τη λες και την ξαναλές αυτή τη μαλακία, αλλά εμένα πηγαίνουν όντως τα παιδιά μου σχολείο εκεί πέρα, και δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με ηθική το θέμα. Έχει να κάνει με το αν θα παίρνει ένας δάσκαλος αποφάσεις ζωής για την οικογένειά ΜΟΥ ή όχι.Bill Hicks έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:25όχι, φίλε μου. απλά δεν συμμετάσχουμε όλοι στο συγκεκριμένο moral panic.
Οδηγία υπουργείου παιδείας - αυστραλία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Οδηγία υπουργείου παιδείας - αυστραλία
Gamiosante sto vosporo gia mia xoufta iliosporo
ωραια, μπραβο σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:46
Ο Bill δεν έγραψε αυτό που ισχυρίζεσαι ότι έγραψε, και σίγουρα δεν το έγραψα εγώ. Άρα ψυχοτροπική ουσία, σε συνδυασμό με αγνή βλακεία.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εσείς ήσασταν φιλενάδες, τι πάθατε ξαφνικά; συγχρονισμό περιόδου;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει (για ορμονοθεραπεία είναι ο λόγος, όχι για εγχείριση), αλλά ακόμα κι αυτό που γράφεις να ισχύει είναι μια μούρλα.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:46φυλομεταβαση για το σχολειο ειναι να φορα φουστανι και να κατουρα καθιστος. δε θα πηγαινει στο δωματιο της νοσοκομας να του κοψουν την πουτσα.
με δουλευεις και εσυ, μια χαρα τον συμπαθώ μεχρι που αρχιζει να νομιζει οτι μπορει να κανει λογικές συνεπαγωγές, μεχρι και νημα του εχω κανει να του εξηγησω οτι δεν μπορει, αλλα επιμενει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:47εσείς ήσασταν φιλενάδες, τι πάθατε ξαφνικά; συγχρονισμό περιόδου;
συμφωνω.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:25Ναι σήμερα αφορά αυτό. Αλλά όπως και με όλα τα υπόλοιπα πράγματα, τα οποία αφορούν μια κατηγορία μπερδεμένων ανθρώπων, αύριο θα είναι κάτι άλλο. Εδώ ακόμα δεν έχουν σταματήσει να βάζουν γράμματα στον τίτλο τους. To lgbtqrswxomjrhheheheh μακραίνει.
απλως αναφερω ποια ειναι η αληθεια, σημερα, οσον αφορα στο αρχικο δημοσιευμα. δεν θα κοβουν πουτσες και βυζια στα σχολεια, ουτε θα τους δινουν χαπια.
βεβαιως διαφωνω καθετα με την πρακτικη των σχολειων να δηλωνουν φυλο, και δεν το θεωρω μικρο η ασημαντο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπορεί να στην πέσουν κάποιοι εξτρήμ ανθρωποφυλόφιλοι, όταν γράφεις τέτοια.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 08:02Περιληπτικά: το σχολείο μπορεί να προχωρήσει ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει τους γονείς ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ να ρωτήσει γιατρό σε πλάνο (?) αλλαγής φύλου του παιδιού σου αν το προσωπικό του σχολείου αποφασίσει ότι το παιδί σου είναι αρκετά ώριμο να πάρει αυτές τις αποφάσεις για τον εαυτό του.
....
There may be circumstances in which students wish or need to undertake gender transition without the consent of their parent/s (or carer/s), and/or without consulting medical practitioners.
...
If a student is considered a mature minor they can make decisions for themselves without parental consent and should be affirmed in their gender identity at school without a family representative/carer participating in formulating the school management plan.
...
https://www2.education.vic.gov.au/pal/l ... ort/policy
Έχουνε κόψει αλυσίδα λέμε, μαζέψτε τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Όποτε μιλάμε τσακωνόμαστε. Ότι μπορεί να παρατηρήσεις να συμφωνούμε σε κάτι μιλώντας σε τρίτους δεν σημαίνει κάτι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:47εσείς ήσασταν φιλενάδες, τι πάθατε ξαφνικά; συγχρονισμό περιόδου;
There are decades where you fuck around and days where you find out
εγω μαζι σου ειμαι, δεν ειμαι με το θηριο.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:31Ναι και καταλήγεις να έχεις τη Λεία Τόμας να συναγωνίζεται γυναίκες στην κολύμβηση και την Φοξ Φάλλον να σπάει κρανία γυναικών στην πάλη και μια Άντρεα (αν θυμάμαι καλά) να είναι πρωταθλήτρια στην άρση βαρών. Όλες τους πρώην άντρες. Αλλά ντάξει μωρέ, 3 άνθρωποι είναι, τι ποσοστό να πιάνουν;
απλως το βλεπω στην πραγματικη του διασταση, χωρις υπερβολες.
σιγα που τσακωνόμαστε, σιγα που μπορεις δηλαδή εννοω. σου ειπα οτι γραφεις μαλακιες ε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:54Όποτε μιλάμε τσακωνόμαστε. Ότι μπορεί να παρατηρήσεις να συμφωνούμε σε κάτι μιλώντας σε τρίτους δεν σημαίνει κάτι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:47εσείς ήσασταν φιλενάδες, τι πάθατε ξαφνικά; συγχρονισμό περιόδου;
- Dwarven Blacksmith
Ο δάσκαλος χάνει εξουσία από αυτή την απόφαση, πριν από αυτό ο δάσκαλος αποφάσιζε αν θα ακούσει το παιδί που θέλει να λέγεται Δήμητρα αντί για Μπάμπης. Τώρα επισημοποιείται η διαδικασία και αν κριθεί το παιδί ώριμο, ο δάσκαλος υποχρεούται να ακολουθήσει ακόμα και αν διαφωνεί προσωπικά.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:46τη λες και την ξαναλές αυτή τη μαλακία, αλλά εμένα πηγαίνουν όντως τα παιδιά μου σχολείο εκεί πέρα, και δεν έχει τίποτα απολύτως να κάνει με ηθική το θέμα. Έχει να κάνει με το αν θα παίρνει ένας δάσκαλος αποφάσεις ζωής για την οικογένειά ΜΟΥ ή όχι.Bill Hicks έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:25όχι, φίλε μου. απλά δεν συμμετάσχουμε όλοι στο συγκεκριμένο moral panic.
There are decades where you fuck around and days where you find out
αρα δεν θα αλλαξεις πριν την εφηβεια. κι αν αυτο σημαινει οτι θα καταστραφει η ζωη σου, so be it. ο νομος ειναι εκει για να αποτρεψει απο την καταστροφη τις ζωες της πλειονοτητας, απο τις μαλακιες που θα εκαναν αν ειχαν πληρη δικαιωματα απο τα 10, χωρις γονικη μεριμνα και ευθυνη.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 11:58
Ο δάσκαλος χάνει εξουσία από αυτή την απόφαση, πριν από αυτό ο δάσκαλος αποφάσιζε αν θα ακούσει το παιδί που θέλει να λέγεται Δήμητρα αντί για Μπάμπης. Τώρα επισημοποιείται η διαδικασία και αν κριθεί το παιδί ώριμο, ο δάσκαλος υποχρεούται να ακολουθήσει ακόμα και αν διαφωνεί προσωπικά.
ο δασκαλος χανει εξουσία λες, γιατι πλέον εχει την εξουσία να αποφασίσει οτι ειναι ωριμο, ωστε να αλλάξει φίλο άσχετα με την γνώμη του γονέα. Σου ειπα οτι γραφεις μαλακίες ε;Where a student under the age of 18 asks to make a decision instead of their parent or carer, principals or others working with students in schools can decide that the student is capable of making their own decision i.e. that they are a mature minor for the purpose of making a particular decision.
ασεβης ειμαι, αδικος ποτε.
αν δε με πιστευεις κατσε μετρα ποσοι εχουν πει οτι δεν καταλαβαινουν τι λες, ποσοι στη γαλη, και συγκρινε. η φτιαξε ενα πολλ να δουμε ποιος θα κερδισει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:39
-
-
Νέα δημοσίευση Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα τις λαμογιες της Ασημακοπούλου και του υπουργείου εσωτερικών
από Μαδουραίος » 27 Μάιος 2024, 21:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Μάιος 2024, 12:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εντολή του Υπουργείου Πολιτισμού σε όλα τα ξενοδοχεία, να σηκώσουν τη σημαία των ΛΟΑΤΚΙ
από Μαδουραίος » 07 Απρ 2024, 10:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 338 Απαντήσεις
- 8240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
11 Απρ 2024, 23:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φάτε γίδια την κοροϊδία με τις τριετιες (Η εξειδίκευση του υπουργείου αφορά ελάχιστους)
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2023, 05:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
18 Σεπ 2023, 14:29
-