Της πουτάνας στην Γερμανία με μουσλίμι μαχαιροβγαλτη.
Re: Της πουτάνας στην Γερμανία με μουσλίμι μαχαιροβγαλτη.
Εδώ που τα λέμε οι ακροδεξιοί είναι καθίκια.
- Golden Age
Δεν μου λες τώρα, Θέλω να διαβάσω αυτό το βιβλίοGolden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:27Μια χαρά είναι οι ακροδεξιοί. Αγωνίζονται για την χώρα τους. Καθίκια είναι οι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τις χώρες τους γεμίζοντάς τες με ισλαμιστές.

τι λες, να το πάρω; Είναι καλό;
Να το πάρεις. Εξαιρετικό ναζομπούκι.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:43Δεν μου λες τώρα, Θέλω να διαβάσω αυτό το βιβλίοGolden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:27Μια χαρά είναι οι ακροδεξιοί. Αγωνίζονται για την χώρα τους. Καθίκια είναι οι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τις χώρες τους γεμίζοντάς τες με ισλαμιστές.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Golden Age
Αν είσαι οπαδός της Χαμάς, θα σου αρέσει.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:43Δεν μου λες τώρα, Θέλω να διαβάσω αυτό το βιβλίοGolden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:27Μια χαρά είναι οι ακροδεξιοί. Αγωνίζονται για την χώρα τους. Καθίκια είναι οι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τις χώρες τους γεμίζοντάς τες με ισλαμιστές.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αν εισαι οπαδος του Πλευρη?Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 02:36Αν είσαι οπαδός της Χαμάς, θα σου αρέσει.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:43Δεν μου λες τώρα, Θέλω να διαβάσω αυτό το βιβλίοGolden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:27
Μια χαρά είναι οι ακροδεξιοί. Αγωνίζονται για την χώρα τους. Καθίκια είναι οι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τις χώρες τους γεμίζοντάς τες με ισλαμιστές.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
στο μεταξύ στο λονδίνο γύρισε ο τόμι ρόμπινσον και μάζεψε πολύ κόσμο σήμερα
ποδοσφαιρικά συνθήματα, ποδοσφαιρόφατσες, χουλιγκανοναζίδια και ρατσισταριό μαζί με απλό κόσμο, ούτε ένας σκούρος άνθρωπος πουθενά, κύριο σύνθημα "this is London not Londonistan".
Στηρίζω, θα κατέβαινα κι εγώ αγκαλιά με τα ρατσιστοναζίδια και όσο γρηγορότερα ξεκινήσουν τα μπάχαλα τόσο καλύτερα. Οι Λονδρέζοι ζούνε μαζί με μαύρους, ινδούς και πακιστανούς καναν αιώνα τώρα χωρίς σοβαρά προβλήματα, τους ψήφισαν κιόλας στην εξουσία, ήταν μια χαρά ανεκτική κοινωνία και δεν υπήρχε κανένας λόγος να τους φέρουν στα όρια με την ανοχή και την προστασία στα ισλαμοτζιχάντια. Ας τα λουστούνε τώρα.
ποδοσφαιρικά συνθήματα, ποδοσφαιρόφατσες, χουλιγκανοναζίδια και ρατσισταριό μαζί με απλό κόσμο, ούτε ένας σκούρος άνθρωπος πουθενά, κύριο σύνθημα "this is London not Londonistan".
Στηρίζω, θα κατέβαινα κι εγώ αγκαλιά με τα ρατσιστοναζίδια και όσο γρηγορότερα ξεκινήσουν τα μπάχαλα τόσο καλύτερα. Οι Λονδρέζοι ζούνε μαζί με μαύρους, ινδούς και πακιστανούς καναν αιώνα τώρα χωρίς σοβαρά προβλήματα, τους ψήφισαν κιόλας στην εξουσία, ήταν μια χαρά ανεκτική κοινωνία και δεν υπήρχε κανένας λόγος να τους φέρουν στα όρια με την ανοχή και την προστασία στα ισλαμοτζιχάντια. Ας τα λουστούνε τώρα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Bill Hicks
γατάκια
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:27Μια χαρά είναι οι ακροδεξιοί. Αγωνίζονται για την χώρα τους. Καθίκια είναι οι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τις χώρες τους γεμίζοντάς τες με ισλαμιστές.

- Green Dragon
Ορίστε, από την μία έχουμε τους βλαμμένους στυλ Οργισμένου που νομίζουν ότι Δύση είναι αυτά και από την άλλη τους απογοητευμένους-παραιτημένους που νομίζουν ακριβώς το ίδιο.nyxtovios έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:55Αυτό σημαίνειGreen Dragon έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:33Λεχρίτες είναι που προσπαθουν να μας πείσουν ότι Δύση σημαίνει 'δεν υπάρχουν σύνορα', '58 φύλα', 'I am offended', 'you will own nothing and you will be happy'.
sharp
ψεκ gonna ψεκ.Αρίστος έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 18:23Δεν πιστευω οτι ηταν αυθορμητο, οι ιδιοι που ειχαν συμφεροντα να δολοφονησουν τον Φιτσο της Σλοβακιας, οι ιδιοι πηγαν να σκοτωσουν και τον πολιτικο του AfD.
Και οι ιδιοι φυσικα θελουν να βαλουν φυλακη τον Τραμπ.
Μessage: καθε ενας που μιλαει πατριωτικα κινδυνευει η ζωη του.
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ποιοι είναι αυτοί;Green Dragon έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 08:22Ορίστε, από την μία έχουμε τους βλαμμένους στυλ Οργισμένου που νομίζουν ότι Δύση είναι αυτά και από την άλλη τους απογοητευμένους-παραιτημένους που νομίζουν ακριβώς το ίδιο.nyxtovios έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:55Αυτό σημαίνειGreen Dragon έγραψε: ↑01 Ιουν 2024, 23:33Λεχρίτες είναι που προσπαθουν να μας πείσουν ότι Δύση σημαίνει 'δεν υπάρχουν σύνορα', '58 φύλα', 'I am offended', 'you will own nothing and you will be happy'.
sharp

Εγώ εσένα ρώτησα. Δεν το διάβασες ποτέ; Δεν σου αρέσει;Golden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 02:36Αν είσαι οπαδός της Χαμάς, θα σου αρέσει.Ιδεολόγος έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:43Δεν μου λες τώρα, Θέλω να διαβάσω αυτό το βιβλίοGolden Age έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 00:27
Μια χαρά είναι οι ακροδεξιοί. Αγωνίζονται για την χώρα τους. Καθίκια είναι οι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν τις χώρες τους γεμίζοντάς τες με ισλαμιστές.
- Green Dragon
Για να το έγραψα σε παράθεση στο Νυχτόβιο, ένας είναι αυτός.sharp έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 09:58Ποιοι είναι αυτοί;Green Dragon έγραψε: ↑02 Ιουν 2024, 08:22Ορίστε, από την μία έχουμε τους βλαμμένους στυλ Οργισμένου που νομίζουν ότι Δύση είναι αυτά και από την άλλη τους απογοητευμένους-παραιτημένους που νομίζουν ακριβώς το ίδιο.
sharp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
08 Δεκ 2024, 22:06
-
- 25 Απαντήσεις
- 1204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
20 Απρ 2024, 19:18
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη άνοδος του afd στην ανατολική Γερμανία
από KRAKEN » 14 Σεπ 2023, 00:36 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Νοέμ 2023, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση 80 χιλιάδες λάθρους θέλει να στείλει η Γερμανία στην Ελλάδα.
από Kauldron » 17 Σεπ 2024, 13:52 » σε Εθνικά Θέματα - 64 Απαντήσεις
- 1623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
30 Σεπ 2024, 23:07
-