Why censorship ...
Why censorship ...
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Re: Why censorship ...
Γενικά είναι πολύ της μόδας η λογοκρισία τα τελευταία χρόνια.
Αγαπιέται ακόμη και από τον ελληνικό λαό που έχει περάσει χούντα.
Αγαπιέται ακόμη και από τον ελληνικό λαό που έχει περάσει χούντα.
Ζούμε σε μία οικονομία.
Εντάξει Έλον, κι εγώ αμα κάνω type στο Google search: Two black men το autocomplete θα μου βγάλει Two black men arrested for murder ή Two black men seen leaving crime scene. Αλλά τουλάχιστο έχω το θάρρος να παραδεχτώ ότι είμαι ρατσιστόμουτρο και έχω κάνει τον αλγόριθμο σα τα μούτρα μου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Δεν ισχύει. Τα αποτελέσματα του google είναι highly curated. Δοκίμασε να βάλεις "white american family" και μετά "black american family" και πες μου τι βλέπεις.Yochanan έγραψε: ↑22 Φεβ 2024, 22:59Εντάξει Έλον, κι εγώ αμα κάνω type στο Google search: Two black men το autocomplete θα μου βγάλει Two black men arrested for murder ή Two black men seen leaving crime scene. Αλλά τουλάχιστο έχω το θάρρος να παραδεχτώ ότι είμαι ρατσιστόμουτρο και έχω κάνει τον αλγόριθμο σα τα μούτρα μου.
Κατά τα άλλα, είχαμε τις προάλλες την τραγική περίπτωση με το Gemini AI να αρνείται να παράξει εικόνες με (μόνο) λευκούς ή άντρες, αλλά να μην έχει καθόλου πρόβλημα να βγάλει Ασιάτες, μαύρους κτλ.
Βλέπε εδώ post του John Carmack:
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Αν δε μπορεί να πει ο κάθε μαλακας τη μαλακια του πως θα καταλαβαίνουμε ότι είναι μαλακας;
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
Η επομενη ειναι "in China" σκετη χωρις important
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Λίνο Βεντούρα
Πολύ αμφιβάλω. Εν τω μεταξύ τα γράφεις αυτά την στιγμή που έχει γίνει πάρτυ ξευτελισμου και σούργελο ο γουγλης με το Gemini την τις τελευταίες μέρες
;-)Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑23 Φεβ 2024, 10:25Πολύ αμφιβάλω. Εν τω μεταξύ τα γράφεις αυτά την στιγμή που έχει γίνει πάρτυ ξευτελισμου και σούργελο ο γουγλης με το Gemini την τις τελευταίες μέρες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
The Spectator Index
@spectatorindex
BREAKING: Elon Musk says that Brazil demanded that X 'suspend accounts of people who raised corruption concerns while insisting that X pretend the suspension was for violating our terms of service'
@spectatorindex
BREAKING: Elon Musk says that Brazil demanded that X 'suspend accounts of people who raised corruption concerns while insisting that X pretend the suspension was for violating our terms of service'
- Οργισμένος
πονας; Μπρικ ειναι , νο γουοριζζζζdna replication έγραψε: ↑09 Απρ 2024, 09:58The Spectator Index
@spectatorindex
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna