Μια ερώτηση εκανα. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σαν άνθρωπος, φαντάσου να έρθω στο γκισέ να με εξυπηρετησεις
Αντρας παντρευτηκε σιαμαιες αδελφες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντρας παντρευτηκε σιαμαιες αδελφες
Ποτε δεν εξυπηρέτησα σε γκισε. Έχω γραφείο.
Και έχω φωνάξει την ασφάλεια δύο φορές μέχρι τώρα. Τη μία φορά, έγινε καταγραφή συμβάντος και ο κυριούλης που έβριζε, ηρέμησε αμέσως και έλεγε μιαπαρεξήγησηεγινεβρεπαιδια.
Να τον λυντσαρει
- hellegennes
Το δυσκολότερο είναι που το νευρικό σύστημα καθεμιάς είναι συνδεδεμένο σε ένα χέρι και ένα πόδι, οπότε π.χ. για να περπατήσουν πρέπει να συνεργαστούν.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 13:59Τρωνε δηλαδη απο δυο στοματα και καταληγει το φαγητο σε ενα στομαχι? Ουτε καν μπορω να φανταστω πως λειτουργει αυτο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Οργισμένος
Ισχυει. Αυτο μας οδηγει βεβαια σε καποιες ιδιαιτερες σκεψεις σε περιπτωση διαφορετικης δομης μιας σιαμαιας συζυγου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Πωπω αυτό θα πει blast from the past. Θυμάμαι που είχα δει 2-3 βιντεάκια στο youtube, κυρίως αυτό (μιλάμε για 12 χρόνια πριν, ήμουνα νιος και γέρασα)
Απ'ότι θυμάμαι, μια χαρά ζωή κάνανε, ήταν τα κλασικά χαζοχαρούμενα κοριτσάκια και γενικά μεγάλωσαν σε υπερ-προστατευμένο περιβάλλον (τόσο οικογενειακά όσο και στο σχολείο). Σ'αυτό βοήθησε ότι ήταν από ένα μικρό χωριό (μόλις 372 κατοίκους.
Παίζει να μεγαλώσαν και πιο χαρούμενα από άλλα παιδιά, στα οποία το bullying πάει σύννεφο, γιατί είναι "κανονικά".
Απ'ότι θυμάμαι, μια χαρά ζωή κάνανε, ήταν τα κλασικά χαζοχαρούμενα κοριτσάκια και γενικά μεγάλωσαν σε υπερ-προστατευμένο περιβάλλον (τόσο οικογενειακά όσο και στο σχολείο). Σ'αυτό βοήθησε ότι ήταν από ένα μικρό χωριό (μόλις 372 κατοίκους.
Παίζει να μεγαλώσαν και πιο χαρούμενα από άλλα παιδιά, στα οποία το bullying πάει σύννεφο, γιατί είναι "κανονικά".
- Οργισμένος
Τη αλλη φορα τι εγινε; Μπλεμ μαρεν κατασταση;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Μου κάνει εντύπωση που ζήσαν τόσο πολύ και εύχομαι και παραπάνω. Αναρωτιέμαι βέβαια για το κίνητρο του γαμπρού. Θέλω να πω ο έρωτας είναι τυφλός οκ, και οι 2 αδελφές είχαν νορμάλ προσωπικότητα, αλλά...
είναι λίγο βαρύ να παντρεύεσαι μία και να παίρνεις και άλλη πακέτο (καθότι δύο διακριτά άτομα).
ΥΓ. Κάποιος πρέπει να μπανάρει τον μλκ τον Μαδούρο για λίγο, μπας και ηρεμήσει
είναι λίγο βαρύ να παντρεύεσαι μία και να παίρνεις και άλλη πακέτο (καθότι δύο διακριτά άτομα).
- Μαδουραίος
Πηξεmasterridley έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:58Μου κάνει εντύπωση που ζήσαν τόσο πολύ και εύχομαι και παραπάνω. Αναρωτιέμαι βέβαια για το κίνητρο του γαμπρού. Θέλω να πω ο έρωτας είναι τυφλός οκ, και οι 2 αδελφές είχαν νορμάλ προσωπικότητα, αλλά...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τα ωάρια όμως τι DNA έχουν;
Και τα γεννητικά όργανα που είναι μόνα...ανήκουν σε μια...ή είναι μισή μισή η μήτρα και ο κόλπος και από μια.σαλπιγγα και ωοθήκη;
Τι παίζει με τον οργασμό?
Και τα γεννητικά όργανα που είναι μόνα...ανήκουν σε μια...ή είναι μισή μισή η μήτρα και ο κόλπος και από μια.σαλπιγγα και ωοθήκη;
Τι παίζει με τον οργασμό?
Για σας τα κάνω όλα- Θα μπορούσα να 'μουνα στο χωριό να διαλογιζόμουνα τώρα ρε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ώχου μην αρχίζεις τις εκρήξεις σου! Δες την φωτογραφία τους και πες μου αν θα τις σκότωνες αν τις είχες μπροστά σου.Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:33Δεν το θέλει το δικέφαλο. Δεν θα της πεις τι θα κάνει.Green Dragon έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:31Να γίνει εκτίμηση από ψυχίατρο πριν την γέννα. Αν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της μητέρας δικαιολογείται η έκτρωση. Δεν ξέρω όμως πόσο αυτό μπορεί να επεκταθεί στα ψυχολογικά που είναι ασαφή, συνήθως αφορά τα σωματικά.
Γεμίσαμε ανώμαλους εδώ μέσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κάποιος έγραψε ότι η οικογένειά τους είναι πολύ πλούσια. Αν είναι έτσι σίγουρα δημιουργούνται υποψίες. Ότι είναι παράξενο είναι, δεν λέω όχι και εγώ π.χ. δεν θα μπορούσα να κάνω τέτοια σχέση με τίποτα.masterridley έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:58Μου κάνει εντύπωση που ζήσαν τόσο πολύ και εύχομαι και παραπάνω. Αναρωτιέμαι βέβαια για το κίνητρο του γαμπρού. Θέλω να πω ο έρωτας είναι τυφλός οκ, και οι 2 αδελφές είχαν νορμάλ προσωπικότητα, αλλά...
Με πρόλαβες. Αυτό μπήκα να γράψω.hellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:51Το δυσκολότερο είναι που το νευρικό σύστημα καθεμιάς είναι συνδεδεμένο σε ένα χέρι και ένα πόδι, οπότε π.χ. για να περπατήσουν πρέπει να συνεργαστούν.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 13:59Τρωνε δηλαδη απο δυο στοματα και καταληγει το φαγητο σε ενα στομαχι? Ουτε καν μπορω να φανταστω πως λειτουργει αυτο
Άρα δεν είναι δύο άνθρωποι που λένε εδώ μέσα. Έχουν αναγκαστεί να αισθάνονται η μία τη άλλη σαν να είναι ένας άνθρωπος, ώστε να συντονίζουν από μισή κίνηση η καθεμία, σε μία πλήρη κίνηση ενός ανθρώπου.
Η σκηνή με το ποδήλατο στο 00':09" είναι σαν ταινία τρόμου.masterridley έγραψε: ↑31 Μαρ 2024, 23:54Πωπω αυτό θα πει blast from the past. Θυμάμαι που είχα δει 2-3 βιντεάκια στο youtube, κυρίως αυτό (μιλάμε για 12 χρόνια πριν, ήμουνα νιος και γέρασα)
Να περπατάς στο χαλαρό και να βλέπεις να έρχεται αυτό κατά πάνω σου. Τρία εγκεφαλικά και πέντε εμφράγματα με τη μία, δεν πα να είσαι 20 χρονών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευτηκε ο Εθνικος Σταρ!!
από Space_Passenger » 27 Οκτ 2024, 00:59 » σε Life style - 1 Απαντήσεις
- 100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
27 Οκτ 2024, 01:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με νόμο Κούλη παντρεύτηκε ο Παντελής Τουτουντζής τον σύντροφό του
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 23:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
25 Αύγ 2024, 23:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πιστεύετε ότι τελικά ο Σιρίλο παντρεύτηκε τη Μαρία Χοακίνα;
από Έκτωρ » 03 Απρ 2024, 00:17 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 13 Απαντήσεις
- 508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από billman1234
31 Αύγ 2024, 20:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πιθανότητες να ξυπνήσει ένας άντρας που κοιμάται μπροστά στην τηλεόραση...
από Εκτωρ » 14 Μαρ 2023, 19:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
14 Μαρ 2023, 22:18
-