Ε, ναι, όσο και να'ναι ο Τέρυ Χρυσός στα νειάτα του ήταν ομορφάντρας.

Ε, ναι, όσο και να'ναι ο Τέρυ Χρυσός στα νειάτα του ήταν ομορφάντρας.
Καποιος λογος θα υπαρχει που οι γκομενες την πεφτουν στον Μητσοτακη ενω εσυ παλευεις με τη χουφτα σου.
To να τρώει δούλεμα επειδή είναι ψωνάρα δε σου περνάει απ' το μυαλό, ε?
Μου περναει κατι αλλο απο το μυαλο που δεν σου αρεσει.Εχει να κανει με το iq σου.
Εμένα μ'αρέσει ο ανηψιός
Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:43Εμένα μ'αρέσει ο ανηψιόςΈχω αναρωτηθεί πολλές φορές μήπως είμαι ανώμαλη. Είναι οριακά μέχρι και ψευδός.
Μα δε θέλω να μου κάνει παιδιά.Kauldron έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:46Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:43Εμένα μ'αρέσει ο ανηψιόςΈχω αναρωτηθεί πολλές φορές μήπως είμαι ανώμαλη. Είναι οριακά μέχρι και ψευδός.
Τί διαβάζουν τα ματάκια μου και δε μετακομίζουν.
Αυτό είναι ζαβό το παιδί, παιδάκι μου, δεν το βλέπεις?
Κάτω χείλος δεν έχει, btw, είναι μόνιμα σα να το δαγκώνει.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 12:17Δεν κατάλαβα τί ρόλο παίζουν οι επιλογές 2 και 3. Διαφωνεί κανείς με τη σύγχρονη ελληνίδα μητέρα που εμφανίζεται στο ντοκουμέντο;
Παίρνεις εσύ τον σύζυγο, παίρνω εγώ τη Κοσιώνη?Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:48Μα δε θέλω να μου κάνει παιδιά.Kauldron έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:46Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:43
Εμένα μ'αρέσει ο ανηψιόςΈχω αναρωτηθεί πολλές φορές μήπως είμαι ανώμαλη. Είναι οριακά μέχρι και ψευδός.
Τί διαβάζουν τα ματάκια μου και δε μετακομίζουν.
Αυτό είναι ζαβό το παιδί, παιδάκι μου, δεν το βλέπεις?
Κάτω χείλος δεν έχει, btw, είναι μόνιμα σα να το δαγκώνει.Τι με νοιάζει αν είναι ζαβό. Απλά θα καθόμανε.
Πας καλά ρε, σιγά μην τον πάρω που'χει σπείρει 4-5 παιδιά. Ο άλλους τουλάχιστον τα βάφτιζε μόνο, δεν τα'κανε. Άσε μη βρεθώ με καμιά ποδοσφαιρική ομάδα παίδων στα ξαφνικά.Kauldron έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:51Παίρνεις εσύ τον σύζυγο, παίρνω εγώ τη Κοσιώνη?Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:48Μα δε θέλω να μου κάνει παιδιά.Τι με νοιάζει αν είναι ζαβό. Απλά θα καθόμανε.
Από τότε που παντρεύτηκα, πρέπει να έχω λιγουρευτεί πάνω από 100 γυναίκες. Ομοίως η γυναίκα μου πρέπει να έχει πάθει πλάκα με το ίδιο ίσως και παραπάνω αριθμό, γοητευτικών, όμορφων, σωματαράδων, τυπάδων, βάλε ότι θες, ανδρών. Φυσικά θα θαυμάσεις το ωραίο, φυσικά θα σου αρέσει, αλλά ρε φίλε ούτε μπροστά μου, ούτε μπροστά της θα κάνουμε σαν λιγούρια, πόσο μάλλον μπροστά σε κάμερα.
Ρε μλκ στο μυαλό μου ήσουνα. Αυτό έγραφα!!!