Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Re: Διαρροή προσωπικών δεδομένων από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Συμφωνω ότι ο νόμος είναι ηλίθιος για τα email. Προσωπικά αν μου ερχόταν ένα τέτοιο mail δεν θα ασχολιομουν και θα θεωρούσα ότι το πήρε από κανά data leak ή ότι θα το είχα να εμφανές μερος.Παλι να μου στείλει παράνομο θα ήταν αλλά Κλάιν. Το γεγονος όμως ότι τα στοιχεία μας στα υπουργεία τα διαχειρίζονται οι Under και οι Όττο και τα δίνουν από δω και από κει με εξοργίζει
-
Αν η Αννα Μισελ ειχε δημοσιοποιησει την ip σας θα νιωθατε βιασμενοι;
Δεν είναι το μικρότερο κακό είναι αυτό:Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 09:46Προφανώς σε σχέση με όλο το. χάος που ζούμε από τα τέμπη και μετά η ζαβή είναι το μικρότερο κακό.
Δεν ξέρω πόσο τυφλός οπαδός πρέπει να είναι κανείς για να μην αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνο πράγμα είναι αυτό το 2024, ειδικά σε ένα κράτος που προωθεί, και στη θεωρία καλά κάνει, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων σου ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων που διαχειρίζεται το κράτος. Η υπόθεση αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο κράτος είναι εντελώς αναξιόπιστο και ανίκανο να διαχειριστεί με ασφάλεια αυτα τα δεδομένα, και μπορεί ανα πάσα στιγμή να βρεθούν κυριολεκτικά οπουδήποτε. Σήμερα ήταν το κομματόσκυλο που τα έδωσε στη Μισέλ, αύριο θα είναι άλλος υπάλληλος που θα πουλάει πχ τα δεδομένα απο το αμκα σου σε ιδιωτικές φαρμακευτικές, μεθαύριο θα είναι κάποιος άλλος που θα τα πουλάει σε τούρκους για να επηρεάσουν τις εκλογές κοκΤο γεγονος όμως ότι τα στοιχεία μας στα υπουργεία τα διαχειρίζονται οι Under και οι Όττο και τα δίνουν από δω και από κει με εξοργίζει
-
Προσωπικά θέλω δικές για τα παρτάλια που έδωσαν τα στοιχεία από τα υπουργεία.Alex Amsterdam έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 10:10Τα ειπα εξ αρχης
Μονο κομματοσκυλα η δικομανεις θα κινηθουν νομικα κατα της Αννα Μισελ και καποιοι χλευαζαν.
-
Γιαννόπουλε σκάσε, μιλάμε τώρα. Πήγαινε παραδίπλα να παίξεις με τον kauldron
-
Έχω ακούσει ιστορίες για διαχειριστές eshop που πουλούσαν για τρελά λεφτά τα mail σε ανταγωνιστικές σελίδες. Σε μικρές κοινωνίες μάλιστα με μικρούς τζίρους.Σενέκας έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 10:08Δεν είναι το μικρότερο κακό είναι αυτό:Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 09:46Προφανώς σε σχέση με όλο το. χάος που ζούμε από τα τέμπη και μετά η ζαβή είναι το μικρότερο κακό.Δεν ξέρω πόσο τυφλός οπαδός πρέπει να είναι κανείς για να μην αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνο πράγμα είναι αυτό το 2024, ειδικά σε ένα κράτος που προωθεί, και στη θεωρία καλά κάνει, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων σου ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων που διαχειρίζεται το κράτος. Η υπόθεση αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο κράτος είναι εντελώς αναξιόπιστο και ανίκανο να διαχειριστεί με ασφάλεια αυτα τα δεδομένα, και μπορεί ανα πάσα στιγμή να βρεθούν κυριολεκτικά οπουδήποτε. Σήμερα ήταν το κομματόσκυλο που τα έδωσε στη Μισέλ, αύριο θα είναι άλλος υπάλληλος που θα πουλάει πχ τα δεδομένα απο το αμκα σου σε ιδιωτικές φαρμακευτικές, μεθαύριο θα είναι κάποιος άλλος που θα τα πουλάει σε τούρκους για να επηρεάσουν τις εκλογές κοκΤο γεγονος όμως ότι τα στοιχεία μας στα υπουργεία τα διαχειρίζονται οι Under και οι Όττο και τα δίνουν από δω και από κει με εξοργίζει
Σκέψου τι μπίζνα θα στήσουν οι Όττο με τα προσωπικά μας στοιχεία όταν πάρουν χαμπάρι τις δυνατότητες που έχουν.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Γι' αυτό ακριβώς η φυσική παρουσία σε εγκεκριμένα σημεία και η φυσική ταυτοπροσωπία είναι και θα παραμείνουν απαραίτητα στοιχεία της διαδικασίας, αλλιώς τα κομματόσκυλα αλωνίζουν ελεύθερα και δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση για ελεύθερη και μυστική ψήφο.Δρακουμελ έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 09:59Συμφωνω ότι ο νόμος είναι ηλίθιος για τα email. Προσωπικά αν μου ερχόταν ένα τέτοιο mail δεν θα ασχολιομουν και θα θεωρούσα ότι το πήρε από κανά data leak ή ότι θα το είχα να εμφανές μερος.Παλι να μου στείλει παράνομο θα ήταν αλλά Κλάιν. Το γεγονος όμως ότι τα στοιχεία μας στα υπουργεία τα διαχειρίζονται οι Under και οι Όττο και τα δίνουν από δω και από κει με εξοργίζει
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Μα θα υπάρξουν για αυτό και η κυβέρνηση προσπαθεί να βρει αποδιοπομπαίους τράγους. Εάν πχ ένας Έλληνας που μένει Γερμανία έκανε μήνυση τότε την υπόθεση την αναλαμβάνει η γερμανική δικαιοσύνη. Φαντάσου τώρα ότι έχεις Έλληνες σε όλα τα μέλη κράτη της ΕΕ που έχουν καταθέσει μηνύσεις. Αμφιβάλλω εάν κάποιο από αυτά τα δικαστήρια αρκεστεί μόνο στην Αννούλα μιας και βάσει νόμου θα πρέπει να ερευνηθεί πως και από ποιόν προήλθε η διαρροή.Δρακουμελ έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 10:13Προσωπικά θέλω δικές για τα παρτάλια που έδωσαν τα στοιχεία από τα υπουργεία.Alex Amsterdam έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 10:10Τα ειπα εξ αρχης
Μονο κομματοσκυλα η δικομανεις θα κινηθουν νομικα κατα της Αννα Μισελ και καποιοι χλευαζαν.
ευτυχώς οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ακόμα παλιά βύσματα του πασοκ και του Καραμανλή. Ακόμα δουλεύουν με σφραγίδες και άμα δε δουν σφραγίδα στο χαρτί παραξενεύονται. Όταν θα αρχίσουν να μπαίνουν καινούργιοι που θα είναι πιο ψυλλιασμένοι, θα γίνει πάρτιΔρακουμελ έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 10:18Έχω ακούσει ιστορίες για διαχειριστές eshop που πουλούσαν για τρελά λεφτά τα mail σε ανταγωνιστικές σελίδες. Σε μικρές κοινωνίες μάλιστα με μικρούς τζίρους.Σενέκας έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 10:08Δεν είναι το μικρότερο κακό είναι αυτό:Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 09:46Προφανώς σε σχέση με όλο το. χάος που ζούμε από τα τέμπη και μετά η ζαβή είναι το μικρότερο κακό.Δεν ξέρω πόσο τυφλός οπαδός πρέπει να είναι κανείς για να μην αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνο πράγμα είναι αυτό το 2024, ειδικά σε ένα κράτος που προωθεί, και στη θεωρία καλά κάνει, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τη συγκέντρωση όλων των στοιχείων σου ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων που διαχειρίζεται το κράτος. Η υπόθεση αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο κράτος είναι εντελώς αναξιόπιστο και ανίκανο να διαχειριστεί με ασφάλεια αυτα τα δεδομένα, και μπορεί ανα πάσα στιγμή να βρεθούν κυριολεκτικά οπουδήποτε. Σήμερα ήταν το κομματόσκυλο που τα έδωσε στη Μισέλ, αύριο θα είναι άλλος υπάλληλος που θα πουλάει πχ τα δεδομένα απο το αμκα σου σε ιδιωτικές φαρμακευτικές, μεθαύριο θα είναι κάποιος άλλος που θα τα πουλάει σε τούρκους για να επηρεάσουν τις εκλογές κοκΤο γεγονος όμως ότι τα στοιχεία μας στα υπουργεία τα διαχειρίζονται οι Under και οι Όττο και τα δίνουν από δω και από κει με εξοργίζει
Σκέψου τι μπίζνα θα στήσουν οι Όττο με τα προσωπικά μας στοιχεία όταν πάρουν χαμπάρι τις δυνατότητες που έχουν.
Έχει γραφτεί πολλές σελίδες πίσω ότι ο πραγματικός λόγος που γίνεται η φασαρία, είναι ότι η Μισέλ μαζί με την άλλη υπερελληνιδα βοζενμπεργκ δίνουν αγώνες υπέρ της Ελλάδος. Και για αυτο τις πολεμούν οι ζαιοι με τόση λύσσα.
Καθίστε να σας μπερδεύουν με προσωπικά δεδομένα και διαρροές, ενώ ο λόγος είναι ότι οι πράκτορες των Τούρκων θέλουν να φαν τη συγχρονη μπουμπουλινα και να τη βγάλουν από τη μέση.
Καθίστε να σας μπερδεύουν με προσωπικά δεδομένα και διαρροές, ενώ ο λόγος είναι ότι οι πράκτορες των Τούρκων θέλουν να φαν τη συγχρονη μπουμπουλινα και να τη βγάλουν από τη μέση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 27 Μαρ 2024, 10:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
+1 και για τους δυοRakomelofronas έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 10:20Γι' αυτό ακριβώς η φυσική παρουσία σε εγκεκριμένα σημεία και η φυσική ταυτοπροσωπία είναι και θα παραμείνουν απαραίτητα στοιχεία της διαδικασίας, αλλιώς τα κομματόσκυλα αλωνίζουν ελεύθερα και δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση για ελεύθερη και μυστική ψήφο.Δρακουμελ έγραψε: ↑27 Μαρ 2024, 09:59Συμφωνω ότι ο νόμος είναι ηλίθιος για τα email. Προσωπικά αν μου ερχόταν ένα τέτοιο mail δεν θα ασχολιομουν και θα θεωρούσα ότι το πήρε από κανά data leak ή ότι θα το είχα να εμφανές μερος.Παλι να μου στείλει παράνομο θα ήταν αλλά Κλάιν. Το γεγονος όμως ότι τα στοιχεία μας στα υπουργεία τα διαχειρίζονται οι Under και οι Όττο και τα δίνουν από δω και από κει με εξοργίζει
Frappezitis έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 08:03Το ότι δεν φορέσαμε μαντήλα στην Σακελλαροπούλου, το λες και διπλωματική επιτυχία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αννα-Μισέλ σε θύμα παρακολούθησης Πρέντατορ: Μήπως είχατε κάνει κάτι?
από Kauldron » 20 Απρ 2023, 13:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Μαρ 2024, 16:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νατα μααας: Δημοσίευση ονομάτων, φωτογραφιών, και προσωπικών στοιχείων απ' τη Daily Mail
από Kauldron » 25 Αύγ 2024, 14:25 » σε Διεθνής πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 928 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
25 Αύγ 2024, 16:41
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Αύγ 2024, 16:40