Εντάξει.... παρ ολο που βρίσκω κάπως υπερβολική την ιερή οργή του καλού δημοσιογράφου κ.Αβραμιδη
άλλο τόσο πιστεύω πως και απαντήσεις σαν αυτή του Φαηλου....καλό ειναι να λείπουν
Ρε συ δεν τον λυπάσαι ο τύπος είναι τελείως ανίκανος να κάνει έστω και μισή πρόταση χωρίς να βρίσει. Πραγματικά τον εκθέτεις με το να ποντάρει αυτά που γράφει.
Μα εχω τοποθετηθεί στο παρελθόν για τον Φαηλαρο
τον πάω με χίλια
αλλά στη ΝΔ δεν τον θέλω
Αλήθεια θα με ενδιέφερε ν ακούσω τη γνωμη σου για τον κ.Αβραμιδη και το θέμα του νήματος
Απ τους αριστερούς του φορουμ σε θεωρώ πως είσαι σχετικά πιο νορμάλ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εντάξει.... παρ ολο που βρίσκω κάπως υπερβολική την ιερή οργή του καλού δημοσιογράφου κ.Αβραμιδη
άλλο τόσο πιστεύω πως και απαντήσεις σαν αυτή του Φαηλου....καλό ειναι να λείπουν
Ρε συ δεν τον λυπάσαι ο τύπος είναι τελείως ανίκανος να κάνει έστω και μισή πρόταση χωρίς να βρίσει. Πραγματικά τον εκθέτεις με το να ποντάρει αυτά που γράφει.
τον πάω με χίλια
αλλά στη ΝΔ δεν τον θέλω
Αλήθεια θα με ενδιέφερε ν ακούσω τη γνωμη σου για τον κ.Αβραμιδη και το θέμα του νήματος
Την ανάρτηση του Αβραμιδη στο Twitter την διάβασες?
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.
τον πάω με χίλια
αλλά στη ΝΔ δεν τον θέλω
Την ανάρτηση του Αβραμιδη στο Twitter την διάβασες?
Τι εννοείς...έχει γράψει και κάτι άλλο εκτός απ αυτό;
που εμένα μου διέφυγε;
Πρόσεξε σε ρωτάω με καλή τη πίστη
Αν δεν σκοπεύεις να απαντήσεις έντιμα ...μην απαντήσεις καθόλου...άστο...κανε τη πάπια
Δεν αργείς να πάρεις δυο κάρτες (σύμφωνα με την υπογραφή μου)
και μετά ο οποιοιδήποτε διάλογος μεταξύ μας τέρμα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πρώτα απ'όλα, το να την πετάξει μέσα στην κλούβα (προφανώς σε κάποιον που του έπεσε) θεωρείται "βεβήλωση";
Να το ξέρουμε δηλαδή. Αν πάρει μετάλιο ο Τεντόγλου και του πετάξουν καμμιά ελληνική σημαία για να πανηγυρίσει, θα πρέπει να διαπομπεύσουμε τους βέβηλους.
Στη γιορτή του νηπιαγωγείου για την 25η Μαρτίου είχα δει και κάτι παιδάκια ντυμένα τσολιάδες που είχαν βγάλει τα τσαρούχια τους και τα πέταγαν το ένα στο άλλο. Οι γονείς τους, αντί να τα μαζέψουν, τα έβλεπαν και χασκογελούσαν ενώ εκείνα βεβήλωναν τα ιερά τσαρούχια.
Στη γιορτή του νηπιαγωγείου για την 25η Μαρτίου είχα δει και κάτι παιδάκια ντυμένα τσολιάδες που είχαν βγάλει τα τσαρούχια τους και τα πέταγαν το ένα στο άλλο. Οι γονείς τους, αντί να τα μαζέψουν, τα έβλεπαν και χασκογελούσαν ενώ εκείνα βεβήλωναν τα ιερά τσαρούχια.
Αυτοί που λένε για την ιερότητα και καλά του παλαιστινιακού μαντιλιού είναι οι ίδιοι που ειρωνεύονται τους χριστιανούς για τα δικά τους ιερά αντικείμενα ζώνε τίμια και καλά ξύλα και πάει λέγοντας
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.