Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
Re: Ο Μούκης - Ο Δραπέτης
και σε χρωματοπωλειο της γειτονιας αν εχεις στην Κυπρο θα βρεις απλο λευκό ή πρασινο πλεγμα νομιζω, ή και τεμυ για ωραιο διάφανο
Μπράβο και σε σένα εναον, στα παπάργια σας το ζωάκι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
γιατι βρε; πέφτουν ανετα, και 20 φορές εδω, απλα δεν ειναι πολυ ψηλα και ερχονται παλι.
Καλα θα παει αυτο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Casp έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 14:51Δεν είναι όλα πλακίτσα ξέρεις.sys3x έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 14:46Κουνελόσυρμα;Λοξίας έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 14:44
Για το υπογραμμισμένο...
Θα πάρετε κουνελόσυρμα, σαν αυτό της φωτό...
...είναι αρκετά φτηνό, κάπου 1,3 ευρώ το μέτρο.
Το ύψος του είναι 1,8 μέτρα και σε όσο μήκος θέλεις.
Θα το εφαρμόσετε στα κάγκελα και θα το στερεώσετε καλά με απλά δεματικά καλωδίων.
Δεν θα πρέπει να έχει κενό στην βάση στα κάγκελα και πρέπει να βγαίνει τουλάχιστον ένα μέτρο πάνω από αυτά.
Δεν θα μπορεί ο γατούλης να σκαρφαλώσει και να περάσει από την άλλη πλευρά.
Μην της λες τέτχοια!
Ξέρεις τι τα έκανε τα κουνελάκια που είχε, ε, ξέρεις;
Δεν είναι στην αρχή. Μετά καταντάει λίγο αηδία. Οπότε η τρολλαρεις και αφήνεις και εμάς η δεν τρολλαρεις και υπάρχει σοβαρό θέμα οπότε κάνουμε ο,τι γουστάρουμε.
Ας πούμε σε ένα σπίτι που δεν ξέρετε αν θα έχετε να φάτε μέχρι να πληρωθείτε ( εσύ το είπες), την λύση ότι<< έχει η λατρεία έναν φίλο που ξέρει από κρυπτο>> και θα ρίξετε έτσι ένα χιλιαρικακι να σας τα κάνει πολλά, πως να την εκλάβουμε;
Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι οι γονείς της είχαν δίκιο που την είχαν βάλει να υπογράψει ο,τι υπεγραφε
Ο Αγις το λεγε απο την αρχη
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν ξέρεις ΣΙΓΟΥΡΑ ότι δεν θα βγάλεις τον μήνα, ναι θα ρισκάρεις και θα συμβουλευτείς κάποιον που η δουλειά του είναι τα κρυπτο και βγάζει λεφτά από αυτά. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Άντε να χάσουμε κάνα 30ρι. Αν πετύχει όμως, θα βγάλουμε πάνω από 300, οπότε θα βγει και ο μήνας.Aitwlos έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:10
Δεν είναι στην αρχή. Μετά καταντάει λίγο αηδία. Οπότε η τρολλαρεις και αφήνεις και εμάς η δεν τρολλαρεις και υπάρχει σοβαρό θέμα οπότε κάνουμε ο,τι γουστάρουμε.
Ας πούμε σε ένα σπίτι που δεν ξέρετε αν θα έχετε να φάτε μέχρι να πληρωθείτε ( εσύ το είπες), την λύση ότι<< έχει η λατρεία έναν φίλο που ξέρει από κρυπτο>> και θα ρίξετε έτσι ένα χιλιαρικακι να σας τα κάνει πολλά, πως να την εκλάβουμε;
Αν πιστεύεις ότι τρολλάρω, μην χάνεις τον χρόνο σου μαζί μου πετώντας χολές.
Αν δεν βγαίνει ο μήνας και έχεις άλλη λύση εσύ, πες την και σε μένα. Να είναι λύση όμως, όχι μαλακίες.
Δουλειά 2η πάντως ψάχνω. Και μαθητές, που ήδη έχω και ξανακάνω και νέες αγγελίες συνεχώς. Να ληστέψουμε καμιά τράπεζα λες; (ναι, η τελευταία πρόταση ήταν ειρωνική, το λέω μην είσαι κανας εντελώς μαλάκας και μπλέξω με την δίωξη)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εσείς οι 2 βρείτε μου λύση για το πώς να βγάλουμε τον μήνα.
Περιμένω.
Γιατί από κριτική, άλλο τίποτα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Γιατί τι κάνουμε οταν δεν βγαίνει ο μήνας; ΤΖΟΓΑΡΟΥΜΕ ένα χιλιάρικο.Casp έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:19Αν ξέρεις ΣΙΓΟΥΡΑ ότι δεν θα βγάλεις τον μήνα, ναι θα ρισκάρεις και θα συμβουλευτείς κάποιον που η δουλειά του είναι τα κρυπτο και βγάζει λεφτά από αυτά. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Άντε να χάσουμε κάνα 30ρι. Αν πετύχει όμως, θα βγάλουμε πάνω από 300, οπότε θα βγει και ο μήνας.Aitwlos έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:10
Αν δεν βγαίνει ο μήνας και έχεις άλλη λύση εσύ, πες την και σε μένα. Να είναι λύση όμως, όχι μαλακίες.
Δουλειά 2η πάντως ψάχνω. Και μαθητές, που ήδη έχω και ξανακάνω και νέες αγγελίες συνεχώς. Να ληστέψουμε καμιά τράπεζα λες; (ναι, η τελευταία πρόταση ήταν ειρωνική, το λέω μην είσαι κανας εντελώς μαλάκας και μπλέξω με την δίωξη)
Λύση περιμένω να ακούσω! Έχεις;!Aitwlos έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:21Γιατί τι κάνουμε οταν δεν βγαίνει ο μήνας; ΤΖΟΓΑΡΟΥΜΕ ένα χιλιάρικο.Casp έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:19Αν ξέρεις ΣΙΓΟΥΡΑ ότι δεν θα βγάλεις τον μήνα, ναι θα ρισκάρεις και θα συμβουλευτείς κάποιον που η δουλειά του είναι τα κρυπτο και βγάζει λεφτά από αυτά. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Άντε να χάσουμε κάνα 30ρι. Αν πετύχει όμως, θα βγάλουμε πάνω από 300, οπότε θα βγει και ο μήνας.Aitwlos έγραψε: ↑30 Απρ 2024, 15:10
Αν δεν δω τα βιβλια εσόδων εξόδων δεν μπορώ να βοηθήσω.
Επίσης δεν ήταν δική μου ιδέα. Του δικού μου ήταν που έβγαλε λεφτά και παλιά και τα παρακολουθεί συνεχώς.
Ο συναδελφος του έχει δική του ομάδα σαν καθηγητής και σκέφτεται να παραιτηθεί γιατί αυτά που βγάζει από κρύπτο είναι x3 του μισθού του.
Ο συναδελφος του έχει δική του ομάδα σαν καθηγητής και σκέφτεται να παραιτηθεί γιατί αυτά που βγάζει από κρύπτο είναι x3 του μισθού του.