Δηλαδή θα κοιμάται τις πρωινές ώρες
Γκάλοπ - Που προτιμάτε να εργάζεστε αυτή την στιγμή; Στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Γκάλοπ - Που προτιμάτε να εργάζεστε αυτή την στιγμή; Στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Re: Γκάλοπ - Που προτιμάτε να εργάζεστε αυτή την στιγμή; Στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
Και εγώ εισοδηματιας θα προτιμούσα αλλά είμαι και εργάτης του εαυτού μου και εργάτης των πελατών μου και εργάτης του κράτους.
Μη τα λέτε παραέξω πως οι ΕΕ ζούμε χωρίς άγχη και χωρίς υποχρεώσεις προς τρίτους γιατί παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ότι όταν αυτά λειτουργούν συνδυαστικά, είναι η πιο σίγουρη λύση για αύξηση εισοδήματος με απολύτως νομότυπους ή έστω ανεκτούς θεσμικώς τρόπους.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Το ΠΑΣΟΚικό δημόσιο έχει πεθάνει. Πλέον όταν κάποιος σου λέει θέλει να μπει στο δημόσιο εννοεί περιμένει να τον βάλει το βύσμα ως μετακλητό και γιατί απλά υπάρχει.
Έχω φίλο που έδωσε άκυρο στον κουμπάρο του (μπορούσε να τον βάλει στην υπηρεσία του) γιατί θα ξεκινούσε με 700 και θα έπιανε τα 900 σε Χ χρόνια. Ο μαν απλά πήγε έπιασε δουλειά σε ιδιώτη για 1200 + bonus για ταξίδια και παίρνει καθαρά πάνω κάτω 1500.
Έχω φίλο που έδωσε άκυρο στον κουμπάρο του (μπορούσε να τον βάλει στην υπηρεσία του) γιατί θα ξεκινούσε με 700 και θα έπιανε τα 900 σε Χ χρόνια. Ο μαν απλά πήγε έπιασε δουλειά σε ιδιώτη για 1200 + bonus για ταξίδια και παίρνει καθαρά πάνω κάτω 1500.
- Otto Weininger
θα την βρει την άκρη, τόσοι και τόσοι το κάνουνLibre arbitre έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 12:00Δηλαδή θα κοιμάται τις πρωινές ώρες
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Δημόσιο φυσικά ερώτηση αυτή? Λιγότερη δουλειά, περισσότερα χρήματα, πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές. μονιμότητα, λιγοτερη εφορία
- Otto Weininger
1. Το λιγότερη δουλειά, εξαρτάται από το που είσαι.
2. Περισσότερα χρήματα; Lol
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Μάλλον ονειρεύεται υπ.οικ. Πριν το 2009.
Πλέον ένας φορτοεκφορτωτης στην Αγορά βγάζει περισσότερα.
Αν χτυπά ξύλο μου τύχει καμία στραβή και αν τα χέρια μου βάστανε ακόμη, αυτή είναι μια χαρά δουλειά με βάση την έλλειψη που υπάρχει. Ένα κατομπαλο για έξι ώρες καθαρίζεις
Πλέον ένας φορτοεκφορτωτης στην Αγορά βγάζει περισσότερα.
Αν χτυπά ξύλο μου τύχει καμία στραβή και αν τα χέρια μου βάστανε ακόμη, αυτή είναι μια χαρά δουλειά με βάση την έλλειψη που υπάρχει. Ένα κατομπαλο για έξι ώρες καθαρίζεις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχουν μείνει πολλές ελκυστικές θέσεις στο δημόσιο για λευκό κολλάρο. Αν βγάζεις το βασικό με μπλε κολλάρο, τότε λογικά αξίζει.
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Δημόσιο. Αραλίκι, μπόλικα λεφτά, άδειες με τη σέσουλα, ένα σωρό τριήμερα για εκδρομές..
Δε θα σου κάτσει όμως να διοριστείς δίπλα στο σπίτι σου. Ξέρω πολλούς μηχανικούς που διορίστηκαν με τη 13κ φέτος. Κάτω από 900 ευρώ μισθός και ενοίκια στην επαρχία που φτάνουν και τα 600 ευρώ αν έχει κοντά θάλασσα. Πες μου εσύ πως μπορεί να επιβιώσει κάποιος και τι προοπτική του δίνει αυτή η θέση.
Ευτυχισμένο το 2008Citroenakias έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 12:29Δημόσιο. Αραλίκι, μπόλικα λεφτά, άδειες με τη σέσουλα, ένα σωρό τριήμερα για εκδρομές..
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εφάπαξ και σύνταξη που έχει καλύτερα;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
Για μηχανικούς είναι περισσότερα χρήματα. Εγώ όταν μπαίνω με 5μηνα σε δήμους παίρνω μια μικρή οικονομική ανασαOtto Weininger έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 12:121. Το λιγότερη δουλειά, εξαρτάται από το που είσαι.
2. Περισσότερα χρήματα; Lol
Ναι, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι όσοι βλέπουν υποτιμητικά τα μπλε λαϊκά κολλάρα (εντός και εκτός δημοσίου) είναι ακριβώς αυτοί που είναι ή θέλουν να γίνουν ασπροκολλάδες αλλά χωρίς να ενταχθούν στη λαϊκότητα των μπλε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Φεβ 2024, 12:17Δεν έχουν μείνει πολλές ελκυστικές θέσεις στο δημόσιο για λευκό κολλάρο. Αν βγάζεις το βασικό με μπλε κολλάρο, τότε λογικά αξίζει.
Κατά τα άλλα, σκίζουν ιμάτια για τον λαό*, όχι για την πάρτη τους. Κατά βάθος, ιδεολογικώς παραμένουν φιλολαϊκοί τύποι... τί άλλο;
*Γενικώς, μόνον όταν αφαιρεθεί ο όρος "λαός" από τη σύγχρονη πολιτική παραφιλογία και δεν χρησιμοποιείται πότε ως δοξαστικό και πότε ως απευκταίο προσωπικό ζητούμενο, θα έρθει το πράγμα στα ίσα του.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πληροφορική: δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;
από Puma » 15 Ιουν 2023, 13:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 820 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
15 Ιουν 2023, 22:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημόσιο ή Ιδιωτικό σχολείο (και γιατί);
από Belladonna » 21 Φεβ 2023, 20:05 » σε Κοινωνικά θέματα - 580 Απαντήσεις
- 25868 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
09 Απρ 2024, 20:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορία: Δημόσιο με ελευθερο χρόνο ή Ιδιωτικό με 3πλασιες αποδοχές;;
από Γαληνός » 31 Μαρ 2023, 19:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 2051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
01 Απρ 2023, 16:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-