Τι φύλο δηλώνετε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Τι φύλο δηλώνετε;
Θέλω να ρωτήσω το κοινό του φόρουμ τι διαβάθμιση ανδρισμού βάζει στις επιλογές άνδρας, άντρας και σερνικό. Πιο είναι πιο αντρίκιο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ήθελα να δηλώσω άφυλο αλλά με έπιασε κατούρημα τώρα. ίσως άλλη φορά
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
να μας απαντήσουν οι 'σερνικοί του φόρουμ?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- hellegennes
Εγώ πάντως δήλωσα άνδρας. Έχει μια παλαιού τύπου αστική στιβαρότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Γεια σου ομοφοβικό γεροντακι της παλιάς κοπήςΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 11:03Τί ακριβώς τους κάνεις, καλό μου; Καταγγελία;Libre arbitre έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 12:28Δε χρειάζεται να ευχαριστείς. Μόνο στα ναζοειδη ομοφοβικα πουτλεράκια δεν δείχνω καμία ανοχή.
Πάρε κι εσύ χαρτάκι τρόμου και φόβου.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εγώ επειδή φοβάμαι μήπως με πούνε πουτλεράκι δηλώνω
ΑΝΤΡΑΣ = ΟΥΚΡΑΝΙΑ = 652
ΑΝΤΡΑΣ = ΟΥΚΡΑΝΙΑ = 652
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Φάκτς

Ελληγεννή λείπουν ως επιλογές το αγίτσι και το κορόρι.
Ναι, αλλά δεν βλέπω τα pronounce σου στην υπογραφή.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 13:16Εγώ πάντως δήλωσα άνδρας. Έχει μια παλαιού τύπου αστική στιβαρότητα.

- hellegennes
Pronouns, ρε. Και λέω τι θέλει να πει ο ποιητής.GoBzi έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 13:46Ναι, αλλά δεν βλέπω τα pronounce σου στην υπογραφή.hellegennes έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 13:16Εγώ πάντως δήλωσα άνδρας. Έχει μια παλαιού τύπου αστική στιβαρότητα.
Τα pronouns μου που αντιστοιχούν στα κλασικά he/him/his είναι heman/hemagnus/hismajesty
Στα ελληνικά οι αντωνυμίες μου που αντιστοιχούν στα κλασικά αυτός/αυτού/αυτόν είναι αυτοσοάντρακλας/αυτουτουγαμιά/αυτοντομπουτσαρά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Libre arbitre έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 13:34Γεια σου ομοφοβικό γεροντακι της παλιάς κοπήςΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 11:03Τί ακριβώς τους κάνεις, καλό μου; Καταγγελία;Libre arbitre έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 12:28Δε χρειάζεται να ευχαριστείς. Μόνο στα ναζοειδη ομοφοβικα πουτλεράκια δεν δείχνω καμία ανοχή.
Άχου το, άρχισε και ο λίμπρε το μάντρα.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 13:34Γεια σου ομοφοβικό γεροντακι της παλιάς κοπήςΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 11:03Τί ακριβώς τους κάνεις, καλό μου; Καταγγελία;Libre arbitre έγραψε: ↑10 Μαρ 2024, 12:28Δε χρειάζεται να ευχαριστείς. Μόνο στα ναζοειδη ομοφοβικα πουτλεράκια δεν δείχνω καμία ανοχή.

Αυξάνεται και πληθύνεται η τρομερή ορδή των τιμωρών. Προσοχή στα καλσόν, ζουζούνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Από την πολύ ταραχή διπλοποσταρεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 14:15Άχου το, άρχισε και ο λίμπρε το μάντρα.
Αυξάνεται και πληθύνεται η τρομερή ορδή των τιμωρών. Προσοχή στα καλσόν, ζουζούνια.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Libre arbitre έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 14:27Από την πολύ ταραχή διπλοποσταρεις;
Τριπλοστάρω.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 14:27Από την πολύ ταραχή διπλοποσταρεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Μαρ 2024, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
Από την πολύ ταραχή διπλοποσταρεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 15:20Άχου το, άρχισε και ο λίμπρε το μάντρα.

[/quote]
Τριπλοστάρω.

[/quote]
Τι ζούμε!

Τριπλοστάρω.Libre arbitre έγραψε: ↑20 Μαρ 2024, 15:22Από την πολύ ταραχή διπλοποσταρεις;

[/quote]
Τι ζούμε!
[/quote]
Τί ζούμε;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι φύλο θα επιλέξεις να είσαι?
από seismic » 10 Φεβ 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
10 Φεβ 2024, 23:30
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Μαρ 2024, 21:41
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με τον εαυτό σας όπως θα ήταν στο αντίθετο φύλο;
από Εκτωρ » 30 Ιούλ 2023, 18:44 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
30 Ιούλ 2023, 18:47
-