μαλλί;

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 01 Ιαν 2024, 13:04

Tweet καταπέλτης από τον Παναγιώτη Δούμα του δικτύου Ελλήνων συντηρητικων.

Αξίζει να το διαβάσετε.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 01 Ιαν 2024, 13:39

Ναύτης έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
31 Δεκ 2023, 13:51
Ναύτης έγραψε:
31 Δεκ 2023, 11:57

Όχι πολλά, πάντως έχω συγχρωτιστεί με κάποιες.
Αυτό:

Εικόνα

δεν λύνεται για να λουστεί κανονικά και ζέχνει.
Άμα θέλει να ζέχνει στο σπίτι της και στην παρέα της, δικαίωμά της είναι, ως υπάλληλος στο μαγαζί της άλλης, όχι.
Ναι αυτό. Το κάνουν με σαμπουαν και νερό. Δεν λύνεται να λουστεί αλλά ξεπλένετε. Ασε δε, που υπάρχουν ένα σωρό προϊόντα για αυτές τις περιπτώσεις. Όντως τώρα θεωρείται βρομιάρη έναν άνθρωπο που έχει ράστα αν γενικά τα φροντίζει και ασχολείται;
Εδώ η τύπισσα πως σου φαίνεται ότι κάνει το λουσιματάλι της που είναι και πάνω στο κρανίο οι τουφες με τις κόλλες και σε πολλές σειρές;

[img]https://i.postimg.cc/d14JWzXL/71y7 ... .jpg[/img]

Θα την έλεγες βρομιάρα; θα την απέλυε η εργοδότρια; ισιες απαντήσεις ε.
Ναι, αλλά όλο τα ίδια λέμε.
Για τα εξτένσιονς δεν γνωρίζω είπαμε.
Η ράστα ζέχνει.
Όχι τα εξτε καμία σχέση είναι άλλη φάση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Ιαν 2024, 13:43

Κανονικά η φάση θα έπρεπε να είχε τελειώσει στο ότι η ΙΔΙΑ η Κάρεν δεν ανέφερε τίποτα για υπαρκτή μυρωδιά, μόνο για την πεποίθεση της ότι ράστα = βρώμικα. Αλλά η συζήτηση περί μυρωδιάς συνεχίζεται, χωρίς λόγο. Anecdotally ο DM μου έχει ράστα και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κάποια μυρωδιά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιαν 2024, 13:45

Cecily Anne έγραψε:
01 Ιαν 2024, 13:39
Όχι τα εξτε καμία σχέση είναι άλλη φάση.
Ακριβώς. Εξτέ κλπ χρησιμοποιούν οι τύπισσες, που έχουν απεριόριστο χρόνο και το αντίστοιχο χρήμα για τα διαδικαστικά που απαιτούνται για τις κομμώσεις τους.

Και σαφώς είναι κάτι που δεν αφορά στις εργαζόμενες, χαμηλόμισθες ή υψηλόμισθες σε καθημερινή βάση. Αφορά σε άλλη κατηγορία γυναικών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών