(θα) Την πληρώσουν ακριβά την νύφη...
Re: (θα) Την πληρώσουν ακριβά την νύφη...
Δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε τόπικ, Beria αν μπορείς ένωσε και αυτό που άνοιξα εγώ.
Όργιο φοροδιαφυγής, μα δεν φταίνε οι ΕΕ που εγκληματούν, μόνο το κράτος του αδίστακτου Κούλη
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ, όλα καλά έτσι;
Όργιο φοροδιαφυγής, μα δεν φταίνε οι ΕΕ που εγκληματούν, μόνο το κράτος του αδίστακτου Κούλη
Κι εδώ που τα λέμε, ο γεροπλεύρης ψάρεψε καλύτερο γκομενάκι από τον μπούλη γιατρό.Ερμής έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 12:59Το πολλά χρήματα δε λέει τίποτα. Μπορεί με τά να πει πως ο φάκελος είχε 3 πράσινα και οτι αυτά ειναι πολλά.Ναύτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 12:58Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το ελιζαμπεθάκι έκαψε μεταξύ άλλων και τον Πλεύρη (τον γεροντογαμπρό), το πιο ωραίο γαμήλιο δώρο τους το κάνανε, δήλωσε, ο Κώστας κι η Τζόρτζια, έναν φάκελο με πολλά χρήματα.
Εμ δεν βγάζεις και λίγο τον σκασμό κοριτσάκι μου, μιλάμε έχεις ζεματίσει όποιον σού 'χει πει καλημέρα.
Πιο μαγκας απο όλους ο γεροπλέυρης. Σε φάκελο μακρυά απο τα φώτα, χωρις να φλεξάρει.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι, τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική. αυτά γίνονται τα τελευταία 50 χρόνια και το γνωρίζουμε όλοι. πολίτες, κυβερνήσεις, κράτοςΛεγεών έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 12:59Δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε τόπικ, Beria αν μπορείς ένωσε και αυτό που άνοιξα εγώ.
το ερώτημα είναι γιατί το κράτος επιτρέπει να γίνονται τέτοια όργια φοροδιαφυγής κάτω από τη μύτη του. αυτό δε θα μου το απαντήσεις φαντάζομαι
με το 1 δις τρύπα στα οικονομικά του ΔΥΠΑ όλα καλά; οι ΕΕ θα φταίνε κ γι'αυτό ε;
«Μαύρη τρύπα» 1 δισ. ευρώ στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) – Ψάχνουν να βρουν πού πήγα-Ανακάλυψαν έλλειμμα μετά τις.....εκλογές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
τι συζητάμε τώρα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 13:08Κι εδώ που τα λέμε, ο γεροπλεύρης ψάρεψε καλύτερο γκομενάκι από τον μπούλη γιατρό.Ερμής έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 12:59Το πολλά χρήματα δε λέει τίποτα. Μπορεί με τά να πει πως ο φάκελος είχε 3 πράσινα και οτι αυτά ειναι πολλά.Ναύτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 12:58Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το ελιζαμπεθάκι έκαψε μεταξύ άλλων και τον Πλεύρη (τον γεροντογαμπρό), το πιο ωραίο γαμήλιο δώρο τους το κάνανε, δήλωσε, ο Κώστας κι η Τζόρτζια, έναν φάκελο με πολλά χρήματα.
Εμ δεν βγάζεις και λίγο τον σκασμό κοριτσάκι μου, μιλάμε έχεις ζεματίσει όποιον σού 'χει πει καλημέρα.
Πιο μαγκας απο όλους ο γεροπλέυρης. Σε φάκελο μακρυά απο τα φώτα, χωρις να φλεξάρει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ένα 100άρι, έλεγα πρωτύτερα ότι κόστισε μέχρι τώρα η καψούρα στον μπαρμπά Νεκτάριο, γράψτε λάθος.
Είπαμε, δεν βγάζεις και λίγο τον σκασμό κοριτσάκι μου, κάτσε να δεις τώρα τι τεράστιο ψλο έχει να φάει ο γαμπρός.“(...) Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ” είχε πει, ενώ για το μονόπετρο είχε δηλώσει: “Στην αρχή ήταν να μου πάρει ένα μικρούλι. Του λέω “αγάπη μου, το θέλω τεράστιο”. Το διαλέξαμε μαζί. Δεν είχα δει εκείνη τη στιγμή την τιμή, ήταν ένα υπέρογκο ποσό. Το μονόπετρο κόστισε 13.500 ευρώ"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 25 Ιαν 2024, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ναύτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 13:35Ένα 100άρι, έλεγα πρωτύτερα ότι κόστισε μέχρι τώρα η καψούρα στον μπαρμπά Νεκτάριο, γράψτε λάθος.Είπαμε, δεν βγάζεις και λίγο τον σκασμό κοριτσάκι μου, κάτσε να δεις τώρα τι τεράστιο ψλο έχει να φάει ο γαμπρός.“(...) Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ” είχε πει, ενώ για το μονόπετρο είχε δηλώσει: “Στην αρχή ήταν να μου πάρει ένα μικρούλι. Του λέω “αγάπη μου, το θέλω τεράστιο”. Το διαλέξαμε μαζί. Δεν είχα δει εκείνη τη στιγμή την τιμή, ήταν ένα υπέρογκο ποσό."
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ε, τεράστιο μονόπετρο ήθελε η ζόρικη νύφη, τεράστιο ακατονόμαστο πήρε ο επιλεκτικός γαμπρός.“Στην αρχή ήταν να μου πάρει ένα μικρούλι. Του λέω “αγάπη μου, το θέλω τεράστιο”. Το διαλέξαμε μαζί."
Προέκυψε λίγο αγκαθωτό το γιν και γιαν (μεταξύ καπακιού και τέντζερη) αλλά δατ'ς λάιφ.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Είναι πολύ, πάρα πολύ περίεργος, να δω τις τελευταίες 10 φορολογικές δηλώσεις του κυρ Νεκτάριου.
Φαντάζομαι κι η ααδε.
Φαντάζομαι κι η ααδε.
το διαζύγιο να δεις πόσο θα κοστίσει...Ναύτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 13:35Ένα 100άρι, έλεγα πρωτύτερα ότι κόστισε μέχρι τώρα η καψούρα στον μπαρμπά Νεκτάριο, γράψτε λάθος.Είπαμε, δεν βγάζεις και λίγο τον σκασμό κοριτσάκι μου, κάτσε να δεις τώρα τι τεράστιο ψλο έχει να φάει ο γαμπρός.“(...) Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ” είχε πει, ενώ για το μονόπετρο είχε δηλώσει: “Στην αρχή ήταν να μου πάρει ένα μικρούλι. Του λέω “αγάπη μου, το θέλω τεράστιο”. Το διαλέξαμε μαζί. Δεν είχα δει εκείνη τη στιγμή την τιμή, ήταν ένα υπέρογκο ποσό. Το μονόπετρο κόστισε 13.500 ευρώ"
Σε πότισα ροδόσταμο με πότισες φαρμάκι
της παραλίας αητόπουλο, της τσέπης μου γεράκι.
της παραλίας αητόπουλο, της τσέπης μου γεράκι.
Θα αφαιρεθούν, προηγουμένως, τα έξοδα της νοσηλείας για τον ντουβρουτζά που θα πάθει οσονούπω ο γαμπρός.Σενέκας έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 13:47το διαζύγιο να δεις πόσο θα κοστίσει...Ναύτης έγραψε: ↑25 Ιαν 2024, 13:35Ένα 100άρι, έλεγα πρωτύτερα ότι κόστισε μέχρι τώρα η καψούρα στον μπαρμπά Νεκτάριο, γράψτε λάθος.Είπαμε, δεν βγάζεις και λίγο τον σκασμό κοριτσάκι μου, κάτσε να δεις τώρα τι τεράστιο ψλο έχει να φάει ο γαμπρός.“(...) Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ” είχε πει, ενώ για το μονόπετρο είχε δηλώσει: “Στην αρχή ήταν να μου πάρει ένα μικρούλι. Του λέω “αγάπη μου, το θέλω τεράστιο”. Το διαλέξαμε μαζί. Δεν είχα δει εκείνη τη στιγμή την τιμή, ήταν ένα υπέρογκο ποσό. Το μονόπετρο κόστισε 13.500 ευρώ"
btw ο κοσμηματοπώλης που πούλησε το "τεράστιο μονόπετρο" στο ζεύγος είμαι απολύτως σίγουρος ότι έκοψε απόδειξη για 13,5Κ.
Ρε σού λέω, αυτή θα κάψει όποιον της έχει πει καλημέρα.
λέτε να είναι μυστική πράκτορας της ααδε η Ελισάβετ?
Κι αν δεν είναι, να την προσλάβουν άμεσα, μιλάμε θερίζει η κοπέλα.
Εμ, άμα το ήθελες τεράστιο έπρεπε να επιστρέψεις στη Νιγηρία.“(...) Του λέω “αγάπη μου, το θέλω τεράστιο”.
- Otto Weininger
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι Ελίζαμπεθ είναι secret agent του ΥΠΟΙΚ.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιος και νυφη ανωτατων δικαστικων σκοτωθηκαν