ποιο ειναι το ειδος που απο τα 138 που εχεις?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιαν 2024, 17:54Καλό μου άντροπο, κάπου έχεις μπλέξει τις ψυχωτικές σου εμμονές με πχορουμίστες με την κριτική ταινιών.
Άνοιξε ξεχωριστό νήμα για τις δικές σου καλλιτεχνικές και ψυχολογικές ανησυχίες. Υπάρχουν αρκετοί που θα σε συνδράμουν.
Με το είδος σου, δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να τα ξαναλέω. Ό,τι είπαμε, είπαμε.
Την τσιμπησε τη Χρυση Σφαιρα ο Γιωργαρος
Re: Την τσιμπησε τη Χρυση Σφαιρα ο Γιωργαρος
είμαι σίγουρος ότι το κρυφό καραγκιοζιλίκι του λάνθιμου είναι να ευχαριστεί για το όσκαρ στον καθρέφτη του μπάνιου με παπιγιόν από κωλόχαρτο σφίγγοντας το σαμπουάν στα χέρια.φουλ βραβειοκυνηγός-δημσσιοσχετίστας
Και αυτό ισχύει σίγουρα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιαν 2024, 17:45Πιστεύω ότι ο Λάνθιμος ωρίμασε. Το αν αυτό έγινε στη βάση ενός άτυπου συμβιβασμού λόγω του ευρύτερου πλαίσιου που κινείται σήμερα και κάποια στιγμή θα εκραγεί, δεν το ξέρω. Ελπίζω απλώς να μην συμβαίνει αυτό, γιατί έχει σκηνοθετικές δυνατότητες.gassim έγραψε: ↑08 Ιαν 2024, 15:54Πιστεύω οτι μέρος της μίζερης ατμόσφαιρας του κυνόδοντα και όλων των αντίστοιχων ελληνικών παραγωγών οφείλεται και στο μπάτζετ/μεσα που έχουν στην διάθεση τους οι σκηνοθέτες.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιαν 2024, 14:54
Είδα μέχρι τη μέση περίπου τον Αστακό και το Ιερό Ελάφι και μετά τα ξεπέταξα με διαγώνια "ανάγνωση".
Έκανε όντως προσπάθεια ή αναγκάστηκε λόγω διεθνούς και όχι ελληνικής πεπατημένης, να ξεφύγει από τη μιζέρια του Κυνόδοντα, που είναι το κόνσεπτ σε όλες τις αντίστοιχες ελληνικές παραγωγές.
Η Ευνοούμενη, μου άρεσε και ειλικρινά θα μ' ενδιέφερε η άποψη σου, αν τη δεις.
Γενικώς, έχω την εντύπωση ότι όταν ο Λάνθιμος λειτουργεί ως σκηνοθέτης και όχι σεναριογράφος, μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα.
Και το Poor Things ανάλογο θέμα με τον Κυνόδοντα πραγματεύεται, σε κάποια σημεία δε οι σκηνές ήταν ίδιες (ο σπαστικός χορός της έμμα στοουν για παράδειγμα) η διαφορά είναι οτι έχουν πέσει φράγκα και οτι οι ηθοποιοί είναι εκπαιδευμένοι κυρίως για κινηματογράφο. Αυτά απο μόνα τους δίνουν άλλα εργαλεία στον σκηνοθέτη για να κάνει αυτά που θέλει.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
εγώ πάντως πιστεύω σοβαρά οτι μου χάλασε τη σχέση με τη γυναίκα μου. Είναι το αντίθετο του να πας στην Βενετία. (για τον Κυνοδοντα)
Ειναι σαν αυτο που λένε οτι ερωτευτηκαν με την τάδε ταινία, εδώ μπορείς να ξερωτευτείς με αυτή την ταινία.
Ειναι σαν αυτο που λένε οτι ερωτευτηκαν με την τάδε ταινία, εδώ μπορείς να ξερωτευτείς με αυτή την ταινία.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
- Prince Imrahil
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Ιαν 2024, 14:54Είδα μέχρι τη μέση περίπου τον Αστακό και το Ιερό Ελάφι και μετά τα ξεπέταξα με διαγώνια "ανάγνωση".Beria έγραψε: ↑08 Ιαν 2024, 14:40Όσοι έχουν δει την ταινία μου έχουν πει εντυπωσιακές κριτικές -και τους έχω εμπιστοσύνη, γιατί δεν είναι φίλοι του κινηματογραφου του Λάνθιμου. Ούτε εγώ είμαι
Είδα τον Κυνόδοντα και με αγρίεψε, αλλά κατάλαβα ότι είναι πολύ δυνατή ταινία
Άφησα στη μέση τις Άλπεις (εντυπωσιακό εύρημα, πολύ αδύναμη υλοποίηση)
Είδα μέχρι τη μέση τον Αστακό
Δεν είδα το Ιερό Ελάφι
Δεν είδα την Ευνοούμενη
Έκανε όντως προσπάθεια ή αναγκάστηκε λόγω διεθνούς και όχι ελληνικής πεπατημένης, να ξεφύγει από τη μιζέρια του Κυνόδοντα, που είναι το κόνσεπτ σε όλες τις αντίστοιχες ελληνικές παραγωγές.
Η Ευνοούμενη, μου άρεσε και ειλικρινά θα μ' ενδιέφερε η άποψη σου, αν τη δεις.
Γενικώς, έχω την εντύπωση ότι όταν ο Λάνθιμος λειτουργεί ως σκηνοθέτης και όχι σεναριογράφος, μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα.
Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια γούστα είναι αυτά, σε πολλούς αρέσει η πρώτη φάση του λανθιμου αλλά προσωπικά νομίζω ότι απογειώθηκε στο poor things που ήταν σκηνοθέτης και όχι σεναριογράφος. Συν ότι είναι πολύ πιο έμπειρος από τα mid 10s.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
να μην του δωσουν προωρα το οσκαρ,να κανει πρωτα μια ταινια για την πλουσια τουρκ ιστορια
με τουρκομανους στα πονι τους να συζητανε για καποια νεα εισβολη με αιτια ενα κρανιοποτηρο που εσπασε και δεν συμπληρωνεται τωρα το σερβιτσιο
με συναρπαστικες ερωτικες σκηνες μεσα στο γεματο ζεστασια γιουρτ,που προεκυψαν ως φυσικη συνεχεια του ενθουσιασμου που προκαλεσε το ακριβο δωρο του καλου της,φρεσκο δερμα γδαρμενου ρωμιου,με το οποιο τωρα τυλιγονται και νιωθουν τον ερωτα τους να μεγαλωνει σε αυτη την θαλπωρη
να προσθεσει και καποια παραδοσιακα στοιχεια,γιαγια να ανοιγει με το ενα την εξακοσιοστη πιττα της ημερας και με το αλλο να πληκτρολογει στο τουιτερ στον λογαριασμο του Δενδια εικονες απο μπαιρακταρ
για να υπαρχει και καποια συνδεση με το παρον
με τουρκομανους στα πονι τους να συζητανε για καποια νεα εισβολη με αιτια ενα κρανιοποτηρο που εσπασε και δεν συμπληρωνεται τωρα το σερβιτσιο
με συναρπαστικες ερωτικες σκηνες μεσα στο γεματο ζεστασια γιουρτ,που προεκυψαν ως φυσικη συνεχεια του ενθουσιασμου που προκαλεσε το ακριβο δωρο του καλου της,φρεσκο δερμα γδαρμενου ρωμιου,με το οποιο τωρα τυλιγονται και νιωθουν τον ερωτα τους να μεγαλωνει σε αυτη την θαλπωρη
να προσθεσει και καποια παραδοσιακα στοιχεια,γιαγια να ανοιγει με το ενα την εξακοσιοστη πιττα της ημερας και με το αλλο να πληκτρολογει στο τουιτερ στον λογαριασμο του Δενδια εικονες απο μπαιρακταρ
για να υπαρχει και καποια συνδεση με το παρον
-
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Φιλε σευχαριστω πολυ.
μολις μου εδωσες την καλυτερη ιδεα τι ταινιες να στειλω σε ατομα που πραγματικα μισω.
φχαριστω.
----------------------
Nowhere !!! Πουσαι nowhere???
εχω ενα πολυ ενδιαφερον ντοκυμαντερ για σενα !!!
ελα φιλε, δεν χρειαζεται να διαβασεις ουτε μια σειρα !!! τιποτα!!! μια ταινια φτιαγμενη αποκλειστικα για σενα φιλε !!!!
εχει κ σεξ μεσα!!! ναι σου λεω ! θα σαρεσει σιγουρα!!!
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
- kongrosian
πολύ καλο το "poor things". θα έπρεπε να προβάλλεται στα σχολεία, γιατί ξεδιπλώνει όμορφα τις φάσεις που καλό είναι να διαβεί ένας άνθρωπος, μια γυναίκα, μέχρι τον... συμβιβασμό. και διάφορα άλλα. μας άρεσε.
https://www.google.com/amp/s/www.thetoc ... 3famp=true
Εντεκα οσκαρικες υποψηφιοτητες αναμεσα τους και για καλυτερη ταινια και σκηνοθεσια. Γιωργαρε αρχοντα, παρε μας τα υπαρχοντα
Εντεκα οσκαρικες υποψηφιοτητες αναμεσα τους και για καλυτερη ταινια και σκηνοθεσια. Γιωργαρε αρχοντα, παρε μας τα υπαρχοντα
- Dwarven Blacksmith
Το είδα την Κυριακή. Ωραίο ήταν, παρότι λίγο διεστραμμένο. Αυτό που δεν περίμενα καθόλου και με εξέπληξε ευχάριστα ήταν το fantasy στοιχείο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσιμπησε και ο Βελοπουλος την μηνυσουλα του.Λογικα next is Ζωη.
από Alex Amsterdam » 02 Απρ 2024, 15:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
02 Απρ 2024, 15:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΕΥΠ "τσιμπησε" ξένη κατάσκοπο στην Ελλάδα
από George_V » 16 Μαρ 2023, 17:56 » σε Διεθνής πολιτική - 111 Απαντήσεις
- 3728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
21 Μαρ 2023, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο έλεος των εγκληματιών η Ελλάδα: Βγήκε να πιεί καφέ στο μπαλκόνι, και τον πετυχε σφαίρα
από Kauldron » 30 Ιούλ 2023, 14:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Ιούλ 2023, 14:46
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
26 Απρ 2023, 00:51