Eσκασε σαν βομβα-Κανεις δεν ειχε καταλαβει τιποτα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Eσκασε σαν βομβα-Κανεις δεν ειχε καταλαβει τιποτα...
Παλια ειχα ενα γκει συγκατοικο, σπουδαζε μοδα και ντιζαιν, εκανε παρεα μονο με κοριτσια (να γιατι πρεπει να εχεις φιλους γκει!) και καποια στιγμη, μας καλεσε ολους στο σαλονι να μας κανει μια σημαντικη ανακοινωση, πως ειναι δηλαδη γκει. "Ασε μας ρε μαλακα του λεμε, λες και δεν το χουμε παρει χαμπαρι." Ειχε παρει μαλιστα και βαθια ανασα κιολας, για να το βγαλει απο μεσα του. Κουλ τυπος παντως.
Μην τα λες σε μένα φίλε στην ψεκ πέστα που τα παίρνει έτσι αψήφιστα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
πουστιά.blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:32Παλια ειχα ενα γκει συγκατοικο, σπουδαζε μοδα και ντιζαιν, εκανε παρεα μονο με κοριτσια (να γιατι πρεπει να εχεις φιλους γκει!) και καποια στιγμη, μας καλεσε ολους στο σαλονι να μας κανει μια σημαντικη ανακοινωση, πως ειναι δηλαδη γκει. "Ασε μας ρε μαλακα του λεμε, λες και δεν το χουμε παρει χαμπαρι." Ειχε παρει μαλιστα και βαθια ανασα κιολας, για να το βγαλει απο μεσα του. Κουλ τυπος παντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε, καλά λένε οτι αυτοί που φαίνονται πολύ άντρακλες, στην πραγματικότητα είναι γκέη.Drexler έγραψε: ↑18 Νοέμ 2018, 22:43Φώτης Σεργουλόπουλος: Ξαλάφρωσα όταν μίλησα για την σεξουλικότητά μου
Οι γνωστοί μου που ήταν gay και ήταν σε μια gay κοινότητα και με έβλεπαν στην τηλεόραση μου έλεγαν «Γιατί δεν μιλάς;». Έλεγα «Μα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσω». Έλεγα τι μου λένε, δεν χρειάζεται να βγάζουμε την ταυτότητα μας. Οι υπόλοιποι άνθρωποι που μπορεί να είναι πιο ακτιβιστές από εμένα ή σε μια οργάνωση. Εγώ δεν ανήκω σε κάποια οργάνωση. Συμβαίνει να έχω το θάρρος επειδή η οικογένεια μου ήταν έτσι, να μπορώ να μιλήσω πολύ άνετα. Στην οικογένεια μου δεν είχαμε να κρυφτούμε από κανέναν. Νομίζω ότι μετά που μίλησα ανοιχτά ξαλάφρωσα.
https://www.protothema.gr/life-style/Go ... otita-mou/

Συμφωνω απολυτα.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Obi Wan Iakobi
blackpaint έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:32Παλια ειχα ενα γκει συγκατοικο, σπουδαζε μοδα και ντιζαιν, εκανε παρεα μονο με κοριτσια (να γιατι πρεπει να εχεις φιλους γκει!) και καποια στιγμη, μας καλεσε ολους στο σαλονι να μας κανει μια σημαντικη ανακοινωση, πως ειναι δηλαδη γκει. "Ασε μας ρε μαλακα του λεμε, λες και δεν το χουμε παρει χαμπαρι." Ειχε παρει μαλιστα και βαθια ανασα κιολας, για να το βγαλει απο μεσα του. Κουλ τυπος παντως.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
πολύ καλά έκανε και δεν το έλεγε υπό την έννοια ότι δεν αφορά κανέναν. Έτσι είναι οι σωστοί και σοβαροί ομο, όχι σαν τις υστερικές που κάνουν το στιγκακι τους σημαία στα pride και εκλιπαρούν για προσοχή και αποδοχή από τους φυσιολογικούς
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Καλά, εξ ορισμού δεν είναι πολύ σοβαρό να είσαι άντρας και να ρουφάς ψώλες, αλλά ας πούμε ότι κάποιοι είναι πιο σοβαροί από άλλους.
- Obi Wan Iakobi
Νομιζω ηταν το δευτερο σοκ μετα την παραδοχη του Μαρινου

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Οι γκέη που έχουν κάποια αναγνωρισιμότητα πρέπει να μιλάνε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία τους.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα έφηβοι γκέη που κρύβονται και πρέπει να πάρουν θάρρος. Να καταλάβουν οτι δεν υπάρχει τίποτα το αφύσικο πάνω τους και οτι όσοι χωρίζουν τους ανθρώπους σε φυσιολογικούς και ομοφυλόφιλους είναι απλά θλιβεροί τύποι που τους έχει αφήσει πίσω η κοινωνία και η εποχή.
Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν οι ομοφυλόφιλοι λένε οτι δεν αφορά κανέναν η σεξουαλικότητα τους, ούτε η σεξουαλικότητα του κάθε στρέητ μας αφορά άμεσα αλλά φωτογραφίζονται μια χαρά στα περιοδικά με τους/τις συντρόφους τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορεί κανείς να καταλάβει τι λέει το τραγούδι στο 4.27-4.31;
από Έκτωρ » 09 Απρ 2024, 19:07 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
09 Απρ 2024, 19:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα είχε γίνει αν ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός είχε παντρευτεί τη Ματίνα Μανταρινάκη;
από Έκτωρ » 15 Μαρ 2024, 11:07 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 1242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
17 Μαρ 2025, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα είχε γίνει αν δεν είχε υπάρξει εμφύλιος κατά την Ελληνική Επανάσταση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 20 Μαρ 2025, 11:25 » σε Ιστορία - 20 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
25 Μαρ 2025, 17:54
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 1146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Prince Imrahil
19 Ιουν 2023, 15:03