Βλέπω ότι η φιλοσοφία σου με βολεύει. Σε προσλαμβάνω να δουλεύεις αμισθί αφού δεν πιστεύεις στην αμοιβή για εργασία.
Πώς πιάνεις έναν κλέφτη...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πώς πιάνεις έναν κλέφτη...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Δεν είπα αυτό. Εννοώ δεν θα χρειαζόταν τέτοια κλιμάκωση για τρεις μπαταρίες. Το βίντεο πάντως δεν χρειαζόταν να το ανεβάσεις εδώ, μπορούσες απλά να εξιστορήσεις.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:54Αν είναι επικίνδυνος τού λες "δεν ξαναπατάς εδώ";Sid Vicious έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:31Για τρείς μπαταρίες; Του λες χάρισμα σου και δεν ξαναπατάς απλά εδώhellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:27
Δεν θα προλάβαινε και αν θεωρούσαμε ότι είναι επικίνδυνος για κάτι τέτοιο θα το παίζαμε αλλιώς.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ανεταhellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:55Βλέπω ότι η φιλοσοφία σου με βολεύει. Σε προσλαμβάνω να δουλεύεις αμισθί αφού δεν πιστεύεις στην αμοιβή για εργασία.
απλα απο την πρωτη μερα θα εχεις παραισθησεις και συναισθησια
μωρακι μο
- hellegennes
Έχω και άλλο σχετικά πρόσφατο περιστατικό (28/04/23), στο οποίο δεν θέλω να φαίνεται το πρόσωπο γιατί πρόκειται για πελάτη (και για την ακρίβεια γυναίκα). Θα προσθέσω εικόνες αλλά με σβησμένο το κεφάλι τελείως.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:11Καλύτερα σβήσε το βίντεο από το νήμα, μπορούσες απλά να εξιστορήσεις το συμβάν
Μπαίνει στο μαγαζί για να ψωνίσει. Ζητάει τυρί. Ο υπάλληλος είναι πίσω από το ψυγείο και δεν βλέπει όλες τις κινήσεις της.
Πιάνει έναν ατμιστή (είναι γεύσεις χωρίς νικοτίνη) και τον αφήνει στον πάγκο (9 ευρώ).
Αφού κοιτάει ότι ο υπάλληλος δεν βλέπει προς το μέρος της, τον βάζει στην τσέπη.
Πληρώνει για τα υπόλοιπα πράγματα που πήρε (μαζί με το τυρί) και φεύγει. Μόνο το τυρί που πήρε έκανε 16 ευρώ. Το αντιληφθήκαμε μετά ότι συνέβη αυτό και είδαμε τις κάμερες γιατί διαπιστώσαμε ότι έλειπε η συγκεκριμένη γεύση. Δεν πίστευα στα μάτια μου γιατί μιλάμε για καλή πελάτισσα.
Τέλος πάντων, έρχεται την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα και μου λέει "πήρε ο άντρας μου ένα απ' αυτά και δεν δουλεύει, να το φέρω πίσω;" Ρωτάω ποια γεύση και μου δείχνει την συγκεκριμένη. Από μέσα μου λέω "δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο θράσος". Της λέω "ναι, φέρ' το". Σκόπευα όταν έρθει να της δείξω το βίντεο αλλά τελικά έλειπα όταν συνέβη. Ήταν η υπάλληλός μου και της λέει το και το, έχετε πάρει ένα τέτοιο και το βάλατε στην τσέπη σας. Αυτή ατάραχη λέει "ε, βάλ' το και αυτό στον λογαριασμό", πληρώνει και φεύγει. Έκτοτε δεν έχει έρθει ξανά η ίδια, όμως έρχονται συνέχεια τα παιδιά της (που φαίνονται πολύ καλά παιδιά) και συνεχίζει να ψωνίζει το ίδιο και περισσότερο.
Επίσης Ελληνίδα.
Ατμιστή ακόμα πιο πρόσφατα έκλεψε κι άλλος καλός πελάτης μου, πάλι το καταλάβαμε με τον ίδιο τρόπο, του το είπαμε, κτλ. Το πλήρωσε, είπε ότι έκανε μαλακία και συνεχίζει να είναι καλός πελάτης και ακόμη καλύτερος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σιγά την κλιμάκωση. Όπως είπα το βίντεο θα διαγραφεί αυτόματα αύριο.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:00Δεν είπα αυτό. Εννοώ δεν θα χρειαζόταν τέτοια κλιμάκωση για τρεις μπαταρίες. Το βίντεο πάντως δεν χρειαζόταν να το ανεβάσεις εδώ, μπορούσες απλά να εξιστορήσεις.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:54Αν είναι επικίνδυνος τού λες "δεν ξαναπατάς εδώ";Sid Vicious έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 12:31
Για τρείς μπαταρίες; Του λες χάρισμα σου και δεν ξαναπατάς απλά εδώ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
σκανδαλιζεις τους πελατες με το να εχεις τα προιοντα φορα παρτιδα στα ραφια χωρις φαινομενικο ελεγχο
ετσι οπως το πας θα τους κανεις ολους κλεφτες και θα τους χασεις απο πελατες!
- Sid Vicious
Χθες ένας με παρήγγειλε τρια πιτα γυρο, του λεω σε 45 λεπτά με μια ώρα, με λέει με δουλευεις ρε φιλε, του λεω ακυρο να φυγεις δεν με αρεσει να μιλανε ετσι
τι ωραια χρονια ρε φιλε
-
-
Sid Vicious έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:19Χθες ένας με παρήγγειλε τρια πιτα γυρο, του λεω σε 45 λεπτά με μια ώρα, με λέει με δουλευεις ρε φιλε, του λεω ακυρο να φυγεις δεν με αρεσει να μιλανε ετσι
Στις πόσες κλεψιές παίρνουν πόδι; Τρεις-τέσσερις; Πρέπει πρώτα να φτάσουν ένα συγκεκριμένο ποσό;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:09έχετε πάρει ένα τέτοιο και το βάλατε στην τσέπη σας. Αυτή ατάραχη λέει "ε, βάλ' το και αυτό στον λογαριασμό", πληρώνει και φεύγει. Έκτοτε δεν έχει έρθει ξανά η ίδια, όμως έρχονται συνέχεια τα παιδιά της (που φαίνονται πολύ καλά παιδιά) και συνεχίζει να ψωνίζει το ίδιο και περισσότερο.
Ατμιστή ακόμα πιο πρόσφατα έκλεψε κι άλλος καλός πελάτης μου, πάλι το καταλάβαμε με τον ίδιο τρόπο, του το είπαμε, κτλ. Το πλήρωσε, είπε ότι έκανε μαλακία και συνεχίζει να είναι καλός πελάτης και ακόμη καλύτερος.
- Sid Vicious
Ασε παλαβά πράγματα, την Δευτέρα με είπε ένας "ρε μάστορα", έδωσα δεύτερη ευκαιρία αλλά προειδοποίησα αν με ξαναπεί έτσι να φύγειΔημοκράτης έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:22Sid Vicious έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:19Χθες ένας με παρήγγειλε τρια πιτα γυρο, του λεω σε 45 λεπτά με μια ώρα, με λέει με δουλευεις ρε φιλε, του λεω ακυρο να φυγεις δεν με αρεσει να μιλανε ετσι
- hellegennes
Το αστείο είναι ότι δεν τους χάνω από πελάτες. Φαινομενικά δεν έχω έλεγχο, στην πράξη έχω πολύ καλό επίπεδο ελέγχου. Πάντα είναι δύο εργαζόμενοι στο κατάστημα, οι κάμερες είναι ανοιχτές σε οθόνη μπροστά στην ταμειακή ώστε να μην χρειάζεται να είσαι πίσω από τον πελάτη ακόμη κι αν τον θεωρείς ύποπτο και σε γενικές γραμμές καταλαβαίνουμε αν κάτι λείπει, ιδιαίτερα αν είναι αξίας, γιατί τα ράφια τα γεμίζουμε διαρκώς.omg kai 3 lol έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:14σκανδαλιζεις τους πελατες με το να εχεις τα προιοντα φορα παρτιδα στα ραφια χωρις φαινομενικο ελεγχο
Δεν παίζει να ξανακλέψει πελάτης αφού του λες ότι ξέρεις πως έκλεψε. Ή δεν θα ξανάρθει ή αν συνεχίσει να έρχεται δεν πρόκειται να ξανακλέψει. Σ' αυτήν την περίπτωση απλώς το συγχωρώ. Κανονικός και όχι περιστασιακός πελάτης θα κλέψει μόνο αν έχει τάσεις κλεπτομανίας ή είναι ανήλικος. Του το λες με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο και όταν δεν έχει άλλο κόσμο μπροστά, ώστε να νιώσει τύψεις αλλά όχι θυμό απέναντί σου. Οι τύψεις μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.Null έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:25Στις πόσες κλεψιές παίρνουν πόδι; Τρεις-τέσσερις; Πρέπει πρώτα να φτάσουν ένα συγκεκριμένο ποσό;hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:09έχετε πάρει ένα τέτοιο και το βάλατε στην τσέπη σας. Αυτή ατάραχη λέει "ε, βάλ' το και αυτό στον λογαριασμό", πληρώνει και φεύγει. Έκτοτε δεν έχει έρθει ξανά η ίδια, όμως έρχονται συνέχεια τα παιδιά της (που φαίνονται πολύ καλά παιδιά) και συνεχίζει να ψωνίζει το ίδιο και περισσότερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενα μεγαλο ποσοστο απο το shoplifting θα μπορουσε να εχει λυθει αν επιτρεπονταν να κανεις ρομπα τον κλεφτη. Και σιγα τις προσωπικότητες που θα θιχτουν σε μια τελική.
Σίγουρα, σίγουραhellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:39Δεν παίζει να ξανακλέψει πελάτης αφού του λες ότι ξέρεις πως έκλεψε. Ή δεν θα ξανάρθει ή αν συνεχίσει να έρχεται δεν πρόκειται να ξανακλέψει.
hellegennes έγραψε: ↑10 Ιαν 2024, 13:39Του το λες με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο και όταν δεν έχει άλλο κόσμο μπροστά, ώστε να νιώσει τύψεις αλλά όχι θυμό απέναντί σου. Οι τύψεις μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
24 Νοέμ 2022, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Στριπτίζ για έναν φίλο.
από Γενιά της Αμαρτίας » 10 Δεκ 2022, 18:43 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 39 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από filitsa
19 Δεκ 2022, 20:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς να ξεχωρίσεις έναν τουρκόγυφτο.
από Exodus » 04 Δεκ 2023, 01:35 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
04 Δεκ 2023, 03:57
-