Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Ενα πραγμα μου λειπει απ το σχολειο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 24 Απρ 2018, 10:30

Εκεινη η μετριου αναστηματος με το μεγαλο και στητο στηθος.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 24 Απρ 2018, 10:48

Τιποτα.

Να σου λειπει η φοιτητικη ζωη(καποιες πτυχες) το καταλαβαινω αλλα το σχολειο γιατι;

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Απρ 2018, 10:56

fagano3 έγραψε:
24 Απρ 2018, 10:48
Τιποτα.

Να σου λειπει η φοιτητικη ζωη(καποιες πτυχες) το καταλαβαινω αλλα το σχολειο γιατι;
Και εγώ δε μπορώ να το καταλάβω το γιατί.
Εμένα ούτε τα φοιτητικά. Βασικά δε ξέρω τι είναι τα φοιτητικά χρόνια, την περίοδο των σπουδών μου την πέρασα στην Αθήνα και παράλληλα δούλευα
Για εμένα τα γαμάτα χρόνια ξεκινούν απο τότε που έβγαζα τα χρήματα μου μόνος μου και δεν έδινα λογαριασμό σε κανέναν που χαλάω και τι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 24 Απρ 2018, 10:57

Ερμής έγραψε:
24 Απρ 2018, 10:56
Για εμένα τα γαμάτα χρόνια ξεκινούν απο τότε που έβγαζα τα χρήματα μου μόνος μου και δεν έδινα λογαριασμό σε κανέναν που χαλάω και τι.
:g030::+1:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 24 Απρ 2018, 10:59

Ερμής έγραψε:
fagano3 έγραψε:
24 Απρ 2018, 10:48
Τιποτα.

Και εγώ δε μπορώ να το καταλάβω το γιατί.
Εμένα ούτε τα φοιτητικά. Βασικά δε ξέρω τι είναι τα φοιτητικά χρόνια, την περίοδο των σπουδών μου την πέρασα στην Αθήνα και παράλληλα δούλευα
Για αυτο γραφω καποιες πτυχες της φοιτητικης ζωης.Ουτε εγω θα θελα να ξαναμουν 20 χρονων.

Αυτο που θα θελα ειναι ενα year off απο την δουλεια.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Απρ 2018, 11:01

Αν μου έλεγαν να πάω πίσω θα έλεγα να γυρίσω το πολύ στα 29-30, όχι πιο πίσω. Και το αυτό για να διορθώσω κάποιες προσωπικές μλκιες που έκανα κα ιαν υπήρχε πιθανότητα να τις διορθώσω, πιθανό τώρα να είχα ήδη οικογένεια.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 24 Απρ 2018, 11:03

Ερμής έγραψε:
το καλύτερο!

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 24 Απρ 2018, 11:07

Καμια φορά ακόμη βλέπω οτι σπάζονται όταν κάνω υπερβολές αλλά δε μπορούν να μιλήσουν.
Ειδικά πέρσι

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Απρ 2018, 11:08

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
24 Απρ 2018, 09:23
H παρεα που ειχα στο σχολειο μου λειπει,γιατι εχουμε χαθει,
Οι κοπανες που καναμε, και με την αναφορα της Cecily στο σαντουιτς με τυροσαλατα
θυμηθηκα την ζαμπονοκασεροπιτα με τυροκαυτερη που ειχαμε! :romance-hearteyes:
AAaa όχι εγώ τη σαντουιτσάρα. Ήταν πιο μεγάλη από το κεφάλι μου. χοχ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 24 Απρ 2018, 11:27

Φοιτητής επειδή σπούδαζα μακριά από το σπίτι μου έχω καλές αναμνησεις. Όπως και από το δημοτικό.
Αλλά απο γυμνάσιο και λύκειο δε θα έλεγα το ίδιο. Μόνο δευτέρα τρίτη λυκείου θυμάμαι λίγο καλά
Πέρναγα τις προάλλες μετά απο χρόνια έξω από το σχολείο, σκεφτόμουν οτι ποτε δεν είχε γίνει το "δικό μου σχολείο". Σα ναμην είχα πάει ποτέ εκεί. Ίσως επειδή είχα αλλάξει σχολείο, και λίγο η εφηβεία...

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 24 Απρ 2018, 11:29

Το μόνο που μου λείπει είναι η αίσθηση πως είμαι νέος,γερός, όλα θα πάνε καλά και πως οι προσβάσιμες γυναίκες να είναι όπως πρέπει και όχι στημένες λεμονοκουπες. Η χαρα της ανακαλυψης επίσης, οι δεκα μαλακίες την ημέρα, ο ερωτας, η μουσική, το βιβλίο,το σινεμα.Τα αριστουργήματα τώρα είναι πίσω. 'Οταν μεγαλώνεις η φαση γίνεται σαν να βλέπεις το ίδιο έργο ξανά και ξανά. Α, μου λείπει και η Σοφία, ένα κομμάτι μου την αγαπά ακόμα ,20 χρόνια μετά.
Φυσικά όλα αυτά έχουν σχέση με την ηλικία και το περιβάλλον, όχι με το σχολείο, το οποίο ως θεσμός ήταν μια μαλακία. όπως μαλακία είναι και ο στρατός, η δουλειά, η οικογένεια, γιατί η κοινωνία είναι δομημένη λάθος. Η ανθρωπότητα έπρεπε να έχει πάει σε κάτι πιο ελευθερικά σοσιαλιστικό.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Απρ 2018, 11:31

Υδράργυρος έγραψε:
24 Απρ 2018, 11:27
Φοιτητής επειδή σπούδαζα μακριά από το σπίτι μου έχω καλές αναμνησεις. Όπως και από το δημοτικό.
Αλλά απο γυμνάσιο και λύκειο δε θα έλεγα το ίδιο. Μόνο δευτέρα τρίτη λυκείου θυμάμαι λίγο καλά
Πέρναγα τις προάλλες μετά απο χρόνια έξω από το σχολείο, σκεφτόμουν οτι ποτε δεν είχε γίνει το "δικό μου σχολείο". Σα ναμην είχα πάει ποτέ εκεί. Ίσως επειδή είχα αλλάξει σχολείο, και λίγο η εφηβεία...
Άσχετο, αλλά έχω ένα ανάλογο πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει ΚΑΝΕΝΑ σπίτι σαν σπίτι μου. Μονίμως αισθάνομαι τουρίστας. Ότι είμαι περαστική εδώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 » 24 Απρ 2018, 11:33

Cecily Anne έγραψε:
24 Απρ 2018, 11:31
Υδράργυρος έγραψε:
24 Απρ 2018, 11:27
Άσχετο, αλλά έχω ένα ανάλογο πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει ΚΑΝΕΝΑ σπίτι σαν σπίτι μου. Μονίμως αισθάνομαι τουρίστας. Ότι είμαι περαστική εδώ.
Kανε δυο παιδια και μετα ειτε θα το νιωσεις σπιτι σου ειτε θα λες τι ωραια που ημουν τουριστας.

Εγω παλι το ιδιο θεμα το εχω με τις πολεις.Μονο την Θεσσαλονικη νιωθω σαν πολη μου ασχετα αν δεν μεγαλωσα εκει.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 24 Απρ 2018, 11:35

Cecily Anne έγραψε:
24 Απρ 2018, 11:31

Προφανώς όταν παντρευτείς θα το νιώσεις.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 24 Απρ 2018, 11:43

Ερμής έγραψε:

Αυτό.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών