Ρώτα τους ΣΥΡΙΖΑιους... αυτό τους έλεγα και εγώ.
Επίσης τι προσπαθείς να κάνεις τόση ώρα και μου προσάπτεις πράγματα που δεν έχω πει και κόβεις φράσεις για να τα φέρεις στα μέτρα σου; Έχω αρχίσει να τα παίρνω.
Ρώτα τους ΣΥΡΙΖΑιους... αυτό τους έλεγα και εγώ.
ασε τους συριζαίους, εσένα ρωτάω, πώς κοιμάσαι το βράδυ αναρωτιέμαι. Δεν φταίω εγώ που νευριάζεις, ίσως είναι οι τύψεις.
Aνοιξε νημα για την Σαουδικη Αραβια..εδω ειναι νημα για τα στρατοπεδα συγκεντρωσης των Κινεζων πατερουληδων..
Ολοι οι αυταρχικοι και οι δικτατορες με ενοχλουνε..δεν εχω γραψει πουθενα οτι υποστηριζω το καθεστως της Σαουδικης Αραβιας..Αντιθετα εχω πει χιλιες φορες οι ειμαι αντιθετος σε καθεστωτα μουλαδων..
Μάλλον ο καιρός μας πέρασε. Εδώ βλέπεις την Αγγλία με μεγάλη παράδοση στην διπλωματία και βγαίνει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς κανένα σχέδιο. Εγωϊσμοί, ανοησίες, καθυστερήσεις που είναι χαρακτηριστικές των δημοκρατικών πολιτευμάτων, πλεονεξία των δυτικών αστών και έξυπνοι χειρισμοί συν αποτελεσματικότητα από μεριάς Κινέζων και το αποτέλεσμα το βλέπεις.
Να σας αραβωνιάσουμε κιόλας μιας και γύρισες την απάντηση που έδωσα στον κολλητό σου, να διαλέξετε ποιος θα είναι ο παθητικός. Το να με βγάλεις εκτός θέματος και να λες διάφορα άλλα για να πεις την εξυπνάδα σου δεν σε κάνει μάγκα να ξέρεις.
ο σόιμπλε το είπε τέλεια στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. Η κίνα δεν είναι παιδική χαρά, ή σταματάμε το θέατρο με την δημοκρατία ή ο θεός βοηθός. Δεν σταματήσαμε.