Σαν να παραγγέλνεις από κινέζικο μαγαζί.
Οι στολές για τελετή αφής Ολυμπιακής φλόγας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι στολές για τελετή αφής Ολυμπιακής φλόγας
- hellegennes
Ούτε οι Κινέζοι δεν πουλάνε τέτοια κακόγουστα γυφτιλίκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Μη με νευριάζετε όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου, ευχαριστώ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Δηλαδή, πουλάνε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:53Μη με νευριάζετε όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου, ευχαριστώ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Είπε, ΟΥΤΕDwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 22:53Μη με νευριάζετε όταν πλησιάζει η ώρα του ύπνου, ευχαριστώ.
- Dwarven Blacksmith
Ναι αλλά τι υπονοούσε; Γιατί πήγε εκεί το μυαλό του;
Υπονοούσε πως οι κινέζοι είναι ανίκανοι να πουλάνε τέτοια κακόγουστα γυφτιλίκια.
Occasio facit furem
- Dwarven Blacksmith
Καλοπροαιρετα το λες κι αυτό φαντάζομαι.
- hellegennes
Γιατί απαντούσα στο αμέσως προηγούμενο ποστ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάντα, για το καλό του πχώρουμ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μαρ 2024, 23:07Καλοπροαιρετα το λες κι αυτό φαντάζομαι.
Occasio facit furem
Καλό είναι να μάθουμε λίγη μπαλίτσα γιατί μόνο μαλακίες γράφονται στο νήμα, όχι ότι προκαλεί έκπληξη, πχόρουμ είσαι.
Η αφή της ολυμπιακής φλόγας είναι ένας νεωτερισμός που εισήχθη από την ναζιστική Γερμανία το 1936. Οι νάζουλες το καθιερώσανε, να το ξέρετε αυτό ελληναράδες μου. Ξεκίνησε μια σκυταλοδρομία από την αρχαία Ολυμπία που κατέληξε στο Βερολίνο προτείνοντας μια σύνδεση ανάμεσα στη ναζιστική Γερμανία και την αρχαία Ελλάδα. Άλλωστε είναι γνωστή η αρχαιολατρεία του ναζιστικού καθεστώτος και ο θαυμασμός του για την αρχαία Ελλάδα. Και φυσικά αυτό το κιτς θέαμα άρεσε και καθιερώθηκε από την Ολυμπιακή επιτροπή μέχρι τις μέρες μας. Είναι ο ορισμός του κιτς αυτή η μαλακία όπως εκφράζεται με τις αρχαιοελληνικές ενδυμασίες καθώς και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια με την ιερέα που ανάβει την δάδα κτλ. Σημείωση ότι τις δάδες τις έκανε η κρουπ, η μεγαλύτερη βιομηχανία όπλων της ναζιστικής Γερμανίας.
Με λίγα λόγια, μια χαρά είναι οι στολές, βόδια. Είναι ακριβώς τόσο άσχημες και κακόγουστες όπως και η ίδια η τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας. Και όσο σκέφτομαι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτού του βοθρότοπου ένοιωθε συγκίνηση το 2004 με όλες αυτές τις κωμικές, αστείες και στο όρια της παρωδίας αρχαιοελληνοπρέπειες, τόσο καταλήγω ότι δε υπάρχει σωτηρία για αυτό το μπουρδέλο που κατοικούν αγράμματοι αγροίκοι.
Η αφή της ολυμπιακής φλόγας είναι ένας νεωτερισμός που εισήχθη από την ναζιστική Γερμανία το 1936. Οι νάζουλες το καθιερώσανε, να το ξέρετε αυτό ελληναράδες μου. Ξεκίνησε μια σκυταλοδρομία από την αρχαία Ολυμπία που κατέληξε στο Βερολίνο προτείνοντας μια σύνδεση ανάμεσα στη ναζιστική Γερμανία και την αρχαία Ελλάδα. Άλλωστε είναι γνωστή η αρχαιολατρεία του ναζιστικού καθεστώτος και ο θαυμασμός του για την αρχαία Ελλάδα. Και φυσικά αυτό το κιτς θέαμα άρεσε και καθιερώθηκε από την Ολυμπιακή επιτροπή μέχρι τις μέρες μας. Είναι ο ορισμός του κιτς αυτή η μαλακία όπως εκφράζεται με τις αρχαιοελληνικές ενδυμασίες καθώς και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια με την ιερέα που ανάβει την δάδα κτλ. Σημείωση ότι τις δάδες τις έκανε η κρουπ, η μεγαλύτερη βιομηχανία όπλων της ναζιστικής Γερμανίας.
Με λίγα λόγια, μια χαρά είναι οι στολές, βόδια. Είναι ακριβώς τόσο άσχημες και κακόγουστες όπως και η ίδια η τελετή Αφής της Ολυμπιακής φλόγας. Και όσο σκέφτομαι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων αυτού του βοθρότοπου ένοιωθε συγκίνηση το 2004 με όλες αυτές τις κωμικές, αστείες και στο όρια της παρωδίας αρχαιοελληνοπρέπειες, τόσο καταλήγω ότι δε υπάρχει σωτηρία για αυτό το μπουρδέλο που κατοικούν αγράμματοι αγροίκοι.
- Golden Age
Τί επεισόδια έχω χάσει;
Frappezitis έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 08:03Το ότι δεν φορέσαμε μαντήλα στην Σακελλαροπούλου, το λες και διπλωματική επιτυχία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η αφή της ολυμπιακής φλόγας ήταν ναζιστικής έμπνευσης
από Ληστοσυμμορίτης » 29 Ιούλ 2024, 03:30 » σε Αθλητικά - 165 Απαντήσεις
- 2206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
30 Ιούλ 2024, 19:38
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 425 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
26 Ιαν 2024, 00:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αποκριάτικες παιδικές στολές στην Ελλάδα.
από Alex Amsterdam » 14 Φεβ 2024, 10:19 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2024, 10:37
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
17 Απρ 2023, 19:40