Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Οι τράπεζες θα χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων
κανένα πρόβλημα
η κυβέρνηση να καταργήσει το πρόστιμο για όσους δεν ξοδεύουν με κάρτες και να καταργήσει το μέτρο να πληρώνονται οι μισθοί μόνο μέσω τράπεζας
τι όχι;
η κυβέρνηση να καταργήσει το πρόστιμο για όσους δεν ξοδεύουν με κάρτες και να καταργήσει το μέτρο να πληρώνονται οι μισθοί μόνο μέσω τράπεζας
τι όχι;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δηλαδή για να καταλάβω, συμφώνησαν όλες οι τράπεζες να χρεώνουν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας 50 λεπτά; Είμαστε καρτέλ και δεν το κρύβουμε; τι φάση; 

Απλα το σκεφτηκαν ολοι ταυτοχρονα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σιγά το μεγαλοποσό, αν είναι έτσι, για 50 λεπτάκια το μήνα μιλάμε.. σιγά..
Και λίγα είναι για τις υπηρεσίες των τραπεζών, καταρχάς και μόνο που είναι ασφαλισμένα τα λεφτά μας, αυτό φτάνει..
Και λίγα είναι για τις υπηρεσίες των τραπεζών, καταρχάς και μόνο που είναι ασφαλισμένα τα λεφτά μας, αυτό φτάνει..
Α, ώστε μας τα ασφαλίζουν. Δηλαδή αν αύριο θέλουμε όλοι να αδειάσουμε τους λογαριασμούς μας, μπορούμε. Έτσι;
Αν πας να οργανωσεις μαζικη αναληψη μεσω σοσιαλ θα σου πουν οτι προσπαθεις να αποσταθεροποιησεις τη χωρα και θα σε μπουζουριασουν,οποτε οχι

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γιατί αποσταθεροποιώ τη χώρα; Απλώς μας ασφαλίζουν τα λεφτά, έτσι δεν είπε ο παπαγάλος;GoBack έγραψε: ↑02 Φεβ 2024, 23:05Αν πας να οργανωσεις μαζικη αναληψη μεσω σοσιαλ θα σου πουν οτι προσπαθεις να αποσταθεροποιησεις τη χωρα και θα σε μπουζουριασουν,οποτε οχι
Και έστω ότι θέλω να τα σηκώσω όλα. Μόνον εγώ. Μπορώ να σηκώσω πάνω από 10.000 ευρώ με τη μία, "γιατί έτσι, δικά μου είναι, άμα θέλω τα βάζω φωτιά και τα καίω;" ή θα φωνάξουν αστυνομία;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Στέλνω άμεσο εμβασμα 100 ευρω στην αδερφη μου και η τράπεζα μου χρεώνει 3,15 ευρώ για τη μεταφορα του ποσου.
Αν υποθέσουμε οτι γίνονται 50.000 τέτοιες συναλλαγές ημερησίως τοτε οι τράπεζες βγαζουν ημερησιως 157.500 ευρώ. Ετησιως το ποσο αυτο ανερχεται σε περιπου 58.000.000 ευρω για μια δουλεια που την κανει αυτοματα υπολογιστης!
Πως σας φαινεται αυτό?
Αν υποθέσουμε οτι γίνονται 50.000 τέτοιες συναλλαγές ημερησίως τοτε οι τράπεζες βγαζουν ημερησιως 157.500 ευρώ. Ετησιως το ποσο αυτο ανερχεται σε περιπου 58.000.000 ευρω για μια δουλεια που την κανει αυτοματα υπολογιστης!
Πως σας φαινεται αυτό?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- hellegennes
Γιατί; Είναι η πρώτη φορά που παρανομεί η Ελλάδα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
τα μετρητα και τα ματια σας ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
μοιαζει δικαιο να πληρωνονται για μια υπηρεσια που παρεχουν. αλλα επικοινωνιακα το διαχειριζονται λαθος.
αν απλως χαμηλωναν το επιτοκιο καταθεσεων κατα 0.1% θα εβγαζαν το 50λεπτο χωρις να ασχοληθει κανενας.
μαλλον το προβλημα τους ειναι οι ανενεργοι λογαρισμοι, ξεχασμενοι με 5 ευρω μεσα εδω και χρονια, εχω κι εγω μερικους
πρεπει να τους ψαξω να τους κλεισω.
αν απλως χαμηλωναν το επιτοκιο καταθεσεων κατα 0.1% θα εβγαζαν το 50λεπτο χωρις να ασχοληθει κανενας.
μαλλον το προβλημα τους ειναι οι ανενεργοι λογαρισμοι, ξεχασμενοι με 5 ευρω μεσα εδω και χρονια, εχω κι εγω μερικους

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
και αν αύριο πουν οτι τα 50 λεπτά θα γίνουν 5 ευρώ, θα μοιάζει και αυτό δίκαιο;Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 09:25μοιαζει δικαιο να πληρωνονται για μια υπηρεσια που παρεχουν. αλλα επικοινωνιακα το διαχειριζονται λαθος.
μαλλον το προβλημα τους ειναι οι ανενεργοι λογαρισμοι, ξεχασμενοι με 5 ευρω μεσα εδω και χρονια, εχω κι εγω μερικουςπρεπει να τους ψαξω να τους κλεισω.
Γιατί να φωνάξουν αστυνομία ;Juno έγραψε: ↑02 Φεβ 2024, 23:13Γιατί αποσταθεροποιώ τη χώρα; Απλώς μας ασφαλίζουν τα λεφτά, έτσι δεν είπε ο παπαγάλος;
Και έστω ότι θέλω να τα σηκώσω όλα. Μόνον εγώ. Μπορώ να σηκώσω πάνω από 10.000 ευρώ με τη μία, "γιατί έτσι, δικά μου είναι, άμα θέλω τα βάζω φωτιά και τα καίω;" ή θα φωνάξουν αστυνομία;
- Cecily Anne
Γιατί είναι πρόβλημα οι ανενεργοί λογαριασμοί?Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 09:25μοιαζει δικαιο να πληρωνονται για μια υπηρεσια που παρεχουν. αλλα επικοινωνιακα το διαχειριζονται λαθος.
μαλλον το προβλημα τους ειναι οι ανενεργοι λογαρισμοι, ξεχασμενοι με 5 ευρω μεσα εδω και χρονια, εχω κι εγω μερικουςπρεπει να τους ψαξω να τους κλεισω.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δινουν δανεια με 10-15% (η οσο, δεν ξερω ακριβως)mao mao έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 09:31και αν αύριο πουν οτι τα 50 λεπτά θα γίνουν 5 ευρώ, θα μοιάζει και αυτό δίκαιο;Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Φεβ 2024, 09:25μοιαζει δικαιο να πληρωνονται για μια υπηρεσια που παρεχουν. αλλα επικοινωνιακα το διαχειριζονται λαθος.
και τοκο σε καταθεσεις 3-5%
δικαιο;
κερδος λεγεται. δικαιο ειναι. αδικο ειναι το οτι συνεργαζονται ολοι αντι να ανταγωνιζονται, και βαζουν ολοι μαζι το 50λεπτο.
αδικο επισης ειναι οτι μας υποχρεωνουν να εχουμε λογαριασμο σε καποια απο τις συστημικες, αντι να μπορουμε να κανουμε δουλεια μας με βιβα και ρεβολουτ η και οποια αλλη τραπεζα της ευρωπης ειναι πιο ανταγωνιστικη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Οκτ 2023, 18:59
-
-
Νέα δημοσίευση Να που βρίσκεται το κρυφό χρήμα στους ειδικούς λογαριασμούς.
από βοθρατζης » 03 Φεβ 2024, 12:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Φεβ 2024, 12:03
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
15 Δεκ 2024, 20:07