Πλειοψηφική εκλογή μάλιστα από τον πρώτο γύροΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 14:50Δεν μένω στο Βόλο, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι θέμα των δημοτών. Και αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η τρίτη του θητεία. Οπότε, ρώτα τους Βολιώτες και όχι εμένα. Δεν είμαι τόσο σαλταρισμένη ώστε να θεωρώ ότι η δική μου άποψη για τον Μπέο, είναι πιο σημαντική από την άποψη του κάθε Βολιώτη.nowhere έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 12:58μιλάμε για μια ελεεινή λινάτσα που είναι δήμαρχος,που κολλάει η βαρεμάρα σου και τα οργιζμενα παιδγια?γουστάρεις που είναι δήμαρχος αυτό το πράμα?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 12:49Η άποψη μου είναι ότι έχω βαρεθεί μέχρι αηδίας τα χαδάκια στις κραυγές/εξάρσεις/αυθεντικότητες των οργιζμένων παιδγιώνε στους δρόμους και τις δημοτικές ή άλλες συνελεύσεις και το πολιτιζμικό σοκ που δέχεται η κενωνία μόνον από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο Μπέος.
Ισχύει και για τα πχορουμικά δρώμενα.
Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: "Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία"
- Sid Vicious
Re: Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: "Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Re: Μπέος σε δημοτικό σύμβουλο: "Εσύ σίγουρα θα φας ξύλο μέχρι να τελειώσει η θητεία"
Τιναφταρε;Sid Vicious έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 14:53Πλειοψηφική εκλογή μάλιστα από τον πρώτο γύροΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 14:50Δεν μένω στο Βόλο, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι θέμα των δημοτών. Και αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η τρίτη του θητεία. Οπότε, ρώτα τους Βολιώτες και όχι εμένα. Δεν είμαι τόσο σαλταρισμένη ώστε να θεωρώ ότι η δική μου άποψη για τον Μπέο, είναι πιο σημαντική από την άποψη του κάθε Βολιώτη.
Πώς τολμάει ο κάθε φίτσουλας να ψηφίζει;
Αίσχος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οπότε, αφού τον ψηφίζουν δεν είναι μαφιόζοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 15:01Τιναφταρε;Sid Vicious έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 14:53Πλειοψηφική εκλογή μάλιστα από τον πρώτο γύροΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 14:50
Δεν μένω στο Βόλο, οπότε νομίζω ότι αυτό είναι θέμα των δημοτών. Και αν δεν κάνω λάθος, αυτή είναι η τρίτη του θητεία. Οπότε, ρώτα τους Βολιώτες και όχι εμένα. Δεν είμαι τόσο σαλταρισμένη ώστε να θεωρώ ότι η δική μου άποψη για τον Μπέο, είναι πιο σημαντική από την άποψη του κάθε Βολιώτη.
Πώς τολμάει ο κάθε φίτσουλας να ψηφίζει;
Αίσχος.
Μα'ιστα
Ούτε ο Χίτλερ ναζί, τον εψηφίσανε αφού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μην μου αρχίζεις τα γουαταμπάουτισμ βρε Beria. Γιατί ειλικρινά, κάπου έχω βαρεθεί τον επιλεκτικό και απολύτως βολικό διαχωρισμό μεταξύ των επαναστατών και λαϊκών "μαφιόζων".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτά ήταν πιασάρικα κλισεδάκια λαστ γίαρς που έχουν καταλήξει σε ληγμένες καραμέλες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ελλαδιστάν 2024 και μιλάμε για τους Αλβανούς μαφιόζους.Ιωάννης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 13:01Το πρόβλημα με τον Μπέο είναι πως παραείναι το πρότυπο του Ελληναρά. Μαγκιά, κλανιά και κ*λος φινιστρίνι. Δύο φορές έριξε φάπα και τις δύο με τον που την έριξε χώθηκε πίσω από μπράβους και τσέους. Τόση είναι η μαγκιά δυστυχώς και του Ελληναρά. Οπότε όταν λέει στον άλλον θα φάει ξύλο μάλλον θα εννοεί με την γνωστή τακτική του να σκάει παρέα με δέκα φουσκωτούς για προστασία.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Άσχετα με τον Μπέο και το τι γίνεται στα δημοτικά συμβούλια του Βόλου, τύπε, αυτά τα "δεν είναι δίκαιο που με έδειραν, επειδή ο άλλος είναι έτσι κι έτσι", δεν τα καταλαβαίνω. Δηλαδή, πότε είναι δίκαιη μια μάχη στον δρόμο; Πρέπει να ζυγιστούμε για να είμαστε στα ίδια κιλά, να αποδεχτούμε τους ίδιους κανόνες πάλης, να μην έρθουν οι φίλοι μας και οι σωματοφύλακές μας να μας βοηθήσουν; Και μέχρι που φθάνουν αυτές οι δικαιολογίες;Ιωάννης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 13:01Το πρόβλημα με τον Μπέο είναι πως παραείναι το πρότυπο του Ελληναρά. Μαγκιά, κλανιά και κ*λος φινιστρίνι. Δύο φορές έριξε φάπα και τις δύο με τον που την έριξε χώθηκε πίσω από μπράβους και τσέους. Τόση είναι η μαγκιά δυστυχώς και του Ελληναρά. Οπότε όταν λέει στον άλλον θα φάει ξύλο μάλλον θα εννοεί με την γνωστή τακτική του να σκάει παρέα με δέκα φουσκωτούς για προστασία.
- Α, ο τάδε έκανε χρόνια τζούντο, δεν ήταν δίκαιο απέναντι στον Γιαννάκη...
- Ο Γιαννάκης είχε πιει και 4 ποτά όμως, λογικό να τις φάει...
- Ο άλλος έφταιγε που έκλεισε τον Γιαννάκη, είχε στοπ...
Ούτε καν στους επίσημους αγώνες μαχητικών αθλημάτων δεν είναι όλα δίκαια, γιατί άλλος έχει ένα ολόκληρο επιτελείο από πίσω του, άλλος έχει λεφτά , άλλος έχει προσωπικά προβλήματα, άλλος έχει καλό δεξί κροσέ, άλλος αντέχει στα χτυπήματα και χίλια δυό ακόμα που κάνουν άνιση κάθε μάχη, αν το καλοσκεφτείς.
Πιο σωστό είναι να μιλάμε όσο μας παίρνει και μην ψάχνουμε την θυματοποίησή μας, μαζί με γναθοχειρουργούς και ορθοπεδικούς.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Το ενδεχόμενο να μην πλακωνόμαστε στο ξύλο στα δημοτικά συμβούλια κτλ παίζει καθόλου δικέ μου;Feindflug έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 15:48Άσχετα με τον Μπέο και το τι γίνεται στα δημοτικά συμβούλια του Βόλου, τύπε, αυτά τα "δεν είναι δίκαιο που με έδειραν, επειδή ο άλλος είναι έτσι κι έτσι", δεν τα καταλαβαίνω. Δηλαδή, πότε είναι δίκαιη μια μάχη στον δρόμο; Πρέπει να ζυγιστούμε για να είμαστε στα ίδια κιλά, να αποδεχτούμε τους ίδιους κανόνες πάλης, να μην έρθουν οι φίλοι μας και οι σωματοφύλακές μας να μας βοηθήσουν; Και μέχρι που φθάνουν αυτές οι δικαιολογίες;Ιωάννης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 13:01Το πρόβλημα με τον Μπέο είναι πως παραείναι το πρότυπο του Ελληναρά. Μαγκιά, κλανιά και κ*λος φινιστρίνι. Δύο φορές έριξε φάπα και τις δύο με τον που την έριξε χώθηκε πίσω από μπράβους και τσέους. Τόση είναι η μαγκιά δυστυχώς και του Ελληναρά. Οπότε όταν λέει στον άλλον θα φάει ξύλο μάλλον θα εννοεί με την γνωστή τακτική του να σκάει παρέα με δέκα φουσκωτούς για προστασία.
Ούτε καν στους επίσημους αγώνες μαχητικών αθλημάτων δεν είναι όλα δίκαια, γιατί άλλος έχει ένα ολόκληρο επιτελείο από πίσω του, άλλος έχει λεφτά , άλλος έχει προσωπικά προβλήματα, άλλος έχει καλό δεξί κροσέ, άλλος αντέχει στα χτυπήματα και χίλια δυό ακόμα που κάνουν άνιση κάθε μάχη, αν το καλοσκεφτείς.
Πιο σωστό είναι να μιλάμε όσο μας παίρνει και μην ψάχνουμε την θυματοποίησή μας, μαζί με γναθοχειρουργούς και ορθοπεδικούς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
τερμάτισες το οτινάναιFeindflug έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 15:48Άσχετα με τον Μπέο και το τι γίνεται στα δημοτικά συμβούλια του Βόλου, τύπε, αυτά τα "δεν είναι δίκαιο που με έδειραν, επειδή ο άλλος είναι έτσι κι έτσι", δεν τα καταλαβαίνω. Δηλαδή, πότε είναι δίκαιη μια μάχη στον δρόμο; Πρέπει να ζυγιστούμε για να είμαστε στα ίδια κιλά, να αποδεχτούμε τους ίδιους κανόνες πάλης, να μην έρθουν οι φίλοι μας και οι σωματοφύλακές μας να μας βοηθήσουν; Και μέχρι που φθάνουν αυτές οι δικαιολογίες;Ιωάννης έγραψε: ↑23 Ιαν 2024, 13:01Το πρόβλημα με τον Μπέο είναι πως παραείναι το πρότυπο του Ελληναρά. Μαγκιά, κλανιά και κ*λος φινιστρίνι. Δύο φορές έριξε φάπα και τις δύο με τον που την έριξε χώθηκε πίσω από μπράβους και τσέους. Τόση είναι η μαγκιά δυστυχώς και του Ελληναρά. Οπότε όταν λέει στον άλλον θα φάει ξύλο μάλλον θα εννοεί με την γνωστή τακτική του να σκάει παρέα με δέκα φουσκωτούς για προστασία.
Νομίζω ότι μπερδέυεις ποιος χρησιμοποιεί στρεψοδικες τακτικές.
Εγώ έγραψα ότι ο Αχιλλέας είναι μαφιόζος ανεξαρτήτως εάν έχει αποδοχή από τους βολιωτες ψηφοφόρους κι εσύ απάντησες περί λαϊκών αγωνιστών .

Να δεις ποιος χρησιμοποιεί γουαταμπαουτισμο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κοιτάξτε πως βρίζει ένας τύπος του κκε τον τζίμερο.αθώος ο μπέος!
Παπαριές μαρίτσα μ.
Το φάγατε/κατάπιατε αμάσητο (δεν είναι το μόνο) και συνεχίζετε τις τσιρίδες για το πολιτισμικό σοκ που υπέστησαν οι υπερευαίσθητες κεραίες σας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση μαφιοζιλίκια από δημοτικό σύμβουλο Μπέου
από Ληστοσυμμορίτης » 05 Απρ 2024, 12:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 1442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
20 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπαίνετε στην Αθήνα κουιμτσιδου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο;
από southern » 16 Σεπ 2023, 23:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 2561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
19 Σεπ 2023, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στρατιωτική θητεία
από έργο_μακέτο » 03 Σεπ 2023, 11:19 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 225 Απαντήσεις
- 7460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
05 Σεπ 2023, 22:53
-