Μπράβο, έκανες διαφήμιση. Πρόσεξε μην σου πάρουν και τις καραμέλες και κλαις τώρα.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 22:38Θα ηταν καραγκιοζιλικι αν δεν εδειχνε το μισος για την ελευθερια που διακατεχει εκατονταδες χιλιαδες ταλιμπαν της χωρας. Δεν τους βλεπεις πως κανουν;;; Αρα πολυ ορθα γινεται.hellegennes έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:59Αν και δεν θα συμμετείχα σε τέτοιο καραγκιοζιλίκι, παρότι άθεος, ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να εκφράζει τις ιδέες του.
Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Καθε Πάσχα τα ιδια... Η Ένωση Άθεων διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή
Πως να ψήσεις τα κοψίδια ;
Οκ για πες.
Συγγνώμη, επιτρέπεται στο ΨΝΘ να παραγγέλνεις απέξω; Πρόσεξε εκεί μη σε καρφώσει κανένας άλλος τρόφιμος στα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες και φας πάλι καμιά εβδομάδα στην απομόνωση.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:48Χτυπησα και μια πιτσα κεμπανμπ ΜΟΥΡΛΙΑ μολις.
Συγνωμη αν σας προσβαλω αλλα και πολυ στα παπαρια μου.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Scouser έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 23:13Συγγνώμη, επιτρέπεται στο ΨΝΘ να παραγγέλνεις απέξω; Πρόσεξε εκεί μη σε καρφώσει κανένας άλλος τρόφιμος στα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες και φας πάλι καμιά εβδομάδα στην απομόνωση.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:48Χτυπησα και μια πιτσα κεμπανμπ ΜΟΥΡΛΙΑ μολις.

- nik_killthemall
Καλα ακομα κι αυτοι ειναι απειρως σοβαροτεροι απο τα καραγκιοζακια του ισλαμ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Επιτρέπεται.Scouser έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 23:13Συγγνώμη, επιτρέπεται στο ΨΝΘ να παραγγέλνεις απέξω; Πρόσεξε εκεί μη σε καρφώσει κανένας άλλος τρόφιμος στα παιδιά με τις άσπρες μπλούζες και φας πάλι καμιά εβδομάδα στην απομόνωση.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:48Χτυπησα και μια πιτσα κεμπανμπ ΜΟΥΡΛΙΑ μολις.

SpoilerShow
Η μάνα μου ήταν 30+ χρόνια νοσηλεύτρια στο ΨΝΘ
Εάν την Κυριακή του Πάσχα αντί για αρνί φάω φακές θα προσβληθούν οι Χριστιανοί?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Μετά από όλα αυτά, τελικά σήμερα λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας ήμουν πολύ πτώμα και δεν είχα το κουράγιο ούτε να μαγειρέψω, ούτε να φάω εξω, ούτε να παραγγείλω - και την έβγαλα με μια σαλάτα...
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι αλλά το συγκεκριμένο "event" δεν είναι έκφραση κάποιας ιδέας, είναι αντίδραση απέναντι στα πιστεύω τρίτων με σκοπό την πρόκλησηhellegennes έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:59Αν και δεν θα συμμετείχα σε τέτοιο καραγκιοζιλίκι, παρότι άθεος, ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να εκφράζει τις ιδέες του.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η αντίδραση δεν απαγορεύεται από κάπου οπότε...
Και η πρόκληση δηλαδή ποια είναι ;
Ένας πιστός που νηστευει δεν επηρεάζεται από τους άλλους που τρώνε κρέας.
Αυτό που ενοχλεί είναι ότι πιστεύουν οι Χριστιανοί πως είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι οφείλουν να ακολουθούν τους κανόνες τους....
Και η πρόκληση δηλαδή ποια είναι ;
Ένας πιστός που νηστευει δεν επηρεάζεται από τους άλλους που τρώνε κρέας.
Αυτό που ενοχλεί είναι ότι πιστεύουν οι Χριστιανοί πως είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι οφείλουν να ακολουθούν τους κανόνες τους....
στο ραμαζανι τρωτε κανονικα;ή νηστευετε
- Otto Weininger
θα σου πω.
δεν υπάρχει κάποια θρησκευτική αστυνομία να κόβει βόλτες και να σε ρίξει στο μπουντρούμι αν τρως κρέας Μεγάλη Παρασκευή. Είσαι ελεύθερος να φας κρεας όπως κάθε μέρα.
Όμως, επιλέγουν συνειδήτα να κάνουν αυτή την γελοία φιέστα, γιατί σκοπό έχουν ακριβώς αυτό που αναρωτιέσαι : Να προκαλέσουν.
Φυσικά εκ του ασφαλούς, δε θα τολμούσαν με μουσουλμανικό κράτος να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί θα πόναγε ο κώλος τους ακόμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Έλα τώρα και συ, απαντάς στο τσουτσέκι...Scouser έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:30Πραγματικός ήρωας. Για να παραφράσουμε τον Τερτυλλιανό, το λάδι του πιτόγυρου είναι ο σπόρος της αθεϊας.Arisvilla έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:17Στηρίζουμε όσους πάνε κόντρα στο θρησκευτικό και όχι μόνο κατεστημένο. Εγώ πριν κάποια χρονάκια ήμουν έξω πριν τον επιταφιο και γυρνώντας σπίτι χτύπησα ένα πίτογυρο από έναν αντίχριστο σουβλατζή που είχε ανοίξει. Γύρισα σπίτι έβαλα king diamond, deicide, morbid angel και φυσικά RC και απόλαυσα το πίτογυρο
Τον είδαμε κι αυτόν: Μια φορά νόμισε ότι είδε καποιον σατανά, και δεν πρόφταινε να τρέχει χεσμένος στον παπά του, "Ω Πάτερ, σώσε με..."
Τώρα - εκεί που δεν έχει την παραμικρή σημασία - το παίζει σαρκοβορο και χαρντ ρόκας, τρομάρα του. Όπως όλοι της συνωμοταξίας του, εδώ που τα λέμε.
Ακριβώς.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 23:59θα σου πω.
δεν υπάρχει κάποια θρησκευτική αστυνομία να κόβει βόλτες και να σε ρίξει στο μπουντρούμι αν τρως κρέας Μεγάλη Παρασκευή. Είσαι ελεύθερος να φας κρεας όπως κάθε μέρα.
Όμως, επιλέγουν συνειδήτα να κάνουν αυτή την γελοία φιέστα, γιατί σκοπό έχουν ακριβώς αυτό που αναρωτιέσαι : Να προκαλέσουν.
Φυσικά εκ του ασφαλούς, δε θα τολμούσαν με μουσουλμανικό κράτος να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί θα πόναγε ο κώλος τους ακόμα.
Τζαμπα μαγκιά λέγεται, δεν νομίζω ούτε να θίγεται ούτε να προσβάλλεται κάνεις. Χεστεκαμεν, εν ολίγοις.
Κάποιοι όμως χάνουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο παλιό έθιμο. Αν και δεν πιστεύω ότι οτιδήποτε το όμορφο να τους έχει απασχολήσει ποτέ.
- hellegennes
Είναι έκφραση αντίθεσης. Το ίδιο είναι και οι απόψεις που διατυπώνουν χριστιανοί για ταινίες, εκπομπές, παραστάσεις που θεωρούν αντίθετα στα "χρηστά ήθη".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 23:36ναι αλλά το συγκεκριμένο "event" δεν είναι έκφραση κάποιας ιδέας, είναι αντίδραση απέναντι στα πιστεύω τρίτων με σκοπό την πρόκλησηhellegennes έγραψε: ↑03 Μάιος 2024, 21:59Αν και δεν θα συμμετείχα σε τέτοιο καραγκιοζιλίκι, παρότι άθεος, ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να εκφράζει τις ιδέες του.
Οποιαδήποτε μη βίαια έκφραση, που δεν παρεμποδίζει με κάποιον λειτουργικό τρόπο την ελευθερία των άλλων, είναι αποδεκτή και κρίνεται από την κοινωνία.
Εγώ το βλέπω ως καραμπαμπισμό, όπως καραμπαμπισμό βλέπω και τις προαναφερθείσες αντιδράσεις χριστιανών σε προϊόντα της κουλτούρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΑΘΕ ΑΝΟΙΞΗ, Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ....
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 11 Απρ 2024, 14:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Απρ 2024, 20:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
από tanipteros » 28 Ιούλ 2024, 00:32 » σε Θρησκειολογία - 363 Απαντήσεις
- 7151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη