Γιατί ρε; Μην ξηγιέσαι. Άσε τον άνθρωπο. Δεν ενοχλεί κανέναν. Άσε που το νήμα είναι στην ενότητα της Μαγειρικής.
Πάνε λίγο τριγύρω, στην Εσωτερική Πολιτική ας πούμε. Λες και δεν βλέπεις τι γίνεται κείθενες.
Γιατί ρε; Μην ξηγιέσαι. Άσε τον άνθρωπο. Δεν ενοχλεί κανέναν. Άσε που το νήμα είναι στην ενότητα της Μαγειρικής.
Μπέρδεμα. Νόμιζα (λάθος) πως ο νηματοθέτης εζήταε συμβουλές σαν παρθένος για άλλο πράμα και οι υπόλοιποι του έδιναν συνταγές μαγειρικής.
taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Ιουν 2023, 16:57Μπέρδεμα. Νόμιζα (λάθος) πως ο νηματοθέτης εζήταε συμβουλές σαν παρθένος για άλλο πράμα και οι υπόλοιποι του έδιναν συνταγές μαγειρικής.
Αν έχεις φούρνο (κανονικό, όχι μικροκυμάτων) πάρε κατεψυγμένες πατάτες, προθέρμανε τον φούρνο, στρώσε όσες γουστάρεις σε αντικολλητικό χαρτί και άσε τις για 15 ή 20 λεπτά σε θερμοκρασία 180-200.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 19:07ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι.
καναδυο φορες που πεινασα και βραδυ, εφαγα απο τα 234532 ταπερ που μου εχει φτιαξει η γυναικα, και εχω ζγκαταψυξ.
εχω παρει ανεμοτηγανιστηρι, με αυτο θα πορευτω φετος. το εχω δοκιμασει, μια χαρα κανει μπιφτεκι, μπριζολες, κοτοπουλα, που ειναι η βασικη διατροφη μου.
υποτιθεται βαζεις και πατατες που τις κανει επισης καλα, αλλα μενα μου βγαινουν χαλια, οι μισες καμμενες και οι μισες ωμες
μολις φυγει ο ιδιοκτητης, και τελειωσουν και τα ταπερακια, μπορει να χασω και κανα κιλο
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Aμα ριξεις πετονια και πιασεις κανα ψάρι το τηγανιζεις η θα το φας σαν το Γκολουμ?Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 19:07ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι.
καναδυο φορες που πεινασα και βραδυ, εφαγα απο τα 234532 ταπερ που μου εχει φτιαξει η γυναικα, και εχω ζγκαταψυξ.
εχω παρει ανεμοτηγανιστηρι, με αυτο θα πορευτω φετος. το εχω δοκιμασει, μια χαρα κανει μπιφτεκι, μπριζολες, κοτοπουλα, που ειναι η βασικη διατροφη μου.
υποτιθεται βαζεις και πατατες που τις κανει επισης καλα, αλλα μενα μου βγαινουν χαλια, οι μισες καμμενες και οι μισες ωμες
μολις φυγει ο ιδιοκτητης, και τελειωσουν και τα ταπερακια, μπορει να χασω και κανα κιλο
Ψητά;Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 18:47λοιπον, ξεκουνησα το τομαρι μου και πηγα για βουτια.
πηρα ενα σκαρο κι ενα λεοντοψαρο που τα πεταξα ως εχουν στο φουρνο γιατι με εχει κοψει η πεινα και δεν μπορω να περιμενω συνταγη.
αλλα εχω κι ενα ροφακι 1.5 κιλο, κι ενα χταποδι περιπου ιδιο. για πειτε τι να τα κανω.
Κανόνισε να πλύνεις τα ταπεράκια απ'τη λιγδα, διότι βλέπω τη δικιά σου να έρχεται στο νησί, με το παλιό σου ψαροντούφεκο και να σε κυνηγάει. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 19:07ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι.
το ψαρι ειναι ιερο, δεν το μαγειρευω γιατι ξερω οτι ειμαι αχρηστος, το παω στην ταβερνα, με παρεακι.George_V έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 12:32Aμα ριξεις πετονια και πιασεις κανα ψάρι το τηγανιζεις η θα το φας σαν το Γκολουμ?Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 19:07ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι.
ενημερωτικα, τα μαγειρεψε η μανα του εργοδοτη, και καναμε τσιμπουσι.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 13:13Ψητά;Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 18:47λοιπον, ξεκουνησα το τομαρι μου και πηγα για βουτια.
πηρα ενα σκαρο κι ενα λεοντοψαρο που τα πεταξα ως εχουν στο φουρνο γιατι με εχει κοψει η πεινα και δεν μπορω να περιμενω συνταγη.
αλλα εχω κι ενα ροφακι 1.5 κιλο, κι ενα χταποδι περιπου ιδιο. για πειτε τι να τα κανω.
Έντιτ. Περσινό ποστ του Ασέβαστου. Δεν πιάνεται.
εχω κανει τιμια προσπαθεια. αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο καλα τα εχω καταφερει.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 13:15Κανόνισε να πλύνεις τα ταπεράκια απ'τη λιγδα, διότι βλέπω τη δικιά σου να έρχεται στο νησί, με το παλιό σου ψαροντούφεκο και να σε κυνηγάει. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 19:07ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι.
Πρέπει να αλλαξω γυαλια...Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 18:58ενημερωτικα, τα μαγειρεψε η μανα του εργοδοτη, και καναμε τσιμπουσι.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 13:13Ψητά;Ασέβαστος έγραψε: ↑08 Ιουν 2023, 18:47λοιπον, ξεκουνησα το τομαρι μου και πηγα για βουτια.
Έντιτ. Περσινό ποστ του Ασέβαστου. Δεν πιάνεται.
Σκατά τα έχεις κάνει, είμαι σίγουρη. Βάλε καυτο νερό και υγρό πιάτων και πλύνε τα καλά. Αλλιως, θα σε σκοτώσει. Τα τάπερς στη νοικοκυρά, είναι πολύ σημαντικά.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 19:00εχω κανει τιμια προσπαθεια. αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο καλα τα εχω καταφερει.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 13:15Κανόνισε να πλύνεις τα ταπεράκια απ'τη λιγδα, διότι βλέπω τη δικιά σου να έρχεται στο νησί, με το παλιό σου ψαροντούφεκο και να σε κυνηγάει. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Μάιος 2024, 19:07ειμαι δω 2 βδομαδες, αλλα βασικα ετοιμαζουμε το σκαφος, εγω και ο ιδιοκτητης, που σημαινει δουλευουμε απο το πρωι μεχρι τις 6, και μετα μας ταιζει η μανα του, σπιτικο φαγακι.