πώς λέγεται αυτός που δεν ξεχωρίζει την πολιτική εξουσία που έχει ένα άτομο σε σχέση με απλούς πολίτες;
μάλλον όμως τα γράφεις αυτά για να προκαλείς και να λες μετά οτι σου την πέφτουν οι άλλοι
βολικό ακούγεται

πώς λέγεται αυτός που δεν ξεχωρίζει την πολιτική εξουσία που έχει ένα άτομο σε σχέση με απλούς πολίτες;
Τα παλιά καλά χρόνια έτρωγες καμιά φάπα απο τους γονεις αν έκανες σκανδαλιές στο σχολείο ή δεν είχες καλούς βαθμούς, την σήμερον ημέραν οι γονείς απειλούνε τους δασκάλους και τους καθηγητές ζητώντας τους και τα ρέστα εάν το κωλοπαίδι τους δεν φέρει καλούς βαθμούς (ως μη επιμελής μαθητής) ή τιμωρειται με αποβολή επειδή κάνει φασαρια εν ώρα μαθήματος ή παρενοχλεί συμμαθητές του.
στο δημόσιο δεν έχει το φόβο ότι θα απολυθεί ο δάσκαλος σε περίπτωση που βάλει κακό βαθμό σε κάποιο μαθητή
Κάνεις λάθος, τα εννοώ απολύτως αυτά που γράφω.
Νομίζω είναι καιρός να στο πει κάποιος ανοιχτά: ο λόγος που σε σκυλοβρίζουν όλοι είναι ότι υπερασπίζεσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ο,τι μαλακία βρεις μπροστά σου. Πρέπει καμιά φορά να αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω, ας το το γαμημένο, δε θα πάθεις τίποτα. Ας τους να κάνουν την κριτική τους, δεν ενοχλούν κανέναν. Δεν είναι ανάγκη να τσιγκλάς τους πάντες
Έχει όμως το φόβο ότι θα περάσει ως κατηγορούμενος από εδε για ανάρμοστη αυταρχική συμπεριφορά, είτε βάλει κακό βαθμό στο μαθητή είτε τον βγάλει από την τάξη για άλλους λόγους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:35στο δημόσιο δεν έχει το φόβο ότι θα απολυθεί ο δάσκαλος σε περίπτωση που βάλει κακό βαθμό σε κάποιο μαθητή
Ε τότε θα βγει η ΝΔ και θα τους ισοπεδώσει, είμαι σίγουρος.Alex Amsterdam έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:03Aφου είναι σοβαρό γιατί το ανέβασε ανυπόγραφα χωρίς κανένα στοιχείο;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 12:59Αλλά είναι και σοβαρό site, ,δεν το ανέβασε το diaforetiko. Να δούμε.
Περίμενα κάτι καλύτερο.Σενέκας έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:39Νομίζω είναι καιρός να στο πει κάποιος ανοιχτά: ο λόγος που σε σκυλοβρίζουν όλοι είναι ότι υπερασπίζεσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ο,τι μαλακία βρεις μπροστά σου. Πρέπει καμιά φορά να αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω, ας το το γαμημένο, δε θα πάθεις τίποτα. Ας τους να κάνουν την κριτική τους, δεν ενοχλούν κανέναν. Δεν είναι ανάγκη να τσιγκλάς τους πάντες
άσε ρε γαλή τώρα που θα εξισώσουμε την εξουσία και τις διασυνδέσεις ενός βουλευτή με τις αντίστοιχες ενός ρομα
Αν είναι να δικαιολογήσουμε βουλευτή της νδουλας ναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:47άσε ρε γαλή τώρα που θα εξισώσουμε την εξουσία και τις διασυνδέσεις ενός βουλευτή με τις αντίστοιχες ενός ρομα
δε μιλάω για τη ΝΔΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:46Περίμενα κάτι καλύτερο.Σενέκας έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:39Νομίζω είναι καιρός να στο πει κάποιος ανοιχτά: ο λόγος που σε σκυλοβρίζουν όλοι είναι ότι υπερασπίζεσαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ο,τι μαλακία βρεις μπροστά σου. Πρέπει καμιά φορά να αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω, ας το το γαμημένο, δε θα πάθεις τίποτα. Ας τους να κάνουν την κριτική τους, δεν ενοχλούν κανέναν. Δεν είναι ανάγκη να τσιγκλάς τους πάντες
Πάντως σε συγχαίρω για την οξυδέρκεια σου, ειδικώς στο θέμα της υποστήριξης μου στα ΠΑΝΤΑ που αφορούν τη νδ.
Μια χαρά πάει η στατιστική μου. Ευχαριστώ για τη συμβολή σου.
Προς το παρών ας αρκεστούμε στην πραγματικότητα και ας μείνουμε στο ότι η συγκεκριμένη είδηση μέχρι τώρα δεν μπορεί καν να σχολιαστεί ως αξιόπιστη. Παρόλα αυτά έχει ξεκινήσει ήδη διάλογος με δεδομένο ότι όλα αυτά έχουν σίγουρα γίνει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:45Ε τότε θα βγει η ΝΔ και θα τους ισοπεδώσει, είμαι σίγουρος.
Με το να περιγράφεις την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, δεν αναιρείται το γεγονός πως η διαφορά που αμφισβήτησες οτι υπάρχει είναι δεδομένη και οτι ο συγκεκριμένος νοιώθει να βρίσκεται σε καθεστώς ατιμωρισίας με το να βγαίνει τόσο απροκάλυπτα και να τραμπουκίζει-απειλεί, έναν καθηγητή. Η τοποθέτησή σου λοιπόν, με το γενικευμένο ερώτημα, τί διαφορετικό γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, καταρρίπτεται από μόνη της όταν υπάρχει θέμα κατάχρησης και επιβολής εξουσίας και αυτό ακριβώς είναι που συζητάμε εδώ. Εαν επικουρικά έλεγες οτι οι τραμπουκισμοί καθηγητών στα σχολεία είναι καθημερινό φαινόμενο και από απλούς πολίτες ή και μαθητές, δεν θα υπήρχε ανάγκη να τεθεί το δικό μου σαφές και λογικότατο ερώτημα: είσαι ηλίθια ή ξεπλένισσα που δεν καταλαβαίνεις ποιά η διαφορά ενός βουλευτή που απειλεί δημόσια έναν καθηγητή σε σχέση με απλούς πολίτες; το ηλίθια πάει πακέτο με την ηλιθιότητα την οποία καταλόγισες στον βουλευτή και που φυσικά δεν είναι καθόλου ηλιθιότητα αλλά αίσθηση παντοδυναμίας εκ μέρους του και δυνατότητας να δρα όπως δραΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Φεβ 2024, 13:38Κάνεις λάθος, τα εννοώ απολύτως αυτά που γράφω.
Και ο λόγος που χαρακτήρισα τον βουλευτή ως ηλίθιο ήταν ακριβώς επειδή θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις εξάρσεις του επειδή ακριβώς έχει δημόσιο αξίωμα.
Κατά τα άλλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό ακριβώς που έκανε ο βουλευτής, είναι ήδη μια καθημερινότητα από χαζομπαμπάδες και χαζομαμάδες κηδεμόνες που τα παίρνουν άγρια αν ο οποιοσδήποτε τολμήσει να θίξει το καμάρι τους. Ακόμη και αν το καμάρι τους είναι ένα αληταριό. Στα ΕΠΑΛ δεν χρειάζονται καν κηδεμόνες για να βαράνε τα χέρια στα γραφεία των καθηγητών. Το κάνουν και οι μαθητές.
Αν αυτό δεν είναι μια πλήρως δημοκρατική εφαρμογή σε δημοτικά και ιδιωτικά που καταρρίπτει την ταξικότητα, τί είναι;
Για πες.