Στηρίζω Ζαχαρία. Άλλο οι πούστικες και άλλο οι φαλλικές επεμβάσεις. Ισχύει για φάσεις που δεν έχουν μπλέξει κάποιοι τους φαλλούς με τα φορτιζόμενα ή φουσκωτά ντίλντος.
Ποιους "ακραίους χρήστες " συμπαθείτε εσείς οι υπόλοιποι;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιους "ακραίους χρήστες " συμπαθείτε εσείς οι υπόλοιποι;
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Κι εγώ συμπαθώ ως άνθρωπο τον georgebi
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Αυτές τις πίπες τις λένε όσοι δεν έχουν πτυχία για να μην αισθάνονται μειονεκτικα απεναντι σε αυτους που εχουν.Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:05Ποιον λοατκι ολοκληρωτισμό μωρε φιλε ακροδεξιε? Θες να μου πεις ότι εγώ, ένα τίμιο γκει παιδί, κυβερνώ κρυφά και προσπαθώ να εισάγω την ατζέντα των λοατκι για να σας κάνουμε όλους αδελφές?southern έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:01Έχω μεταπτυχιακό και δεν είμαι φίλο απριλιανός. Τον να καταγειλλεις τον λοατκι ολοκληρωτισμο δεν σε κάνει ομοφοβικό. Τα κράτη έχουν σύνορα και αντοχές στην αποδοχή ξένου εργατικού δυναμικού.Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 14:57Σαν ακροδεξιούς που δεν τους κόβει και πάρα πολύ. Δηλαδή άτομα που νομίζουν ότι για τα προβλήματα της ανθρωπότητας ευθύνονται οι λοατκι, οι μετανάστες και οι εθνοπροδότες πολιτικοί που δεν αγαπούν το έθνος μας και πως μόνο ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει.
Τι να κάνουμε, δεν είχατε όλοι τα προνόμια για σοβαρή μόρφωση και παιδεία όπως άλλοι.
Συνέλθετε.
(Μόρφωση δεν είναι τα πτυχία Εξαρτάται βέβαια και το πτυχίο).
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν διαφωνούμε. Εγώ ας πούμε σαν άτομο των θετικών επιστημών συμφωνώ ότι οι ακροδεξιοί δεν έχουν ανοίξει βιβλίο γενετικής, αν είχαν ανοίξει, θα είχαν κατανοήσει ότι ο αράπης (όπως οι ίδιοι τον λένε) είναι το ίδιο με εκείνους.southern έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:18Ναι βέβαια, άλλο πράγμα πχ οι θετικές επιστήμες ή τα οικονομικα κι άλλο μαρξιστικες αερολογίες όπως πχ η κοινωνιολογια
Είναι γιατι από μια οπτική και γω ''ακραίος'' είμαι
ακροκεντρώος για την ακρίβεια
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς όταν βλέπεις άτομα με πτυχία που πιστεύουν στον ολοκληρωτισμό των λοατκι, απορείς τι σκατά μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο.Lord Brum έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:20Αυτές τις πίπες τις λένε όσοι δεν έχουν πτυχία για να μην αισθάνονται μειονεκτικα απεναντι σε αυτους που εχουν.
Πάντως τότε, ο Παπαδόπουλος έσωσε τους προηγούμενους!Polaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 14:57Σαν ακροδεξιούς που δεν τους κόβει και πάρα πολύ. Δηλαδή άτομα που νομίζουν ότι για τα προβλήματα της ανθρωπότητας ευθύνονται οι λοατκι, οι μετανάστες και οι εθνοπροδότες πολιτικοί που δεν αγαπούν το έθνος μας και πως μόνο ένας Παπαδόπουλος θα μας σώσει.
Τι να κάνουμε, δεν είχατε όλοι τα προνόμια για σοβαρή μόρφωση και παιδεία όπως άλλοι.
Δεκαετίες μετά, για να ζήσει ο κόσμος ξεπουλάει αυτά που έφτιαξαν οι γονείς του μέσα σε μία επταετία!
Οι μετανάστες δεν θα έφταιγαν, αλλά αυτοί εδώ είναι λαθρομετανάστες και φταίνε.
Οι εθνοπροδότες πολιτικοί φταίνε για όλα και όταν λέμε ΛΟΑΤΚΙ, επουδενί δεν υπολογίζουμε ανθρώπους σαν τον Τσαρούχη (που πολέμησε το '40), τον Χατζηδάκη, τον Καβάφη κτλ, αλλά τον γκόμενο του Ευταξία (που προκάλεσε την κώφωσή του για να μην πολεμήσει το '40), τον Κύπριο τραγόπαπα .... πλάκα-πλάκα σχετίζονται με τις πιο πρόσφατες εθνικές συμφορές.
Επίσης, τα νούμερα που κακαρίζουν όλη την ώρα, κατά προτίμηση δημοσίως και βγαίνουν με το ασημί στρινγκάκι στα Pride που κανονικά πρέπει να τα λέτε Shame.
Ειλικρινά εάν ήμουν ομοφυλόφιλη θα κατέβαινα για να προκαλέσω επεισόδια. Εσύ δεν ντρέπεσαι να βλέπεις αυτό το τσίρκο και οι συνάδελφοι, οι γείτονες σου κτλ, να σκέφτονται πως έτσι είναι οι ομοφυλόφιλοι, όπως ο Polaris3; Εγώ στη θέση σου, μέχρι να ξεχαστεί το σουργελοπράιντ κάθε φορά, θα έβγαινα μόνον για να πετάξω τα σκουπίδια και μεταμεσονύκτια, μην με δει κανείς.
Να ρίχνετε κάνα μπαν σε όσους βρίζουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 06 Απρ 2024, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ δεν είμαι ρατσιστής. Άλλο πράγμα η μεταναστευτική πολιτική. Αν εσύ όμως είσαι υπέροχη των ανοιχτών συνόρων για όλους τότε φοβάμαι πως είσαι μια μικρή μειοψηφίαPolaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:24Δεν διαφωνούμε. Εγώ ας πούμε σαν άτομο των θετικών επιστημών συμφωνώ ότι οι ακροδεξιοί δεν έχουν ανοίξει βιβλίο γενετικής, αν είχαν ανοίξει, θα είχαν κατανοήσει ότι ο αράπης (όπως οι ίδιοι τον λένε) είναι το ίδιο με εκείνους.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άλλοι στους οποίους αναφέρεσαι, θα πω πως σε φαντάζονται.
Είσαι 25-35 από σχετικά εύπορη οικογένεια, δεν έχεις στερηθεί πολλά. Old school νεοδημοκράτες. Πτυχίο και ίσως μεταπτυχιακό σε κάνα κόλετζ μόλετζ. Περιορίζεσαι για να αναλάβεις μια από τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Στο σχολείο ήσουν φλούφλης και τώρα σου βγαίνουν απωθημένα, αλλά δεν το παραδέχεσαι.
Εγώ προσωπικά σε συμπαθώ!
Είσαι 25-35 από σχετικά εύπορη οικογένεια, δεν έχεις στερηθεί πολλά. Old school νεοδημοκράτες. Πτυχίο και ίσως μεταπτυχιακό σε κάνα κόλετζ μόλετζ. Περιορίζεσαι για να αναλάβεις μια από τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Στο σχολείο ήσουν φλούφλης και τώρα σου βγαίνουν απωθημένα, αλλά δεν το παραδέχεσαι.
Εγώ προσωπικά σε συμπαθώ!
Σε αυτά έπεσες μέσα.
Κι εγώ σε συμπαθώ αρκετά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 06 Απρ 2024, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταναστευτική πολιτική = τους βυθίζω τα φουσκωτά ?southern έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:27Εγώ δεν είμαι ρατσιστής. Άλλο πράγμα η μεταναστευτική πολιτική. Αν εσύ όμως είσαι υπέροχη των ανοιχτών συνόρων για όλους τότε φοβάμαι πως είσαι μια μικρή μειοψηφία
Αν στο πανεπιστημιο συζητανε για λοατκι μαλλον το συγκεκριμένο πανεπιστημιο ειναι για τον πέοντα. Ολοκληρωτισμός Είναι η επιβολή της μειοψηφίας στην πλειοψηφία. Άρα προφανώς όταν μια.ομαδα συμφεροντων επιβαλλει παρασκηνιακα πολιτικες εναντια στη θεληση των πολλων, μιλαμε για ολοκληρωτικές πρακτικές. Είτε το κάνουν ολιγαρχία εφοπλιστές είτε ανώμαλοι πρωθυπουργικοι συμβουλοιPolaris3 έγραψε: ↑06 Απρ 2024, 15:26Συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς όταν βλέπεις άτομα με πτυχία που πιστεύουν στον ολοκληρωτισμό των λοατκι, απορείς τι σκατά μαθαίνουν στο πανεπιστήμιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 06 Απρ 2024, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τύπου Τραμπ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ταινίες για ακραίους σινεφιλ
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Οκτ 2024, 18:45 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 11 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Οκτ 2024, 20:54
-
-
- 118 Απαντήσεις
- 4617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
06 Ιουν 2023, 10:31
-