ΤΡΙΒΕ ΤΟΝ έπρεπε να λέγεται η εκπομπή.
Απίστευτο! Υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ δουλεύει στην Ελληνική Πορνο-Βιομηχανια (Sirina)!
Re: Απίστευτο! Υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ δουλεύει στην Ελληνική Πορνο-Βιομηχανια (Sirina)!
Πάντως μπορεί να μην έχει πρωταγωνιστήσει η Μελέτη σε τσόντα, αλλά δεν το έχω καθόλου απίθανο να βάλει κανονικό πορνοστάρ στο ψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης. Γιατί να μην πιάσουμε κι αυτήν την πόρτα; Μπορεί κάποτε να χρειαστούν κι αυτά τα ψηφαλάκια.
Re: Απίστευτο! Υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ δουλεύει στην Ελληνική Πορνο-Βιομηχανια (Sirina)!
Αμα δείς να είναι χωμένοι σε βρωμοδουλειά και μπάτσοι (δηλαδή δεξιοί), δε κλείνει ποτέ, και γίνεται μίνιμουμ ντόρος.Βίνγκιλοτ έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 12:06Το απίστευτο είναι που υπάρχει ακόμα η Σειρήνα.
https://www.lifo.gr/now/greece/traffick ... ypograpsei
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... mastropeia
-
Right to the boner καλύτερα, μάλλον σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και φαντασιωνονται διάφορα.
Η Sirina έχει πέσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Ο νέος κυριαρχος στο πορνο είναι το Sugar baby
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.
-
Εγω ήμουν πιο πολύ φαν Κατερίνα λασπα, της είχε γράψει και ποίημα ο Ηλίας Λάγιος.κι αυτή έγινε συντηρητικια, κριμας.vantono έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 12:10Κι εγω την ειχα παίξει για Ελεωνόρα, αλλά στο mute. Οταν ακουγα τη φωνη της μου επεφτε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 12:05Του κώλου ειδηση τότε. Όσο για την Ελεωνόρα, κρίμα για όσες φορές την παίξανε για εκείνη στα νιάτα μας.
-
-
Μακάρι η Μελέτη να φάει τη θέση κανενός Μεϊμαράκη, Βόνζεμπεργκ, Σπυράκη ή Κεφαλογιάννη. Όχι ότι θα αναγκαστούν να δουλέψουν αλλά έτσι για την πλάκα...
Γιατι συγκρινεις τους ακροδεξιους και τους πρωην αριστερους με τους gay, τους μαυρους και τα ατομα με ειδικες αναγκες?
Τι ειδους συγκριση ειναι αυτη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 16 Απρ 2024, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν τω μεταξύ, ντόρος να γίνεται. Πετάξανε τα alt right γίδια μια παπάντζα, την πήρανε διάφοροι φλούδες και την αναπαράγουνε στα μκδ, σού λέει ζμπουτσαμσόλα, μπας και θα πληρώσουμε κάνα πρόστιμο;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Φταίει το οτι σου ακουγεται πιο οικείο το "σκισε μου το κωλάντερο αντρακλά μου", απο το "oh oh oh god yeah". Ειναι πιο κοντά στην ψυχοσύνθεσή σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 12:15Γενικά οποίος με τόση υπερπληθωρα Τσοντας βλέπει ελληνικές, θα έπρεπε να του έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα.
Εγω ενα καιρό πιτσιρικάς εβλεπα τακτικά κυπριακές, παρότι σιχαινομαι τη γλωσσα.
Δεν ξερω τι τιλτ ειχε βαρέσει ο ψυχισμός μου. Μεχρι και τερματισμένες αραβομούρες μπορουσα να ανεχτώ, αρκεί να μιλουσαν κυπριακά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Απρ 2024, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνώ και για τους 4.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 12:16Μακάρι η Μελέτη να φάει τη θέση κανενός Μεϊμαράκη, Βόνζεμπεργκ, Σπυράκη ή Κεφαλογιάννη. Όχι ότι θα αναγκαστούν να δουλέψουν αλλά έτσι για την πλάκα...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Και δεν είναι μόνο αυτοί. Κάθονται και τσακώνονται ποιος θα εκλεγεί στην ευρωβουλή και θα τα οικονομήσει μαζί με αυτόν και οι δικοί του. Πού ήταν όλοι αυτοί οι ευρωβουλευτές εδώ και πέντε χρόνια; Είδες εσύ κανέναν Μεϊμαράκη να κάνει καμία δήλωση ή κανέναν αγώνα; Που τώρα θυμήθηκε ο κόσμος ότι είναι ευρωβουλευτής και για να μην τον ξεχάσει πάλι άρχισε να κάνει δηλώσεις για τα πάντα, από το Ισραήλ μέχρι και το ποδόσφαιρο...Lord Brum έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 12:20Συμφωνώ και για τους 4.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 12:16Μακάρι η Μελέτη να φάει τη θέση κανενός Μεϊμαράκη, Βόνζεμπεργκ, Σπυράκη ή Κεφαλογιάννη. Όχι ότι θα αναγκαστούν να δουλέψουν αλλά έτσι για την πλάκα...
Αθηναίοι ρε πουστη μου, το "είμαι Μύκονο" το θεωρούν ελληνικά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν είναι σύγκριση. Είναι απλά ομάδες που συχνά διάφορα κόμματα συμπεριλαμβάνουν στα ψηφοδέλτια προκειμένου να προσελκύσουν ηλίθιους ψηφοφόρους, άσχετα με το αν οι συγκεκριμένοι κάνουν για την δουλειά ή όχι. Θα μπορούσα να συμπεριλάβω και Μουσουλμάνους, παρουσιαστές ειδήσεων, ποδοσφαιριστές, θύματα τραγωδιών κτλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστίνα Ανδρεάδου: Κόπηκε από το GNTM και σαρώνει στη βιομηχανία του πορνό.
από Ίακχος » 15 Νοέμ 2022, 20:49 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νατάσα
15 Νοέμ 2022, 21:15
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
26 Μάιος 2024, 19:45
-