Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Να θυμίσω κάπου εδώ ότι η υπεράσπιση εγκλημάτων είναι εν δυνάμει αδίκημα στο ελληνικό -και όχι μόνο- δίκαιο, καθότι μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα κάνουμε όπως στο demolition man και θα μαγειρεύουμε αρουραίους.Green Dragon έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:14Χα! Αυτήν ακριβώς την ταινία σκέφτηκα όταν διάβασα τις τρέλες για τον φόρο στην ζάχαρη.AlienWay έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 13:18Είχα δει αυτή την ταινία όταν είχε βγει στο σινεμά μαζί με έναν φίλο.
Στο τέλος είχαμε πει ότι ήταν οκ, αλλά ο Σταλόνε είχε βγάλει πολύ καλύτερες ταινίες.
Σήμερα πλέον, θεωρώ ότι πρόκειται για αριστούργημα, εφόσον πρόβλεψε με εντυπωσιακή ακρίβεια... όλα όσα ζούμε.
Υπάρχει και μια άλλη, πολύ πιο σκοτεινή, όπου οι άνθρωποι τρώνε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να ζούνε περισσότερο και όλα τ' άλλα είναι παράνομα. Ακόμα και οι σχέσεις γινόντουσαν με συμβόλαιο. Αν θυμηθώ τίτλο θα στην πω να την κατεβάσεις εκτός να δεν αντέχεις τα καταθλιπτικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Σε αντίθεση με εσένα, που έχεις υπεασπιστεί το δικαίωμα κάποιου να βιάζει και μετά να κάνει ό,τι θέλει και να του παρέχεται ό,τι ζητήσει, εγώ δεν έχω γράψει τέτοιο πράγμα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:55Υποστηρικτης βιαστων εισαι εσυ που στηριζεις βιασμους σε φυλακες μαζι με χελι.
Εκτός από ψυχασθενής είσαι και ψεύτης.
Να ξέρεις ότι αν συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι έναν εγκληματία βιαστή ανηλίκων, υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθούν από την διαχείριση τα στοιχεία σου, καθώς όπως είπα είναι εν δυνάμει αδίκημα. Σου το λέω μπας και συνέλθεις. Δες παρακάτω την φωτογραφία να δεις τι υπερασπίζεσαι, ζώον.
Για να τελειώνουμε, ο τύπος ήταν αποφυλακισμένος υπό όρους και πιάστηκε ξανά το 2016, με την κατηγορία ότι έστειλε σε άλλον πρώην συμφυλακισμένο του (Thornburgh) αυτά:

Αφού τον μπουζούριασαν πάλι, άρχισε αμέσως τις επιστολές για να τον πάνε σε ειδική φυλακή-κλινική για γυναίκες. Αφού τον μετέφεραν σε γυναικείες φυλακές, συνέχισε να γράφει γράμματα, απαιτώντας να τον πάνε σε ειδικό χώρο, γιατί λέει τον έβαλαν με τις χειρότερες φυλακισμένες, οι οποίες του είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι καλοδεχούμενος.
Για τέτοιο σίχαμα μιλάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:23Σε αντίθεση με εσένα, που έχεις υπεασπιστεί το δικαίωμα κάποιου να βιάζει και μετά να κάνει ό,τι θέλει και να του παρέχεται ό,τι ζητήσει, εγώ δεν έχω γράψει τέτοιο πράγμα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:55Υποστηρικτης βιαστων εισαι εσυ που στηριζεις βιασμους σε φυλακες μαζι με χελι.
Να ξέρεις ότι αν συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι έναν εγκληματία βιαστή ανηλίκων, υπάρχει το ενδεχόμενο να ζητηθούν από την διαχείριση τα στοιχεία σου, καθώς όπως είπα είναι εν δυνάμει αδίκημα. Σου το λέω μπας και συνέλθεις. Δες παρακάτω την φωτογραφία να δεις τι υπερασπίζεσαι, ζώον.
Για να τελειώνουμε, ο τύπος ήταν αποφυλακισμένος υπό όρους και πιάστηκε ξανά το 2016, με την κατηγορία ότι έστειλε σε άλλον πρώην συμφυλακισμένο του (Thornburgh) αυτά:
Αφού τον μπουζούριασαν πάλι, άρχισε αμέσως τις επιστολές για να τον πάνε σε ειδική φυλακή-κλινική για γυναίκες. Αφού τον μετέφεραν σε γυναικείες φυλακές, συνέχισε να γράφει γράμματα, απαιτώντας να τον πάνε σε ειδικό χώρο, γιατί λέει τον έβαλαν με τις χειρότερες φυλακισμένες, οι οποίες του είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι καλοδεχούμενος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.
Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.
Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
- Οργισμένος
Γιαυτο προσεχετε καλα οταν ζητατε τιμωριες με βιασμους εντος φυλακης απο φυλακισμένους.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:04Να θυμίσω κάπου εδώ ότι η υπεράσπιση εγκλημάτων είναι εν δυνάμει αδίκημα στο ελληνικό -και όχι μόνο- δίκαιο, καθότι μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Εγω απλα υπερασπιζομαι το ανθρωπινο δικαιωμα του σεξουαλικου προσδιορισμου εστωκαι σε ανθρωπους που εγκληματισαν. Αντιθετως παρανοικε , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τσιριζετε σαν ζωα οτι η δραστρια πρεπει να μεινει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "λαβει αυτο που της αξιζει" . Να προσεχετε λοιπον. Το νου σας ρατσισταροι διοτι τελευταια το διαδικτυο ελεγχεται ολο και περισσοτερο για δοασπορα ρατσισμου και μισους.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:23Σε αντίθεση με εσένα, που έχεις υπεασπιστεί το δικαίωμα κάποιου να βιάζει και μετά να κάνει ό,τι θέλει και να του παρέχεται ό,τι ζητήσει, εγώ δεν έχω γράψει τέτοιο πράγμα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:55Υποστηρικτης βιαστων εισαι εσυ που στηριζεις βιασμους σε φυλακες μαζι με χελι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
αυτη η καριολα η επιστημη ε;Imperium έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:36E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Έκανε ο όργι κώλο κι έχεσε τον κόζμο όλο.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:43Εγω απλα υπερασπιζομαι το ανθρωπινο δικαιωμα του σεξουαλικου προσδιορισμου εστωκαι σε ανθρωπους που εγκληματισαν. Αντιθετως παρανοικε , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τσιριζετε σαν ζωα οτι η δραστρια πρεπει να μεινει σε ανδρικες φυλακες ωστε να "λαβει αυτο που της αξιζει" . Να προσεχετε λοιπον. Το νου σας ρατσισταροι διοτι τελευταια το διαδικτυο ελεγχεται ολο και περισσοτερο για δοασπορα ρατσισμου και μισους.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:23Σε αντίθεση με εσένα, που έχεις υπεασπιστεί το δικαίωμα κάποιου να βιάζει και μετά να κάνει ό,τι θέλει και να του παρέχεται ό,τι ζητήσει, εγώ δεν έχω γράψει τέτοιο πράγμα.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:55Υποστηρικτης βιαστων εισαι εσυ που στηριζεις βιασμους σε φυλακες μαζι με χελι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν αλλαξε καμια ποινη απλα η δραστρια αλλαξε φυλακη Το προβλημα ποιο ειναι;;;nostromos έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:59κανείς δεν νομίζω ότι έχει μίσος εδώ μέσα...θα πρέπει να δούμε όμως και την περίπτωση όπου πολλά άτομα ειδικά με μακροχρόνιες ποινές μπαίνουν στη διαδικασία αλλαγής ταυτότητας για να εκτίσουν ποινή σε καλύτερες για αυτούς συνθήκες λόγο σωματικού πλεονεκτήματος ...ο/η κατάδικος δεν φαίνεται να πείθει τον κόσμο γιατί η κατηγορία των εγκλημάτων του έχει σεξουαλικό χαρακτήρα και η μεταβολή ταυτότητας μπήκε μετά τον εγκλεισμοΟργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:52Den einai etsi και αυτα τα γραφικα με τις γουοκ συνωμοσιες πρεπει να σταματησουν επιτελους διοτι υπαρχουν και βλαμμενοι που πραγματικα τα πιστευουν. Η δραστρια εκτιει ποινη φυλακισης, η τιμωρια της ειναι να φυλακιστει. Δηλωσε τρανς, εξεταστηκε απο γιατρους και βρεθηκε οτι εχει, λογω ορμονωνικης θεραπειας, θυληκοποιηθει. Τελος, παει σε γυναικειες φυλακες και ολα τα αλλα που λετε ειναι τουλαχιστον παραλογα.nostromos έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 15:46
ποιο σωφρονισμό ρε Όργι...,?σωφρονισμος γίνεται και στις ανδρικές φυλακές.... ο τύπος ήθελε να μεταφερθεί σε γυναίκες φυλακές για να ξεπεράσει τη δήθεν στεναχώρια του δηλαδή κλαπαρχιδιες...εκεί στηριξε την προσπάθεια να μεταφερθεί σε περιβάλλον όπου έχει σαφέστατο σωματικό πλεονέκτημα και βρήκε μια ηλλιθια που φτιάχνει καριέρα με λιμπταρντ ατζέντα να το υλοποιήσει...
Και για οσους βγαζουν μισος, θα πρεπει να κανουν πρωτα ομφαλοσκοπηση, και να μην μισουν ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ τα ατομα που τολμησαν να κανουν αυτο που ηθελαν οσο αφορα το σεξουαλικο προσανατολισμο και προσδιορισμο τους. Δεν ξεγελανε κανενα με το να το παιζουν γκεομαχοι παρα μονον επιδυκνειουν τη δειλια μισανθρωπισμο και ρατσισμο τους. Ακους χελι;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κανένα. Αντιθέτως, είναι σχεδόν συγκινητικό το ότι και στα 50 σου, αντιδράς ως πρωτοετής σπουδαστής ανθρωπιστικών επιστημών, που ρουφάει με ενθουσιασμό την πρωτόγνωρη επιστημονική γνώση. Μείνε όπως είσαι.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:50στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν αλλαξε καμια ποινη απλα η δραστρια αλλαξε φυλακη Το προβλημα ποιο ειναι;;;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην ελευθερία του λόγου, μοιραία ακούμε τα πιο εξωφρενικά πράγματα. Κρίμα μόνο που τα βιασμένα παιδιά δε λογίζονται σαν μειονότητα για να το τσιμπήσει ο κανονισμός.Juno έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:58Γιατί δεν πας στο Άσυλο να γράφεις με τους άλλους τρόφιμους;Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:55Υποστηρικτης βιαστων εισαι εσυ που στηριζεις βιασμους σε φυλακες μαζι με χελι.Scouser έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 16:54Παρεμπιπτόντως, εκει στη διαχείριση, όλα καλά; Δηλαδη το φόρουμ επιτρέπει σε ένα ψυχασθενές σκουπίδι να υπερασπίζεται δημόσια βιαστές ανηλίκων χρησιμοποιώντας λόγο μίσους προς το σύνολο σχεδόν των συνομιλητων του, αλλά θα ρίξει ξανά μπαν αύριο μεθαύριο πχ στον Χελώνο γιατί θα ανταλλάξει 2-3 μπινελικια με τον Αχαριστο στο νήμα για την Ουκρανία για το αν την έχουν μεγαλύτερη οι Ρώσοι ή οι Αμερικανοί. Μια χαρά το πάτε, για αυτό φυσικα έχουμε μείνει και γράφουμε τρεις και ο κουκος.
Εσυ πρεπει να φας μπαν και αποταξη.
Αδικησαν τον φιλο σου χελωνο;;;
Μαζι την βρισκετε;
Αλήθεια, συντονιστάδες, γιατί δεν τρώει μόνιμο μπαν αυτός;
Βλέπω ότι ο Beria είναι μέσα, τώρα. Μήπως θέλει να κάνει ένα συμμάζεμα, πριν μας έρθει η ΔΗΕ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ρε σεις, μήπως απλώς καρφώθηκε ο Όργι και δεν μας γράφει από τη Σουηδία;
Μήπως τον μάζεψαν σε κάποια εγχώρια μκο και το παίζει μουλτικούλτι βαλκύριο;
Μήπως τον μάζεψαν σε κάποια εγχώρια μκο και το παίζει μουλτικούλτι βαλκύριο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν το λέει η επιστήμη αυτό, το λένε ψεκασμένοι γιατροί που έχουν να κερδίσουν λεφτά από την υπόθεση. Έχει πολύ χρήμα όλο αυτό. Κάθε άτομο που νομίζει ότι είναι κάτι άλλο απ' αυτό που είναι μπορεί να κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε ιατρική υποστήριξη, από ορμονοθεραπεία, σε ψυχολογικές συνεδρίες, χειρουργικές επεμβάσεις, άλλα ιατρικά παρασκευάσματα, κτλ.Imperium έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:36E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλα αυτά ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, την μοναδική χώρα στον κόσμο που υπάρχει συζήτηση για το αν η περιτομή είναι αχρείαστη ή όχι, με τον CDC να παίρνει μέρος υπέρ της περιτομής, ενώ πουθενά στην Ευρώπη δεν θα ακούσεις τέτοιο πράγμα και κανείς οργανισμός, όπως π.χ. ο ECDC δεν το υποστηρίζει, πέρα εννοείται από αναγκαία επέμβαση για αληθινούς ιατρικούς λόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν ξέρω σε ποιον μιλάς, ο μόνος που έχει υποστηρίξει βιασμούς σ' αυτό το νήμα είσαι εσύ, γι' αυτό σύνελθε.Οργισμένος έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:37Γιαυτο προσεχετε καλα οταν ζητατε τιμωριες με βιασμους εντος φυλακης απο φυλακισμένους.hellegennes έγραψε: ↑27 Μάιος 2024, 17:04Να θυμίσω κάπου εδώ ότι η υπεράσπιση εγκλημάτων είναι εν δυνάμει αδίκημα στο ελληνικό -και όχι μόνο- δίκαιο, καθότι μπορεί να θεωρηθεί υποκίνηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε σεις, πόσο κοστίζει μια μερίδα αλατισμένης πάπιας τύπου Ναντζίνγκ;
από Ναύτης » 04 Σεπ 2024, 13:03 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
04 Σεπ 2024, 22:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
- 109 Απαντήσεις
- 3157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
25 Νοέμ 2024, 17:57