Για ποιό λόγο ειναι? Επειδη (θα) σπουδάζουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 12:55Έχεις αναρωτηθεί γιατί δικτυα και σχετικές πλατφόρμες στοχεύουν φοιτήτριες; και αναρωτήσου για μετανάστριες.vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2024, 12:50Δεν συμφωνώ με το timing που επέλεξε να το κάνει, ούτε με την αφορμή που βρηκε να το κανει. Αυτο που εγραψε ο μπερια πιο πανω. Μιλαμε για συζητηση σχετικα με ενα νομοσχεδιο για ιδωτικά πανεπιστήμια, και ο πεινασμένος ονειρεύεται καρβέλια/πουτάνες, αντί να πει κατι εποικοδομητικό.
Θα μπορουσε πολυ απλα να πει κατι σε στυλ "θα αναγκάζονται φοιτητές και φοιτήτριες να κανουν 2-3 δουλειες παραλληλα με τη σχολή τους για να τα βγαλουν περα" (κατι που εγω προσωπικά, και το να κανεις 3 δουλειές για τα προς το ζην, εκπόρνευση το θεωρώ για τον ανθρωπο), και θα ηταν ολόσωστος.
Τι θέλω να πω; Αν συμφωνείς ότι οι φοιτήτριες είναι τάρκετ γκρουπ αυτων των δικτύων και πλατφορμών, για ποιο λόγο είναι ταργκετ γκρουπ τους;
Βρε τύπε μου, εχω γνωρίσει φοιτητριες που φοιτούσαν σε δημόσια πανεπιστήμια οι οποίες εκδίδονταν και πάλι. Κάποιες εβγαιναν και επισήμως "κλαρί", κάποιες αλλες (οι περισσότερες που γνωρισα εγω βασικα) έβρισκαν καθε χρονο απο ενα διαφορετικό γέρο για να τους πληρώνει το νοικι του σπιτιου και να τους παίρνει καμια λουί βιττον τσαντουλα και καμιά γόβα τσακίρης-μαλλάς.
Οτι μία φοιτήτρια που σκοπεύει να εκπορνευτεί, περιμένει τα ιδιωτικά πανεπιστημια δηλαδη? Οκ, ενδεχομένως θα γιγαντωθεί το φαινόμενο*, αλλά όχι οτι θα δημιουργηθεί εξαιτίας των ιδιωτικων πανεπιστημιων. Ήδη υπάρχει και μεσω φοιτητριών σε δημόσια, και μέσω αλλων γυναικων που δεν ειναι καν φοιτήτριες.
Η πορνεία ειναι μια τεράστια μάστιγα/φαινόμενο γενικώς με πολλά πλοκάμια, που με το να υπονοείτε κάποιοι ότι μόνο μέσω των ιδιωτικών πανεπιστημίων δημιουργείται και συντηρείται, το λες και προσβλητικό και ασεβές προς τη σοβαρότητα του ίδιου του φαινομένου.
*με πολλούς αστερίσκους αυτο που λεω. Γιατι κατα τη γνώμη μου, ιδιωτικά πανεπιστημια θα πηγαίνουν όσοι εχουν ήδη να τα σκάσουν τα λεφτα, απο τους γονείς τους. Σπάνιες περιπτωσεις θα ακουσεις, στην Ελλαδα μεχρι στιγμής τουλαχιστον, να εκπορνεύονται ή να ζητανε δάνειο απο τράπεζα. Οποιος δεν τα εχει για ιδιωτικό, θα πάει δημόσιο ή κανενα ΙΕΚ που τα διδακτρα θα ειναι πολυ λιγοτερα, ο,τι υφίσταται μεχρι τωρα ουσιαστικά.