Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ
Re: Οι Houthis της Υεμένης προειδοποιούν τις ΗΠΑ
παιδιά μην γράψετε τίποτα σχετικό γιατί παίζει να σας ειρωνευτώ με 3 λεξούλες.σας προειδοποιώ οκ
Bazoomba έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 12:19Περίμενε ρε φίλε, διαβάζω ακόμα ιολογία, μην πηδάς έτσι τους επιστημονικούς κλάδους.OANNHSEA έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 12:11
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει καθόλου ιστορία...
Ακόμα και εάν πέσουν οι ΗΠΑ, κάποιο άλλο κράτος θα θελήσει να αναλάβει την "αρχηγία" του κόσμου.
Οπότε θα έχουμε μία από τα ίδια.
Δεν θέλετε να το καταλάβετε προφανώς...
Όπως δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι μας συμφέρει (σαν Ελλάδα της δύσης) το κράτος στην αρχηγία (ή που να προσπαθεί να επιβάλει την αρχηγία) να είναι ένα δημοκρατικό κράτος σαν τις ΗΠΑ και όχι ένας βόθρος όπως π.χ. η Κίνα...
.
Σε ποιό σημείο είσαι στην ιολογία;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Τόσο καλά πήγαν οι μπομπαρδισμοί των Αμερικλάνων κατά των Ούγκ ούγκ, ωστε η Αυτοκρατορία των Χουτηδών εξαπέλυσε και πύρκαυλο κατά αμερικλάνικου σκάφους.
- Dwarven Blacksmith
Ε να μην διασκεδάσω κι εγώ; Τεσπα, θα τη δώσω αν και νομίζω ότι όποιος με παρακολουθεί θα ξέρει.nowhere έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 11:59αυτό από κάποιον που έχει γράψει ήδη 4-5 ειρωνικά σχόλια χωρίς να απαντήσει.να πούμε ότι δεν έχει σημασία τι θα γράψω εγώ,εσείς υποστηρίζετε φύλαρχους και δικτάτορες,ε δωστε και μια γαμωεικόνα του κόσμου χωρίς την αυτοκρατορία του κακού στη μέσηDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 11:50Ότι δηλαδή περιμένεις κάποιον να γράψει σεντόνι για να το κουωταρεις μετά γράφοντας 3 λέξεις ειρωνικά, και απορείς γιατί δεν συνέβη ακόμα.
Έλα ντε, γιατί.
Τώρα το θέτεις κάπως καλύτερα γιατί όντως δεν μας ενδιαφέρει η καταστροφή της Αμερική ως κράτος. Η αυτοκρατορία της θέλουμε να διαλυθεί και να μην αντικατασταθεί. Σε ένα κόσμο με σχετική ισορροπία των δυνάμεων κάθε χώρα θα είναι ελεύθερη να βρεί το δικό της δρόμο ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων, χωρίς να συγκρίνεται συνεχώς με το ίδιο στάνταρ. Κανείς δεν θα μπορεί εύκολα να εκβιαστει ώστε να κυβερνά τη χώρα του κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση της χώρας κάποιου άλλου, γιατί θα υπάρχουν πάντα εναλλακτικές. Δεν είναι ουτοπία, είναι ένα διαφορετικό πεδίο κοινωνικών μαχών.
Αυτό περιμένω εγώ από ένα πολυπολικό κόσμο.
Οι ΗΠΑ συγκεκριμένα έχουν μπουρδελιασει τόσες χώρες που δεν χρειάζεται καν τόση ανάλυση, το ότι θα σταματήσουν να το κάνουν είναι αρκετό.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ρε τον Δρουσιώτη πως άλλαξε και βγάζει τα άπλυτα των προοδευτικών του νησιού. 

δεν ξερω αν το εχεις προσεξει, αλλα δεν ειμαστε σε πολεμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ξέρεις την αμερική δεν την εξαφάνισα επειδή είμαι κακός άνθρωπος,το έκανα για να περιγράψεις με ποιο τρόπο θα πάψουν να υπάρχουν διεκδικήσεις και ζητήματα κυριαρχίας όταν φύγει το απόλυτο κακό από την μέση.τι θα σταματήσει την ρωσία να ισοπεδώσει την ουκρανία,την κίνα να την πέσει στην ταιβάν,την βόρεια κορέα στην νότια την τουρκια στην ελλάδα και πάει λέγοντας πριν φτάσουμε στον φανταστικό καλυτερο κόσμο σου? [που θα σταματήσουν να συμβαίνουν αυτά επειδή έτσι]Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 13:04Ε να μην διασκεδάσω κι εγώ; Τεσπα, θα τη δώσω αν και νομίζω ότι όποιος με παρακολουθεί θα ξέρει.
Τώρα το θέτεις κάπως καλύτερα γιατί όντως δεν μας ενδιαφέρει η καταστροφή της Αμερική ως κράτος. Η αυτοκρατορία της θέλουμε να διαλυθεί και να μην αντικατασταθεί. Σε ένα κόσμο με σχετική ισορροπία των δυνάμεων κάθε χώρα θα είναι ελεύθερη να βρεί το δικό της δρόμο ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων, χωρίς να συγκρίνεται συνεχώς με το ίδιο στάνταρ. Κανείς δεν θα μπορεί εύκολα να εκβιαστει ώστε να κυβερνά τη χώρα του κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση της χώρας κάποιου άλλου, γιατί θα υπάρχουν πάντα εναλλακτικές. Δεν είναι ουτοπία, είναι ένα διαφορετικό πεδίο κοινωνικών μαχών.
Οι ΗΠΑ συγκεκριμένα έχουν μπουρδελιασει τόσες χώρες που δεν χρειάζεται καν τόση ανάλυση, το ότι θα σταματήσουν να το κάνουν είναι αρκετό.
δεν νομιζω να γινεται αυτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 13:04
Τώρα το θέτεις κάπως καλύτερα γιατί όντως δεν μας ενδιαφέρει η καταστροφή της Αμερική ως κράτος. Η αυτοκρατορία της θέλουμε να διαλυθεί και να μην αντικατασταθεί.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ΔΕΝ γίνεται αυτό... Με κανένα τρόπο...Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 14:01δεν νομιζω να γινεται αυτο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 13:04
Τώρα το θέτεις κάπως καλύτερα γιατί όντως δεν μας ενδιαφέρει η καταστροφή της Αμερική ως κράτος. Η αυτοκρατορία της θέλουμε να διαλυθεί και να μην αντικατασταθεί.
Όποιος το πιστεύει, απλά ονειροβατεί...
.
Bellum omnium contra omnes
- Dwarven Blacksmith
Μα δεν ισχυρίστηκα κάπου ότι θα πάψουν να υπάρχουν διεκδικήσεις και ζητήματα κυριαρχίας. Ισχυρίστηκα αυτό ακριβώς που έγραψα.nowhere έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 13:51ξέρεις την αμερική δεν την εξαφάνισα επειδή είμαι κακός άνθρωπος,το έκανα για να περιγράψεις με ποιο τρόπο θα πάψουν να υπάρχουν διεκδικήσεις και ζητήματα κυριαρχίας όταν φύγει το απόλυτο κακό από την μέση.τι θα σταματήσει την ρωσία να ισοπεδώσει την ουκρανία,την κίνα να την πέσει στην ταιβάν,την βόρεια κορέα στην νότια την τουρκια στην ελλάδα και πάει λέγοντας πριν φτάσουμε στον φανταστικό καλυτερο κόσμο σου? [που θα σταματήσουν να συμβαίνουν αυτά επειδή έτσι]Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 13:04Ε να μην διασκεδάσω κι εγώ; Τεσπα, θα τη δώσω αν και νομίζω ότι όποιος με παρακολουθεί θα ξέρει.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πάλι χοροπηδάνε αλαλλάζοντας οι χεσμένες κελεμπίες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Space_Passenger
Οι Χουθι εχουν χτισει τουνελ και εχουν εκει τα οπλα. Οι βομβαρδισμοι δεν φτανουν για να τους νικησεις. (Σαν τη Χαμας και τη Χεσμπολαχ) Πρπει να μπει στρατος στα τουνελ για να νικηθουν. Δηλαδη κανονικη εισβολη τυπου Ιρακ. Αδυνατο με τα μεχρι τωρα δεδομενα. Οι ΗΠΑ δεν θελουν πολεμο.
έγραψες "Η αυτοκρατορία της θέλουμε να διαλυθεί και να μην αντικατασταθεί".δεν θα ρωτήσω πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πάρει κάποιος άλλος [κίνα-ρωσία-χ φύλαρχος] την θέση της γιατί θα απαντήσεις ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκες ότι ξέρειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 17:01Μα δεν ισχυρίστηκα κάπου ότι θα πάψουν να υπάρχουν διεκδικήσεις και ζητήματα κυριαρχίας. Ισχυρίστηκα αυτό ακριβώς που έγραψα.
- Dwarven Blacksmith
Μόνο αυτό έγραψα; Όλα μαζί απαντούσαν στην ερώτηση σου, που ήταν πως θα μοιάζει η ΝΤΠ.nowhere έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 17:43έγραψες "Η αυτοκρατορία της θέλουμε να διαλυθεί και να μην αντικατασταθεί".δεν θα ρωτήσω πως μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να πάρει κάποιος άλλος [κίνα-ρωσία-χ φύλαρχος] την θέση της γιατί θα απαντήσεις ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκες ότι ξέρειςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιαν 2024, 17:01Μα δεν ισχυρίστηκα κάπου ότι θα πάψουν να υπάρχουν διεκδικήσεις και ζητήματα κυριαρχίας. Ισχυρίστηκα αυτό ακριβώς που έγραψα.
Γενικά δεν βγάζουμε άκρη οπότε ευτυχώς που δεν ρώτησες κι αυτό που λες.

Πες μας εσύ πως τον φαντάζεσαι, μη κολλάς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 1496 Προβολές
-