Ρούχα χειμώνα πώς στεγνώνουν;
Ρούχα χειμώνα πώς στεγνώνουν;
Είστε ευχαριστημένοι με το πώς διαχειρίζεστε τα ρούχα ειδικά το χειμώνα, αν λείπετε ώρες από το σπίτι; Υπάρχει καμιά ιδέα; Πώς στεγνώνουν όλα αυτά που πρέπει να πλυθούν; Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο ιντερνετ φαίνεται ότι σε άλλες χώρες έχουν δύο συσκευές, για να εξοικονομήσουν χρόνο μάλλον και παίζει πολύ στεγνωτήριο.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Ρούχα χειμώνα πώς στεγνώνουν;
Τα αφήνεις στην απλώστρα στο μπαλκονι και περιμένεις.Athina__P έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 15:55Είστε ευχαριστημένοι με το πώς διαχειρίζεστε τα ρούχα ειδικά το χειμώνα, αν λείπετε ώρες από το σπίτι; Υπάρχει καμιά ιδέα; Πώς στεγνώνουν όλα αυτά που πρέπει να πλυθούν; Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο ιντερνετ φαίνεται ότι σε άλλες χώρες έχουν δύο συσκευές, για να εξοικονομήσουν χρόνο μάλλον και παίζει πολύ στεγνωτήριο.
Εγώ έχω ενδοδαπέδια και κάθε φορά που μπαίνει πλυντήριο κανουμε αμάν να στεγνώσουν.
Έχουμε μικρά μπαλκονάκια και έχω την εντύπωση ότι λόγω υγρασίας τα ρούχα δεν θα στεγνώσουν ποτέ έτσι και αλλιώς στην περιοχή γιατί θα τα προλάβει το βράδυ, θα γεμίσουν υγρασία και πάλι από την αρχή. Κάτι παπούτσια που ξέχασα έξω αυτό έπαθαν. Σε εσάς στεγνώνουν ε;
Μέχρι τώρα έχουμε ένα δωμάτιο για όλα αυτά και έχει και την επιπλέον δυνατότητα ότι μπορείς μέσα του να αφήσεις άπλυτα για αρκετό καιρό, γενικά μας διευκόλυνε να έχουμε κάτι τέτοιο, καθώς και για να μην ξαναμοιράζουμε τα πλυμένα σε άλλα δωμάτια, αλλά χρειαζόμαστε τώρα αυτό το δωμάτιο για κάτι άλλο.
Μέχρι τώρα έχουμε ένα δωμάτιο για όλα αυτά και έχει και την επιπλέον δυνατότητα ότι μπορείς μέσα του να αφήσεις άπλυτα για αρκετό καιρό, γενικά μας διευκόλυνε να έχουμε κάτι τέτοιο, καθώς και για να μην ξαναμοιράζουμε τα πλυμένα σε άλλα δωμάτια, αλλά χρειαζόμαστε τώρα αυτό το δωμάτιο για κάτι άλλο.
Πλυντήριο στεγνωτήριο είναι οι καλύτερη λύση. Μεγάλη υπόθεση να βάζεις τα ρούχα για πλύσιμο και μετά από 2-3 ώρες να βγαίνουν στεγνά.
Τα βάζεις σε ένα δωμάτιο που έχεις Α/C και το βάζεις στην αφύγρανση.
the end
Έχουμε πλυντήριο στεγνωτήριο, αλλά δεν το έχω βολευτεί... Πρέπει όταν περίπου τελειώσει να ασχοληθείς να διπλώσεις; Τι κάνεις και πότε το κάνεις; Για κάποιο λόγο που δεν έχω εντοπίσει προτιμώ να βάζω τα βρεμένα στις απλώστρες, να τα ξεχνάω εκεί και να σιδερώνω ή να τακτοποιώ όποτε με βολεύει...
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
το σημαντικοτερο ειναι να τα βλεπει ηλιος, ακομα και ο ψυχρος βορειοευρωπαϊκός χειμωνιάτικος.
και να αερίζεται το δωμάτιο ανά τακτά διαστήματα, ακόμα και αν έχει κρύο.
και να αερίζεται το δωμάτιο ανά τακτά διαστήματα, ακόμα και αν έχει κρύο.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Στεγνώνουν μετά από 2 μέρες αν υπαρχει κρύο και συννεφιά.Athina__P έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 16:06Έχουμε μικρά μπαλκονάκια και έχω την εντύπωση ότι λόγω υγρασίας τα ρούχα δεν θα στεγνώσουν ποτέ έτσι και αλλιώς στην περιοχή γιατί θα τα προλάβει το βράδυ, θα γεμίσουν υγρασία και πάλι από την αρχή. Κάτι παπούτσια που ξέχασα έξω αυτό έπαθαν. Σε εσάς στεγνώνουν ε;
Πέρσυ αλλάξαμε πλυντήριο και το μεγάλο λάθος που έκανα ήταν να μην πάρω πλυντήριο στεγνωτήριο.
Τα κρεμάς όσο πιο ψηλά μπορείς.
Εγώ μέσα σε ένα βράδυ (από τις 11 μέχρι το πρωί),κατάφερα να στεγνώσω έτσι πλεκτή ζακέτα.
Κατά τις 5 που σηκώθηκα για τουαλέτα και την άγγιξα ,στο ξύλο της κουρτίνας όπου την είχα,είχε στεγνώσει ήδη στα χαμηλά σημεία της.
Αυτό συμβαίνει γιατί καθώς ο αέρας θερμαίνεται ανεβαίνει προς τα επάνω,γι'αυτό όταν τα ρούχα παραμένουν χαμηλά στην απλώστρα,αργούν να στεγνώσουν...
Όσο ψηλότερα μπορείς λοιπόν,και αν έχεις,κανένα αερόθερμο,βαλ'το από κάτω.
Ενισχύει δραματικά το αποτέλεσμα...
Ή αφυγραντήρα αν έχεις θέμα με υγρασία
Εγώ μέσα σε ένα βράδυ (από τις 11 μέχρι το πρωί),κατάφερα να στεγνώσω έτσι πλεκτή ζακέτα.
Κατά τις 5 που σηκώθηκα για τουαλέτα και την άγγιξα ,στο ξύλο της κουρτίνας όπου την είχα,είχε στεγνώσει ήδη στα χαμηλά σημεία της.
Αυτό συμβαίνει γιατί καθώς ο αέρας θερμαίνεται ανεβαίνει προς τα επάνω,γι'αυτό όταν τα ρούχα παραμένουν χαμηλά στην απλώστρα,αργούν να στεγνώσουν...
Όσο ψηλότερα μπορείς λοιπόν,και αν έχεις,κανένα αερόθερμο,βαλ'το από κάτω.
Ενισχύει δραματικά το αποτέλεσμα...
Ή αφυγραντήρα αν έχεις θέμα με υγρασία
Ε, ναι, αυτό το δωμάτιο αερίζεται, εννοείται. Και το καλοκαίρι απλώνουμε κατά καιρούς έξω και λιάζουμε διάφορα. Πιστεύω και το σίδερο απολυμαίνει, τα περισσότερα ρούχα είναι βαμβακερά και σιδερώνονται. Αλλά ψάχνω και άλλες ιδεές.
Α, υπάρχουν καινούργια πλυντήρια στεγνωτήρια που έχουν γρήγορο πρόγραμμα για λίγα ρούχα και αυτό λύνει θέματα να μην είναι πλυμένα αγαπημένα - ευκολοφόρετα ρούχα. Βλέπεις τι ξέχασες να πλύνεις, το ρίχνεις στο κάδο και μέχρι να τελειώσεις το ντουζάκι είναι έτοιμο. Αλλά κάααααπου υπάρχουν ίχνη υγρασίας, δεν ξέρω, δύο μάρκες έχουμε αλλάξει μέχρι τώρα και δεν βγαίνουν εντελως εντελώς στεγνά τα ρούχα, κάπου φοβάμαι τις επιπτώσεις της υγρασίας αν μαζέψω έτσι τα ρούχα για τις ντουλάπες και καταλήγω να τα στεγνώνω τα περισσότερα απλωμένα...
Είπατε αρκετές καλές ιδέες, αφυγραντήρας, κρέμασμα ψηλά. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πλυντήριο στεγνωτήριο με καλύτερο τρόπο ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Ή πώς προγραμματίζεις όλα τα πλυντήρια μέσα στην εβδομάδα έτσι ώστε να μην ασχολείσαι πολύ με πλυντήριο.
Στεγνωτήριο, τεράστια εφεύρεση
δεν έχω αλλά είναι από τις συσκευές που θα ήθελα να έχω.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
΄
Ακουμπάς γύρω στα 150 ευρά και παίρνεις αφυγραντήρα.
Εκτός από το γρήγορο στέγνωμα της μπουγάδας, χρησιμοποιείται τον χειμώνα για μείωση της υγρασίας.
ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ αφυγραντήρας με ζεόλιθο που αποδίδει καλύτερα τον χειμώνα, ενώ ο ίδιος με κομπρεσέρ αποδίδει το καλοκαίρι.
Όμως την ίδια δουλειά το καλοκαίρι κάνει και το αιρκοντίσιον.
.
Ακουμπάς γύρω στα 150 ευρά και παίρνεις αφυγραντήρα.
Εκτός από το γρήγορο στέγνωμα της μπουγάδας, χρησιμοποιείται τον χειμώνα για μείωση της υγρασίας.
ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ αφυγραντήρας με ζεόλιθο που αποδίδει καλύτερα τον χειμώνα, ενώ ο ίδιος με κομπρεσέρ αποδίδει το καλοκαίρι.
Όμως την ίδια δουλειά το καλοκαίρι κάνει και το αιρκοντίσιον.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καλοκαιρινά αθλητικά ρούχα (όχι σορτς)
από Dwarven Blacksmith » 15 Ιουν 2024, 15:20 » σε Life style - 28 Απαντήσεις
- 1299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
21 Ιουν 2024, 21:01
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
30 Ιούλ 2023, 19:17
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κάνουμε μπάνιο γυμνοί και όχι με τα ρούχα;
από Εκτωρ » 07 Σεπ 2023, 17:20 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 33 Απαντήσεις
- 1638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
25 Ιουν 2024, 09:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Να πούμε και για φέτος, καλό χειμώνα...
από AlienWay » 03 Μάιος 2025, 20:15 » σε Οικολογία & Φύση - 3 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
03 Μάιος 2025, 20:34
-