omg kai 3 lol έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 01:33
Κόκκορας έγραψε: ↑04 Απρ 2024, 01:26
τι γιουβετσι και εδω τον αποθεωσα τον γιαννακη!μερικες σελιδες πριν
και πεσατε να με φατε που θελω Αρη,ΠΑΟΚ στην ευρωλιγκα και τους δυο(Αρειανος για να το πει αυτο πρεπει να εχει ανεβασει πυρετο btw
αν τους
τον επαινεις λεγοντας οτι γιγαντωθηκε εξαιτιας σου που σε ειχε για σακκο του μποξ, δεν υπαρχει μεγαλυτερη προσβολη απο αυτο,
οποιος δεν ζει στην πολη και δεν εχει ζησει εκεινα τα χρονια καταρχας δεν ξερει τι θα πει ντερμπι,δεν κινουνταν τπτ(το μπασκετ διεξοδο ηταν για αυτους,μετα τα οσα εκανε ο κουδας κ.α και ακολουθησαμε και εμεις ,ο ανταγωνισμος μας γιγαντωσε και τους δυο,πολλοι δικοι μας βεβαια το μετανιωσαν διοτι αρχισε τοτε και η παρακμη στην μπαλα,κατι καναμε μεχρι τοτε,παιρναμε πρωταθληματα,παιζαμε διαρκως τελικους κυπελου)
ριξαμε λεφτα στο μπασκετ ναι(για την εποχη)!πολλα λεφτα και εμεις ,αυτο τους κινητοποιησε περαιτερω(συν ο χαμενος τελικος του 84)ο σταυροπουλος δεν ειχε την εξελιξη που περιμεναμε,ο σακελλαριου ,αυτον θελαν αρχικα!ανεβασαν την τιμη και μετα ο ξανθος αφου μας χορεψε τον παρατησε και πηρε τον γιαννακη!
κατοπιν καλυτερα με κορφα,πρελεβιτς(πιο μετα),αυτοι με σουμποτιτς κ.ο.κ τους νικουσε ο μπαρλοου τον φερναμε,τους νικουσε το ελαφι ο μαικ τζοουνς,τον φερνανε
γαιτανακι ηταν
δες π.χ τι λενε οι ιδιοι μην τα λεω εγω γιατι αρχιζεις ειρωνειες(παρεμπιπτοντως παρα πολυ κουραστικες φιλε,τοξικες,τι τα θες; νομιζεις δινουν κυρος στην οποια γνωμη; φιλικα το λεω)
λεει ο ιωαννιδης στον θεοφιλο λοιπον
«Άκου να σου πω εσένα κάτι. Σ’ αυτήν την πόλη δεν χωρούν δύο βασιλιάδες. Βλέπεις τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. Οργιάζουν οι μεταγραφές. Αν θέλεις να είναι ο Άρης ο βασιλιάς, σύρε και φέρε τον Παναγιώτη Γιαννάκη».
Κατάλαβε κάτι ο Γιάννης; Κατάλαβε ότι εγώ μπορώ; Ή μήπως ήταν άραγε παρόρμηση της στιγμής;
Τα λόγια του Γιάννη, βελονιές στο μυαλό μου. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Το πρωί τα βήματά μου με οδηγούν κατευθείαν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Η πρώτη μου ενέργεια είναι να τηλεφωνήσω στον Γιάννη Μπουτάρη.
«Γιάννη», του λέω, «φεύγω για την Αθήνα, για να προσπαθήσω για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη».
«Θεόφιλε, είμαι μαζί σου. Προχώρα», μου απαντά.
Του ζητάω για το σκοπό αυτόν να μου δώσει δέκα εκατομμύρια δραχμές.
«Δεν έχω τώρα», μου αποκρίνεται. «Βάλ’ τα εσύ και θα σου τα δώσω»....
Το καλύτερο δίδυμο που πέρασε από την ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κανένας μας δεν είχε καταλάβει ακόμα τι κάναμε. Μόνον ο Γιάννης Ιωαννίδης το κατάλαβε. Αυτός που μου τρύπησε το μυαλό και με έστειλε στην Αθήνα, για να τελειώσω αυτήν τη μεταγραφή. Συγχαρητήρια, κύριε Ιωαννίδη.
η νοοτροπια του μεσου Αρειανου ειναι πρωτα αντιΠΑΟΚτσιδικη δεν πρεπει να σου κανει εντυπωση
https://www.metrosport.gr/mitroudis-ke- ... aki-207227