Ενώ για το τι γίνεται στη Σαουδική Αραβία και το Ιράν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και δεν απάντησες εσύ!

έχω θέση βρε. Να τους νιουκάρουμε ή να αποδεχθούμε ειρηνικά ότι πέρασε ο καιρός που τα κάναμε μπάχαλο σε όλο τον πλανήτη, σειρά τους, τα άλλα είναι ημίμετρα.
Δεν συο κολλάει απλά γιατί δεν ΘΕΣ να του κολλήσει. Τα στρατόπεδα φυσικά είναι πραγματικά και αν δε σ'αρέσει το συγκεκριμένο μπορείς να ψάξεις και να βρεις κυριολεκτικά εκατοντάδες άλλα που να σου κάνουν περισσότερο και αρκετά που έχουν φωτογραφίες απο τα πολύ υπαρκτά στρατόπεδαAthina__P έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:26Δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά γιατί το άρθρο δεν είναι σοβαρό. Μιλάει αόριστα ότι υπάρχουν αυτά τα camps, ότι είναι intensive, ότι τώρα που μιλάμε ένα εκατομμύριο κρατούΝΤΑΙ, κάτι δεν κολλάει σε όλα αυτά. Intensive σημαίνει υπογράφεις μια δήλωση και καθαρίζεις πχ. Και λέει ότι έχουν βγει άνθρωποι έξω και περιέγραψαν τι γίνεται. Γενικά μούφα ρεπορτάζ ακούγεται ή με πολλά κενά.
Ενώ για το τι γίνεται στη Σαουδική Αραβία και το Ιράν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και δεν απάντησες εσύ!Γιατί σου διέφυγαν οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απο κει μεριά.
Εγώ προσωπικά βλέπω ότι οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Κίνας υπονομεύουν τη φιλελεύθερη δημοκρατία εντός της ίδιας της Δύσης.
Πόσο να ξεκαθαρίσει, μιλάμε για στρατόπεδα συγκέντρωσης, τι περιμένεις να τους εξαφανίσουν όπως τους Ροχίνγκια στην Μιανμάρ;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:33Εγώ προσωπικά βλέπω ότι οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Κίνας υπονομεύουν τη φιλελεύθερη δημοκρατία εντός της ίδιας της Δύσης.
Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι τους για οποιοδήποτε λόγο. Αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση εντός, τότε θα πάρω θέση για την Κίνα.
ειναι επειδη δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα η επειδη δεν διαβαζεις διεθνη ειδησεογραφια...Το θεμα υπαρχει εδω και πολυ καιρο (χρονια βασικα) και εχει επιληφθει μεχρι και ο ΟΗΕ..Athina__P έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:26Δεν μπορώ να απαντήσω σοβαρά γιατί το άρθρο δεν είναι σοβαρό. Μιλάει αόριστα ότι υπάρχουν αυτά τα camps, ότι είναι intensive, ότι τώρα που μιλάμε ένα εκατομμύριο κρατούΝΤΑΙ, κάτι δεν κολλάει σε όλα αυτά. Intensive σημαίνει υπογράφεις μια δήλωση και καθαρίζεις πχ. Και λέει ότι έχουν βγει άνθρωποι έξω και περιέγραψαν τι γίνεται. Γενικά μούφα ρεπορτάζ ακούγεται ή με πολλά κενά.
Ενώ για το τι γίνεται στη Σαουδική Αραβία και το Ιράν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και δεν απάντησες εσύ!Γιατί σου διέφυγαν οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απο κει μεριά.
Δεν βοηθάς, την ουρά σου βγάζεις απ' έξω και κρίνεις τους άλλους για τις θέσεις τους. Ό,τι χειρότερο δηλαδή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:44Ας ξεκαθαρίσει γρήγορα λοιπόν.
Αυτός είναι ο στόχος μου και θεωρώ ότι έτσι βοηθάω περισσότερο απ' ότι με φραστικές καταδίκες.
ποιός μιλάει, ο οργανισμός ηνωμένων εθνών που όταν λέει για το ισραήλ είναι ένα μάτσο πουλημένα πάπετς και όταν λέει για την κίνα ειναι κάτι σαν τον πάππα;
Αααα μπράβο!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:33Εγώ προσωπικά βλέπω ότι οι μεγαλύτεροι πολέμιοι της Κίνας υπονομεύουν τη φιλελεύθερη δημοκρατία εντός της ίδιας της Δύσης.
Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι τους για οποιοδήποτε λόγο. Αν ξεκαθαρίσει η κατάσταση εντός, τότε θα πάρω θέση για την Κίνα.
Βοηθάω. Ό,τι καλύτερο δηλαδή.Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:48Δεν βοηθάς, την ουρά σου βγάζεις απ' έξω και κρίνεις τους άλλους για τις θέσεις τους. Ό,τι χειρότερο δηλαδή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:44Ας ξεκαθαρίσει γρήγορα λοιπόν.
Αυτός είναι ο στόχος μου και θεωρώ ότι έτσι βοηθάω περισσότερο απ' ότι με φραστικές καταδίκες.
Το βράδυ μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος λοιπόν. Θα δοκιμάσω και εγώ την αυθυποβολή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:51Βοηθάω. Ό,τι καλύτερο δηλαδή.Πάνας έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:48Δεν βοηθάς, την ουρά σου βγάζεις απ' έξω και κρίνεις τους άλλους για τις θέσεις τους. Ό,τι χειρότερο δηλαδή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Νοέμ 2018, 22:44Ας ξεκαθαρίσει γρήγορα λοιπόν.
'Permanent cure': Inside the re-education camps China is using to brainwash Muslims
Chinese authorities have ensnared tens, possibly hundreds of thousands of Muslim Chinese — and even foreign citizens — in mass internment camps.
The re-education camps are shrouded in secrecy and operate outside of the legal system.
Prisoners are physically and mentally tortured in efforts to quash religious beliefs and any potential separatist movements.
Για τους Παλαιστίνιους έχουμε μιλήσει πολλές φορές, κανείς δεν επικροτεί την θέση των Ισραηλινών εκτός από τους γνωστούς.