16 αγώνες δώσαμε φέτος Ευρώπη, 10-3-3
Εγώ είμαι πολυ γεμάτος και νομίζω όλοι μας και τους αποθεωσαμε στο τέλος
ενταξει,αλλαjason0 έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 03:1216 αγώνες δώσαμε φέτος Ευρώπη, 10-3-3
Μας γκαμησανε δίχως σάλιο. Αυτό είναι το ταβάνι του Λουτσε. Χάθηκε τεράστια ευκαιρία αδικαιολογητα. Σιγά μη χάσει το πρωτάθλημα και η αεκ οπότε η χρονιά θυμίζει έντονα μπασκετικό 93. Κρίμα διότι είχαμε την καλύτερη ομάδα αλλά στα δυσκολα τρέμουν οι παίκτες.jason0 έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 03:1216 αγώνες δώσαμε φέτος Ευρώπη, 10-3-3
Παντως μετα τον πολεμο στην ουκρανια δεν περιμενα να πηγαινει τοσο καλα ο παοκ,διεκδικεις πρωταθλημα παντως,ενω εμεις μονο κυπελλακι και αυτο επειδη απεναντι μας εχουμε τον κακομοιρη τον Αρη,αν ο γαυρος παει κανενα τελικο η το σηκωσει το ευρωπαικο ας το βαλει στον πατο του ο Αλαφουζος,βασικα οτι και να γινει να το βαλει στον πατο του.Κόκκορας έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 01:45αυτο το στορι καντε υπομονη και καντε υπομονη το αρχισαν οι δημοσιογραφοι,οτι ντεμεκ χωρις στηριξη δεν παιρνεις τιτλο
θεωριες!εχει η κοινωνιολογια,γιατι να μην εχουμε και εμεις μια σε φαση...ν
ο αλμειδα απο την πρωτη χρονια νταμπλ ειχε
και φετος μεσα σε τρεις μηνες ο ολυμπιακος παει να σηκωσει πρωταθλημα και ευρωπαικο!σε μια εβδομαδα εριξε 4 στον λουτσεσκου που ειναι 200 χρονια στην ομαδα
τι να μας πουνε μωρε,στηριξη λεει!
δηλαδη αν στηριξει τον σαματα θα γινει πριγιοβιτς; και αμα στηριξω λουτσεσκου θα γινει γκουαρντιολα;
Αλμπρεχτη και Λεγεωνη πρεπει να παραδεκτειτε οτι αυτο ηταν τεραστιο αυτογκολ.
Για το γιουροπα λες με την 5η και την 6η της Ιταλιας και την 9η της Γαλλίας?Μαδουραίος έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 01:03Στα ημιτελικά είναι ομαδιτσες από την 4 θέση και κάτω στα πρωταθλήματα τους.
Milko cup
και εσυ διεκδικεις πρωταθλημα!paotaris έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 07:54Παντως μετα τον πολεμο στην ουκρανια δεν περιμενα να πηγαινει τοσο καλα ο παοκ,διεκδικεις πρωταθλημα παντως,ενω εμεις μονο κυπελλακι και αυτο επειδη απεναντι μας εχουμε τον κακομοιρη τον Αρη,αν ο γαυρος παει κανενα τελικο η το σηκωσει το ευρωπαικο ας το βαλει στον πατο του ο Αλαφουζος,βασικα οτι και να γινει να το βαλει στον πατο του.Κόκκορας έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 01:45αυτο το στορι καντε υπομονη και καντε υπομονη το αρχισαν οι δημοσιογραφοι,οτι ντεμεκ χωρις στηριξη δεν παιρνεις τιτλο
θεωριες!εχει η κοινωνιολογια,γιατι να μην εχουμε και εμεις μια σε φαση...ν
ο αλμειδα απο την πρωτη χρονια νταμπλ ειχε
και φετος μεσα σε τρεις μηνες ο ολυμπιακος παει να σηκωσει πρωταθλημα και ευρωπαικο!σε μια εβδομαδα εριξε 4 στον λουτσεσκου που ειναι 200 χρονια στην ομαδα
τι να μας πουνε μωρε,στηριξη λεει!
δηλαδη αν στηριξει τον σαματα θα γινει πριγιοβιτς; και αμα στηριξω λουτσεσκου θα γινει γκουαρντιολα;
Mηδενίζεις τώρα . Δεν φταίει ο Λουτσε αν η διοίκηση σου είναι σφιχτή σε μεταγραφές . Οι άλλοι από τα προβλήματα ατσαλώθηκαν ήταν και συγκεντρωμένοι αποδείχθηκαν και καλύτεροι και τέλος.Κόκκορας έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 02:04ο ολυμπιακος το ανετρεψε το ματς με ισραηλ,ο ο ολυμπιακος του τωρινου περασε τον τουρκο και εβαλε 4 στον λουτσεσκου
θα παρουσιαζε αυτη την αθλια εικονα,μια ομαδα με καποια ταχυδυναμη και σωστο προπονητη; που εχει κανει και τον φορτουνη να τρεχει να κυνηγα μπαλες και να καλυπτει;
ακομα και με παραταση και στα πανηγυρια ετοιμασου για νεα θλιβερη εμφανιση στο καραισκακης.παλαιολοιθικη ομαδα ειναι του ρουμανου,για τα 90ς
παλι καλα εχει ταισον,μπραντον,ζιφκο...