Δεν τρολλαρω. Καλό βράδυ.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Τι να πω ρε ταλαίπωρε; και ο Διαμαντής που φέρνεις συνέχεια, του ιδίου φυράματος με αυτούς που περιγράφει ο Φουράκης είναιtanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:09Κάτι για την εσχατολογία των Εσσαίων και τον Ιησού έχεις να μας πεις ;
εμένα μου άρεσαι διότι έμαθα επιτέλους τι λένε γύρω από τα χειρόγραφα αυτά... και πώς σχετίζονται με τον Ιησού και τον Ιωάννη τον βαπτιστή και όλα αυτά πολύ περιληπτικά !GoBzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:14Ευχαριστώ πολύ φίλτατε. Όταν δεν με πιάνει ύπνος βάζω έναν από τους τυπάδες που ανεβάζεις και με πιάνει στο πεντάλεπτο. Απόψε είναι μια από αυτές τις νύχτες. Αρχικά με μύησες στον Μπεθάνη, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε καινούργιο πρόσωπο.
οπότε δεν έχεις να πεις τίποτα απλά βγάζεις το κομπλεξ σου με τον Φουράκη και τους ομοίους του όπως λες...;O I έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:15Τι να πω ρε ταλαίπωρε; και ο Διαμαντής που φέρνεις συνέχεια, του ιδίου φυράματος με αυτούς που περιγράφει ο Φουράκης είναιtanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:09Κάτι για την εσχατολογία των Εσσαίων και τον Ιησού έχεις να μας πεις ;
κάνε τον προσηλυτισμό σου και άσεμεμένα
στα λένε και άθεοι
Ο.Ι.
αν απαξιείς να κάνεις διάλογο μην ποστάρεις σαν τρολ άσχετα....
το μόνο που "κόπτομαι" είναι να μην τρολάρεις το αν είσαι κομπλεξικός προς άλλα πρόσωπα δεν με νοιάζει....
πώς; είπα για Φουράκη...και για Διαμαντή...και για πτηνόtanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:17οπότε δεν έχεις να πεις τίποτα απλά βγάζεις το κομπλεξ σου με τον Φουράκη και τους ομοίους του όπως λες...;O I έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:15Τι να πω ρε ταλαίπωρε; και ο Διαμαντής που φέρνεις συνέχεια, του ιδίου φυράματος με αυτούς που περιγράφει ο Φουράκης είναιtanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:09Κάτι για την εσχατολογία των Εσσαίων και τον Ιησού έχεις να μας πεις ;
κάνε τον προσηλυτισμό σου και άσεμεμένα
στα λένε και άθεοι
Ο.Ι.
και γιατί όχι συνέχυσε; αφού κάνεις ορθογραφικά λάθη, κάν'τα τουλάχιστον με νόημα...
Ο συγκεκριμένος είναι ψιλό οκ, αλλα Μπεθάνης δεν είναι. Είχα δοκιμάσει και με τον Δαμναμενευς που είχες ανεβάσει αλλά ήταν πολύ παθιασμένος και δεν βοηθούσε καθόλου για ύπνο.tanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:17εμένα μου άρεσαι διότι έμαθα επιτέλους τι λένε γύρω από τα χειρόγραφα αυτά... και πώς σχετίζονται με τον Ιησού και τον Ιωάννη τον βαπτιστή και όλα αυτά πολύ περιληπτικά !GoBzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:14Ευχαριστώ πολύ φίλτατε. Όταν δεν με πιάνει ύπνος βάζω έναν από τους τυπάδες που ανεβάζεις και με πιάνει στο πεντάλεπτο. Απόψε είναι μια από αυτές τις νύχτες. Αρχικά με μύησες στον Μπεθάνη, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε καινούργιο πρόσωπο.
Από τον Μπεθάνη μου άρεσαν λίγα βίντεο. Μετά το γύρησε στην πολιτική που δεν με ενδιαφέρει και τόσο πχ να πλακώνομαι δεξιοί-κουμουνιστές...GoBzi έγραψε: ↑05 Ιαν 2024, 01:17Ο συγκεκριμένος είναι ψιλό οκ, αλλα Μπεθάνης δεν είναι. Είχα δοκιμάσει και με τον Δαμναμενευς που είχες ανεβάσει αλλά ήταν πολύ παθιασμένος και δεν βοηθούσε καθόλου για ύπνο.tanipteros έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:17εμένα μου άρεσαι διότι έμαθα επιτέλους τι λένε γύρω από τα χειρόγραφα αυτά... και πώς σχετίζονται με τον Ιησού και τον Ιωάννη τον βαπτιστή και όλα αυτά πολύ περιληπτικά !GoBzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2024, 01:14Ευχαριστώ πολύ φίλτατε. Όταν δεν με πιάνει ύπνος βάζω έναν από τους τυπάδες που ανεβάζεις και με πιάνει στο πεντάλεπτο. Απόψε είναι μια από αυτές τις νύχτες. Αρχικά με μύησες στον Μπεθάνη, τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε καινούργιο πρόσωπο.
Τα βίντεο του Μπεθάνη τα έχω "δει" όλα πάνω από 3-4 φορές. Σε κάποια φάση έβαζα κυριολεκτικά κάθε βράδυ, μέχρι και με τα ακουστικά με έπαιρνε πάνω στο πεντάλεπτο. Είχα πορωθεί τόσο πολύ που έκατσα και βρήκα που μένει, την οικογένεια του, τους συνεργάτες του στο δικηγορικό γραφείο (δεν είναι δικό του), μέχρι και το κανάλι του γιού του, Αρτέμη, βρήκα στο YouTube. Ο γιος είναι τρελός ψεκας, φάση Alex Jones.
Εάν ποτέ αξιωθώ να πάω Αθήνα, θα πάω να βρω τον Μπεθάνη να του κάνω πρόταση για ASMR podcast (κάτι τέτοιο https://www.sleepwithmepodcast.com/). Μιλάμε για πράφιτ, όχι αστεία.