Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 70688
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Ιαν 2024, 19:27

Scouser έγραψε:
21 Ιαν 2024, 18:40
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Ιαν 2024, 15:45
Scouser έγραψε:
21 Ιαν 2024, 15:30
Δηλαδή ο δημοσιογράφος των 700 ευρώ που βλέπει ότι αυτος που τον έστειλαν να καλύψει δεν έχει καμία όρεξη για δηλώσεις, αλλά συνεχίζει να σπάει αρχίδια, έχει ασυλία από την κριτική απλά γιατί τον έστειλαν και επειδη παίρνει 700 ευρώ;
Δηλαδή ο "δημοσιογράφος των 700 ευρώ" στη χ φάση κρίνεται ως εργαζόμενος που του οφείλεται σεβασμός και στην ψ φάση ως πουλημένο παπαγαλάκι.

Τί άλλο;

:lol:
Aν αναφέρεσαι σε εμένα, το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι το μοναδικό που πραγματικά θα στενοχωριόμουν, αν το επέλεγε κάποιο από τα παιδιά μου.
Σαφέστατα όχι. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν. Ένα γενικό σχόλιο κάνω.
Gavalas for President! :grfl:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 70688
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Ιαν 2024, 19:32

Και για να γίνω πιο σαφής. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι τις υποχωρήσεις που πρέπει να κάνουν τα νέα παιδιά, που θέλουν να κάνουν μία αρχή ή να εξασφαλίσουν κάποιο εισόδημα.

Αυτό που εννοώ όμως είναι ότι πολλά από αυτά τα "εργαζόμενα" παιδιά, δεν κάνουν αναγκαστικά αυτό που τους επιβάλλουν οι εργοδότες αλλά καραγουστάρουν το συγκεκριμένο πεδίο "δημοσιογραφικής" ενασχόλησης ως βήμα επαγγελματικής εξέλιξης, καθαρά δικής τους επιλογής γιατί ακριβώς αυτό είναι το πλαίσιο ενημέρωσης, που θέλουν να εργαστούν και στο μέλλον.
Gavalas for President! :grfl:

Άβαταρ μέλους
vag_el
Δημοσιεύσεις: 3178
Εγγραφή: 12 Ιαν 2021, 01:00
Phorum.gr user: vag_el

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 21 Ιαν 2024, 20:07

Προσωπικά το βρίσκω άσχετο εως θρασύτατο αυτοσυμπέρασμα ότι δεν κάνουν ότι δουλειά τους πούν τα αφεντικά.Τι διάολο ,καινούργιοι είμαστε,?Εχω εργαστεί στην αγορά και γνωρίζω απο πρώτο χέρι οτι γίνεται πάντοτε αυτό που λέει το αφεντικό ή οι σύμβουλοί του.Κανενός εργαζόμενου η γνώμη δεν περναει πρώτιστα.Μη γυρίσουμε τα πόδια ανάποδα και το κεφάλι βρεθεί στις πατούσες επειδή δεν μας βολεύει.
Το αν τους αρέσει και προχωράω σε άλλη βάση ή οχι αυτό ειναι δευτερεύον.Ολοι μας ξεκινήσαμε να σπουδάζουμε κάτι επειδή μας αρέσει.Το τί προέκυψε στην συνέχεια και αν συνεχίσαμε να ασχολούμαστε με αυτό είναι κι αυτό δευτερεύον.Αρα λοιπόν και απευθύνομαι στα ΝΕΑ παιδιά κάποιος θα πρέπει να τους πεί την αλήθεια και ότι η προσωπική γνώμη του καθενός ως εργαζόμενου δεν μετράει.Δεν είναι λοιπον δική τους επιλογή,κάποιοι άλλοι θα έχουν την ευθύνη όσο και αν προσπαθούν να την αποφύγουν.Το δεν γνώριζα δεν ήξερα των συγκεκριμένων εργοδοτών δε περνάει

Γενικά ,η αποφυγή λαθών προτρέπει σε άλλους συνειρμούς και το κατα πόσο μια γνώμη καταδυναστεύει την ήδη υπάρχουσα αξιωματικά ηλεκτρισμένη απο διθυράμβους σχολίων κατάσταση ,και πως το μέλλον επηρεάζεται απο αυτές τις λάθος γνώμες και οδηγεί σε ταξικές συγκρούσεις.Επειτα ,όταν η γνώμη τοιαύτη ορίζει μελλοντικά τη σχέση της εργοδοσίας με το προσωπικό του πρέπει να είναι στιβαρή και αποφασιστική ώστε να μήν έχουμε ανακατατάξεις και οδηγούμαστε σε ιδιαίτερα στενάχωρες καταστάσεις.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13629
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Ιαν 2024, 08:45

Scouser έγραψε:
21 Ιαν 2024, 15:30
Ναύτης έγραψε:
21 Ιαν 2024, 11:16
Εικόνα

Έκραξε ο κομπλέξας τα παιδιά των 700 ευρώ, που τα στέλνουν οι αρχισυντάκτες τους να ξεροσταλιάζουν για μια δήλωση του Γιωργάρα -σιγά τον Παβαρότι- που στην τελική ο ίδιος το προκάλεσε με τις προηγούμενες μικρόψυχες δηλώσεις του για τους συναδέλφους του. Κλασικός "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;", τώρα κατακεραύνωσε τους πληβείους: "ξέρεις κάτι για τον Τσιτσάνη;". Γιατί να ξέρει ρε φίλε, στην τελική γιατί είναι υποχρεωμένο ένα νέο παιδί να ξέρει κάτι για τον Τσιτσάνη, πέρα από το ότι υπήρξε ένας λαϊκός συνθέτης που έγραψε την συννεφιασμένη Κυριακή, ας πούμε; Δεν θες να σχολιάσεις -και καλά, έτσι κάνει ο απαυτός σου για να είσαι στο κέντρο της δημοσιότητας- λες ένα "ευχαριστώ παιδιά, δεν έχω κάτι για να σχολιάσω", και προχωράς, δεν σηκώνεις το δάχτυλο να μαλώσεις τα παιδιά που έχουν έρθει να βγάλουν ένα μεροκάματο, "ντροπή λέει αυτό που κάνετε", ώπα ρε μαλάκα, ξεκαβάλισε λιγάκι την καλάμα. Άμα δεν θες να σε ρωτάνε μαλακίες, φρόντισε να μην έχεις δηλώσει εσύ ο ίδιος μαλακίες την προηγούμενη μέρα.
Κι εσύ ρε Παύλο, μη τυχόν και δεις κάνα σύστριγγλο, η Βασίλω πρώτη, "καλώς ήλθατε" σου είπαν οι δημοσιογράφοι στις Σπέτσες, δεν σ' έβρισαν. Οσονούπω, μετά τον Ιούνιο, θα τούς ψάχνετε με το ντουφέκι τους δημοσιογράφους να δώσετε καμιά δήλωση Παυλάρα.
Δηλαδή ο δημοσιογράφος των 700 ευρώ που βλέπει ότι αυτος που τον έστειλαν να καλύψει δεν έχει καμία όρεξη για δηλώσεις, αλλά συνεχίζει να σπάει αρχίδια, έχει ασυλία από την κριτική απλά γιατί τον έστειλαν και επειδη παίρνει 700 ευρώ;
Κατ' αρχάς, αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου που κάνει το ρεπορτάζ: να επιμένει. Ευγενικά, αλλά να επιμένει.
Στην τελική δεν τον έβρισαν, ούτε τον πρόσβαλαν, ούτε τον ρώτησαν κάτι προσωπικό, τον παλιοκομπλέξα, ερωτήσεις πάνω σε δηλώσεις που δημόσια είχε κάνει την προηγούμενη τού έθεσαν. Σαν δεν ήθελε να απαντήσει, μπορούσε να το κάνει, ευχαριστώ, δεν έχω τίποτα περισσότερο να σχολιάσω, αντί να το παίξει η κακιασμένη θεία Λένα που νουθετεί τα παιδάκια (ωστόσο, τις κατινιές για τους συναδέλφους του μια χαρά τις είπε σε προηγούμενη συνέντευξή του, μάλλον τότε είχε πάθει αμνησία για τον Τσιτσάνη και το χαμηλό ήθος της τηλεόρασης).
Δεύτερον, πράγματι δεν έχουν ασυλία οι δημοσιογράφοι, κρίνονται από το κοινό. Το ίδιο όμως και κάποιοι οι τραγουδιστές, που την έχουν ακούσει κήνσορες της ηθικής, αλλά δεν παραλείπουν να ξεκατινιάζονται συχνά-πυκνά στο τελεβίζιο και μάλιστα χωρίς να τούς έχει προκαλέσει κάποιος.

Άβαταρ μέλους
micmic
Δημοσιεύσεις: 2189
Εγγραφή: 08 Μάιος 2023, 09:29
Phorum.gr user: micmic

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 22 Ιαν 2024, 09:14

Αυτό πάντως είναι και το πιο "επικίνδυνο" ρεπορτάζ που κάνουν πλέον οι Έλληνες δημοσιογράφοι. Κατά τα άλλα έχουμε γεμίσει σχολιαστές ανακοινώσεων και δελτίων τύπου - αυτή είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα σήμερα. Ούτε έρευνα κάνουμε, ούτε σημαντικές ειδήσεις βγάζουμε, μόνο μαζεύονται κάποια σαπάκια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και στα κανάλια και σχολιάζουν τις ειδήσεις από το εξωτερικό που διαβάζουν στο ίντερνετ και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας και των υπουργείων. Η "μεγάλη επιτυχία" των Ελλήνων δημοσιογράφων είναι πλέον αν καταφέρουν να μιλήσουν στο τηλέφωνο με κάνα υπουργό και τους δώσει κάποια "αποκλειστική είδηση" για κανένα φορολογικό μέτρο ή κάνα νομοσχέδιο, 1-2 μέρες πριν το μάθουν έτσι κι αλλιώς και όλοι οι υπόλοιποι. Δημοσιογράφοι-σκουπίδια.

Άβαταρ μέλους
vag_el
Δημοσιεύσεις: 3178
Εγγραφή: 12 Ιαν 2021, 01:00
Phorum.gr user: vag_el

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 22 Ιαν 2024, 15:04

Εικόνα


«Διαφωνώ με τις δηλώσεις του κυρίου Νταλάρα, και διαφωνώ γιατί θα σας θυμίσω το τραγούδι “Για το καλό μου”, και γνωρίζουμε όλοι πόσο καλός άνθρωπος είναι ο κύριος Νταλάρας. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο… είναι φιλάνθρωπος… ασχολείται με όσους τραγουδιστές που ζούσαν την οικογένειά τους τραγουδώντας σε μαγαζιά που τα ονόμαζε σκυλάδικα.

Εγώ δε ξέρω τι είναι τα σκυλάδικα. Εγώ ξέρω ότι είχα να κάνω με πολύ καλά αφεντικά. Και ξαφνικά, βλέπω τον κύριο Νταλάρα που προσβάλλει τη νέα γενιά. Έχουν αλλάξει οι εποχές.



Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός, δεν είναι όπως ήταν παλιά, που τους βλέπαμε επτά φορές την εβδομάδα, υπήρχαν χρήματα, ο κύριος Νταλάρας έκανε τον αριστερό με αριστερή τσέπη και έκανε συναυλίες αλλά υποτιμούσε πάντα τα μαγαζιά που δουλεύανε κάθε μέρα.



Με προσβάλλουν οι απόψεις του. Προσέβαλε ένα κορίτσι που ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από τα χαμηλά σκαλοπάτια, όπως όλοι. Θέλω να πω σε αυτό το κορίτσι να μη στεναχωρηθεί, ήταν μια κακή δήλωση και προσβολή. Δε μπορεί να λέει σε μια οικογένεια, που το παιδί της επέλεξε να κάνει αυτό το επάγγελμα, και να το προσβάλλει έτσι. Ας μη μιλάμε με ονόματα. Εσύ ποιος είσαι που προσβάλλεις»;

Η Ελένη Νταράλα πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Είμαστε ετεροθαλή αδέλφια. Ο κύριος Νταλάρας, δεν έχει ποτέ παραδεχτεί ότι έχει αδέλφια. Τι να λέμε τώρα; Δε συμφωνώ με τον κύριο Νταλάρα, δε ξέρω ποιος είναι. Διαφωνώ με αυτό το αγόρι, το υπέροχο, που βγήκε και έδωσε απάντηση λέγοντας, ¨ποιος είμαι εγώ μπροστά στον Νταλάρα”. Μα ποιος είναι ο Νταλάρας»;
https://tad.gr/?p=33112
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Scouser
Δημοσιεύσεις: 11811
Εγγραφή: 13 Αύγ 2020, 23:18

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 22 Ιαν 2024, 16:24

Ναύτης έγραψε:
22 Ιαν 2024, 08:45
Scouser έγραψε:
21 Ιαν 2024, 15:30
Ναύτης έγραψε:
21 Ιαν 2024, 11:16
Εικόνα

Έκραξε ο κομπλέξας τα παιδιά των 700 ευρώ, που τα στέλνουν οι αρχισυντάκτες τους να ξεροσταλιάζουν για μια δήλωση του Γιωργάρα -σιγά τον Παβαρότι- που στην τελική ο ίδιος το προκάλεσε με τις προηγούμενες μικρόψυχες δηλώσεις του για τους συναδέλφους του. Κλασικός "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;", τώρα κατακεραύνωσε τους πληβείους: "ξέρεις κάτι για τον Τσιτσάνη;". Γιατί να ξέρει ρε φίλε, στην τελική γιατί είναι υποχρεωμένο ένα νέο παιδί να ξέρει κάτι για τον Τσιτσάνη, πέρα από το ότι υπήρξε ένας λαϊκός συνθέτης που έγραψε την συννεφιασμένη Κυριακή, ας πούμε; Δεν θες να σχολιάσεις -και καλά, έτσι κάνει ο απαυτός σου για να είσαι στο κέντρο της δημοσιότητας- λες ένα "ευχαριστώ παιδιά, δεν έχω κάτι για να σχολιάσω", και προχωράς, δεν σηκώνεις το δάχτυλο να μαλώσεις τα παιδιά που έχουν έρθει να βγάλουν ένα μεροκάματο, "ντροπή λέει αυτό που κάνετε", ώπα ρε μαλάκα, ξεκαβάλισε λιγάκι την καλάμα. Άμα δεν θες να σε ρωτάνε μαλακίες, φρόντισε να μην έχεις δηλώσει εσύ ο ίδιος μαλακίες την προηγούμενη μέρα.
Κι εσύ ρε Παύλο, μη τυχόν και δεις κάνα σύστριγγλο, η Βασίλω πρώτη, "καλώς ήλθατε" σου είπαν οι δημοσιογράφοι στις Σπέτσες, δεν σ' έβρισαν. Οσονούπω, μετά τον Ιούνιο, θα τούς ψάχνετε με το ντουφέκι τους δημοσιογράφους να δώσετε καμιά δήλωση Παυλάρα.
Δηλαδή ο δημοσιογράφος των 700 ευρώ που βλέπει ότι αυτος που τον έστειλαν να καλύψει δεν έχει καμία όρεξη για δηλώσεις, αλλά συνεχίζει να σπάει αρχίδια, έχει ασυλία από την κριτική απλά γιατί τον έστειλαν και επειδη παίρνει 700 ευρώ;
Κατ' αρχάς, αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου που κάνει το ρεπορτάζ: να επιμένει. Ευγενικά, αλλά να επιμένει.
Στην τελική δεν τον έβρισαν, ούτε τον πρόσβαλαν, ούτε τον ρώτησαν κάτι προσωπικό, τον παλιοκομπλέξα, ερωτήσεις πάνω σε δηλώσεις που δημόσια είχε κάνει την προηγούμενη τού έθεσαν. Σαν δεν ήθελε να απαντήσει, μπορούσε να το κάνει, ευχαριστώ, δεν έχω τίποτα περισσότερο να σχολιάσω, αντί να το παίξει η κακιασμένη θεία Λένα που νουθετεί τα παιδάκια (ωστόσο, τις κατινιές για τους συναδέλφους του μια χαρά τις είπε σε προηγούμενη συνέντευξή του, μάλλον τότε είχε πάθει αμνησία για τον Τσιτσάνη και το χαμηλό ήθος της τηλεόρασης).
Δεύτερον, πράγματι δεν έχουν ασυλία οι δημοσιογράφοι, κρίνονται από το κοινό. Το ίδιο όμως και κάποιοι οι τραγουδιστές, που την έχουν ακούσει κήνσορες της ηθικής, αλλά δεν παραλείπουν να ξεκατινιάζονται συχνά-πυκνά στο τελεβίζιο και μάλιστα χωρίς να τούς έχει προκαλέσει κάποιος.
Δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον-από κάθε άποψη παντελώς αδιάφορο- Νταλάρα, αλλά βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικους και αγενείς τους δημοσιογράφους που ενώ ο άλλος τους λέει ότι δεν έχει τίποτα να δηλώσει, επιμένουν (συχνά χωνοντας και το ματσούκι που κρατάνε στη μάπα του άλλου) να σπάνε @@. Τώρα για τα ηθικά κηρύγματα, ΟΚ, ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Ο Μαραντονα ας πούμε κάποτε είχε ανοίξει πυρ με καραμπίνα κατά των παπαρατσι που την είχαν στήσει έξω από το σπίτι του. :102:
''That's not what your fucking job is. You are bullshiting people, you are acting as a propagandist. It's not 'mostly peaceful' when a car is on fire''. Joe Rogan

nowhere
Δημοσιεύσεις: 14745
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2019, 08:56

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 22 Ιαν 2024, 16:35

ισχύει.από τα πιο ξεφτιλοεπαγγέλματα

Άβαταρ μέλους
vag_el
Δημοσιεύσεις: 3178
Εγγραφή: 12 Ιαν 2021, 01:00
Phorum.gr user: vag_el

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 22 Ιαν 2024, 20:13

Εικόνα



Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων προχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο μουσικός τους χαρακτηρίζει «τιποτάδες» ενώ τους προτρέπει να βάλουν το μικρόφωνο (σ.σ. μαρκούτσι) κάπου αλλού και όχι στο πρόσωπο του άλλου».






Αναλυτικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε:
«Έκανε η μύγα κ@λο κι έπιασε στο στόμα της τον Νταλάρα.



Η ευγένεια, που την αγαπάμε, μάλλον δεν πιάνει…


Ακούστε λοιπόν τιποτάδες.




Ξεκαβαλήστε απ το σβέρκο του ανθρώπου μη σας πάρει ο δι@ολος.


Ότι σας είπε είναι ακριβώς έτσι και είπε και λίγα!


Από όλη τη σαβούρα που έχει μαζευτεί εκεί έξω τον Νταλάρα βρήκατε να την πέσετε;

Ελεεινοί!



Αυτός μας έχει μείνει απ το Ελληνικό τραγούδι.

Και μην ξανακούσω για παιδάκια που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο…

Το μεροκάματο βγαίνει στην οικοδομή.

Το μαρκούτσι που πετάτε στο πρόσωπο του άλλου να το βάλετε αλλού…



Ψώνια!!!

Τεμπέληδες!!

Κάνατε τη ντροπή επάγγελμα!

Ουστ».


https://www.enimerotiko.gr/gossip/kolaf ... 4edHCw-CdE
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13629
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 23 Ιαν 2024, 08:39

Scouser έγραψε:
22 Ιαν 2024, 16:24
Ναύτης έγραψε:
22 Ιαν 2024, 08:45
Scouser έγραψε:
21 Ιαν 2024, 15:30

Δηλαδή ο δημοσιογράφος των 700 ευρώ που βλέπει ότι αυτος που τον έστειλαν να καλύψει δεν έχει καμία όρεξη για δηλώσεις, αλλά συνεχίζει να σπάει αρχίδια, έχει ασυλία από την κριτική απλά γιατί τον έστειλαν και επειδη παίρνει 700 ευρώ;
Κατ' αρχάς, αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου που κάνει το ρεπορτάζ: να επιμένει. Ευγενικά, αλλά να επιμένει.
Στην τελική δεν τον έβρισαν, ούτε τον πρόσβαλαν, ούτε τον ρώτησαν κάτι προσωπικό, τον παλιοκομπλέξα, ερωτήσεις πάνω σε δηλώσεις που δημόσια είχε κάνει την προηγούμενη τού έθεσαν. Σαν δεν ήθελε να απαντήσει, μπορούσε να το κάνει, ευχαριστώ, δεν έχω τίποτα περισσότερο να σχολιάσω, αντί να το παίξει η κακιασμένη θεία Λένα που νουθετεί τα παιδάκια (ωστόσο, τις κατινιές για τους συναδέλφους του μια χαρά τις είπε σε προηγούμενη συνέντευξή του, μάλλον τότε είχε πάθει αμνησία για τον Τσιτσάνη και το χαμηλό ήθος της τηλεόρασης).
Δεύτερον, πράγματι δεν έχουν ασυλία οι δημοσιογράφοι, κρίνονται από το κοινό. Το ίδιο όμως και κάποιοι οι τραγουδιστές, που την έχουν ακούσει κήνσορες της ηθικής, αλλά δεν παραλείπουν να ξεκατινιάζονται συχνά-πυκνά στο τελεβίζιο και μάλιστα χωρίς να τούς έχει προκαλέσει κάποιος.
Δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον-από κάθε άποψη παντελώς αδιάφορο- Νταλάρα, αλλά βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικους και αγενείς τους δημοσιογράφους που ενώ ο άλλος τους λέει ότι δεν έχει τίποτα να δηλώσει, επιμένουν (συχνά χωνοντας και το ματσούκι που κρατάνε στη μάπα του άλλου) να σπάνε @@. Τώρα για τα ηθικά κηρύγματα, ΟΚ, ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Ο Μαραντονα ας πούμε κάποτε είχε ανοίξει πυρ με καραμπίνα κατά των παπαρατσι που την είχαν στήσει έξω από το σπίτι του. :102:
Έτσι είναι η αναγνωρισιμότητα και η δημοσιότητα, έχει τα καλά της και τ' άσχημά της, θέλω να πω όταν είσαι δημόσιο και αναγνωρίσιμο πρόσωπο βρίσκεσαι στο επίκεντρο του δημόσιου ενδιαφέροντος και ενίοτε σε "ενοχλούν" οι δημοσιογράφοι για μια δήλωση, ειδικά αν είσαι ο τύπος που αρέσκεται να ξεκατινιάζεται κάθε τόσο δημοσίως (και μάλιστα απρόκλητα), όπως ο συγκεκριμένος. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί κάποιος να αποφύγει τις δηλώσεις χωρίς να γίνεται προπέτης, αγενής γάιδαρος, είναι θέμα παιδείας και ήθους για τα οποία τόσο κόπτεται (τάχαμου) ο εν λόγω αοιδός.

Άβαταρ μέλους
micmic
Δημοσιεύσεις: 2189
Εγγραφή: 08 Μάιος 2023, 09:29
Phorum.gr user: micmic

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 23 Ιαν 2024, 09:06

Εντάξει, ο Νταλάρας προφανώς και θα έπρεπε να είναι πιο ευγενικός. Αλλά όχι και να υπερασπιστούμε τους δημοσιογράφους επειδή "είναι νέα παιδιά που προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους". Στο κάτω-κάτω, καμμία δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά το να είσαι δημοσιογράφος στην Ελλάδα είναι ντροπή. Είναι στον πάτο των επαγγελμάτων, μαζί με τους δικαστικούς και αυτούς που τηλεφωνούν για λογαριασμό εισπρακτικών.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13629
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 23 Ιαν 2024, 09:31

Ένα προϊόν πουλάνε το τελεβίζιο κι οι φυλλάδες, ανάλογο με το κοινό που ψωνίζει. Αν μας φταίει η ποιότητα της δημοσιογραφίας, ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη.
Απ' εκεί και πέρα, τα παιδιά που κάνουν το ρεπορτάζ για τα πρωινο-μεσημεριανάδικα (αλλά και για τα δελτία) πάνε για το μεροκάματό τους, πρέπει να πάρουν μια δήλωση. Στην συγκεκριμένη δε περίπτωση, δεν ρώτησαν τον κομπλεξικό αοιδό κάτι αδιάκριτο ή προσωπικό, μια δήλωση για τις αντιδράσεις επί των δημόσιων δηλώσεων που είχε κάνει μόλις πριν από 2-3 μέρες τον ρώτησαν. Τότε, όμως, ο αοιδός θυμήθηκε την πχιότητα και το ήθος, που ωστόσο λησμόνησε όταν ξεκατινιαζόταν 2-3 ημέρες πριν, και αναρωτήθηκε αν οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών ντρέπονται γι' αυτά, λες ας πούμε κι είναι η ύψιστη τιμή για έναν καλλιτέχνη να τραγουδάει σε σκυλάδικα, όπως έκανε ο αοιδός στην αρχή της καριέρας του (και για αρκετά χρόνια). Στην τελική, αν θέλει ο αοιδός να διδάξει ήθος και πολιτισμό, λέμε τώρα, ας το κάνει δια του παραδείγματος.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 25349
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:37

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 23 Ιαν 2024, 09:36

Ο αηδός και οι αηδοί
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

nowhere
Δημοσιεύσεις: 14745
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2019, 08:56

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 23 Ιαν 2024, 09:45

αν εξαφανιζόντουσαν αυτά τα κοράκια 2 ώρες τη μέρα νταλάρα τις ακουγα

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 13629
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Ε όχι και μπράβο, ρε Παύλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 28 Ιαν 2024, 11:47

vag_el έγραψε:
22 Ιαν 2024, 20:13
Εικόνα

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων προχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο μουσικός τους χαρακτηρίζει «τιποτάδες» ενώ τους προτρέπει να βάλουν το μικρόφωνο (σ.σ. μαρκούτσι) κάπου αλλού και όχι στο πρόσωπο του άλλου».

Αναλυτικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε:
«Έκανε η μύγα κ@λο κι έπιασε στο στόμα της τον Νταλάρα.

Η ευγένεια, που την αγαπάμε, μάλλον δεν πιάνει…

Ακούστε λοιπόν τιποτάδες.

Ξεκαβαλήστε απ το σβέρκο του ανθρώπου μη σας πάρει ο δι@ολος.


Ότι σας είπε είναι ακριβώς έτσι και είπε και λίγα!


Από όλη τη σαβούρα που έχει μαζευτεί εκεί έξω τον Νταλάρα βρήκατε να την πέσετε;

Ελεεινοί!

Αυτός μας έχει μείνει απ το Ελληνικό τραγούδι.

Και μην ξανακούσω για παιδάκια που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματο…

Το μεροκάματο βγαίνει στην οικοδομή.

Το μαρκούτσι που πετάτε στο πρόσωπο του άλλου να το βάλετε αλλού…

Ψώνια!!!

Τεμπέληδες!!

Κάνατε τη ντροπή επάγγελμα!

Ουστ».


https://www.enimerotiko.gr/gossip/kolaf ... 4edHCw-CdE
Α, πετάχτηκε κι ο Πετράκος. Μάλλον του τέλειωσε το αλουμινόχαρτο και βραχυκύκλωσαν πάλι τα τσιπάκια.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών